Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 191 (10 - 7 - 2017)
gelezen 2095 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juli 10, 2017, 20:10:33
#17
Poort gaat open en ja hoor daar is bezoek al voor Floor. Op haar uitnodiging zijn Armanda en Mathieu gekomen.

Mensen van het koor begreep ik? Verleden week zei Floor dit boven op de vide nog en sstt zijn wel bekende van haar, maar zegt ze verder niet....

Keybord staat klaar, maar de mevrouw kan niet met haar neus spelen en die šasio' ding , nee is niks.

Eigen keyboard komt uit de auto, 3 x groter ook....


Gasten eten mee, kan toch wel? hoor ik Floor zeggen. Tuurlijk zegt Beau, kan altijd.

Na het eten wassen de twins alles af, geen probleem. En gaan ze in de loods de ftuitmand zingen.

Kiwkiwikiwikiwikiwikiwikiwi

mangomangomangomangoooooo

ananasananasananasananasssssss

dan is Poehhhhhhhhhhhhh aan de beurt en wel 3-stemmig.....

Heren: oemdikkertjedidabab oemdikkertjedidabab oemdikkertjedidabab


Dan alle groepjes bij elkaar, basjes:  oemdikkertjedidabab


Armanda zegt dat iedereen alle moet kunnen, hup allemaal....

Tadaaaa pa boem Tadaaaa pa boem Tadaaaa pa boemTadaaaa pa boem....

« Laatst bewerkt op: juli 10, 2017, 20:14:07 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 191 (10 - 7 - 2017)
« Reactie #17 Gepost op: juli 10, 2017, 20:10:33 »

juli 10, 2017, 20:10:19
#16
« Laatst bewerkt op: juli 10, 2017, 20:13:48 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 10, 2017, 19:36:38
#15
Madilia zat op de vide met Beau te praten. Ze hebben het over het plan. Ze willen allebei graag hun geld verdienen met hun eigen producten/diensten.

Madilia en Beau denken allebei ook dat iemand die een doel van 3000 euro veel langer moet wachten dan iemand die iets van 500 euro wil. Best logisch ook, het is meer geld, ook niet eerlijk.Maar met nieuwe plan moeten we allemaal werken en krijgen ieder toch niet meer als 100 euro zakgeld...

Ja en Madilia heeft het best druk, om nu nog eens de finance erbij te gaan doen.. beau zegt dat de dag 24 uur heeft. Ja, zegt Madilia lachend, heb ik al 2 uur voor mezelf van nodig. Moet er wel toonbaar uit zien toch?

Beau lacht.... heb je nog 22 uur over....

Madilia gaat de vide af, ze trippelt op d ehakjes naar biten, komt Bas tegen en die zegt: hey lekkere tropische verrassing van me... waar ga jij naar toe.

Madilia trippelt verder, hoor ik in de verte stem van Billy. Ja zo mooiiiiii


Dan gaat d etoeter. Romy laat het afgaan, even met zn allesn stemmen.

Als iedereen zit op Jacco na, die heeft geen zin. Maar volgens Romy ja zal stemmen, beginnen ze.

Billy wil eerst. Ze geeft aan voor te stemmen maar op 1 dingetje, ze wil niks meer doen, alleen monitoren en zo. En ze vraagt zich af wie er op de finance komt. Want van elk produkt is er 1 euro voor haar neus. Maar zakgeld is al uitgekeerd, is nu neusgeld vergeten? Nou zegt RenÚ, Jessie heeft zn zakgeld achtergelaten...maar ik weet niet hoeveel het is zegt Billy. Ik zou graag dagelijks op de hoogte blijven van de stand van zaken. O, ja van die euro per produkt stap ik af. Wil het van afgelopen maand nog wel bijgeschreven hebben, maar vanaf nu niet meer. Goh zegt Romy, ik dacht dat het toen 1-malig was wat Jessie zei. Nee hoor elke maand, zegt Billy.

