Nowlive.eu

Registreren
 

Billy Bakker
gelezen 81186 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
augustus 15, 2016, 23:58:54
#40
Kan het me niet voorstellen dat ze zwanger zou zijn, je mag namelijk dan utopia niet in?

Als ze zwanger is, zou ze nu weg moeten uit utopia...Trouwens , vreemde uitdrukking en respectloos ook....

zwanger zijn en daar 'opgelopen' hebben.... #zucht

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Billy Bakker
« Reactie #40 Gepost op: augustus 15, 2016, 23:58:54 »

augustus 15, 2016, 20:00:06
#39
.[video=580,385]//www.dailymotion.com/embed/video/x4oufyt_ruud-zoekt-de-zwangerschapstest_fun[/video]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 15, 2016, 17:33:27
#38
.[video=580,385]//www.dailymotion.com/embed/video/x4ot92t_billy-is-misschien-wel-zwanger_lifestyle[/video]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 28, 2016, 00:24:19
#37
Billy wil haar atelier terug

Ze heeft namelijk zelf geholpen met de bouw.


Het is Billy aangeboden dat zij met haar kunst de studio in kan, maar bij nader inzien wil zij dit niet. Ze wil met haar kunst het atelier in, wat zij zelf in jaar één heeft opgebouwd. Zo komt haar kunst ook beter in beeld voor bezoekers. Maar ze vindt het wel lastig om dit nu op te gaan eisen.
Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 23, 2016, 00:24:45
#36


Hoe reageren de inwoners op de komst van Billy?


Billy komt vol energie de loods binnen stappen. Ze straalt en alle vijftien inwoners zijn meteen enthousiast. Dit laten ze merken ook. Er wordt veel geknuffeld en gelachen. Alleen Ruud is opvallend stil.


De stoere hunk is overspoelt door emoties. Hij is blij om Billy weer te zien maar geeft aan dat het allemaal wel heel snel gaat. Het valt ook de andere inwoners op dat Ruud stiller is dan dat zij gewend zijn. Ze zeggen dat ze Ruud nog nooit zo ongemakkelijk hebben gezien.

Ook zijn de ogen gericht op Rowena. Het is niemand ontgaan dat zij en Ruud het de laatste tijd wel erg goed konden vinden. Hoe reageert de rapster op de komst van Ruud zijn ex-liefde?

Op het moment dat Billy en Rowena elkaar voor het eerst zien knuffelen ze. Beide dames zijn erg enthousiast. Ook later, als de twee even gekletst hebben, blijkt dat ze het tot op heden goed kunnen vinden. Ook tegen de andere inwoners is Rowena enthousiast over Billy. Ze is blij met de komst van deze positieve persoonlijkheid. "Dit hadden we echt even nodig!"

Ook de andere inwoners, en met name de meiden, zijn erg enthousiast over Billy.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 22, 2016, 19:43:14
#35

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 22, 2016, 19:42:40
#34

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 22, 2016, 16:42:30
#33Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 22, 2016, 16:01:26
#32
Daar is Billy!

De zestiende inwoner van Utopia betreedt het terrein.

- EINDE LIVEBLOG -

15:20 - Ontgroening
Rianne vertelt dat ze een ontgroening heeft bedacht. "Leuk, ik wil een hele heftige", antwoordt Billy. Rianne legt uit dat er slechts vijftien bedden zijn en er een nieuwe gemaakt moet worden, maar van deze ontgroening is ze afgeweken.

Rianne ziet dat Billy aan het trillen is en het is duidelijk dat ze vol emotie zit. "Die emotie die je nu hebt, zet het op het doek", stelt Rianne voor aan de kunstenares. Billy bevestigt de emoties en vindt het een geweldig idee. Jessie en Rianne gaan een heel groot doek regelen voor de zestiende inwoonster.

15:15 - Verzorging
Billy gaat dichter bij Ruud zitten en vertelt dat ze allerlei spullen voor hem heeft meegenomen, waaronder slippers, korte broekjes en een nieuw hemd. Ruud moet lachen, terwijl hij een grote bak met een groen prutje in zijn handen heeft. Billy vraagt of ze een slokje mag en Ruud overhandigt haar de beker. Na een slok trekt haar gezicht zuur weg. "Niet te vreten", luidt het oordeel.

15:12 - Rondleiding
Nadat ze Gina heeft gefeliciteerd met het behalen van haar vijftien maanden, vraagt ze of Cees haar één van zijn populaire rondleidingen over het terrein te geven. Hij twijfelt geen moment en zegt volmondig 'ja'.

15:08 - Centraal
De inwoners zitten allemaal op de banken en Billy neemt plaats op de leuning, dichtbij Ruud. De sfeer zit er goed in en Billy haar positieve energie is goed te voelen. Ze legt uit dat ze erg nerveus is. Billy is al eerder in Utopia is geweest, maar alles is veranderd. Ze bedankt Ruud voor deze kans, en op dat moment rollen de eerste tranen over haar wangen. "Ik ben supertrots op je", zegt Billy snikkend.

