Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 192 (11 - 7 - 2017)
gelezen 1836 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juli 11, 2017, 23:55:33
#13Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 192 (11 - 7 - 2017)
« Reactie #13 Gepost op: juli 11, 2017, 23:55:33 »

juli 11, 2017, 23:44:20
#12
en nog meer wijn...


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 11, 2017, 19:47:38
#11
Weer wijn bij het eten...a,ja, Romy bijkletsen met Billy,

ze hebben me nooit gezegd dat ik mn mond moest houden...

Dus Chipp boos, en hele verhaal ging in het rond, maar kon ik niks an doen....Yeaaahhhhh, Cemal aan de pc en eet...

Stopt pieper in de mond en zegt:

De drukproef van mn kalender....yeaahhhh
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 11, 2017, 19:12:49
#10
De twins laten de toeter afgaan. Graag iedereen bij elkaar en als ze zitten willen ze een presentatie en korte uitleg doen over tweelingen.

Ze leggen uit aan de hand met tekeningen op de beamer, wat het is om tweeling te zijn, en hoe het thuis was, en hoe ze samen alles deden en doen. Zoals samen slapen.

Thuis hebben ze altijd met zn tweetjes met elkaar opgetrokken, samen 1 kamer of zolder ter beschikking. Na een paar verhuizingen hebben ze dan weer een zolder en daar is een muur in gezet. Eindelijk hadden we allebei onze eigen kamer. Ja moet je weten 5 kinderen. Kon niet altijd een eige kamer verwachtten.

Maar nu wel. Maar al gelijk wilden we samen slapen, zij een keer bij mij en ik een keer bij haar. Moesten we altijd vragen want zusjes kletsen tot laat door. Mama vond wel dat we onze rust nodig hadden...

We gingen op kamp, samen dus, en was in de 2e of 3e... was heel leuk...

Kwamen we thuis...de surprise van ons leven. Pap had de muur weggehaald, 1 grote kamer gemaakt, alles geverfd ook en mooi....waren we zo blij mee.

Nu willen we graag een tweelingdag als event doen. Alle tweelingen die er zijn uitnodigen. word nog van alles besproken en uitgelegd en de twins kunnen alle hulp gebruiken.

Bewoners zijn enthousiast en de tweeling blij met de prima reacties.


Jeroen is druk met de pc, me Billy. Hij vloekt en tiert gewoon door als Bas zegt": Bil raad eens, wie er morgen komt? wie? Ken ik die dan? Ja is een bekende? ja ook... Ja pfff moeilijk.

Robert komt terug......yeahhhhh wat goed. Ja hij is 8 dagen ipv 12 dagen weggeweest. Hij gaat zo goed! leuk zegt Billy...

Zo snel al? Is nog niet afgerond, maar beter als we hem hier verder 'behandelen'...

Heb je mn DJ-Boot gezien? nee, zegt Billy. Kom kijken dan....wowwww wanneer heb je dat gedaan dan? . Ja het is marktdag dus, doe ik dan wat.

Oww wil ik ook, kijk...staat me wel toch?

Ja ja zegt Bas, hoe is het eigenlijk met die sexuologe?

Owww niks heb ik stopgezet, pfff moet er niet aan denken.

Nee, nu effe niet, heb geen relatie meer. Wat heeft dat er mee te maken vraagt Bas. Ja niks en alles, hihi....

Madilia zegt als ze het hoort van Bas, dat hij op zal kijken. Jessie weg wist hij al, maar niet blij mee, maar nu is karin ook weg...


« Laatst bewerkt op: juli 11, 2017, 19:16:40 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 11, 2017, 18:43:25
#9
robert komt morgen terug in utopia vanuit de kliniek hij heeft het daar afgerond

Gelogd


juli 11, 2017, 15:24:10
#8
Jeroen, Floor, Cemal, Beau en Chipp zitten aan tafel buiten. Ze willen de plannen meer uitwerken. Jeroen heeft die presntatie niet voor niks gedaan.