Billy is voor
Madilia  ja
Fay zegt Ja voor
Romy voor
Demi voor
RenÚ, doe mijn ding, nee ga niet met je plan mee
Chipp, wil er wel voor gaan, maar niet drastisch alles om
           stukje bij beetje is beter en beter te hanteren
Beau voor
Cemal sluit aan
Floor is er bij betrokken dus ja voor
Bas nee op tegen, andere inzet, andere drive, te veel en te lange lijnen, nee

Jeroen zegt mooi 10 voor dus... maar wil iedereen mee hebben . RenÚ wil je echt niet mee in dit plan?

Nogmaals nee, zegt RenÚ, ik doe mn eigen ding. Chipp gaf het net al aan ook, we waren al aan het veranderen, stukje bij beetje. Maar nu er 1 weg is zie jij je kans, en wil je op je borst kloppen...

Bas klaar?  ga je mee gaan we buitenknallen. Heren lopen weg er mag weer geschoten worden op Cemal dit keer.« Laatst bewerkt op: juli 10, 2017, 19:38:58 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 10, 2017, 17:50:27
#14
Ze zijn allemaal voor het plan van jeroen, behalve rene en bas.
Rene staat op en zegt heel minachtend amateurs.
Hij roept bas, bas zullen we gaan knallen.

Bil zit op de schommelbank en ziet er niet uit.
Er worden weer 10 pijlen op cemal geschoten, weer voor die kees.

En er worden 10 pijlen op rene geschoten.
Rene in de cel, zit weer hele verhalen af te steken tegen zichzelf.

Wat een zeverzak is die rene, gewoon jaloers dat hij niet in het middelpunt staat.
Hij noemt jeroen een ashhole, wat is hij zelf een idioot die bomen knuffelt en tegen mieren praat, nee dan heb je ze allemaal op een rijtje in je bovenkamer, maar bij rene werken ze in ploegen.

Bil zit bij jac in het cordwood, bah bil ziet er echt onverzorgd uit.
En weer sl, het lijkt wel of ze het express doen.Gelogd


juli 10, 2017, 16:55:49
#13
Ik ben op de vide, madi heeft nu een jurkje aan dat alles laat zien, ze heeft geen spleeten kruiper aan maar een normale onderbroek, je ziet zelfs de elastiekenrand van de onderbroek, het jurkje zit veel te strak, staat echt niet mooi, daar is ze toch iets te dik voor.

Floor is weer met haar blote voetenpad bezig, wat een flauwe kul, wat heeft dat voor meerwaarde.

Madi zit zich nu op te maken.
Ik hoor beau zeggen dat de webshop niet hard loopt.
Ik vind dat niet gek, als je 25 euro voor een dood normaal shirt betaald.
Gelogd


juli 10, 2017, 15:33:22
#12
Wat gisteren al voorspeld was , een landurend centraal. Eerst de presentatie waar Jeroen  zo druk mee is geweest om in orde te krijgen. Floor heeft alles voor hem getikt en ontworpen en Jeroen gaf met de armen over elkaar de instructies, plan, precies zoals hij het wil. Jeroen heeft RenÚ gevraagd mee te doen. Hij zal het presenteren en Jeroen zou het aanvullen. RenÚ laat alles in het ongewisse...

In het kort: Jeroen wil niet meer dat ieder voor zichzelfiets doet, hij wil een team. Iedereen in dat team krijgt een taak en er zal gewerkt moeten worden. De ene zal alle mail doen, de ander de versturen en inpakken, weer een ander zal plotteren of bedrukken....enz..Verplicht hwerken hoeft niet, rouleren wel.  Chipp wil wel een hoofdverantwoordelijke , zeker voor de finance.

RenÚ gaat verder met de presentatie. Afspraken maken en hard werken begint hij...oeps dat was een vlammetje...Jeroen briest dat dit niet afgesproken was. RenÚ pakt zn kans en zegt: jij zit 4 maanden hier op de bank en nu wil jij opeens het helemaal anders gaan doen? Groep reageert ontdaan, maar zoals altijd zit hier meer achter.

