Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 222 (10 - 8 - 2017)
gelezen 1919 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
augustus 10, 2017, 23:28:40
#9
Romy en cemal liggen alweer zoenend in de caravan,,,, #smiley_kissblush

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Dag 222 (10 - 8 - 2017)
« Reactie #9 Gepost op: augustus 10, 2017, 23:28:40 »

augustus 10, 2017, 22:57:15
#8
Linda en floor zitten in de gedachtenkamer. Linda vraagt of ze de 2 visumhouders kunnen inruilen. Madillia komt erbij zen zegt die oude mag weg.

Ja maar wat vindt je dan van Johan zijn muziekstijl vraag linda. Ja hij houdt ook van reaggeaton zegt hij dussss en streamlock, die zijn er veel vanavond.

Ik zag in elk geval in de bistro Johan muziek draaien, linda zat er de hele tijd hard bij te lachen pff vermoeiend mens soms, beetje fake/nep zeg maar. Nu roddelen de 3 dames nog even door in het hokje.

Cemal ging douchen, die heeft Romy achtergelaten in de caravan daar ligt ze nu alleen. Romy voelt het niet meer. Cemal moet erom lachen. Romy vindt dat respectloos want het voelt alsof hij haar uitlacht. Zo'n discussie/ruzie hadden ze vannacht ook al, cemal moest toen ook lachen en romy vond dat irritant, nu dus weer take #8639557201


Noah heeft een roddel verspreid, althans men geeft noah de schuld, dat madillia johan mee heeft genomen naar de wc en wie weet wat gedaan heeft. Madilia zegt dat dit niet klopt, het is door iemand verzonnen. Zij heeft wel meer klasse dan een wc....


In een andere caravan zag ik Beau slapen in haar eentje.

Achter de computer zag ik Rene Bas en Arnold. Ze zitten filmpjes te bekijken...vlogjes van de twins lijkt het...


Gelogd


augustus 10, 2017, 22:40:24
#7
Romy is Cemal aan het dumpen....

Ze voelt het niet meer..... En dat terwijl ze vanmiddag nog riep Cemal I lof joeee.....

Ach jee er is weer een leuke jongen binnen en Romy voelt het weer niet meer hahaha  #smiley_lol

Gelogd


augustus 10, 2017, 22:27:44
#6

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 10, 2017, 19:13:37
#5
Noah's academie over Transgender zijn begint nu en duurt tot ongeveer 22u. De gasten komen nu binnen, zitten ook wat bekenden tussen dacht ik...

Gelogd


augustus 10, 2017, 14:43:48
#4Goedemiddag allemaal...

De 2 nieuwe bewoners hebben heerlijk geslapen. Arnold is wel vroeg wakker en gaat naar de wei, de koeien en de stal. Hij gaat mesten. Later komt René erbij. Zachtjes aan word iederen wakker, kleed aan en doet zin dingetje. Arnold en Johan willen graag helpen. Kit bestellen en mesje, kan eindelijk de kitranden in de badkamer vervangen worden.

Floor en Romy hebben Wim gevraagd. Die komt en ze willen een kabelbaan aanleggen. Kabel hebben ze al. Wim is erg terughoudend....hoogte is een bezwaar. Katrol kost erg veel geld. Tussen de bomen is ook nog ene punt.... Dan moet er gekeurd worden. kost snel 600 euro...

Dames schrikken er van. Jeroen staat er ook bij en is het eens met Wim.

Linda wil iets van een huisje, rond en moeten 2 ronde bedden in.... Wim geeft zn raad en advies. Kijk eerst goed, muren kunnen binnen vallen en dat kan niet. Stro op dak moet voor sier zijn, kan niet echt dak zijn.

René hoor ik in d ekeuken.....hij vaart uit naar Floor, weer over de dingen die ze aandraagt en zijn beweren dat het van hem afkomstig is.  Hij gaat lekker door en gooit er uit wat hem dwarszit. Floor je bent geen utopiaan, zul je niet worden ook ! Heb niet voor niks op je gestemd, zal ik volgende keer weer doen.

Madilia en Floor trekken zich terug op de cordwood. Zo zielig de man, dwaas is het, weggelopen uit gekkengesticht, zullen we bellen,kijken wie er 1 kwijt is? Zo roddelen de dames lekker verder, ook over verliefd zijn, gevoelens en o la,la,la.....vriendje wat vladimir heette? oww dan is het o, vla,o,vla, o, vla (kreun,kreun)  zegt Floor hemels kijkend..

Stroom is weer af.... maar dan ook alles. In de keuken zie ik Arnold, een mesje in de afwasser doen, daarna nog een bordje, poetst met gele doekje, en hier en daar.... ja kan niks anders, stroom is eraf.

Bas kijkt en zegt dat de kraan niet gebruikt mag worden. Waarom niet, is de vraag, heeft niks met stroom van doen? Jawel zegt Bas, de pomp onderin voor de afvoer gaat op stroom en werkt nu dus ook niet. Bas pakt een stoel en zet doe boven op de aanrecht bak en legt de kraan er over heen.

