Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 216 (4 - 8 - 2017)
gelezen 1194 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
augustus 04, 2017, 14:18:25
#5


Goedemiddag all....

Het is een groot feest geweest na de kookwedstrijd. Gasten waren weg, John bleef nog en feestje voor Romy haar 15 mnden utopia was begonnen. Veel dranken en vooral muziek. Tafels en stoelen aan de kant en feesten maar.

Floor die aardig aangeschoten was wist niet goed waar te gaan slapen. Niet zo gek ook, Jeroen had met Angela een goed gesprek gehad in de bistro . Zij was speciaal voor hem weer naar utopia gekomen, en hij ligt al een paar nachten met Floor in bed. Gebeurt helemaal niks, nee zal best, maar jullie liggen wel samen.

( BH naast bed gevonden van Jeroen, ook uitspraak naar romy toe dat Jeroen best een hele 'grote' heeft...)

Angela had zo haar twijfels...

Met de nodige sl en kantoor/pc beelden zijn dan toch de laatste bewoners tegen 5 uur naar bed gegaan. Niemand echt gezien maar wel gehoord. Madilia vertelde het net aan Floor, gezellig doorkletsen  met een paar. Chipp en Jacco en Jeroen.

Maar Floor heeft advies aan Romy gevraagd, ze wilde graag bij Jeroen gaan slapen maar of dat nu zo slim zou zijn. Beter afstandje houden nog, had Romy gezegd. Floor is naar de suite gegaan, en op bed geplot enin slaap gevallen.

Madilia is tegen 5 uur met mak-eup en kleding aan op bed geploft  samen met Demi. Zo zijn ze in slaap gevallen op de vide. Fay had de suite voor haar alleen, met Chipp uiteraard. Geen Floor, Geen zusje, dus de remmen eraf!

Het is ochtend, best laat op de ochtend en iedereen is druk aan het werk. Verplicht nummertje toch wel, de heren van de tent zijn er ook en breken alles af buiten. Iedereen binnen moet zorgen dat alles er is, en schoon. Beste klus dus. Wat is van hier en wat is van hun.
Billy ergert zich net als Romy, bas is er niet bij, Cemal is er niet bij, Jacco wil er niet bij, nmaar Chipp dan? O, ja die gaan ze aan de tand voelen. Billy weet niet hoe snel ze naar de suite moet lopen met ene kop thee en wat eten. Zogenaamd ontbijtje, half 12..... Chipp lacht wat....en komt zo....

Na een paar uur afwassen , zoeken en ruimen, komen d eheen binnen en missen het 1 en ander, waaronder de vriezer. Vriezer???

Ja, in de luifel staat een vriezer waar de voorgebakken friet in bewaard werd.

Owww was die van hun dan, niemand schijnt er van te weten?

Beau gaat snel naar de luifel en sjort het ding eruit. Vriezer vastgemaakt op een plank met wieltjes.  Nemand wist er van? Niemand wist dat er nog ene lading stinkpatat in zat?

Dus hurry hurry.....leeg halen en schoonmaken, met en paar man. Beau is maar ene klein popje, die hangt er op de kop in om alle resten er uit te bikken.... de meneer van verhuur/sponsor...kijkt op afstandje toe....

(naar billen van Beau of vriezer leegscheppen, geen idee ;-))

Madilia en Floor zijn al weer klaar met de afwas, handen waren nat genoeg. Floor vertelde dat ze net die zalmstukken wilde maken voor allemaal. Maar Billy trok me die doos uit handen, zette het terug in de koelkast en zei: nee niet nu, eerst alles aan kant maken.

Wat ik ook hoorde zeggen door Romy/Billy. Er is iets niet goed gegaan met de envelopjes.

Tijdens dansen van de dames bleek er geld op de dansvloer te liggen, bij elkaar 30 euro. Is uit een envelopje gekomen....

Maar volgens Romy stonden de vazen met envelopjes op de tafel, mss iemand ites uitgehaald?

Nee, is niet zo, zegt Chipp en Jacco, er is in de bakken achter in de beach, waar John heeft zitten tellen, een envelopje met geld gevonden tussen de lege enveloppen die John al leeg had en verzameld had. Dat is dus niet megeteld...

We moeten maar eens zien of de dames wel gewonnen hebben. John zei gisteravond nog, dames en heren liggen vlak naast elkaar, scheelt maar 22 euro!

Dus besluit |Billy na een heftige woordenwisseling met Chipp, om John te bellen. Die neemt niet op, maar Billy heeft ingesproken...

Floor en Madilia hangen/liggen in penthouse beneden. Floor was aangeschoten . Heeft ze nog last van. Madilia niet meer. Lekker kletsen samen over dansen, mannen, knapperds, Billy, de anderen, en zeuren, en morgen komt de vriend. Ja wat zal hij zeggen? Snap wel dat hij niet blij zal zijn zegt Madilia. Hoezeo, zegt Floor. We kennen elkaar al drie jaar, weet je wel hoe fijn hijhet nu heeft nu ik niet thuis ben? Hij schreef in zn eerste brief heel anders als nu de laatste brief. Kreeg de indruk dat hij het nu leuker heeft als toen met mij.

Kan zomaar he, in die man zitten vreemde kronkels hoor.... oww zegt Madilia, starks komt hij morgen en zegt dat het  voorbij is? Wowww.... O, ja kan zo maar. Maar ja mannen genoeg toch....

Madilia denkt dat Floor nog niet de juiste heeft gevonden.

oww land vol mannen, pakken we toch een andere, zegt Floor stoer.

Jammer dat festje zo snel over was, jeetje zeg uurtje muziek en wweeggggg...

