Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 214 (2 - 8 - 2017)
gelezen 1686 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
augustus 02, 2017, 15:56:12
#8
De mannen doen ook mee, Jeroen haakt af, hij heeft genoeg achterwerken gezien...

Nu op een stoel zitten en nog beter uitzicht ....  : -))

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 214 (2 - 8 - 2017)
« Reactie #8 Gepost op: augustus 02, 2017, 15:56:12 »

augustus 02, 2017, 15:40:06
#7
paaldansles voor 2 uren...Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 02, 2017, 14:48:10
#6Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 02, 2017, 14:47:57
#5

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 02, 2017, 14:47:29
#4

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 02, 2017, 14:02:49
#3


Goedemiddag all...

Wennen dat er geen centraal meer is in de ochtend, of ondernemers die samen zitten. Maar da dag begint vandaag goed, mss wel beter ook. Een bootcamp met de dames. Bedacht door Beau en alle dames doen mee, behalve Floor.

Floor is voor de derde nacht in bed gekropen bij Jeroen. Fay komt de post brenegen bij Jacco en ziet de 2 in bed liggen allebei in een shirt van Jeroen?..? Chipp leest de post samen met Fay, en is leuke post want ze lachen om elk verhaal of kaart.  Floor die er om 8 uur uit wilden ligt dus nog steeds in bed.

Ieder doet zn ding, Ook word de kookwedstrijd besproken. John is geweest en donderdag komt het er op aan. De laatste kans om te winnen. Billy wil de zalm in folie in de oven doen en bij BBq denkt ze niet aan groente. Later gaan de mannen bij elkaar zitten in de 'tent'....
Bas doet geen zalm, gaat niet door. Maar wel vervangen, maar wat? Ja kip zegt Cemal. lekker met rozemarijn en zo. Noah ziet dat ook wel zitten, ja doen ze. Maar de oven, zegt Jacco, daar doen we biefstuk in, gepofte aardappels en dan ook de kip garen? gaat het niet worden denk ik. Poffers kunnen we eruit halen zegt Noah. Mensen willen wel goede biefstuk eten, heet ook, aardappels mogen best minde rheet zijn. 108 mensen is veel uitserveren ook.

Heren overleggen verder en ik ga bij de zitzakken kijken. Nee, bedoel er niemand mee, maar er hangen een paar dames languit op een 'zak'.

Madilia, Linda en Floor doen een brainstormpje. Ja wel, ik ben er bij en hoor aan: Ik ben hier gekomen om grapjes uit te halen zegt Floor, wat kunnen we doen. Tele bellen en intervieuw met Madilia voor in de krant. Lezing van het 1 of ander, gevangen zijn in ene groep. Ja een journalist die jaren lang vast zat... ja maar dat is anders, wij  zijn vrijwillig vast hier. O, ja...

Roken. Kijk eens wat we daarmee kunnen, stoppen met roken, kijken waar tabak van gemaakt word.. ze bedenken en brainen van alles... Ja zegt Madilia, kijk, ga maar bellen. Floor wil bellen maar weet niet hoe. Madilia helpt haar, ja, telefoon gaat over...maar word niet opgenomen. Gh zegt Floor lollig. Wil je stoppen met roken, bel je voor hulp, nemen ze niet op! Wat kunnen we nog meer? Roken er best veel hier zegt Floor, gezond leven en later veel roken, zo hypocriet ook!

Madilia zegt iets over alcohol dan? Nee zegt Floor, niks niet, ik drink zelf veel te graag, dus doen we niet. Wie drinken er eigenlijk? Zo roddelen/kletsen de dames verder. Floor wil de aandacht en die zal ze krijgen ook. Ik ga een briefje ophangen aan koffieautomaat: Buiten gebruik..... word lachen joh. Ja of ene drol maken en naast d epot leggen.....echt leuk... ja maar we hebben geen ontbijtkoek zegt Linda voorraad/keukenbeheer. Kan ook van bruine ei doos, we bedenken we wat, zegt Madilia. Ja doen we een briefje op de deur, buiten gebruik, wc verstopt.

O, ja weet je wat ook leuk is. Zout, zout ergens in doen, in de melk, of de limo.... ja of gebruikt wc papier ergens neerleggen, kan ook. Linda grinnikt mee en zegt zomaar ergens tussendoor: Moest zo lachen  gisteren. Wat dan, vraagt Madilia. Linda had gehoord van de gasten, die er waren in village, dat eenden kunnen vliegen. Duckie die kleine werd omhoog gegooid ( door welke bewoner heb ik niet verstaan) en plofte met een rotgang neer. Blijkt dus dat eenden die in de rui zijn, niet kunnen vliegen....hahahaha...beelden weg...

 Ehhh, hoe is het eigenlijk met Free a girl, kunnen we daar iets mee, wanneer is dat? Anderen weten niet waar Linda het over heeft.

