Nowlive.eu

Registreren
 

Aike de Vor
gelezen 27417 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juli 24, 2014, 18:53:32
#12

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Aike de Vor
« Reactie #12 Gepost op: juli 24, 2014, 18:53:32 »

juli 24, 2014, 12:53:19
#11

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 23, 2014, 20:53:43
#10
Aike bedankt...Aike bedankt, Aike, Aike, Aike bedankt  #smiley_clap #smiley_thnx


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 22, 2014, 20:14:22
#9

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 22, 2014, 16:26:03
#8
Giorgio is niet blij met het besluit van Aike....

Aike heeft Nicoline haar besluit verteld....


Vanessa is ook heel verdrietig en kan het niet vinden vandaag....


« Laatst bewerkt op: juli 22, 2014, 16:29:26 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 22, 2014, 12:49:56
#7
Citaat uit mijn vorige post gedateerd 17 Juni 2014


Heb het al eens eerder aangekaart, Aike en Emil waren de 2 pilaren waarop de groep draaide, waarop Utopia draaide?

Emil zit er niet meer, Aike nog wel, maar ik denk niet voor lang, ze zal het jaar niet uitmaken....
Ging naar dit topic toe om een stukje te tikken, maar is eigenlijk niet nodig,
in onderstaande post staat al wat ik van Aike vindt.


Jammer dat ze deze beslissing genomen heeft maar wel begrijpelijk.
Zoals ze gisteravond nog tegen Isabella zei:

Wat ik hier in een half jaar heb gedaan doe ik thuis in een week....

Alles leuk en aardig, heb een TOP tijd gehad, maar nu is het klaar!

Jammer dat de 2e steunpilaar nu ook gaat  #icon_rolleyes


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 17, 2014, 10:35:27
#6
Citaat van Albertina uit dagtopic:

 Antwoord #12 Gepost op: Vandaag om 09:52:55 »

het probleem met aike is dat ze juist nooit wat zegt deed ze dat maar eens maar als puntje bij paaltje komt doet ze nooit haar mond open en heeft geen mening,ze heeft verstand van boekhouding maar nee doet ze ook niks mee ze laat gio dobberen in zijn vet want dan krijgt zij geen vuile handen
als iemand wat verteld staat ze alleen maar huhuhu iets anders komt erniet uit enige wat zei doet is de markt en dat gaat opvallenGisteravond werd er een opmerking geplaatst die ik niet thuis kon brengen/ niet gehoord en gezien had. Heb alles nagekeken en nagelezen maat kan er tot op heden niets over vinden. Nu lees ik net de reactie van Albertina, zie hierboven. Daar wil ik graag op reageren.

Aike doet nooit haar mond open , ja zo denk ik ook wel eens... ze is tijdens discussies vaak stil en mengt zich er niet in. Maar als Laatste vaak wel heel rustig en gedecideerd haar mening ventileert. Aike is niet het typje van meeblèren, mee in de horde en in het heetst van de discussie.

Ze heeft wel zeker verstand van de boekhouding tot een bep. hoogte want er is al eens gebeleken dat er wel eens iets niet goed zat of vergeten was aan te geven aan Giorgio. Dat zij juist dat werk wat ze de eerste maanden heeftopgezet en bijgehouden heeft, niet meer wil doen, begrijp ik wel. Ze heeft er voor gekozen om iets anders te doen in Utopia dan dat ze in het normale leven al doet. Giorgio is jong en wil het graag overnemen, en leren. Ze zijn er als groep mee akkoord gegaan dat met bsupervisie van Aike , hij een deel zou doen, en ook gedaan heeft. Daarna kwam het hoofdstuk belasting erbij en dat was voor haar en ook hem nieuw. Ook dat is met behulp van de accountant op poten gezet.

Ze laat Gio dobberen in zijn vet?

Nou echt niet,  ik zie zo vaak dat Aike hem aankijkt, naast hem zit, aanbied om te helpen, aanspoort om de dagelijkse dingen in te voeren, enz enz.... Zo vaak dat Giorgio wel eens zegt: Ja, ik weet hoe het moet, en als ik het niet weet vraag ik je wel....

Aike organiseert idd de markt samen met Isabella. Die kan het ook niet alleen en vaak zat zie je Aike met de oplossing komen, assisteren bij de gesprekken en telefoneren, mailen, en contact leggen. Hoe vaak lezen we niet: Aike weer aan de laptop...Aike organiseert ook alle grote evenementen en artiesten en krijgt daar ook altijd alle credits voor van de groep na afloop. Want al lijkt het niks, ze organsiseert het wel en zoals iedereen al weet, de communicatie daar met buiten is veel moeizamer als in het normale leven. Maar Aike flikt het wel!

Ook doet ze de financiele kant bijhouden, eetgeld, zakgeld, bonnen daarvan en noteren waaraan. Omdat Vanessa nog niet zo behendig is met de pc, doen ze het samen en aldoende leert Vanessa ook het 1 en ander.

Als laatste : Aike is niet vaal luidruchtig als er wat gaande is als discussie of meningsverschil, houd zij zich op de achtergrond.  Zeker als het haar ding niet is. Is het iets is wat de groep aangaat, komt ze vaak zat met een reaktie, commentaar of ik zou....

Dat vindt ik eigenlijk wel het mooie van Aike, Ze is er als nodig is, ze troost als iemand verdriet heeft en niet met een knuffel/kus maar meestal met troostwoorden of haar kijk op de zaak....

Nee, Albertina, ik deel je mening niet wat betreft Aike, sorry hiervoor....