Billy geeft aan dat er iets niet goed gaat. jeroen mag best open staan en aanhoren wat anderen er van vinden. Bas is het met plan ook niet eens. iets over 5 lijnen laten lopen voor dat het weg is. Nee , bas zou de lijnen korter willen zien, dan is er ook minder ruimte om iets fout te laten gaan. Bas ziet de meerwaarde niet. Billy is het met hem eens. Dit is vernieuwen om het vernieuwen....

Groep laat het bezinken en buiten staan Jeroen en Jacco dit te bepraten. Jeroen had dit niet verwacht, hij mag blij zijn dat ik nog iets wil doen hier. Waarom word ik zo neergezet door hem. Jacco stelt hem gerust en zegt dat hij zo wel zn verhaal binnen af moet maken. RenÚ zoekt Chipp op.  Die jeroen heeft 4 maanden niks gedaan. Mails voor tafels, bedjes en kinderstoelen, verwijdert hij, geen zin in. Nu een verhaal afsteken wat niemand iets doet. Muziek daar is hij goed in, waarom doet hij daar niets mee. Nu dit centraal met zijn plan oppeens? hij is nog nooit zo vroeg opgestaan als vandaag.

Binnen vind Floor dat Jeroen zn plan verder af moet maken . Billy vind wel dat Jeroen beter mag incasseren, kritiek wil hij niet horen. Chipp zegt dat RenÚ zijn mening na de presentatie gad moeten doen. Cemal begrijpt de frustratie wel van RenÚ, maanden op de bank niks zitten doen en dan nu dit? Maar mss had hij het iets anders kunnen brengen als nu. Billy heeft nog steeds naar gevoel, jeroen die die niet eens de kans geeft om vragen te stellen. Waar komt dit 'optreden' ineens vandaan?

Centraal gaat verder nadat Romy op de toeter heeft gedrukt. Presentatie was goed en Jeroen vertel er iets meer over nu. Jeroen wil alleen mening weten, er staat niks vast, is een los opzetje zegt hij. Bas is er niet okay mee, teveel en te lange lijnen om een produkt weg te krijgen. Ook de zakgeld verdeling, iedereen hetzelfde, dat levert scheve gezichten op. Iedereen heeft zn eigen ding en wil scoren naar mate het succes van dat product.

Nee, Jeroen zegt allemaal werken, allemaal je best doen, allemaal 100 euro zakgeld. Bas zegt dat niet iedereen gelijk is en dus niet even hard werkt. Jeroen blijft erbij, dit is goed, dit is alle neuzen 1 kant op en zou moeten werken. Beau vind het niks dat edereen een taak krijgt voor bv haar product. Waar ging het voorheem mis dan, die indruk heeft ze namelijk niet. Jeroen zegt bij Billy en bij Jessie, die kregen altijd zending en of mails, heel veel terug.

(jessie en billy en de anderen die shirts en broeken maakten, deden dat in opdracht van bestellen/betalen. Niks uit voorraad, gaat teveel geld inzitten en was niet nodig. Maar duurde wel wat langer. Ook mails na 1 dag al, waar blijft mn shirt? Of, ik heb zwart besteld, maar heb liever wit, geeft ook uitstel van versturen. Maat shirt wat te klein is of te groot, ja kan geruild worden.... Normaal verloop van online kopen)

Ze noemen og ene bestelling van shirts, die jeroen wilde doen. 2000 euro handel inkoop dan... Romy vind het teveel en teveel voorraad. Maar zegt Jeroen, je kan gelijk ana d evraag voldoen, mensen hoeven niet te wachten. Je hebt het al in huis,. 1 plottert, ander verstuurt het, en degene die de after sale doet kan dan alles bijhoudn qua mail. Klant tevreden houden, mailen als het bewerkt word, mailen als het verstuurd is, mailen om te vragen of ze tevreden zijn....