Laat ons toch effe, we hebben recht op ons verzetje. Floor werd er verdrietig van zelfs. Buitten ben ik zo naders. J aik ook, zegt Madilia, wel 3x erger. Ja ik ook hoor, zegt Floor, lekker stappen, op de bar staan en de barman pakken. HUH, zegt Madilia. Nee dat doe ik niet, kijk dan wel hihi.... Nee joh, lekker zo een ding van 20 of zo. Zo jong????? zegt Madilia verschrikt. Ja joh wat zegt leeftijd nou, ouwe fiets te leren....echt !« Laatst bewerkt op: augustus 04, 2017, 14:21:32 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 216 (4 - 8 - 2017)
« Reactie #5 Gepost op: augustus 04, 2017, 14:18:25 »

augustus 04, 2017, 14:18:15
#4


« Laatst bewerkt op: augustus 04, 2017, 14:21:12 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 04, 2017, 14:18:01
#3
« Laatst bewerkt op: augustus 04, 2017, 14:20:35 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 04, 2017, 00:51:38
#2
Flarden van wat ik vanavond heb meegekregen.....


Ik schakelde pas rond 22u in. Ik trof Madilia buiten met Floor. Allebei een champagne-vorm glas in hun handen. Samen buiten lopen en kletsen. Kletsen over de nieuwste scharrel van Jeroen. Ik weet niet hoe ze heet. Samantha??? geen idee ben het even kwijt. Ze was de vorige keer ook bij de kookwedstrijd, en zoende toen heel intens met jeroen.


Ik heb Floor al eerder zien praten met jeroen waarbij zij aangaf dat ze het niet leuk vindt dat hij een andere dame aflebbert terwijl floor snachts naast hem ligt al weet ik veel hoeveel nachten op rij, 4 of 5 of zo al? Ze zei we hebben niks dat weet ik ook wel, maar ze wil niet gezien worden als een van de meiden in jeroen zijn bed.


Vanavond was dus de grote avond van die dame zou weer komen. Blijkbaar is er iets gebeurd want toen ik erin viel, hoorde ik madilia en floor kletsen. Blijkbaar heeft floor die meid aangesproken. Waarop ze aan floor vroeg of floor misschien veel gedronken had? Floor zegt tegen madilia, ik heb geen drank nodig om haar ergens op aan te spreken... Fock it en nog meer termen gooit floor eruit. Madilia lult gezellig mee. Die dame is maar een fan, die heeft geen zelfrespect. Zelfs al zou ik hem 3x per dag pakken, dan nog maakt het die meid niet uit zeg floor... Jammer dat ik dit gemist heb  #oeps


Floor vraagt de meiden binnen nu om advies wat te doen. Moet ze verhaal gaan halen?? Madilia zegt nee, laat hem maar naar jou komen niet omgekeerd. De tweeling zegt, je kunt vanavond gewoon bij hem slapen hoor als jij dat wil, volg je hart blablabla.... Romy zegt, als je het mij vraagt.... Jouw bezoek komt zaterdag, ook jouw vriend komt mee en je ouders. Je moet met hun allemaal praten nog over het gebeuren van bij jeroen slapen. Dus laat het even vor wat het is... Slaap vanavond alleen, laat het even rusten, als je morgen wakker wordt denk je er rationeel over na. Wat is verstandig en wat niet? En een nachtje later komt je vriend al. Ik weet dat jullie een afspraak hebben, maar het is wel raar als je vriend er zaterdag is en je die nacht of nacht ervoor nog met jeroen hebt geslapen... Misschien gewoon maar even 2 daagjes rustig aan doen en dit parkeren tot na je bezoek.      Ik ben trots op Romy  #echtwel  #jaaa


Noah ligt in bed. Rene denk ik ook.


Cemal zit achter de computer een spelletje te doen. Jacco zit er naast ook een spelletje te doen.


Hij liet zich net nog even zien in de loods. Floor vroeg of het gezellig was met XXX shit hoe heet ze nou? Ja we hebben gewoon gepraat zegt hij. Ik was er niet bij, dus ik weet van niets. Floor vertelt dat ze idd in het gesprek met jeroen en dat meisje zat, of omgekeerd...1 van de 2 kwam er als 3e bij en zei dat ze (floor of dat meisje) erbij kwam zitten, de ander zei nou we hebben een heel serieus gesprek, waarop de een weer zei oh nou dan zal ik een schrijfblok pakken... Klinkt heel gezellig, echt jammer dat ik dit gemist heb. Wat heeft Floor tegen dat meisje gezegd?


Demi en fay en dan natuurlijk ook chipp. En verder romy en linda en madilia en floor en billy zitten nog op de bank te kletsen. Oh romy gaat haar tanden poetsen, cemal gaat mee slapies doen. Volgens mij gaat het wel lekker tussen die 2 de laatste tijd. Erg fijn om die tortelduifjes weer zo te zien. Ineens hoor ik Floor roepen om Billy. Romy onderschept haar, en geeft haar verstandig advies over jeroen. Ga daar nou niet heen, hij kan zo maar gewoon blijven doen wat hij wil, en ze hebben wel gezoend hoor jeroen en die vrouw zegt romy. Floor zegt, oh jeroen zei van niets. Romy zegt, nou ja kijk maar gewoon even wat je ermee doet en wat je precies wil, maar denk er over na...  #bravo

Gelogd


augustus 04, 2017, 00:01:40
#1
Utopia Dag 216

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen met browser Chrome of Opera en update de AdobeFlasplayer
-->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 216 (4 - 8 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: augustus 04, 2017, 00:01:40 »