Nowlive.eu

Registreren
 

Bas
gelezen 102973 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
september 26, 2015, 20:58:37
#25
Maakt voor Bas niets uit....hij is toch homo

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Bas
« Reactie #25 Gepost op: september 26, 2015, 20:58:37 »

september 26, 2015, 20:32:12
#24
Bas geeft....


Bas krijgt....


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 26, 2015, 20:28:17
#23
Daten met Didi

Bas heeft een romantisch avondje "voorbereid".

Eigenlijk is hij helemaal niet fit voor zijn vervolgdate met Didi, zo laat Bas de inwoners meerdere malen weten vandaag. Hij voelt zich ziek, zwak en misselijk en daar gedraagt hij zich ook naar. Als Didi, de winnares van de blind dates van vorige week, voor de deur staat, maant Rowena Bas om zichzelf minstens een beetje te fatsoeneren. Hij trekt een ander shirtje aan en spoedt zich naar de poort.


Toch, ondanks zijn gesteldheid, is hij blij om haar te mogen ontvangen. Wat verlegen lopen ze naar elkaar toe en samen stiefelen ze wat ongemakkelijk naar de loods. Bas lijkt het een en ander spontaan te hebben verzonnen bij wijze van romantische date. Zo laat hij haar in de loop van de middag zien wat voor trucjes de geiten allemaal kunnen en probeert hij Didi te verleiden om op koe Stuk te gaan zitten.

Rolf had aanvankelijk beloofd om te gaan koken voor het tweetal, maar omdat het merendeel van de inwoners het er oneens mee was dat het etentje betaald moest worden van de gemeenschap, ging dat feestje niet door. Omdat hij zich toch geroepen voelt om iets extra's te doen voor de torteltduifjes besluit hij een grote fles champagne aan te breken, van zijn eigen centen. "Maar dan moet 'ie wel helemaal op", vindt Rolf.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 25, 2015, 15:11:01
#22
Geen diner voor twee

Helaas. Het is een enorme teleurstelling voor Bas, maar het etentje morgen met zijn grote liefde Didi gaat niet door.


Rolf had beloofd om voor de twee tortelduifjes te koken, maar dat kan helaas niet doorgaan. Bas heeft geen geld en Rolf vindt het krom om het luxe diner voor twee te betalen uit de pot van de BV. "Het is niet eerlijk tegenover de anderen van de BV", legt Rolf uit aan Bas.

Medelijden
De verliefde dierenvriend baalt als een stekker. Hij had zich zo verheugd op zijn date morgen met Didi. Rolf snapt hem heel goed. Hij wil het dan ook graag goedmaken met Bas. "Ik heb een fles champagne besteld. Die mag jij dan sowieso hebben, om samen met Didi op te drinken", zegt Rolf begripvol.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 23, 2015, 17:14:36
#21
Blauwtje voor Bas

Kan Bas zich over deze tegenslag heen zetten?


Bas heeft weer mail! Het is zijn geliefde Didi. Hij leest zijn mail hardop: "Hee lieverd, ik heb super veel zin in zaterdag." Ze vervolgt haar mail met iets minder goed nieuws: "Het is alleen een beter idee als ik zaterdagavond gewoon weer naar huis ga en niet blijf slapen." Bas baalt zichtbaar terwijl hij dit voorleest.

"Ze vertrouwt je niet", zegt Nicole gelijk. Maar Bas zit zo diep in zijn mail en gaat gewoon verder. Wanneer Bas weer terug op aarde is schrikt hij en vraagt: "Vertrouwt ze me niet?" Nu baalt de dierenvriend nog meer. "Nou, dat is een goed begin", aldus Bas.