Floor die weinig tot niets inbrengt, zegt Opeeens: kwestie van vertrouwen...Toch is Beau er niet blij mee, en wil het liever in eigen beheer houden.

Discussie word afgekapt door Romy, en verder... RenÚ  wil even iets uitleggen. Schoot hem iets in verkeerde keelgat, plan was er al en hij wwas er druk mee, steeds een stukje verder. Nu ga jij opeens na maanden niks doen, dit als jou plan presenteren. Samen met Floor die hier een keer binnen kwam wandelen?  jeroen word weer woest en slaat met de vuist op tafel. RenÚ wil verder gaan, maar Romy wil er niet meer van horen, je gaat weer te ver! Dan gaat Jeroen verder tegen Romy...klaar nu zegt ze.

Boel is gesust, en Billy is er weer bij. Ja ik wil even zeggen dat ik niks meer ga doen hier, Heb mn sporen al verdiend. Ik wil wel checken, monitoren, coachen, meekijken..... jullie kunnen ook alles aan me vragen, maar ik doe niet meer mee met geld verdienen.

Wat doen we nu met bezoek en drinken. Betalen of gewoon geven. Nee, koffie is okay, maar fris of biertje, betaal je van je zakgeld.

O, ja, de tent buiten, dat is een mooie tent voor de kookwedtsrijd en ligt nu ook een vloer in. Dit is niet gekocht in crisistijd of zo, voor alle duidelijkheid, diet is een prachtig mooie sponsor deal.

Jeroen is alnaar buiten die wildemet RenÚ praten. Toch komen ze er niet uit. RenÚ vind nog steeds dat Jeroen niet alle capaciteiten heeft om dit te doen, en Jeroen zegt dat hij hier zn kans ziet. Jeroen heeft het vaker geprobeerd en had geen kans, nu ziet hij die kans wel. Je hebt weer teveel tegen zegt RenÚ. Jeroen zegt Mongool! RenÚ zegt hapsnurker!

Mannen komen er dus niet uit. RenÚ kleed zich om en gaat mediteren. Jeroen duikt met kwade kop de bistro in. Met een zere vuist, iets te hard geslagen Jeroen???

Beau heeft sportkleding aan en zegt de gitaarleraar dag. Is Jeroen er ook? ze gaan hem zoeken. Wil je iets drinken vraagt Beau? ja graag water. Ze raken in gesprek, hij sport, zij sport, hij voetbalde, zij voetbalde, en waar en waarom niet meer...Nu hier en kans en ja knap hoor om met elkaar te leven zegt de meneer. Psychologisch is het ook zeer onteressant zegt de menner tegen Beau. Ja kan het me voorstellen zegt Beau lachend.

Hij gaat Jeroen opzoeken in de bistro . Best een lang gesprek, maar wel heel mooi. De gitaarmeneer voelt precies waar de schoen knelt. Je wil iets doorduwen, maar je vergeet wel dat iedee mens in de groep zijn eigen perspectief heeft. Daar sta jij niet voor open.  Probeer te denken via hun conceptie. Jij bent gezegend met veel powers en je gaat snel, maar je vergeet dat je niet kan en niet ove iedereen heen kan lopen. Ach Jeroen steunt en kreunt verder.... Hij is al 5 maanden bezig et dit, komt steeds niet verder...

Weer het verhaal , Jeroen zit dit nu als verloren tijd hier. Krijg toch niet iedereen mee. Gitaarmeneer vraagt of dat ook moet dan? Ja natuurlijk moet dat. Weet je ik heb eigen bedrijf, ik heb mensen in dienst die niet  merken dat ik de baas ben. Ik heb ze aangenomen en ze weten wat te doen, zoals ik het wil. Ja zegt gitaarmeneer ( sorry weet zn naam niet) Je vergeet dat iedereen wel iets te profileren heeft, dat kun jij niet stil leggen. Hier is buiten niet, Hier zijn mensen bij elkaar gebracht om iets te bereiken, hun doel! Dat kan en mag, daarvoor is iedereen ook hier, dit is niet buiten ! Jeroen dit is duidleijk een powerstruggle.....