Hij wil iederene gelijk hebben, niet meer als 100 euro zakgeld en dat is het. Maar zegt Beau de persoonlijke doelen dan?

Ze denken en spreken uit, maar Jeroen hakt overal op in. Nee, iedereen hetzelfde!

En de neus dan van Billy en de ogen van de tweeling? Billy krijgt zomaar geld van een bezoeker maar wat hebben wij eraan?

Kunnen we niet potjes maken voor iemand zn doel. Jeroen is er niet voor.. nee iedereen gelijk! Markt en evenement zijn er ook, alles voor de bv. Beau zegt dat er geen garantie is qua inkomsten, kun je in principe niet op rekenen voor een exact bedrag.

Doelendag? kunnen we dat niet doen? mensen laten komen en die dag alleen maar auto's wassen of zo. Ja maar dan alle verdienste wel in de bv. Maar als er iemand net zoals met die auto, specifiek aan jou een bedrag wil sponsoren. In de bv zegt Jeroen....

Chipp vind het vreemd. Laat mensen met doelen hun ding doen. Beau zegt dat het mss verdeeld kan worden. Ja zakgeld verdelen? een verdeelsleutel voor zakgeld? ja, beter toch?

Floor zegt ja kan best, niemand weet het toch, hoeft ook niemand te weten hoe we het zakgeld verdelen. Nou echt wel zegt Chipp, weet je wel dat er mensen kijken? ja, die weten toch niks van verdeel of percentage. Nou zegt Cemal daar vergis je je in, kijkers weten zelfs meer als wij zelf hahahah...


(zou Floor wel weten dat er 24/7 streamers kijken of denkt ze echt 25 minuten tv)

Chipp staat op, Floor voelt zich aangevallen door zijn wedervraag: denk jij echt dat mensen thuis niks weten of hoeven te weten?

Chipp herhaalt staande zijn vraag. Nee mensen weten dat niet, denkt Floor.

Mensen die hier spontaan komen, spontaan een bedrag schenken voor of neus of ooglaseren, dan gaat dat bedrag de bv in. Denk jij echt dat die mensen nog eens terugkomen?


Is een lange discussie die steeds weer afgehakt en afgemaakt word dooe Jeroen, en nu ook Floor.


Chipp zegt nu ook, alsj zeg dit is wel een plan, maar kan niet in 1 x, dit gaat niet opgepakt worden.

Jeroen en Floor wil nu het hele plan door laten gaan.

Chipp zegt dat dit plan gisteren niet zo uitgebreid was, komt nu steeds meer bij wat niet geaccepteerd word. We zijn geen bedrijf!

Maar iedereen heeft gisteren voor gestemd....

Plannen lees ik nu toch heel anders en veel meer bijgekomen.

Schoonmaken hoort er niet bij in dit plan als case. Iedereen moet schoonmaken en opruimen. Maar Jeroen is er op tegen, hij wil niet poetsen, een Romy doet het wel graag, laat haar maar. Nee zegt beau en krijgt van Cemal bijval: romy doet poetsen omdat ze zich verantwoordelijk voelt, maar is niet haar doel en keuze, het moet gewoon gebeuren!

Floor wil bakjes met voorgedrukte a-4tjes. Beau wil een fysieke agenda...pc's zijn te vaak bezet.


Jeroen is boos. Dit is zijn plan, dit wil hij!


Chipp wil de diensten via Beau laten lopen. Daar past het beter bij. Floor wil niks via de mail, ze wil alles via de webshop. Kan niet zegt Beau. Soms moet je tijden en dagen regelen, doen we via de mail. Floor maakt een nieuwe mailadres aan. Alle leveranciers krijgen dit nieuwe adres. Geen mapjes meer.

Chipp doet voorbeeld: ik heb pipers nodig, ik mail. Dan moet de diegene een mail naar de andere mail sturen voor de nota? Floor wil dat niet.

