Nowlive.eu

Registreren
 

Cemal
gelezen 36629 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
september 12, 2017, 19:45:20
#49
Cemal krijgt vervelend nieuws

Hij krijgt post van zijn familie. Jacco komt naar Cemal toe lopen met post. Het model opent de brief terwijl Jacco Romy erbij roept. Samen lezen ze aandachtig de brief door. Cemal leest voor dat zijn broer een klaplong heeft gehad en nu in het ziekenhuis ligt. Hij wordt vanmiddag geopereerd en zijn moeder vraagt of hij daar naartoe komt om zijn familie te steunen.


Iedereen schrikt hier enorm van. "Ah lieffie, nee!", roept Romy uit terwijl ze haar vriendje een dikke knuffel geeft. Meerdere inwoners komen om hem heen staan en proberen het model op te beuren met lieve woorden. Cemal is duidelijk van slag en is blij dat hij vanmiddag naar het ziekenhuis kan om zijn broer op te zoeken. Samen met zijn vriendinnetje gaat hij op de bank zitten om het nieuws te verwerken.Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Cemal
« Reactie #49 Gepost op: september 12, 2017, 19:45:20 »

september 10, 2017, 12:57:39
#48
Die cemal denkt ook dat hij heel wat is, loopt in zijn blote bovenlijf, en heeft zich met olie in gesmeert, zodat hij blinkt.
Ook h**rige johan loopt met een bloot bovenlijf, en ook noa loopt zo rond.


 #idee --->>>    http://home.nowlive.eu/index.php/topic,75688.0.html

« Laatst bewerkt op: september 10, 2017, 13:42:10 door Bobbie »

Gelogd


september 02, 2017, 17:42:15
#47
Cemal krijgt een dildo

Een apart pakket voor Cemal! Aan het eind van de middag krijgt Cemal een mysterieus pakketje binnen. Hij heeft niks besteld en dus ook geen flauw idee wat er in de doos zit. Onder het toeziend oog van Johan, Beau en Billy opent Cemal het pakketje.


Tot ieders verbazing haalt Cemal een dildo, met diamantjes, tevoorschijn. Het clubje probeert meteen te achterhalen wie de afzender is van het opvallende cadeau. Alleen is er geen kaartje of briefje in de doos te vinden.

"Waarom krijg jij dat?", vraagt Beau. "Ik heb geen idee", roept Cemal lachend. Eén ding is zeker, het pakketje heeft nu al voor veel plezier gezorgd.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 22, 2017, 00:00:30
#46
 #smiley_happy_birthday  Cemal is jarig....en viert het voor de 2 keer in utopia 

Gefeliciteerd en geniet van een gezellige dag  #smiley_djGelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 19, 2017, 20:03:44
#45
Een goed gesprek

Cemal neemt Romy mee naar de caravan, want hij wil met haar praten. Vanmiddag heeft hij bezoek gehad van zijn familie en vrienden, en zij hebben tegen hem gezegd om goed na te denken over zijn relatie met zijn vriendin. “Ze hebben gezegd dat ik voor mezelf moet kiezen”, vertelt Cemal haar.


Romy heeft het gevoel dat de familie en vrienden van Cemal haar zien als “een of ander boos mens”. Dit is de reden waarom ze zich vandaag tijdens het bezoek afzijdig heeft gehouden. Ze voelde zich niet op haar gemak en ze voegt hieraan toe dat ze echt van Cemal houdt en hem alles gunt. Ze mogen dan regelmatig ruzie hebben, maar dat wil niet zeggen dat ze niet heel veel van haar vriend houdt.

“Ik weet wie ik ben en ik weet dat ik een goed mens ben”, zegt ze. Romy is het zat dat ze zich zo moet bewijzen en telkens liefde moet vragen bij Cemal. Ze baalt ervan dat Cemal nu al wekenlang twijfelt over hun relatie. “Ik wil weten wat ik waard ben Cemal”, zegt ze hem duidelijk.