"Wat moet ik hier nou mee", zegt Bas. Pijnzend denkt hij na hoe hij moet reageren op zijn kersverse liefde. Aan alles merk je dat Bas helemaal gefrustreerd raakt achter zijn laptop. Ook Nicole merkt dit en stelt hem gerust: "Maar ze komt toch gewoon?" Hij negeert de vraag en blijft naar het beeldscherm staren.Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 31, 2015, 16:49:02
#20
Waar blijf je nou Bas? Je zou ze allemaal gek gaan maken die niksnutten! #hihi #icon_cheesygrin

Gelogd


augustus 27, 2015, 14:07:27
#19
Ik ben het helemaal eens met Eldisa ,

Gelogd


augustus 27, 2015, 13:18:56
#18
Ik vindt Bas de leukste speler en de rest kan van mijn gestolen worden!

Gelogd


augustus 22, 2015, 19:20:07
#17
Kickboksen is pijn

Bas kan niet meer. Hij is he-le-maal op...

Bas heeft een doel: de beste kickbokser van Utopia worden en als winnaar uit de wedstrijd tegen Ivan komen. Of nou ja... in ieder geval de confrontatie overleven. Maar de sporters onder ons weten dat dat geen sinecure is. Kickboksen is hard werken - heel hard werken.


Als trainer Fitz de loods betreedt, is Bas nog één grote brok energie. Enthousiast slaat hij erop los, springt hij op en neer en schopt hij tegen de trainer aan. Naarmate de tijd vordert, wordt het duidelijk een stuk moeilijker. Hij krijgt geen tijd om bij te komen - stoppen is geen optie. Zweetdruppels glinsteren als parels op zijn voorhoofd en zijn natte haar piekt alle kanten op. Hij ademt snel en zijn oogleden hangen. Bas: "Dit is geen training meer."

Hij heeft het duidelijk moeilijk. Terwijl zijn trainingsmaatje keer op keer tegen hem aan schopt, schreeuwt Fitz dat Bas door moet zetten. "Als je in de ring staat, kan je niet even stoppen", aldus Fitz. Bas is sterk, maar heeft het een half uur later helemaal gehad. Bas: "Ik heb er geen zin meer in." Hij slaat zijn handen voor zijn ogen en zucht. Fits geeft hem een motivatiespeech. "Dit is geen kattenpis. [...] Komt helemaal goed, Bas. Dit is lastig en dit is pijn, maar daar gaan we doorheen. [...] Je mag niet van je pad afwijken. Ik sleep je er doorheen."

Een kwartier later is het dan eindelijk voorbij. Fitz geeft bas een schouderklopje, hij is trots. Bas haalt opgelucht adem. "Zo," zegt hij. "Tijd voor een biertje."Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 19, 2015, 21:27:52
#16

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 31, 2015, 14:50:57
#15

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 29, 2015, 19:48:13
#14
Straks laat Bas de eendjes nog in de badkuip in de b&b zwemmen .hahahaha..
 #smiley_duck #smiley_duck

Gelogd
Ik kijk naar de zon en laat de schaduw achter me!!


juli 29, 2015, 17:37:58
#13« Laatst bewerkt op: juli 29, 2015, 20:44:35 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 23, 2015, 17:25:57
#12

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 18, 2015, 21:58:35
#11
Ja, te klein , te dun, een gerimpeld gezicht, ach wat is uiterlijk.

Je kan altijd oordelen over anderen hun uiterlijk, vindt het gewoon laf!


Bas is een aardige , ondeugende vent die graag iedereen op de korrel neemt!

Bas is geweldig met dieren, dat valt voor niemand te ontkennen, en dat is ook erg belangrijk en zeker in Utopia.

Zijn er meerdere die niet eens weten hoe de stallen er van binnen uit zien!

Maakt dus ook geen fluit uit hoe iemand er uit ziet, gay of bi is,

meer respect voor de medemens zou beter zijn !!Terence, lees even ---->>>>   http://home.nowlive.eu/index.php/topic,76263.0.html

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Bas
« Reactie #11 Gepost op: juli 18, 2015, 21:58:35 »