Cemal weet hoe het zit met kleding en doorverkopen. Het is een bv, kruidvat is persoonlijk.... Nee zegt Floor, alles moet en nata van zijn, alles anders zoekt de boekhouder maar uit! Is niet mijn pakkie aan.

Floor gaat alles teckelen, nieuwe mailadres, ww die alleen wij 2 weten.

Nu komt er 1 iemand die alles gaat bestellen. Floor gaat de finance doen. zo gaat iedereen van alles doen. Welke mail doen we dan? Floor zegt dat ze voor facturatie dan nieuwe mail erbij zetten.

Jeroen legt uit: 1 leverancier, factuur en offerte en prijswijzigingen naar 1 adres. Overig contact via de andere mail....

Jeroen heeft eigen bedrijf, die doet het al zo, jeroentje doe je nota naar dat adres leest hij dan. Ja echt hoor, werkt ook, zegt Jeroen. Weet je dat ik het ook ga doen als ikstraks buiten kom?

( deed hij toch al?)

Chipp vraagt wie gaat dat doen? Floor zegt weet ik veel, zoeken jullie zelf maar uit. Daar ben ik niet voor. jeroen zegt: Chipp, heel makkeleijk joh. Ik heb koeievoer nodig, leg briefje neer en voila! Nou zegt Chipp, zou mooi zijn, maar ik weet het niet....

Discussie gaat verder en verder. Geld moet er verdiend worden allen maar geld. Shirts uitverkopen, nee zegt Jeroen zonde van het geld. Kunnen jullie na de markt met nieuwe dingen komen zegt Chipp nog. Nee, wil ik niet. Zonde om je voorraad uit te verkopen. Jessie is er niet meer, zakt vanzelf weg.


Ja en Beau geeft aan dat de nieuwe leverancier George wel aan romy heeft verteld wat het bedrag van de nota was, maar Romy echt niet wist wat ze er mee moest. oww had ze het op moeten schrijven of zo? Ja zegt Cemal, was niet slim. Ja zegt Beau, kan wel 3000 euro worden?

Wie gaat wat doen, ja voorraadbeheer moet ook iemand op.

Beau heeft een tip. Wat als we een shirt verkocht hebben en de mensen de kans geven het opgstuurd te krijgen of dat ze het op komen halen op bv marktdag. Porto is 6 euro, entree markt ook.Geef ze de keus.

Nou nee zegt Jeroen, kun je mss wel doen bij mensen die een shirt hebben gekocht, gestuurd gekregen, en te klein is. en terugsturen. Zeg je juist tegen die mensen, we hebben maat groter, die kun je op komen halen !

(jeroen snapt er echt geen bal van)
Pauze nu!

jeroen is zo blij dat de egotrippers weg zijn, opgeduveld zeg....eindelijk normaal praten.


Nu bespreken ze FB, we willen onze eigen ding. Courant is niks, moet meer tabletvorm zijn. Stukjes, shirtjes, filmpjes....

Beau zegt dat ze eerst moeten checken, utopia site is er al....

Jeroen wil alleen maar geld zien, altijd en overal. Jeroen wil geen concierge spelen hier. Wel bouwen toch vraagt Beau? nee, wil niks bouwen. Ja maar als jij iets maakt, je hebt zoveel aanvragen brengt het wel geld op. Nee, wil het niet, straks buiten kan ik genoeg bouwen. Wil hier alleen met muziek, mn doel,  bezig zijn, mn eigen ding.
« Laatst bewerkt op: juli 11, 2017, 15:40:03 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 11, 2017, 13:31:14
#7


Goedemiddag all...

Vanmorgen was Cemal de eerste die wakker was en in kantoor zat. Je kan maar op tijd zijn....