Cemal geeft aan dat hij heel erg twijfelt. “Ik weet gewoon niet wat ik wil”, doelend op zijn twijfels. Romy denkt dat het door zijn familie komt dat Cemal telkens zo twijfelt. Telkens als Cemal post heeft gehad weet hij niet meer wat hij wil, en ook vandaag na zijn bezoek heeft haar vriend het moeilijk. “We hebben een goede relatie, maar het wankelt telkens als jij post hebt gehad”, snauwt Romy. Het steekt haar dat Cemal niet voor 100% voor haar gaat. “Mijn energie is op”, zegt ze, doelend op het feit dat ze geen zin meer heeft om te vechten.

Het gesprek gaat voor lange tijd zo door, tot Cemal nogmaals zijn twijfels uitspreekt. Hij weet niet of hij van Romy houdt als een maatje of als zijn vriendin. Dit is voor de blondine de druppel. Ze pakt haar spullen en meldt dat ze ergens anders gaat slapen. “Je hoeft me ook niet meer aan te raken en ik hoef je even niet te zien”, zegt ze tegen Cemal. Maar na deze uitspraak gaat ze toch weer zitten.

De twee raken maar niet uitgepraat, en missen ook de onthulling van het beeld van Bas. Als Billy Romy komt halen omdat ze Ramona haar verjaardagscadeau wil geven, eindigt kort daarna het gesprek. Zonder dat er is uitgesproken of de twee nog samen blijven sluit Romy het gesprek af en lopen de twee samen naar de loods. Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 16, 2017, 00:16:42
#44

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 14, 2016, 20:57:47
#43
Cemal denkt klaar te zijn

Cemal komt de woonkamer in en gaat naast Victoria op de trap zitten. Ze vraagt hoe het met hem gaat. “Het voelt alsof ik klaar ben”, zegt Cemal met een beteuterde blik. Hij voelt zich beperkt in zijn doen en laten, vooral wat betreft zijn modellenwerk. Voor zijn gevoel heeft hij het mooiste al mogen meemaken. “Pappa?”, vraagt Victoria. Cemal knikt. Geen enkel doel kan dit meer overtreffen volgens hem.


Victoria snapt wel waarom hij zijn gevoel niet kan verleggen. Op deze manier blijft het een beetje steken. De hardwerkende hunk vindt het maar lastig. De liefdesgoeroe adviseert hem eens goed na te denken. Misschien zijn deze laatste dagen van 2016 wel wat zwaarder, maar gelukkig delen ze dit met elkaar.Bron:utopiatv.nl
« Laatst bewerkt op: december 14, 2016, 21:17:19 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 27, 2016, 21:26:03
#42
.[video=580,385]//www.youtube.com/embed/MJWbjm9R3gA?rel=0[/video]
« Laatst bewerkt op: oktober 28, 2016, 01:18:49 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 24, 2016, 17:07:57
#41
Fanpage Cemal Utopia
6 uur ·

Welkom terug. hier een stukje verhaal van Cemal zijn avontuur

Cemal is weer terug in Utopia. Hij knuffelt snel alles en iedereen en is in een bijzonder goede stemming. Hij roept de hele groep bij elkaar in de woonkamer want hij heeft van alles te vertellen. Vanochtend om 6 uur is hij geland op het vliegveld dus hij is net weer terug in Nederland. Zoals altijd duurt het een eeuwigheid voordat iedereen bij elkaar is gekomen. Uiteindelijk kan Cemal zijn verhaal doen...

''Zoals jullie weten vertrok ik vrijdag naar mijn vader toe. Ik vond het heel spannend, ben alleen maar aan het wachten, twee uur rijden naar Düsseldorf, spanningen, aankomen op het vliegveld. Dan denk ik, kon ik maar teleporteren ofzo. Je hebt nog een lange reis te gaan. Alles verliep op zich wel soepel, met de auto ook. Dan zit je in het vliegtuig en ik zat mezelf op te vreten door alle zenuwen en spanningen. Je kan geen kant op. Ik werd een beetje gestrest, wat moet ik nou doen, wat kan ik doen? Slapen lukte ook niet door de drukte in mijn hoofd.

Toen kwam ik aan op Izmir, daar ging alles goed. We gingen de taxi in, het was niet meer chaotisch op het vliegveld. Ik had wel een straatnaam, maar dat was een wijk. En dan moet je nog eens een keer gaan zoeken. Ik ging alleen. Heel spannend. Dan zit je in die taxi en moet je rondvragen. Best lastig als je daar komt en geen Turks spreekt. Je word daar ontvangen met open armen door iedereen, het land is heel gastvrij.

