Nowlive.eu

Registreren
 

Bas
gelezen 104193 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
december 18, 2015, 22:21:47
#40
Face komt terug...

Bas schrikt....

Voorstel om een nachtje/dagje te proberen hier...

Moet met slangetje gevoerd worden...

Face kan niet staan....

Bas wil dit niet, doe maar terug, das beter....


Klik op de link en kijk het hele filmpje :

--->>   https://www.facebook.com/Fanpage-Duck-en-Face-162928047379038/?fref=ts


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Bas
« Reactie #40 Gepost op: december 18, 2015, 22:21:47 »

december 18, 2015, 16:24:12
#39
Een hartverscheurend weerzien

Face blijkt niet zo gezond als Bas had gehoopt. Bas: "Misschien is het beter hem uit zijn lijden te verlossen."


Na lang wachten is Face weer terug in Utopia. Maar erg goed lijkt het nog niet te gaan. De meneer van de dierenambulance legt uit dat Face steeds weer omvalt, omdat een ontsteking in het hoofd is doorgetrokken naar de nek. Door het gewicht valt het eendje steeds naar achteren. "Het is een soort evenwichtsstoornis. Face heeft geen controle over het lichaam."

Bas houdt Face met beide handen vast en kijkt treurig naar het vriendje van Duck, die er ook bij is komen staan. Is het niet beter om het diertje weer naar de opvang te sturen? Bas: "Dit is echt heel triest. Heel sneu." Hij vindt dat het eendje eigenlijk niet alleen kan zijn, omdat het dan zijn evenwicht verliest. De verzorger is het er mee eens. "Dit verandert niet", zegt hij. Het zou zo maar eens kunnen zijn dat dit de rest van zijn leven zo blijft.

Er wordt ter plekke gebeld. Het gaat niet goed met Face en blijven is geen optie. 'Ik word er gewoon een beetje naar van." Nu hij de opties eens overweegt, komt hij tot een hartbrekend besef. "Misschien is het beter hem uit zijn lijden te verlossen."

Rowena komt erbij en legt haar hand op de schouder van Bas. Haar mondhoeken hangen. Ivan, Mark en Wim komen ook een kijkje nemen. De verzorger legt uit dat Face nergens last van heeft in het hokje, maar dan zou een gewoon leven niet meer mogelijk zijn. Duck staat tussen de inwoners en kijkt naar zijn vriendje. Hij lijkt niet van plan om voorlopig ergens anders heen te gaan.

Dan kan Bas weer spreken met vogelopvang. Hij geeft aan dat hij erg geschrokken is van de staat waarin Face verkeert. De verzorger vertelt dat er wel vooruitgang in zit, maar dat het nog lang niet goed gaat. "Is het dan niet beter om Face weer naar jou terug te sturen?', vraagt hij. Dat bevestigt de verzorger: "Hij heeft tijd nodig om weer aan te sterken, zodat hij weer goed kan lopen en niet omvalt." Dat is de druppel voor Bas. Hij besluit om Face weer terug naar de vogelopvang te sturen, in de hoop dat hij rustig revalideert.

De man van de dierenambulance kan het alleen maar beamen. De verzorger weet waar hij over praat, zegt hij. En Face heeft geen pijn. Duck voelt de bui al hangen, en begint verwoed aan het kooitje te knabbelen. Dan zegt Bas gedag en wordt Face weer mee terug genomen. Op weg naar de revalidatie.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 15, 2015, 15:02:58
#38

Bericht van Vogelhospitaal Naarden

Lieve mensen,

wij begrijpen heel goed dat iedereen enorm meeleeft en zijn/haar mening heeft. Face kwam hier binnen en kon niet meer op z'n pootjes staan, viel steeds om en lag dan steeds op zijn rug. Hij had het erg benauwd en was erg zwak. Foto's wezen uit dat er restanten lood in zijn maag aanwezig waren. hiervoor heeft hij medicatie gekregen en hij knapte hiervan op.


Echter was Face zijn weerstand zo laag dat een andere bacterie hem flink te grazen heeft genomen. hij verloor een hoop gewicht waardoor we hem moesten dwangvoeren. Dagelijks zijn een paar mensen intensief met Face bezig om hem beter te maken, maar soms kost dat gewoon tijd. We hopen dat jullie hiervoor begrip kunnen opbrengen, ook wij hopen dat Face zo spoedig mogelijk weer hersteld is.