Heb het al eens eerder aangekaart, Aike en Emil waren de 2 pilaren waarop de groep draaide, waarop Utopia draaide?

Emil zit er niet meer, Aike nog wel, maar ik denk niet voor lang, ze zal het jaar niet uitmaken....
« Laatst bewerkt op: juni 17, 2014, 10:47:05 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 07, 2014, 18:35:16
#5Owen gaat nu kippies tellen en een eitje halen
voor de pannenkoek die Vanessa gaat bakken voor hem!

Kijk uit....voor die koeiepoep....  oww daar 2 koeiepoep...

kom eens kijken mama. kom een, nog meer kip buiten !

Kijk, daar, die zijn al beboren! #smiley_chick
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 01, 2014, 01:09:14
#4
Aike

Streng maar rechtvaardig. Zo kan Aike het beste omschreven worden. De management consultant deed haar intrede op 31 december 2013 en is nog lang niet van plan om weg te gaan.

Carrièremove

In eerste instantie trokken Hakim en Aike de kar wat betreft de financiën. Maar toen Hakim er eind februari uit werd gestemd - mede door Aike zelf -, nam Aike de verantwoordelijkheid op zich. De opstart van Utopia BV hebben de Utopianen dan ook met name aan Aike te danken. Want de kennis die ze heeft opgedaan voor haar verblijf binnen de poorten kon ze daar erg goed bij gebruiken. De financiën waren bij haar in goede handen. Samen met Giorgio beheerde ze de inkomsten en uitgaven voor projecten en persoonlijke aankopen.

Toen iedereen zijn draai binnen Utopia BV had gevonden, vond Aike het tijd voor iets anders. Ze wilde meer gaan organiseren en minder bezig zijn met geld. Ze droeg haar taken over aan Giorgio en stortte zich samen met Isabella op de organisatie van de biomarkt en Live in de Loods. Hiermee zorgt Aike voor het goede verloop van de twee grootste inkomstenbronnen van de staatskas. Wel blijft ze Giorgio scherp in de gaten houden, het is en blijft haar leerling.

Jimmy

Aike stond op zichzelf. Ze leek niemand nodig te hebben binnen de poorten. Want ja, ze is een zelfstandige vrouw. Maar toen Jimmy zijn intrede deed vond ze eindelijk haar maatje. Er waren zelfs een aantal inwoners die een relatie vermoedden. Dat was - tot groot ongenoegen van veel fans - helaas niet het geval. De twee trokken erg naar elkaar toe en hadden regelmatig gesprekken met elkaar. Aike was dan ook erg ontdaan toen Jimmy er, ondanks zijn harde werk, uit werd gestemd door Robin. Vanaf dat moment spookt er bij Aike één vraag door haar hoofd: past deze mentaliteit bij mij? Sta ik het toe dat Utopia een vakantieoord wordt?

Mentaliteit
Sinds het vertrek van Jimmy trekt ze steeds meer op met Isabella. Met haar bespreekt ze regelmatig wat een wijze keuze is: het najagen van persoonlijke dromen enerzijds of het verwezenlijken van een goed lopende BV anderzijds? De brieven van het thuisfront maken haar twijfels over de voornaamste bezigheden binnen de loods nog groter.

Dates
Gelukkig voor haar zijn er ook personen die ervoor willen zorgen dat Aike niet alleen met serieuze dingen bezig is. Ruud heeft bijvoorbeeld een poging gedaan om haar te koppelen aan een leuke man door middel van blind dates. Helaas, er is geen relatie uit voort gekomen, maar haar schaterlach klonk regelmatig over het terrein.

Plezier maakt Aike dus wel, maar of ze een duidelijke groei doormaakt? Wat vinden jullie?
Bron:utopiatv.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 11, 2014, 12:57:10
#3

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 29, 2014, 11:04:29
#2Aike is vandaag 35 jaar geworden!
Dit is de kans om de beheerder van de Utopia kluis eens goed in het zonnetje te zetten!
Laat hier je filmpje, foto, bericht of andere cadeaus achter;


--->  www.sbs6.nl/utopia

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* december 31, 2013, 16:42:45
#1
Naam: Aike de Vor
Leeftijd34 Jaar
BeroepManagement Consultant

Alles over Aike

Aike is gehecht aan haar vrijheid en vindt het lekker om ad hoc dingen te ondernemen. Na haar studie sociologie is ze gaan werken als Management Consultant. Ze is toe aan iets anders, en recalcitrant als ze zichzelf vindt, is Utopia precies wat ze zoekt. Ze rookt en drinkt bier, maar houdt ook van hardlopen en bietensap. In het weekend slaapt ze dus lekker uit na een nachtje feesten en gaat vervolgens even sporten. In Utopia wil ze een nieuwe samenleving maken omdat de huidige te veel op prestatie gericht is. Aike wil kringgesprekken voeren om te zoeken naar de kracht van iedereen in de groep. Organiseren, plannen, deze uitvoeren en mensen motiveren zijn haar sterke kanten. Haar dierbaren gaan vooral haar sterke verhalen, blunders en gezelligheid missen. Zelf vindt ze dat ze expressief, flexibel en draadkrachtig is. Utopia is geslaagd voor haar als ze een jaar lang vrij heeft kunnen zijn. Voor haar is Utopia het experiment der experimenten, en wil ze daar per se bij zijn.

Bron: Utopia TV
« Laatst bewerkt op: december 31, 2013, 16:45:08 door Puty »

Gelogd
Met vriendelijke groet
Puty


Nowlive.eu

Aike de Vor
« Reactie #1 Gepost op: december 31, 2013, 16:42:45 »