Nowlive.eu

Registreren
 

Danny
gelezen 1039 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
augustus 05, 2017, 12:02:58
#2
Alles over Danny

Danny is twintig jaar oud en woont bij zijn moeder in Emmeloord. Op dit moment is hij vrijgezel. In het dagelijks leven werkt Danny als kabelmonteur en zet hij kabelkasten in elkaar. Voetbal is zijn grootste passie en hij is minimaal drie keer per week op het voetbalveld te vinden.


Danny voelt zich gezegend met een vlotte babbel en zegt erg goed te zijn in het bespelen van andere mensen. Met zijn charmes kan hij makkelijk mensen overhalen en hij hoeft nooit veel moeite te doen om zijn zin te krijgen. Danny ziet zichzelf als een echte leider en is van plan de leiding in Utopia over te nemen. Dit zou niet de eerste keer zijn dat hij een sturende rol in een groep zou krijgen, hij is namelijk lange tijd aanvoerder geweest van zijn voetbalclub. Danny zal dan ook zeker zijn stem laten horen in Utopia en gaat confrontaties niet uit de weg.

In Utopia wil Danny zich vooral focussen op sporten en in het bijzonder voetbal. Hij wil geld gaan verdienen door het geven van voetbalclinics aan jeugdvoetbalteams en tijdens kinderfeestjes. Ook wil hij Utopia-kisten gaan verkopen die hij vult met Utopia-merchandise. Danny vindt geld verdienen erg belangrijk en ziet zichzelf als een leider die de structuur binnen Utopia kan veranderen. Hij vindt dat de huidige structuur de inwoners afremt in hun ontwikkeling.

Zijn Utopia is geslaagd wanneer hij volwassener is geworden en de structuur binnen Utopia op orde heeft gebracht.

http://www.utopiatv.nl/participant/detail/167/danny-1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Danny
« Reactie #2 Gepost op: augustus 05, 2017, 12:02:58 »

augustus 05, 2017, 12:02:09
#1Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Danny
« Reactie #1 Gepost op: augustus 05, 2017, 12:02:09 »