Maar laten we wel wezen, zelfs met de beste zorg en medicatie, Face moet er wel zelf voor knokken en het is zijn lijfje dat de strijd moet voeren. !! Wij zijn een goed doel waar we belangeloos jaarlijks ruim 4500 zieke vogels zoals Face behandelen. We werken met voornamelijk vrijwilligers en moeten rondkomen van giften en donaties.

https://www.facebook.com/vogelhospitaalnaarden/

https://www.facebook.com/Fanpage-Duck-en-Face-162928047379038/?fref=ts

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 09, 2015, 18:13:05
#37
"F*ck jou, ik ga wel winnen"

Door de spelletjes die gespeeld worden gaat Bas vol de strijd aan.

Bjorn heeft eerder al gezegd dat hij geen spelletjes gaat spelen voor de Utopiaan van het Jaar verkiezing. Er zijn volgens de aspirant zanger zes tot zeven kanshebbers voor de titel, al kan er uiteindelijk maar één winnen.


Maar betekent dat dat Bjorn niet nadenkt over het winnen? Nee, het zou voor hem de grootst haalbare eer zijn: "Het zou een eer zijn voor het geen wat je doet, maar mensen zien mij vaak achter een computer en weten niet wat ik doe. Stel dat ik hierbinnen geen stemmen krijg, van niemand niet, dan moet ik wel even drie keer slikken. Maar ach, we zien wel."

Vol de strijd aangaan

Voor Bas is de Utopiaan van het Jaar verkiezing anders. Hij kwam niet binnen om te winnen, maar nu het hem opvalt hoe enkelen zich gedragen, denkt Bas: "Ja f*ck jou, dan ga ik wel winnen. Als je zo gaat doen omwille van de winst van je koning, dan ga ik mijn best doen om te winnen."

Het begon voor Bas bij de vorige stemrondes. Er is ingepraat om Wim en Stefanie in Utopia te houden en de dierenvriend naar huis te krijgen. Dan ben je volgens Bas bezig met het spelen van een vuil spel: "Je bent dan bezig een ander naar beneden te halen."

Hijzelf, Gabs en Ivan maken de grootste kans volgens Bas. Gabs door haar afvallen en Ivan omdat hij altijd hard heeft gewerkt. "En ik omdat ik ik ben en omdat ik gek ben en ik hou van dieren", aldus Bas. Maar het is Ivan die de meeste stemmen van de andere Utopianen gaat krijgen, dat weet Bas zeker.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 08, 2015, 00:10:11
#36

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 03, 2015, 18:59:54
#35
Bas weet het wel maar ziet Face niet.....wij wel  #smiley_duck---->>   https://www.facebook.com/vogelhospitaalnaarden/

http://home.nowlive.eu/index.php/topic,75638.0.html
« Laatst bewerkt op: december 03, 2015, 19:37:36 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 03, 2015, 00:08:49
#34

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 25, 2015, 19:30:20
#33
Hoe is het met Face #smiley_duck

Eendje Face is al een tijdje weg uit Utopia en Bas wil wel eens weten hoe het gaat met zijn kindje.


Na het eerste telefoontje weet de dierenvriend dat het beter gaat met het eendje, al is Face nog wel een beetje wankel. Dit komt doordat hij nu een ontsteking heeft aan zijn pootje. Maar wat gaat dit allemaal kosten?

De dierenarts durft geen indicatie van de kosten te geven, al zal het allemaal meevallen. Wanneer de kosten bekend zijn, dan zal er weer contact worden opgenomen met Bas. Maar het belangrijkste nieuws is dat het beter gaat met Face.

Het moge duidelijk zijn dat Bas bang is dat de kosten redelijk hoog zullen zijn en hij dit moet verantwoorden tegenover de groep.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 24, 2015, 18:58:35
#32
Zijn er leugenaars in Utopia?

Special agent Bas heeft weer een nieuw project bedacht: hij wil een leugendetector naar Utopia halen.


Rob weet nog niet helemaal zeker of dit wel een goed idee is. Stel je voor: er komen dingen naar boven die iemand bewust stil heeft gehouden, dan zitten daar nu consequenties aan. Dus via deze weg uitvinden of iemand homoseksueel is, is volgens de bekerhouder geen goed idee.