Madilia en Floor zaten bij cordwood maar willen dansen. Kom zegt Floor, nee zegt Madilia laten we eerst omkleden. Wil sportkleding aan. Welnee zegt Floor, welja zegt Madilia. Ze lopen samen de vid eop en Madilia geeft sportkleding aan Floor en haarzelf.

Ze kleden om, legging en shirtje. Kijken in de spiegel, hoe zien we eruit? Ja, pffff weer een cameltoe, kreunt Madilia, heb ik zo snel hé....waarom heb jij dat niet, vraagt ze Floor? Weet ik niet, mss dat jij een hangpoes hebt! Wie ik, een hangpoes?? , neeeeee hoor, heb ik echt niet !

Dames zijn klaar en gaan naar de gym. Sporten doen ze door dansen. Gelukkig doet de muziek het wel.

Ondertussen hoor ik in de loods van Jeroen dat de stroom ergens tussen hier en daarginder fout zit. Is niet aan hun dus. Stroom is opeens weer aan en de pc's kunnen weer, koffie kan weer aan en Armold gaat buiiten de maaimachine bekijken. Pollo bekijkt het op zn 'zitstok' leuning van niey=uwe bruggetje, en Arnold worstelr met de bak en de maaier. Na een kwartiertje passen en meten is het gelukt, de bak hangt eraan. Stroom erop en gaan Arnold !

Dames komen terug van de gym, knikken Arnold dag....

Binnen hoor ik Romy zeggen, de man doet nergens ene gesprekje of zo....nee zegt Noah, heeft hij geen zin in, ik ook niet .....whahhahah

Romy loopt naar René, vertel eens. Hoorde je zo tekeer gaan, maar wat en waarom?

René verteld wat hem dwarszat. en nog zit. Komt hier binnen, gaat aan het pad, en nu ligt het stil. Ze belt Wim op vopor langs te komen, terwijl ze al meer dan 2 maanden stil zit, met mijn ideeën binnenkomt en loslaat. Ik haar gevraagd hebt waarom,en zo te toevallig ook. Nee hoor had ze zelf bedacht. Tuurlijk zegt René, de dingen die ik met Karin zou doen, weken geleden al besproken had met Karin, japanse tuin enzo. Mij is altijd geleerd dat als je met 1 bezig bent je het ook moet afmaken voor je wat anders begint. Ja zelfs Romy snapt dat....

Kijk nou hoe ze doet en wat ze doet. Ze zou de finance gaan doen. Doet ze echt niet hoor. Ze heeft een paar nota'ss betaald en afgehaakt. Ze moest en zou ene 2 e mail adres aan maken ivm bedrijf/finance utopa. Kijk wat er gebeurt, alles komt binnen,en moet  toch in 1 map binnen komen, anders hebben we geen overzicht als het op 2 verschillende plekken binnenkomt.

Ik heb haar dat gezged toen ze het wilde  doen. Had dat van en Cemal en Jessie voorheen al gehoord, kan niet werken. Toch zet zij door en maakt het aan. Je ziet het, loopt niet goed. Zij is nergens meer te bekennen.

Heb ook gezegd dta ze gen Utopiaan is, is ze ook niet. Haar vriend gaat 4 maanden weg en zij wil niet alleen thuis zitten en pakt 4 maanden lanterfanten hier.... lekker makkelijk ja. Je begint de eerste week met voetenpad, en dan????

Nee Floor is het niet en zal het niet worden ook. Weet je, ze wil niet werken gewoon. Kijk maar wat ze zei. Vriend wilde dat ze meeging naar huis, familie ook. Maar ze zag het niet zitten om voor 2 maanden nog te gaan werken. Ze heeft een contract van een half jaar nog zegt René, maar nee, kom naar utopia en lig je tijd uit....

Ja, nee, nu is het duidelijk voor Romy. Nu snapt ze wel wat hem deed ontploffen. Hij houd van harde werkers en dat is ze niet. Nee als je met pad bezig bent, maak het eerst af. Nee gaat ze Wim bellen. Als je iets wil doe een plan maklen, kijk naar de losten, bespreek het in centraal en ga dan pas bellen of zo.....

Buiten is Landa druk aan het zagen, schuren en boren...

Demi en Billy kletsen buiten over de 2 nieuwe.... ja opa, ook.... ja ppfff kan hem echt niet zo noemen hoor. Nee, ik ook niet zegt Billy. Man is gewoon groot fan, weet alles van ons, heeft geen enkel gesprek nodig.....

« Laatst bewerkt op: augustus 10, 2017, 14:46:05 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 10, 2017, 14:43:40
#3


« Laatst bewerkt op: augustus 10, 2017, 14:45:46 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 10, 2017, 14:43:27
#2« Laatst bewerkt op: augustus 10, 2017, 14:48:14 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 10, 2017, 00:10:41
#1
Utopia Dag 222

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen met browser Chrome of Opera en update de AdobeFlashplayer
-->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  © zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 222 (10 - 8 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: augustus 10, 2017, 00:10:41 »