Nowlive.eu

Registreren
 

Chipp
gelezen 2793 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
september 12, 2017, 19:49:31
#4
Een brief voor Chipp

Als Romy de brievenbus leegt zit er een brief voor Chipp in. De blondine snelt zich naar de jonge Utopiaan om hem de brief te overhandigen. Al gauw komen Demi en Fay ook aanlopen. “Ik hoop niet dat het slecht nieuws is”, zegt Fay bezorgd.


Als Chipp de envelop opent ontdekt hij meteen dat het geen slecht nieuws is, integendeel zelfs. “Je bent oom geworden”, roept Fay uit. Er verschijnt een grote glimlach op het gezicht van Chipp. “Het is een jongen, wat leuk!”

Al snel hebben ook de rest van de Utopianen zich om Chipp verzameld om de foto van het neefje van Chipp te bewonderen. Ze feliciteren hem en Chipp geniet nog lang na van dit mooie nieuws.


Het is Fay niet ontgaan dat haar vriendje momenteel niet zo lekker in zijn vel zit. Met Beau kwam de blondine op het plan om hem te verrassen zodat hij weer wat vrolijker wordt. De twee dames bedachten een hockeywedstrijd, omdat Chipp hier zo van houdt.

Toch wil Fay ook iets op de korte termijn doen. Daarom heeft ze, in overleg met Romy en Cemal, de caravan een nachtje geleend. In het geheim versiert ze de caravan. Om deze versiering compleet te maken legt ze twee hockeysticks op bed, in de vorm van een hartje.

Na de opening van de Billy-store neemt Fay haar vriendje mee naar de caravan. Hand in hand komen de twee aan als Chipp nietsvermoedend naar binnen stapt. Daar ziet hij waar Fay stiekem mee bezig is geweest. “Ik wist het”, roept hij uit terwijl hij begint te lachen. Vervolgens geeft hij Fay een dikke kus. “Heel leuk”, fluistert hij.Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Chipp
« Reactie #4 Gepost op: september 12, 2017, 19:49:31 »

juli 08, 2017, 18:19:09
#3

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 10, 2017, 13:47:52
#2
Chipp

Chipp is 23 jaar, single en woonachtig in Almere. Na de havo is hij begonnen aan de mbo-opleidingen Sport & Beweging en Leisure management. In zijn studententijd is hij verhuisd naar Amsterdam, waar hij een echt “rock ‘n’ roll” bestaan heeft geleid.


Chipp is woord- en aanvoerder van de supportersvereniging van de Almeerse hockey club. Deze club speelt in de hoofdklasse en de supportersvereniging heeft in de competitie veel aanzien door hun positieve sfeeracties.

Chipp is een zelfverzekerde jongen en een echte casanova. Het verleiden van dames zit hem in het bloed. Nu richt hij zijn peilen op een aantal dames in Utopia.

In Utopia gaat Chipp zich storten op de kleding. Hij vindt de kledinglijnen in Utopia kinderachtig en rommelig. “In Utopia wil ik T-shirtjes gaan verkopen zonder die lelijke en rommelige printjes.”  Verder wil hij zijn horeca-ervaring in Utopia gebruiken om de bar over te nemen.

Chipp vertelt dat hij zich niet gaat aansluiten bij de ondernemers, maar bij de minimalisten, omdat niet alles om geld moet draaien.

Utopia is voor Chipp geslaagd wanneer er meer wordt gelachen in Utopia en hij het vijftien maanden heeft volgehouden.

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 10, 2017, 13:46:49
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Chipp
« Reactie #1 Gepost op: mei 10, 2017, 13:46:49 »