Ma, laat het los, doe je ding waar je goed in bent en wat je leuk vind. Dwing niet iedereen tot wat ze niet willen. Jeroen je bent uniek met muziek. Doe een stap achteruit, laat het plan, doe je focussen op de muziek. Dit is je kans , dit wil je graag, en heb je je hele leven iets aan. Doe niet van: ik wil het zo!en sla niet met je vuist op tafel! Je krijgt niet alles voor elkaar, accepteer het. Trek het je niet aan dat mensen niet met je mee will gaan, dat is hun perspectief!

Als je zo door blijft gaan, want dit is ook faalangst, duidelijk... en je je mening vast blijft houden, ben je straks erg eenzaam. Jeroen, zegt de meneer weer. Laat het los!

Ja maar dat gezeur steeds zegt jeroen, heb de hele week niks gedaan heb niet eens kunnen oefenen, vind ik te ver gaan. Had wel gemoeten. Ik maak me er niet druk om zegt de meneer, jij dus weeer wel. Er zit veel te veel in je hoofd, laat het los!

Jeroen we gaan zo lekker pingelen, ook volgende week weer. En je zal zien die knul an 20 die drummer....o, ja moet dat liedje op usb? of zo. Welnee zegt meneer, als die jongens iets horen spelen ze gelijk mee. Echt hoor, die zijn zo geniaal al. Jij hebt hier een leerproces ook. Je hebt alle tijd om dingen te doen. Steeds weer hetzelfde en Jeroen ontdooit niet of nauwelijks...

Buiten is de tweeling en Romy en Bas loopt met een ton. Ik denk voer of zo? hoor gepiepel, maar blijkt dus geen voer in de ton te zitten maar moeder kip met 14 kuuks!

Op de bank een Jeroen, wit brood smakkend....

Balen als een stekker, valt alleen maar af, eet geen 24 bammetjes maar 16 op een dag en verliest gewicht..... trainen doet hij niet meer. Balen wel, Beau praat met hem, Madilia komt erbij, ook Floor.

Is tevel om te tikken maar wel dit:

Al 5 maanden bezig met dit!
Plan was van jeroen kwam hij mee binnen
RenÚ wil nu de leider zijn, en pakt het af!
Jeroen heeft rob en rene in zn plan meegenomen.
Zet hij me zo te kakker nu?
Die vent is gek! echt!
Moeder schreef al in brief, die gek klets met mieren.
Hij wil Nu geen finance meer doen?
Lijkt Jessie wel die stopte ook.
Zo vaak met hem gepraat, , nee hij is gek!


( het ware is dat Rob er mee kwam, jeroen er bij gehaald heeft, dus samen en Rob, RenÚ erbij wilde hebben.

Nu net zit Jeroen met Jacco buiten. Schiet er niks mee op, die vent ik gek, hij moet gewoon klusjes doen, s'avonds "freten" en zn nest in. Vooral niet met je neus ergens in roeren. Jeroen haalt weer aan: RenÚ heeft geen produkt gemaakt wat succesvol was. Ik wel ! kan niet met die man, hij wil de leiding hebben, stapt uit de finance en ben je kokebakker toch?

In dit korte gesprekje zag ik 4x bomen.  Lelijke praat mag ik niet verder horen?

jeroen steunt en kreunt: ons pa is precies zo, die denkt jeet wat een gedoe, waar zit ie toch. Wat ga je toch doen mien jongen...leer ik van , kan ik iets bereieken, pa zag het niet.