Jacco ligt in de zitzak en gaapt constant. Man o man wat ben ik gaar. Komt dat vraagt Jeroen. Door jullie, slaap al 2 nachten niet. Maar we doen niks, echt niet! Zal wel zegt Jacco,maar heb er last van, gesmoes en zo... Mensen vragen van alles aan me, zeg alleeen wat ik weet, lag een bh naast het bed....meer weet ik niet....

Cemal zoekt zijn fles met water. Hij kijkt en zoekt, had hem net nog... wie heeft hem....wie heeft het leeggegooid?

Cemal kijkt overal en loopt naar buiten. Ahhh jij bent de jatter...zegt hij tegen Floor. Zij had de fles bij haar...weet ik veel zegt z lachend....

Binnen in kantoor staat Billy te kijken op de lijst van de pc. 1 pc is weg die word nagekeken. Maar nu? Ja dat is de lijst van gisteren Billy, zegt Chipp. dus....
Ja en kijk hier dan Madilia staat er op voor 3 uren achter elkaar? Ja maar die is altijd overdone, en met alles. Ja maar we zijn hier met 15 man zeg. Ja okay ga zitten en doe je ding, zij zit buiten nog. Ja maar. Zou er niet roepen, ga je ding doen en je ziet ht wel.

Tweeling doen met René praten over een kasteel op de akker? Tent gaat vrijdag weg en kan er weer verder ingevuld worden. Ze gaan kijken bij de plek. Voetenpad kan hier ophouden of veranderen. Nee zegt Fay en Demi, dat is van Floor. Ja en? Pad achter het kasteel door is niet handig. Als we met Floor overleggen komt het vast goed.

René praat nu met Cemal. Wat willen ze, wat gaan ze doen, wat doet schoonmaken. Wat brengt het op? René maakt het niet uit of hij beloond word voor de finance of juist niet met de koeien. Hij wil lekkker allebei doen. Cemal zegt dat elke klus die geld opbrengt door iedereen gedaan wil worden dan. Ja maar dat kan niet. Finance door ene Romy en Billy, word het niet. Nee, zegt Cemal. Finance moet door dezelfde mensen gedana worden anders gaat het weer mis.

Cemal wil niet dat miksnutters meedingen in die bonus. Daarom is hij er zo op tegen. Markt gewoon voor de bv laten. 2 personen regelen en 13 werken er 1x pm ook aan mee.

Madilia staat op de vide, make-uppen, puisten tellen en meehappers uitdrukken. Linda wil dat iedereen zich aan de gamaakte afspraken houd. En dat is vraagt Madilia? Ja, geen geschreeuw meer en geen stress....

Buiten René en Cemal. Onderwerp is Jeroen. Wel altijd de woorden maar we zien nooit de daden. Hij heeft het voor de 3e ker verprutst. René denkt wel dat Jeroen al wat beter in zn vel zit. Cemal zegt dat hij alleen voor de muziek en gitaat bezig is nu. Nee 2 man die niks doen, gooi die 13 man over hem heen. Discussies en zo. Afstraffen en gelijk. Cemal wil de straffen uit het leger waar maken hier. Doe je niks, loop je d kantjes eraf, bonus afnemen ! Wel hard, maaris dan nodig.....

Chipp komt er aan lopen en vraagt waar de stenen naar toe moeten? Huh hoezo, vraagt René. Ja heb wel effe tijd zegt Chipp, wil je wel effe helpen. Hey das tof man, half uurtje ben ik er ...Cemal en René ronden hun gesprek af. In centraal te laat komen, niet meer aanschuiven.

Linda doet de boodschappen nu, die loopt tegen dingen aan, die wij toen ook hadden zegt René. Ja maar Cemal had een paar keer erbij moeten zitten, heeft hij niet gedaan. Maar ja, hij geeft aan dat hij meerdere dingen heeft gedaan en ook veel geleerd heeft van meerderen. Juist als ik weg wil, is het fijn dat anderen het op kunnen pakken....

Haast hebben ze niet, mannen doen hun plannen tot volgende week bewaren. Beter goeod voorbereid en goed uitegwerkt dan te snel.

Ja zie de vorige keer. Wat een presentatie van hem. Jessie gaat plots weg, dag later laat hij Floor tikken en hij presenteert iets, hij weet zelf niet eens wat... nee, dit werkt zo niet. René zegt nog: Bas zei ooit: degene die hier als 1e opstaat, zal snel als 1e vallen !

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 02, 2017, 14:02:14
#2


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 02, 2017, 00:03:51
#1
Utopia Dag 214

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen met browser Chrome of Opera en update de AdobeFlasplayer
-->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  © zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 214 (2 - 8 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: augustus 02, 2017, 00:03:51 »