Nowlive.eu

Registreren
 

Daisy
gelezen 692 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
april 15, 2017, 12:14:53
#2
Daisy

Daisy is 32 jaar, single en woont in Alkmaar. Ze werkte tien jaar in de horeca, maar timmert tegenwoordig hard aan de weg als actrice en zangeres van het Nederlandse lied.


Sociaal, avontuurlijk en dominant is hoe ze zichzelf omschrijft. De stoere Daisy laat niet zomaar over zich heen lopen en is niet op haar mondje gevallen.

In Utopia wil Daisy typisch Hollandse evenementen organiseren. Ze is van mening dat er veel animo is voor een goed georganiseerde bingomiddag of een avondje Hollandse meezingers. Ook wil ze een Utopia-lied schrijven, zelf inzingen en er een toepasselijke videoclip bij maken. De opbrengst van de single is dan een mooie bijdrage voor de Utopia B.V.

Met haar opgedane barervaring wil Daisy haar steentje bijdragen aan de horeca in Utopia. Ze voelt zich als een vis in het water achter de bar en het lijkt haar geweldig om haar barwerkzaamheden te combineren met een microfoon in haar handen. Daisy ziet zichzelf al helemaal staan als de eerste Utopiaanse zingende barvrouw.

Haar Utopia is geslaagd wanneer ze heeft laten zien wie Daisy is, wat ze kan en doorbreekt als zangeres bij het grotere publiek. 

http://www.utopiatv.nl/participant/detail/157/daisy

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Daisy
« Reactie #2 Gepost op: april 15, 2017, 12:14:53 »

april 15, 2017, 12:13:49
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Daisy
« Reactie #1 Gepost op: april 15, 2017, 12:13:49 »