15:05 - "Bizar"
"Bizar. Dit is raar", zijn de eerste woorden van Billy, wanneer ze het terrein betreedt. Inmiddels hebben de andere vijftien inwoners ook lucht gekregen van de binnenkomst. Billy krijgt een warm onthaal en er wordt veel gelachen. "Waar is je kist?", vraagt Ruud. "Bij die poort, die mag jij halen", luidt het antwoord.

15:00 - De poort gaat open
De uitslag van het referendum is pas enkele uren bekend, en klokslag drie uur gaat de poort open. Billy loopt naar binnen in een felgekleurde rode jurk. Alle inwoners zijn bezig met allerdaagse dingen en hebben geen idee.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 22, 2016, 15:58:35
#31
Keert Billy terug in Utopia?

- EINDE LIVEBLOG -


11:10 - Felicitaties
Alle inwoners staan op en geven Ruud een knuffel. Ze zijn erg blij met het resultaat en kunnen niet wachten tot Billy haar intrede doet.

11:08 - De uitslag
Wanneer hij de loods betreedt, zitten alle andere inwoners al op hun plek. De spanning stijgt, want iedereen wil weten of Billy haar rentree gaat maken. Ruud gaat er eens goed voor zitten en opent de envelop. "Sh*t", is het eerste wat hij zegt, vervolgens leest hij de brief voor:

"Beste Ruud,

Hierbij de uitslag van het door jouw aangevraagde referendum. Let op: deze uitslag is bindend en zal moeten worden uitgevoerd. De stelling luidt; 'Billy moet terugkeren in Utopia als 16de inwoner.'"

Vervolgens stopt Ruud met voorlezen en onthult hij dat er 70% is gestemd op 'ja' of 'nee'. De groep twijfelt geen moment en weet zeker dat er positief is gestemd. Ze geven een applaus en Ruud moet lachen. Vervolgens draait hij de brief om: 70,49% van de kijkers is vóór de terugkeer van Billy.

11:02 - Het is zover
Het moment waar Ruud de hele week op heeft gewacht, is eindelijk aangebroken. Hij loopt richting de brievenbus om de uitslag op te halen. Hij pakt de brief en loopt terug richting de loods. Piet volgt hem.

11:00 - Lijnen gesloten
Afgelopen week heb jij, de kijker, kunnen stemmen op het referendum van Ruud. De stelling luidde: "Billy moet terugkeren in Utopia als 16de inwoner." Het is inmiddels elf uur geweest en dat betekent dat de lijnen zijn gesloten.

Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 31, 2015, 17:55:39
#30
Gistermiddag waren Ruud en Billy bij boer John en Anita ...daar hadden ze een of ander sport evenement waar ze aan meededen net als Vannes die was er ook ,staan fotoos van op John zijn facebook.

Gelogd
Ik kijk naar de zon en laat de schaduw achter me!!


mei 31, 2015, 14:19:19
#29
Er is niets waar van dit verhaal. Ze zijn nog gewoon bij elkaar en zijn samen  gisteren weg geweest. Als je leest op Billy haar Facebook zie je een sarcastisch bericht staan hierover. Dit verhaal van uit elkaar zijn stond in de telegraaf en is verzonnen

Gelogd
Ik leef me leven zoals ik dat wil.


mei 29, 2015, 10:39:53
#28
Utopia's Ruud en Billy uit elkaar

e liefde tussen Billy Bakker (32) en Ruud Zwaan (25) is niet langer meer reallife. Onoverkomelijke verschillen lieten hun romance sneuvelen…

„Billy heeft als dertiger een leeftijd waarop ze graag kinderen wil”, vertelt een ingewijde. „Maar Ruud is een stuk jonger dan zij, en ziet het vaderschap totaal niet zitten.”

In ’haar’ beachclub vertelt Billy dat de liefde ernstig is bekoeld. Al verkeert ze nog in de ontkennende fase. Ondertussen ontkent Ruud de breuk.

Lees hier meer: ’Liefde Billy en Ruud niet meer ’reallife’!’

http://www.telegraaf.nl/prive/article24094370.ece


« Laatst bewerkt op: mei 29, 2015, 11:50:40 door Bobbie »

Gelogd


oktober 08, 2014, 20:36:11
#27
leuk hoor, misschoen ziet ze het wel  #div_s06

Gelogd


oktober 08, 2014, 20:18:05
#26
Nog één keer voor de liefhebbers.


Gelogd
Groetjes, Liessie.


Nowlive.eu

Re: Billy Bakker
« Reactie #26 Gepost op: oktober 08, 2014, 20:18:05 »