Nowlive.eu

Registreren
 

Bas
gelezen 104967 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juli 10, 2015, 23:37:56
#10

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Bas
« Reactie #10 Gepost op: juli 10, 2015, 23:37:56 »

juli 10, 2015, 23:37:29
#9Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 02, 2015, 16:01:33
#8
Bas leest zijn post:


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 02, 2015, 15:13:06
#7
Bas is jarig en ook wij feliciteren hem van harte  #smiley_happy_birthday
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 17, 2015, 16:42:51
#6


mei 11, 2015, 10:33:54
#5
Nachtmerrie' maakt Utopia onveilig

Met een waslijst aan plannen en vuil spel is Bas (25) vorige week de poorten van Utopia binnen gelopen. "Ik ergerde me thuis voor de buis al enorm aan de manier waarop de mensen binnen Utopia met elkaar omgaan", vertelt hij. Hij heeft dan ook snode plannen...


Nieuwkomer Bas licht een tipje van zijn snode sluier op: "Ik ga tekeer als een beest daar, zal de meest vreselijke dingen zeggen en doen. Ze zullen niet weten wat ze mee maken. Ik ga er alles aan doen om het hart van Gina te breken. Want wat ze Vanessa, die uit het programma is maar haar vriend Mark achterliet, flikt, vind ik écht niet kunnen. Wie denkt Gina wel dat ze is?"

Bas is een oude bekende van Gina, hij kent haar van de middelbare school en wéét dus wie ze is. En dat belooft weinig goeds voor haar... " Ik ga kijken of ik haar hart kan breken op een of andere manier. Als het niet via haar lukt, ga ik misschien wel kijken of ik Mark voor mijn charmes kan laten vallen!"

Lees hier meer over de stoute plannen van Utopiaan Bas...

http://www.telegraaf.nl/prive/24025649/__Bas_maakt_Utopia_onveilig__.htmlBron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 07, 2015, 19:12:29
#4
Bas zoent soms met mannen....

Ivan is nieuwsgierig naar hoe het nou zit met de geaardheid van de nieuwkomer.


Het pleit voor Bas dat hij kort na binnenkomst gelijk de handen uit de mouwen steekt. Hij helpt Ivan met het bouwen van de obstakels voor de hindernisbaan. Dat oogst vast respect.

En het is een mooi moment voor Ivan om zijn nieuwsgierigheid gerechtsgeldigd de vrije loop te laten gaan. Tijdens het centraal waarin Bas zich voorstelde vertelde hij ook dat hij dan weliswaar voornamelijk van vrouwen houdt, maar de sporadische mannentong ook niet schuwt.

"Dus je bent weleens met een man geweest?", vraagt Ivan terwijl hij wat planken vasthamert. "Ik heb weleens met een man gezoend", geeft Bas toe. Dat moet hij van Ivan even uitleggen. "Nou, er was wel heel veel drank in het spel en misschien een beetje drugs. Dan ga je toch heel anders denken. Maar ik val wel op vrouwen hoor, dus wees maar niet bang."Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 07, 2015, 15:31:19
#3
Bas

Als donderslag bij heldere hemel dient er zich een nieuw gezicht aan bij de poort.

- EINDE LIVEBLOG -

12:40 - Inrichten
De rondleiding zit er op en Bas installeert zich in de slaapkamer. Even de tijd om het besef te laten indalen dat hij nu zelf onderdeel is van Utopia.

12:30 - Rondje van de zaak
Laura B leidt hem langs de hindernissenbaan en ze houden extra lang stil bij de moestuin. Daarna volgt de wellness. "En hier komt ook de radio?", vraagt hij. Laura B knikt: "Ja, straks komt Jeroen Nieuwenhuize, die radio-dj. Hij gaat Colinda adviseren." Bas vindt het allemaal mooi. Zelfs het Kakhuis oogst bewondering. Hij verbaast zich erover dat de buiten-wc nog steeds in gebruik is.

12:20 - Temmen
Bas zegt dat hij onder de indruk is van Ivan, maar dat hij wel getemd moet worden: "Hij heeft hele pure gedachtes, maar daardoor heeft hij wel soms een tunnelvisie." Laura B ziet de bui al een beetje hangen en zegt glimlachend: "Misschien moet je daarover maar even met hem praten. Want ik ken Ivan als iemand die heel open minded is."

12:16 - Zoveel dingen
De ambities van Bas zijn torenhoog en hij uit nu al zijn zorgen bij Laura B over de vele dingen die hij zou willen doen. "Je moet gewoon even wennen, dat heeft iedereen die hier binnenkomt", zegt ze als ze samen richting zijn kist bij de poort lopen. Er lijkt een goede klik te zijn tussen de twee.

12:13 - Precies wat ze nodig had
Het is eventjes stil bij het rokersbankje. "Niet verlegen worden nu", zegt Bas tegen Laura B. "Nee, nee, ik ben het even aan het laten bezinken", antworodt ze. "Ik denk dat jij precies bent wat ik vandaag nodig had. Ik had echt een rotdag, maar nu niet meer." Bas profileert zich ad rem: "Oh, is het uit met Joey, dan." Laura lachend: "Nee!"