"We moeten dus gewoon leuke vragen verzinnen voor mensen. [...] Iedereen is natuurlijk vrij om mee te doen of niet. Het is natuurlijk wel grappig. Ik denk dat ze het wel leuk gaan vinden", aldus Bas. "Maar als je geen dodelijke vragen mag stellen, is het dan wel leuk?", vraagt Rob zich af.

Bas denkt van wel en dat de harde vragen vanzelf wel komen. Toch vindt Rob dat de vragen over het verleden of vragen die te persoonlijk zijn, achterwege gelaten moeten worden, al is het maar om iemand in bescherming te nemen.

We gaan het meemaken. "To be continued", aldus Bas.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 14, 2015, 19:43:32
#31
Face in de vogelopvang.... #smiley_duck


--->>>    http://www.utopiatv.nl/news/detail/31062/goed-nieuws-of-slecht-nieuws
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 09, 2015, 19:46:26
#30
Ach...als je geen aandacht krijgt stuur je jezelf maar een mail.
Smerig ventje  #smiley_sick

Gelogd


november 09, 2015, 18:30:57
#29
Kind op komst?

Een van de inwoners kreeg vanmiddag wel een heel merkwaardig mailtje...

"Beste Bas, ik vind je de perfecte kandidaat om mijn spermadonor te worden. Zo snel mogelijk nadat je de poort uit bent. Ik snap dat dit wellicht een zware beslissing is, of niet, misschien weet je al of je er open voor staat of niet. Laat het me weten of je het wel of niet wilt en zo ja, dan geef ik je meer informatie. Als je het niet wilt, vind ik je nog steeds heel leuk."


Zowel Armanda als Naomi kunnen hun oren niet geloven, terwijl Bas grapt over waarom hij zou moeten wachten totdat hij de poort uit is. "Ik kan hier toch ook gewoon eh...", zegt hij. Als hij er even later serieus over praat, laat de dierenvriend weten dat hij niet weet of hij dit wel zou doen. Gelukkig weet Bas hoe hij zulke situaties op kan lossen met wat humor: "Ik krijg er gewoon helemaal een stijve van joh!", grapt hij verder.

Armanda: "Iemand wil gewoon letterlijk een kindje van je". Bas voelt zich vereerd en grapt vrolijk verder: "Nou, hoeveel zal ik ervoor vragen?". Even later heeft ook Armanda de smaak te pakken: "Zullen we het anders gewoon in de webshop zetten? Bas' spermabank!"

Cees vindt het nogal wat. "Ik zou zoiets nooit doen", zegt hij tegen Bas. Volgens Cees komt zo'n kind altijd wel weer bij je terecht. "Er komt altijd wel zo'n moment, dan willen ze weten waar ze vandaan komen. [...] Dan staan ze op een gegeven moment op de stoep", waarschuwt hij. Bas grapt er wederom over: "Dat is toch alleen maar gezellig?" Daarna erkent hij echter wel dat ze er niet te luchtig over moeten doen.
Bron:Utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 27, 2015, 21:08:48
#28
Bas

Bas houdt van vrouwen en de vrouwen houden van Bas, maar het leven van een womanizer gaat niet over rozen.


Afgelopen middag heeft Bas gezoend met een bezoekster van de markt. En die zoen heeft de vrouwenverslinder aan het denken gezet: "Ik heb echt een fout gemaakt met dat hele dating gedoe. Je krijgt hier zo veel aandacht van allemaal vrouwen en dan ga je toch niet op zoek naar één vrouw? Dat is toch dom van mij. Ik weet niet eens hoe ze heet, maar ik word helemaal leip van haar. Terwijl ik gisteren met Didi in bed lag", biecht Bas op aan Ceesione.

"Wat ga je nu doen?", vraagt Cees. Bas antwoordt dat hij tegen Didi moet zeggen dat het een fout was. Hij had simpelweg niet op zoek moeten gaan naar liefde in Utopia.

Het is duidelijk dat Bas spijt heeft en niet van de zoen van afgelopen middag, maar van het daten met Didi. De vrouwenverslinder wil vrij zijn in Utopia en kunnen doen laten wat hij wil.
Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 26, 2015, 21:37:39
#27
Ze mag tot 12 uur blijven....Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 26, 2015, 21:15:14
#26
Gezellig buiten zitten is wat fris, dus binnen....

Lekker onder het dekbed..........en yessssss   #smiley_kissing


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Bas
« Reactie #26 Gepost op: september 26, 2015, 21:15:14 »