Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 288 (15-10 - 2017)
gelezen 960 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
oktober 15, 2017, 13:25:20
#4


Goedemiddag all

Eerste beelden voor vandaag zie ik Billy in de boot , waar Johan in bed ligt. Billy met vreselijke lange naaldhakken aan, nieuwe rode schoenen dus enwat later komt Romy ook binnen.

Ze hebben lol, bekijken de prachtig, mooie opgepimpte boot van binnen.

Johan heeft bovenkant /plafonnetje bekleed met zwart doek. Witte leer wat Jessie eerder had gemaakt is er prachtig bij en Johan heeft er zelfs licht ingemaakt. Ook te dimmen....dus gezelliger.

Meiden dollen met Johan, en al snel gaat Jacco langs. Hij zegt dag want hij gaat vandaag de poort uit. Van de week een brieg binnengekomen vanwege een familielid die overleden is.

Romy was al weg, Billy bijna als Senna binnenkomt. Jij was gisteravond vroeg weg met Jacco, zegt Johan lachend.... Nee, is niet wat je denkt zegt Senna lachend....

(mannen onder elkaar begrijpen elkaar zonder woorden)

Linda en Madilia bij de poort. Linda verwacht haar bezoek, ouders, zus en kinderen. Ze is nerveus en ook weer niet, kletst over naar de poort deur lopen of niet....Noah het vaak deed en een waarschuwing er voor kreeg.

Benieuwd  naar haar ouders, van wat ze weten en te zien kregen, Linda weet zelf dat ze aanvaringen genoeg heeft gehad.

In de boot net werd het ook even aangehaald. Linda is niet de makkelijkste, ruzie met Jacco en Johan... Mogen ze toch niet over praten zegt Billy, doen ze het wel gaan ze van het terrein af, zo simpel. je zag het toen met Jeroen en Floor.... Die kerel van Floor pikte het niet, logisch ook wel. je vrouw met een ander....

Volgens Billy is het wat geworden ook, zien ze elkaar buiten genoeg. Nee, zegt Johan, ja zegt Billy ( altijd alles wetend) ze zien elkaar wel.....

----Billy, zendercheck !-------

Wachten op bezoek van Linda en Madilia word een half uur. Daar gaat de deur open en komt de familie aan. Moeder van Linda snikt het uit. Mam , als ik hier niet gelukkig ben, kwaam ik naar huis, was ik al thuis.

Ze lopen naar de loods en komen onderweg Romy en later Beau tegen. Beau zal straks wel even met de ouders praten, haar ouders hadden precies dezelfde gedachtes.

Als iedereen binnen is en ze willen gaan zitten vliegt Moeder van Linda bij haar in de nek. Ze heeft het heel moeilijk en huilt. Mag niks zeggen en Linda zegt weer: mama, echt geloof me, als ik het ergens of hier niet leuk vind ben ik thuis. Ja maar... echt, we zijn in het echt heel leuk met elkaar, valt best mee dus. Moeder heeft het moeilijk en wil weten wanneer ze thuis komt. Linda zegt dat ze haar tijd (15 maanden- 3) vol maakt.

Moeder snikt nog harder in de nek van Linda. Nee toch? ja, echt Mam, het is hier leuk, echt waar. Maar ik....ehhh.... durf niet eens meer te kijken...heb ik ook een tijd niet gedaan....

SL....

Binnen zit Linda met haar bezoek ...

Linda gaat haar bezoek een rondleiding geven. Ze beginnen bij Josť. Die is druk aan het knutselen. Neef en nichtje hebben lol. Moeder van Linda vraagt hoe het is. Ja, ik ben een janker, maar heb dat vaak. Als er ook iemand weggaat, ben ik de eeerste die jankt zegt Josť.

Gisteren ook weer ruzie, ga ik hier zitten om bij te komen, komen ze 1 voor 1 kijken hoe het is. Ja, dan houd het janken ook niet op, ze kunnen me beter laten.

Chipp en Fay zijn aan het sporten en de anderen zie ik niet. Net waren Johan en Billy en Baldr in de kuken, maar steeds weer de strak blauwe luchten vanuit t'Gooi in beeld, geven mij geen duidelijkheid....

Tot zover...
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 288 (15-10 - 2017)
« Reactie #4 Gepost op: oktober 15, 2017, 13:25:20 »

oktober 15, 2017, 13:25:07
#3

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 15, 2017, 13:21:19
#2

« Laatst bewerkt op: oktober 15, 2017, 13:24:49 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 15, 2017, 00:01:16
#1
Utopia Dag 288

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen met browser Chrome of Opera en update de AdobeFlashplayer
-->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 288 (15-10 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: oktober 15, 2017, 00:01:16 »