12:10 - Bretels
Het valt Laura B op, als Bas buiten even een sigaretje opsteekt, dat hij bretels draagt. "Dat is omdat mijn broekmaat net zo onvoorspelbaar is als mijn gedrag." De oneliner zorgt voor een schaterlach bij Nicole, Ivan en Laura B.

12:08 - De toeristische route
Bas krijgt, zoals het een nieuwe bewoner betaamt, een rondleiding over het terrein. Laura B neemt de honneurs waar en waarschuwt hem alvast voor de troep. "En eigenlijk is nu nog best netjes", zegt ze. De eerste halte van de grande tour is, hoe kan het ook anders bij een verstokte roker, het rokersbankje.

12:05 - De nieuwe tuinman?
In een strandtent stond hij als kok in de keuken. Zodoende weet hij ook het een en ander af van groente en kruiden verbouwen en hij zou dus prima overweg kunnen met de moestuin in Utopia. "Ik zie mij zelf niet als chefkok, hoor", zegt hij. "En ik ben hier gekomen om mijn passie terug te vinden en die heb ik niet met het koken gevonden."

12:03 - Verlegen
Bas zegt dat hij nu misschien wat verlegen is, maar hij is sowieso geen druktemaker. Hij had wel een relatie met een goede vriendin van Gina. Die tijd herinnert Gina niet als een hele positieve periode. "Mijn irritatiegehalte bij Bas lag toen heel erg hoog", zegt ze. "Nou!" schreeuwt Gio uit. "Dat belooft wat!"

12:00 - Cowboy
Bas stelt zich voor dat hij, nu Wilco weg is, samen met Ivan de zorg voor de koeien op zich gaat namen. "En hoe gaat het met de obstacle run?", vraagt hij Ivan. "Ja, goed man, kom je zo helpen?" zegt Ivan met een grijns. "Dat is goed", zegt Bas. "Maar mag ik eerst een rondleiding?" Joey lacht en werpt een blik naar Ivan: "Nee! Je moet hier eerst werken!"

11:58 - Ex van Gina
Goed, ze waren maar zes jaar oud - maar verkering hebben ze wel gehad. Gina vroeg Bas verkering toen ze kleuters waren en hun liefde hield slechts een paar dagen stand.

Laura B vraagt naar zijn geaardheid. Bas: "Ik houd van vrouwen, maar ik ben ook niet vies van mannen. Ik ben niet biseksueel, maar noem me bicurious."

11:55 - Een oude bekende
"Ik ben Bas, 25 jaar. Ik ben kok. Ik houd van drinken, ik houd van feestjes, ik houd van muziek. Ik wil nu even niet leven om te werken, of werken om te leven. Ik wil leven om te leven en werken omdat ik dat wil," zegt de blonde nieuwkomer. En dan iets opvallends: "Ik ken Gina al een beetje." Gina knikt.

Ivan vraagt: "Wat kom je hier doen dan vriend?" Bas antwoordt: "Ik wil zorgen voor meer saamhorigheid. Er zijn veel individualistische gedachtes. Daar zou ik verandering in willen brengen."

11:49 - Welkom
De inwoners krijgen lucht van het verse bloed dat is binnengekomen. Het alarm klinkt en alle inwoners spoeden zich snel naar de huiskamer. De nieuweling maakt een wat zenuwachtige indruk. Laura B drukt hem een glaasje water in zijn handen en gaat naast hem zitten op de bank.

11:46 - Zonnebril
Een jongeman, getooid met trendy zonnebril, wandelt met een kist door de poort. Bodywarmer, licht overhemd, en bretels. Dit kan maar één ding betekenen: een nieuwe inwoner voegt zich toe aan Utopia.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 07, 2015, 11:57:08
#2
Bas

Bas woont in Haarlem en werkt als kok in een strandtent. Het is een sportieve jongen, die in zijn vrije tijd graag hardloopt, kickbokst en zwemt. Hij is single en een enorme flirt.


In Utopia wil hij geld verdienen met het organiseren van all-you-can-eat-barbecues. Onbeperkt eten tegen een vooraf bepaald bedrag. Daarnaast wil hij vierkante moestuintjes maken, die dankzij een broeikaslamp zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

Bas heeft meerdere huizen verbouwd en kan hierdoor de bouwers ondersteunen. Hij is een harde werker en stoort zich aan mensen die niets uitvoeren in Utopia. Hij zal hen aansporen om de handen uit de mouwen te steken.

Bas omschrijft zichzelf als ijdel, sarcastisch, eerlijk, lief, maar soms ook grof. Hij zegt dingen zonder te filteren, waardoor deze soms onbedoeld hard aan komen. Hij staat graag in het middelpunt van de belangstelling. In Utopia wil hij zichzelf ontplooien en bewust worden van wie hij nu eigenlijk echt is.

Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 07, 2015, 11:56:18
#1
« Laatst bewerkt op: november 29, 2015, 21:53:48 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Bas
« Reactie #1 Gepost op: mei 07, 2015, 11:56:18 »