Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 211 (30 - 7 - 2017)
gelezen 1017 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juli 30, 2017, 13:32:24
#4
Romy heeft met fay de zolder opgeruimd, alle kleding uitgezocht alles wat te vies was kapot was of stonk mocht weg. Ze hebben toch weer mooi 4 grote dozen buiten weg kunnen gooien.


Ze gaan zometeen verder in de winkel geloof ik. Heerlijk zo die regen buiten zegt Romy. Fay en chipp doen de winkel zie ik. Pop aankleden enzo, zooi uitpakken die er al te lang staat. En het is hard nodig ook hoor, wauwwww wat ziet die winkel eruit, wat een troep en rommel overal, zooi en dozen pfff verkoopt toch niet zo....


Chipp vraagt om capuccino maar nee die doet het nog steeds niet. Hij scheld weer eens hardop....

Jacco staat aan tafel, doet niets behalve en krantje lezen.


Ik heb ook de twins in de keuken gezien die zeiden: dit is de laatste keer dat ik de zooi van een ander opruim. Heeft Jeroen dan weer lang genoeg gewacht met zijn keukendienst van gisteren zodat iemand anders het al weer voor hem doet?? Jeroen zit nu intussen letterlijk aan tafel, op een stoel zonder iets voor zich, armen over elkaar, voor zich uit starend, niets doenend weer............. je hoort de kopjes en de vaat en de drukte in de keuken maar nee hoor, meneer blijft gewoon zitten........ Als ik mocht stemmen, echt 3 op jeroen alleen al om zijn houding en gedrag  #smiley_pleaseOH my god, uitgerekend Linda die Jeroen gisteren vroeg om de keukendienst te doen, staat nu de keuken te peotsen....... Oh wat dom zeg jeetje. En Jeroen??? Die is inmiddels opgestaan....en staat in de koelkast te neuzen. We hebben zeker geen vleeswaren meer?? Of zal ik dan toch maar een eitje bakken??


« Laatst bewerkt op: juli 30, 2017, 13:37:30 door Poesjuh »

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Dag 211 (30 - 7 - 2017)
« Reactie #4 Gepost op: juli 30, 2017, 13:32:24 »

juli 30, 2017, 12:33:49
#3
Madilia vraagt nu aan demi of ze gisteren moest huilen? ja zegt Demi dor die idioten. Madilia zegt sorry ik was erbij dus ik wil graag sorry zeggen. We wisten niet dat je alleen lag.

Dat is een smoes zegt de tweeling want ze wisten dat demi alleen lag want ze zijn eerst bij chipp geweest. Madilia hakkelt zich hieruit.


Demi zegt, alle respect maar het is niet zo dat jullie heel veel doen overdag. Ik wel, ik doe mijn best. Nu heb ik de hele nacht niet geslapen door jullie. Het is geen schoolkamp hier, het is een samenleving en een bedrijf en dit slaat nergens op. Maar bedankt dat je je excuses kwam aanbieden.

Billy en Romy in de penthouse. Met de map met de missie en visie van Vicky. Ze willen dit weer gaan oppakken en lezen hardop. Ik hoor dingen als: de experimenten uit het verleden zijn nog steeds waardevol voor nu. Zijn we waar we willen zijn, zitten we op onze piek van ons kunnen? etc.

Beau en Chipp achter de computers.


Linda zit in de loods aan tafel met madilia en een kop thee. Ze leest de krant, het gaat over mensen die zijn ingevroren....


Fay staat intussen de was op de te hangen boven de keuken. Ik wil de keuken zien en kijken of Jeroen vandaag zijn keukendienst van gisteren nog gedaan heeft? Ik zag rond 12u Jeroen in de loods hangen met capuchon op zijn hoofd en zei, zo maar eens even douchen...........
« Laatst bewerkt op: juli 30, 2017, 12:36:41 door Poesjuh »

Gelogd


juli 30, 2017, 12:18:59
#2
Goedemiddag allemaal, ik schakelde een half uurtje geleden in en zag meteen Madilia en Linda buiten lopen. Samen in gesprek. Het was namelijk nogal een roerige avond gisteren. Wat ik nog gezien heb tot half 3 ongeveer.....


Jeroen en Jacco willen pranks uithalen. Noah deed ook gezellig mee. Ze gingen naar de mancave en lieten chipp en rene schrikken. Ze zagen toen dat Fay er ook bij lag en Demi dus alleen lag. Toch gingen ze naar de suite en lieten Demi schrikken.

(op de website staat dat jeroen het niet wist en dit heel erg vond en sorry zei....maar dat klopt niet want hij heeft het ook meerdere malen toegegeven maar de regie probeerde dit te verbloemen met streamlocks...de regie wil jeroen deze stemronde houden dus? zo interpreteer ik dat.....zeker als ik dat het artikel op utopia site zie waarin ze zeggen dat hij van niets wist..........)

Fay voelde het aan en ging uit bed van chipp en ging naar de suite. Daar trof ze haar zusje aan, helemaal overstuur, ze huilde heel erg, al een tijdje, heel haar gezichtje was rood. Ze waren allebei not amused. Floor ging in de loods vertellen hoe overstuur demi was. Jeroen kwam toen sorry zeggen. Dat dan weer wel...


De inwoners hebben nog tot lang in de loods gezeten. Blijkbaar zijn er ook gesprekken gevoerd over de stemmingen. Noah vertelde dit later door aan Beau, dat hij er niet aan mee wil doen complotten.  Madilia en Linda waren toen samen op de vide en hoorde dit gesprek tussen Noah en Beau. Zij vonden er natuurlijk weer iets van, Noah zou het onjuist doorvertellen en blabla dus maakten zich alweer helemaal druk. Tot Beau op de vide kwam en vertelde dat het gesprek met Noah oke was.

Vandaag heeft Linda dus blijkbaar al een gesprek gehad met iemand, vertelde ze aan Madilia. Ging over stemmingen. 2 op jeroen en 1 op floor? zoiets zei Linda. Ze zei ieg dat het een heel goed gesprek was.....zal vast nog vervolgd worden......een en al achterklap daar hoor sinds floor madilia en linda, maar dat is mijn mening.Romy en Billy zijn samen in gesprek over hoe ze mensen kunnen motiveren om p korte termijn geld te gaan verdienen. Billy is gister en vandaag heel erg geirriteerd, Romy ook en vindt het fijn dat ze dit delen, want dan kunnen ze een oplossing zoeken. De meiden doen idd wel erg hun best om de nieuwe mensen mee te nemen en te motiveren, ik vind wel dat ze dat goed doen....« Laatst bewerkt op: juli 30, 2017, 12:20:41 door Poesjuh »

Gelogd


juli 30, 2017, 00:06:59
#1
Utopia Dag 211

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen met browser Chrome of Opera en update de AdobeFlasplayer
-->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 211 (30 - 7 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: juli 30, 2017, 00:06:59 »