Uiteindelijk vond ik mijn vader die de tuin aan het harken was. Het was zo bijzonder om na 22 jaar mijn vader vast te kunnen houden. Hij was ook zo blij dat hij me eindelijk zag. Mijn moeder zag ik ook, heel mooi, lief en warm mens. Uiteindelijk ben ik in gesprek geraakt met mijn vader en het verleden en hoe alles was gebeurd. Later kwam mijn zusje uit school, zo lief, slim, groot en knap. Het was zo mooi. Mijn broer stond er ook in de kamer, die had een verrassing geregeld met zijn vrouw. Het was alsof de familie compleet was. Het was heel bijzonder, ging zo snel''.

Cemal heeft voor iedereen een stuk echt Turks fruit meegenomen uit de tuin van zijn vader. Zijn vader heeft ook eenden, net als de Utopianen. En 20 kippen, kwartels en een Turkse herdershond. ''Je komt op de boerderij en het is alsof je elkaar al jaren kent. Het is heel bijzonder, heel mooi. Ik ben één dag bij mijn vader geweest. Hij heeft meerdere bakkerijen in Nederland gehad''.

De reden waarom Cemal geen contact meer mocht hebben met zijn vader was omdat hij alle kinderen meenam naar Turkije. Hij verwijt zijn moeder niks, zo ging het destijds en zijn vader is blij dat zijn moeder hem heeft opgevoed. Cemal heeft aangeboden altijd te willen helpen op de boerderij van zijn vader. Maar in Turkije gaan wonen ziet hij niet zitten, het is een hele andere cultuur. Het afscheid was moeilijk, maar ook weer niet. Dit omdat hij weet dat hij zijn vader weer gaat zien. Zijn vader weet ook alles van Cemal en wat hij in het verleden heeft gedaan. Dit omdat alles gewoon op internet te vinden is. ''Het verleden is het verleden''.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1799473280342047&id=1686419708314072

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 23, 2016, 13:55:11
#40

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 06, 2016, 20:49:07
#39
Cemal gaat naar zijn vader

Cemal ontvangt een brief. De inhoud wil hij met iedereen delen.

Cemal krijgt een envelop van Cees in zijn handen gedrukt. Hij leest de brief aandachtig door. Vervolgens drukt hij op de toeter om alle inwoners bij elkaar te krijgen.


In de envelop zit een brief van zijn broer, die ook Cemal heet. Als iedereen bij elkaar zit vertelt Cemal dat het al weer een tijdje geleden is dat hij zijn broer voor het eerst heeft ontmoet en dat hij een poging heeft gedaan om zijn vader te ontmoeten. Dan leest hij de brief voor. Het is een ontzettend positieve en mooie brief. Cemal's broer sluit de brief af met goed nieuws: "Lief broertje, we gaan naar papa toe!"

De groep begint te juichen en Romy rent op haar vriendje af om hem een dikke zoen te geven. Ook de andere inwoners komen hem knuffelen en vertellen hem hoe blij ze voor hem zijn. Cemal kan zijn geluk niet op.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 02, 2016, 19:09:31
#38

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 02, 2016, 19:06:22
#37
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 02, 2016, 19:05:18
#36

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 17, 2016, 21:07:32
#35
Turkije in beeld

rijdag vertrok Cemal vol goede moed naar Turkije om na 22 jaar eindelijk zijn vader te ontmoeten. De reis kreeg echter een hele vervelende wending toen bleek dat Turkije werd getroffen door een staatsgreep. Daarmee veranderde Cemal zijn doel. Het bezoek aan zijn vader werd geannuleerd en er telde maar één ding: veilig thuiskomen.

Tijdens deze hectische reis werd Cemal vergezeld door zijn gelijknamige broer. Cemal had zijn broer nog maar één keer eerder gezien, in Utopia, maar tijdens deze helse tocht hebben de twee een unieke band opgebouwd. Dit was het enige lichtpuntje van de reis en nu is Cemal weer veilig terug in Utopia.

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Cemal
« Reactie #35 Gepost op: juli 17, 2016, 21:07:32 »