Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 296 (23-10 - 2017)
gelezen 1490 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
oktober 23, 2017, 21:43:25
#4Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 296 (23-10 - 2017)
« Reactie #4 Gepost op: oktober 23, 2017, 21:43:25 »

oktober 23, 2017, 15:09:01
#3Goedemiddag all....

Zoals iedereen kon zien (foto's http://home.nowlive.eu/index.php/topic,124607.0.html ) is de bar aan vernieuwing toe. Johan was dit al veel eerder van plan. Koeling van de tap was al niet meer in werking en waren wat meer problemen. Johan vind de bar te hoog, niet praktisch ook.

Johan heeft zoals de bedoeling was een tekening gemaakt, een begroting gemaakt, maar de investering van 1800/ 1500 mss was te veel. Dus moest hij wachten tot betere tijden.

Afgelopen donderdag was er een lady's night. Daar was een podium voor nodig. Huren kost veel geeld en is voor 1 x. Johan had al eerder aangegeven, ik maak zelf een podium, kost bijna hetzelfde maar is voor elke evenement te gebruiken.

Dat was okay dus is er materiala besteld. Maar ook beton, schroeven en wat extra balkjes voor de bar.  Als er meer aan bestelling is is de prijs voordeliger. Voor 760 euro materiaal besteld en akkoord van chipp, Cemal, RenÚ en Jacco .

Was ook gereedschap op de verlanglijst gescreven van Johan, maar dat is er niet bij.. Geen dure klopboor of freesmachine. Johan is een vakman en maakt alles wat zijn ogen zien. Hij haat stil zitten en hangen en is vrijdag toch begonnen. De tap uit elkaar, alles ook goed schoonmaken, Bargedeelte los gehaald en alle platen en balken woren weer gebruikt, zo ook de schroeven. Baldr en Senna hebben geholpen.

Nu vanmorgen in centraal pakt JosÚ haar lans. Zij doe een stukje Finance en heeft geen factuur nog gezien. Nee de materialen voor de bar zijn stiekum bij het podium besteld. Dit gegeven was al dooer de groep heen gegaan en nu in centraal word bekend dat dit gedrag niet te accepteren is. Johan moet weer voor de rechter Linda verschijnen  en krijgt straf.

Een geldboete dus...

Eergisteren hebben er meer een boete gekregen vanwege het nuttigen van wijn na de feestavond. Drinken van de bv word ook bestraft.

Johan loopt er van weg, gaat roken, en Jacco hoort hem aan. Binnen word besproken dat hij de nota zelf kan betalen/afbetalen van zn zakgeld. Ook zal er ene boete van 500 euro boven op komen. Dit gedrag word bestraft dus!

Johan moet erom lachen, later binnen met Jacco. Nu heb ik het voor elkaar, heb coor 7/800 euro boete..... maar de bar is van mij nu dus, moet ik dit betalen, okay, alles is van mij. Willen ze de bar gebruiken? Kom maar naar mij, kun je het huren...

Mannen hebben lol.... Owww zegt Jacco, ik heb volgende week mn grachtparade. Owww dan geef ik jou 300 euro, ben je een heel end.... Hi5

Wat later hoor ik in de keuken dat RenÚ Beau aanspreekt : jij hebt geen hart! Nee echt niet, als Bas hier nog was geweest had dit niet gebeurd, had jij dit ook nooit gezegd, had je het niet eens bedacht!

Oeps, hardew woorden van RenÚ......mss ook terecht.... Er shijnt een soort of 2e centraal geweest te zijn over de koeien. Ja koeien kosten geld en veel ook, nu met de nieuwe groep wilde Romy wel eens weten hoe iedereen erover dacht.

paar bewoners zien de koeien niet eens, vinden het ook echt zonde geld. 700 euro pm. Nee was toch 400 euro.... Nee zegt Romy, is altijd 6/700 euro geweest op elke begroting ook, maar omdat we ene container vol stro  over hadden van de spelen, hoefden we niet te kopen voor ene tijd lang. Dus kwam het nu ene paar maandne voor 400 euro okay.


Chipp die dit gisteren al besproken had met een paar is verwonderd, dit wist hij niet. Maar zegt Romy was altijd al meer. Nu werd er overwogen om d ekoeien weg te don. Kostenbesparing. RenÚ is echt ( en terecht)  woest. Nu is Bas weg, alle beesten weg, koeien en kipjes heeft hij hier gelaten, omdat dit bij utopia hoort. mensen van buiten komen ook hiervoor, stukje pr, die beestjes....

En Beau, valt me tegen van je, nu Bas weg is, ga jij hier in mee? Als Bas hier nog was had je niet eens gereageerd!

Nou ja chaos weer compleet.

B&B is even ter sprake.Caravan van Bas die Beau verkocht had voor 500 euro, is niet verkocht, Degene die zondagmorgen de caravan kwam halen is nooit geweest, reageert ook niet op telefoon.....grapjas geweest dus....

Maar de B&B gasten die geb oekt zijn  geeft probleem. Bewoners moeten hun eigen bed en zo verlaten om gasten te laten overnachten.

Nu net hoor ik dat ze de secret room ( die niet meer is)   gaan gebruiken als slaapkamer voor de B&B.  Krijtbord aan de muur, behang is nog over en kan bijgewerkt worden. Bed moet even gemaakt worden en klaar. Romy gaat nu een 2-persoonsbed bestellen en staat op. Niks ervan zegt Chipp.we gaan niks bestellen, we maken een bed. Voor de rest is alles er, dus geen onkosten maken als het niet nodig is....

Johan is druk met een mal te maken. Straks word er beton in gegoten, bewapend en dan mag het drogen. De houten bar word dus opgesierd, bewerkt met echt beton. Blad bovenblad en aan de andere kant bij de wasbak ook.

Linda, Romy en Beau zijn druk met de kamer...opruimen, leeghalen en inrichten als B&B. Hoeft geen van de bewoners zn eigen bed in te ruilen, Toilet en douche voor de gasten vlakbij.
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 23, 2017, 15:06:06
#2

« Laatst bewerkt op: oktober 23, 2017, 15:08:50 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 23, 2017, 00:09:04
#1
Utopia Dag 296


Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen met browser Chrome of Opera en update de AdobeFlashplayer
-->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 296 (23-10 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: oktober 23, 2017, 00:09:04 »