Moeder is ook niet blij met commentaar wat Jeroen en Pa altijd geeft bij tv.... weer beelden weg...
« Laatst bewerkt op: juli 10, 2017, 15:37:26 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 10, 2017, 15:33:13
#11


« Laatst bewerkt op: juli 10, 2017, 15:37:08 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 10, 2017, 15:33:05
#10


« Laatst bewerkt op: juli 10, 2017, 15:36:41 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 10, 2017, 15:32:47
#9

« Laatst bewerkt op: juli 10, 2017, 15:41:38 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 10, 2017, 15:12:26
#8
Af en toe twijfel ik ook wel eens aan het verstand van rene.
Nu ook weer staat hij tegen zichzelf te vertellen dat daar nog flagstones liggen.
Hij is nu het onkruid uit de kas aan het doen.

Cemal is de bestellingen vergeten te doen.
Het gaat gestroomlijnd daar tjonge jonge.

Rene zit bij de vijver met een pauw, hij plukt gras en geeft het aan de pauw. Die pikt het mooi uit zijn hand.


« Laatst bewerkt op: juli 10, 2017, 15:33:49 door Bobbie »

Gelogd


juli 10, 2017, 14:48:19
#7
Is fay wel echt 21 jaar, ik twijfel daar zeer aan.
Ze heeft twee kinderen zegt ze, ze mocht van bas twee kuikentjes een naam geven, en daar werd ze emotioneel van.

14 nieuwe kuikentjes., en er zit nog een kip te broeden op een hoop eitjes.

Om vijf uur komen ze bij elkaar, om te stemmen voor het plan van jeroen.
Ik zie en hoor dat de twins en chipp er zeker ja voor stemmen, beau zo te horen ook wel.

Jeroen zegt dat rene de leiding  wil hebben, jeroen en beau zitten samen te praten.De boodschappen zijn er, cemal helpt met uit laden en de rest zit op z'n luie krent.

Boodschappen 1700 euro. van hoelang dit is weet ik niet, want ik val er net in.

Voor chipp een groot krat bier 24 flesjes dus, die kan ook niet zonder

 #idee Chipp heeft nieuw krat gekocht ja, zijn vorige krat is aan bezoek opgegaan.

Chipp is de eerste van alle utopianen die drankjes en of bier voor bezoek, zelf betaald.

Nog nooit iemand anders die dit (tijdens crisis ook niet) heeft gedaan.

Chipp is er ook open in, anderen kopen dozen vol wijn elke week, en ziet niemand, ook de traytjes met mixdrank ziet niemand ...

« Laatst bewerkt op: juli 10, 2017, 19:51:35 door Bobbie »

Gelogd


juli 10, 2017, 14:05:27
#6
Het is rustig op de streams, althans wat we te zien krijgen.

Twins sporten

Jeroen met zn gitaar
Kom op regie waar zijn de rest van alle bewoners?? hahah alsof ze meelezen. Jacco en Billy achter de computer, For]or erbij, Madillia ook erbij compleet in sportkleding/legging want ze wil na de behandeling sporten................... Dan doe je nu toch niet al je sportlegging met roze trainingsjas aan als je nog een klant behandeld. Of misschien ligt het aan mij hoor..
« Laatst bewerkt op: juli 10, 2017, 14:07:43 door Poesjuh »

Gelogd


juli 10, 2017, 13:35:09
#5
Jeroen is net best wel een hele lange poos heel goed toegesproken door zijn gitaar leraar. Deze wijze man legde hem uit dat het goed is dat hij dingen probeert, dat hij ook echt veel in zijn mars heeft, een leider kan zijn, maar dat dit wel tijd kost. Hij moet niet verwachten dat mensen hem volgen zonder het goede voorbeeld en vooral zonder juiste communicatie. Die man zegt dat jeroen weg loopt voor de emoties die opspelen, maar dat jeroen het eigenlijk zakelijk moet benaderen en erboven moet staan omdat hij veel beter kan. Jeroen moet goed begrijpen dat hij een hele sterke verschijning is, met een stellige eigen mening, en niet altijd even tactisch en dat schrikt mensen ook af  #smiley_superwink


De leraar vergelijkt Jeroen zijn leerproces met een marathon. Je moet dat leren, lukt niet in een keer. Je moet daarvoor meters maken, meters maken en meters maken. Veel oefenen dus. Ervoor weglopen, letterlijk maar ook figuurlijk dan ontloop je de meters en groei je niet. Jeroen luisterde aandachtig en zit er zelfs nooit tussen.... Goede peptalk  #echtwel

Ik hoop alleen wel voor Jeroen dat hij hiervoor geen uurloon hoeft te betalen want de lessen zijn nogal duur geloof ik hahahaha.