Het is marktdag vandaag, dat betekent dat buiten alles op orde moet. Maaien, vegen ruimen en alles netjes. Maar eerst trekken ze allemaal de ecoline shirtjes aan die ze gemaakt hebben op de workshop. Foto word gemaakt voor de fotokaart. Romy heeft de zitzakken al klaar gezet op de rotonde en al snel is de foto gemaakt.

Iedereen gaat verder met de taken. Ja, en je gelooft je ogen niet, Jeroen loopt met de grasmaaier rond! Hij maait en oeps.....bijna een kikkertje doorgemaaid. Jeroen pakt het nog net op tijd op. Cemal ziet het en vraagt of het hele nestje weg is...ja waren er best veel, zag ze springen zegt Jeroen.

Jeroen wil pauze, gaat eten.....

(zit met verbazing te kijken)

Jeroen bakt eitje.... pakt witbrood, pot mayo, smeert een lepel vol mayo op bammetje, kwakt ei erop, vouwt bam dubbel en eet/hapt/slurpt staande boven bord op aanrecht zn gebakken ei op.

Zooo dat was lekker.....

Gooit nog een ei in de pan, herhaalt de mayo kwak en eikwakopbammetje.

Zoooo dat was lekker....

Vervolgens gaat het zelfde ritueel weer opnieuw.... ei en bam 3 dus....

Zooo dat was lekker....

Echt waar, pan op gas en aan, en ei erin en bammetje ei nr 4 is ook een feit!

Zooo dat was lekker zegt hij tegen Fay...heb er lekker 4 op.... lekker hoor....

Buiten is Floor druk aan het bordjes schilderen. Madilia vraagt aan René over verf. Ze wil de vide wanden witmaken en ook de penthouse, er moet 1 muur ook rose worden. Ze wil gewoon wit bestellen, René zegt dat ze wel een kleurtje in wat wit kan doen...Okay ze gaat bestellen , 5 liter of zo, gewoon goedkoopste....


Romy heeft het koud, trekt korte broekje uit en doet wat anders aan. Ze zit nu met Jeroen op de schommelbank. Ja is wat die René.... ja komt nooit meer goed zegt Jeroen. Die man is echt geschift! Nee, klaar met hem. Romy zegt dat René echt niet goed is. Hij valt zogenaamd op Demi. O, ja? Ja hij schijnt nog steeds gevoelens te hebben voor haar.... Ja had René tegen Chipp verteld. Chipp aan Fay en ja dan weet Demi het ook....

Maar Jeroen, wat ga je doen nu. Niks zegt Jeroen, ben er klaar mee.  Ik bekijk het nu per week. Ik blijf hier dus nu alleen voor de muziek en echt niet meer! Ja maar jeroen, je plan dan, heb gisteren het gehoord, gaat echt wel werken. Nee zegt Jeroen, heb het voor de 4e  x de kans gegeven, was al met hakken over de sloot...zie er echt geen potentie meer in...

Okay Jeroen, maar ehhh Basssss, doe hetlinks staat veel beter vanaf hier....zegt Romy... Nah Jeroen ik ga drinken pakken, wat doe jij, blijf je zitten of?


Romy is druk aan het vegen buiten , maar stopt er toch weer mee. Ze gaat bij René kletsen. Ben je aan het doen? Wat wil je van me weten zegt René? ja nee, we zijn toch matties zegt Romy. Ja zeker wel zegt hij. Weet je ik wil wel eens weten wat jij en demi....wat??? zegt René, wat gebeurt hier. Madilia kwam hier 10 minuten geleden ook al vragen. Nee toch zegt Romy. Ja je weet toch hoe het hier gaat? Ja idd zegt René....nee hoor was toen ze hier net binnen waren, nee joh, niks aan de hand, wat denk je nou. Nee, is leuke meid, maar meer niet. Kom op zeg, zo een verschil...

Bas komt even tussendoor zagen en zo....

René verteld wel dat hij een keer met de naam in zn hoofd is gaan slapen en werd er ook wakker mee, heeft iedereen wel. Maar nee, joh...