Ik vind het goed dat jeroen zijn best doet. Hij is nu wel heel actief ineens en ik begrijp dat dit mensen tegen de borst stoot. Hoe Rene het vanochtend aanpakte, was echt not done. Heel naar en gemeen hoe hij zich uitte tegen en over jeroen voor de hele groep midden tijdens de presentatie van jeroen... Zou hij echt niet jaloers zijn ofzo? op jeroen zijn zang en gitaar spel of id? In elk geval hoop ik dat mensen met jeroen willen meedenken en er een nieuwe structuur ontwikkeld kan worden. Persoonlijk hoeft Billy daar niet meer bij te zijn voor mij...aan de andere kant zorgt ze wel voor kijkcijfers. Zolang jeroen daarvoor blijft open staan hoeft hij van mij ook niet weg, maar als hij zich zo star en onwelwillend opstelt zoals soms dan erger ik me echt aan die kerel.


De twins zijn idd aan het sporten in de gym.

Madillia heeft een klant die op de behandeltafel ligt een meneer.

Rene is buiten in zijn eentje aan het werk, geen idee wat maar hij praat natuurlijk weer de hele tijd in zichzelf....

Romy is buiten druk met de naaimachine en stofjes. Bezig bijtje. Ze deed het netjes in centraal vandaag. Ze sprak ok rene erop aan dat het echt te ver ging wat hij deed. Meisje is echt gegroeid  #thumbsup

Romy rent nu met Bas mee, er zijn 14 nieuwe kuikentjes geboren   #smiley_hearteyes #smiley_hearteyes
Gelogd


juli 10, 2017, 13:00:36
#4
hoor al medere die het consept van  jeroen wel willen proberen zelfs de twee ling   die zegen altijd is er alles geprobeerd dus deze ook   en hoor  ook   vele die gaan stemmen op renee  ze vinden het niet kunnen wat hij deed maar dat is ook zo het is een raar naar mannetje aan het worden

Gelogd


juli 10, 2017, 12:23:53
#3
Romy heeft bergen kleren, maar ze heeft nu al drie dagen hetzelfde ding aan.

Ik heb niets van het centraal gezien, had mijn comp nog niet aan staan.

Ja jeroen heeft maanden niks gedaan, en nu wil hij de plaats van jessie in nemen, maar dat wil bil ook, die denkt ook dat ze de koningin van utopia is.
Bil stond al altijd met d'r neus overal voorop, en nu denkt ze helemaal dat ze boven iedereen staat.

De vloer van de tent is klaar.
Een van de mannen is op zoek naar bil, of ze even kan komen kijken of alles goed is, maar bil staat onder de douche, en vraagt of beau daar even wil gaan kijken.
Beau vraagt waar die man vandaan komt ( ik dacht al dat is een brabander aan zijn praten te horen ) hij komt uit Den Bosch, ( s'hertogenbosch )
De man zegt, zo nu gaan we nog anderhalf uur rijden.

De gitaar leraar is er ook, en zegt dat jeroen veel meer in zijn mars heeft.
Dat is volgens mij een hele verstandige man.
Hij geeft jeroen goede raad.

Rene zit al een hele tijd in de kas te mediteren.

Bas en chipp aan de pc's, beau zit op een tafel een beetje rond te kijken.

De twins gaan sporten.

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Dag 191 (10 - 7 - 2017)
« Reactie #3 Gepost op: juli 10, 2017, 12:23:53 »