René wil weten hoe ze eraan komt. Wat ik net vertelde was al 6/7 weken terug of zo.... waar komt het nu pas en vandaan? Romy ving iets op en wilde het weten.... Hou die roddel lekker in stand zegt René en vertel vooral de halve waarheid... of zo.... lachen en ze huggen elkaar, niks an de hand.

Jacco zit in de cel, René hoort hem aan. Jacco zegt dat Jeroen graag wil en de kansen wil. Waarom René zo reageert? Jacco zegt we moeten wel met elkaar door. Jacco weet je, ik werd mij van  de week in de avond gezegd: doe jij jou ding er effe bij, en presenteer je het ook?  Jacco ik had niks voorbereid, ik word zo er tussen geduwd. Hij kan zelf niks presenteren, is niet erg, maar doe niet zo!

René is al iets ouder en heeft meer ervaring. Hij Heeft type's als Jeroen al genoeg meegemaakt en wil niet nog een keer. Jeroen is goed in bouwen en maken. Hij is beter als ik het kan. Hou je daarbij zegt René. Maanden lang ligt hij op de bank, en nu dan? Hij had de helft niet gedaan, heeft Floor het laten typen, en schuift mij er een uur voor de tijd er tussen? nee, prietpraat op de aperots....

René heeft voor zichzelf genoeg te doen. Hij wil niet met alles meegaan. Wil zn eigen utopia ook. 15 mensen met 15 meningen maar ook meningsverschillen....niks mis mee..

Fay wil Chipp spreken.... buiten beeld om denk ik, was er niet bij dus. maar nu Chipp roken wil en niet zo vrlijk kijkt...

Ja ik zeg er niks over, jullie weten wat ik er over denk, zegt hij...ondertussen wil hij naar buiten lopen en komt Romy tegen. Ja, en? Nee, zegt Chipp, ik was toen al duidleijk met mijn mening. Begrijp jou echt niet Romy dat je nu weer dit verhaal verder verteld.

In de bistro is Chipp . Zegt tegen Fay dat hij niks meer verteld. Je bent boos zegt ze , maar ik kan er niks an doen toch? Mss wel zegt Chipp. Ik zeg je niks meer. vertel het jou, en jij verteld het door aan Demi. Niks ergs, maar Demi kan haar mond niet houden en dan heb je dit....

Demi komt eraan lopen en Chipp loopt weg van de dames. Die bakkeleien samen verder....

Beau zit bij René. Ze wil weten hoe het met hem is. Nee, hij komt effe tussendoor met een presentatie omdat het hem goed uitkomt, hij kan het niet. Is niet erg, maar hij zegt dat ik op de finance zit. Ja ik zag die nota van 360 euro die binnenkwam sleutelhangers poppetjes, kost alleen maar geld....

Billy gaat snel roken....

Beau en René wachten af.... dan komt Chipp eraan lopen. Die is echt aan een rokertje toe. maar moet ook wachten... Bas komt er ook bij zitten. Zo DJ-Boot is ook klaar.
« Laatst bewerkt op: juli 11, 2017, 13:42:17 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 11, 2017, 13:31:06
#6
« Laatst bewerkt op: juli 11, 2017, 13:41:52 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 11, 2017, 13:30:52
#5
« Laatst bewerkt op: juli 11, 2017, 13:41:06 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 11, 2017, 13:30:43
#4
« Laatst bewerkt op: juli 11, 2017, 13:38:10 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 11, 2017, 13:30:34
#3
« Laatst bewerkt op: juli 11, 2017, 13:35:10 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 11, 2017, 13:30:21
#2
« Laatst bewerkt op: juli 11, 2017, 13:34:07 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 11, 2017, 00:02:18
#1
Utopia Dag 192

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen met browser Chrome of Opera en update de AdobeFlasplayer
-->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  © zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 192 (11 - 7 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: juli 11, 2017, 00:02:18 »