Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 186 (5 - 7 - 2017)
gelezen 2046 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juli 05, 2017, 23:33:55
#17
Het zal niet lang meer duren voordat Billy bij Jessie in bed ligt, want dat is haar bedoeling!

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Dag 186 (5 - 7 - 2017)
« Reactie #17 Gepost op: juli 05, 2017, 23:33:55 »

juli 05, 2017, 23:29:51
#16
Billy: voel me zo naar...
Voel me zo alleen....

« Laatst bewerkt op: juli 05, 2017, 23:32:31 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 05, 2017, 19:33:52
#15
Wat is die bil een grote leugenaar, ze zegt dat ze straks mee zou eten met die vrouw, jac en karin, bil zegt, ik heb niet mee gegeten ik kon het niet, o zegt beau en hoe vonden ze dat, nou zegt bil ze hadden er wel begrip voor, wat kan dat wijf liegen, ze heeft gewoon mee zitten eten, ik zag haar steeds vlees snijden en in haar mond stoppen ze heeft echt gewoon mee gegeten.

O lieve mensen ik kan dat niet velen, liegers zijn bedriegers hoor, leugenaars kun je niet vertrouwen.

Arme man die een relatie heeft met romy, die koopt en koopt totdat het geld op is, het geld brand in haar zakken.
Ze heeft net een lading kleding binnen gekregen, en er komt nog meer, omdat het zoveel was wat ze besteld heeft, moesten ze dat in twee keer verzenden.


Gelogd


juli 05, 2017, 19:03:31
#14
Ik erger me heel erg aan al dat gekoop.
Ze hebben al zoveel, maar ze hebben nooit genoeg, en dan vooral romy is koopziek.
Bergen kleren heeft ze, zoveel dat er gewoon van alles weg gegooid wordt, echt schandalig.
Sorry maar ik geloof dat ik een hekel krijg aan utopia, heb ik nog niet eerder gehad, maar nu ook weer dat jessie weg gaat, wat zit er dan nog in, enkele meiden die liever spelen dan iets nuttigs doen, rene die denkt dat hij een fantastische boekhouder is en alles weet.

Chipp en jeroen die niks uitvoeren, karin die wel over een ander z'n luiheid lult, maar zelf ook niks doet, zelfs voor gasten maakt jac het eten.
Madi die niks bij draagt.

Jac is weer met een evenement bezig, dat doet hij goed,
romy ook een bezig bijtje, dan hebben we nog bas, beau, en cemal, nou ja die kunnen er mee door.

Ik zag net dat bil een brief aan het schrijven was voor jessie, o o groot verdriet bij bil nu ze weet dat jessie weg gaat.

Zou bil het penthouse nu krijgen, dan doet jes niet wat boyd hem gezegt heeft. Zouden de twins stamppij gaan maken om het penthouse, ik zie ze er goed voor aan, we wachten het af, of weet hier al iemand wie het penthouse krijgt.Gelogd


juli 05, 2017, 18:44:30
#13
Chipp gaat naar de poort en komt terug met heel veel pakjes.

Kan toch eigenlijk niet.....

Aangekomen bij de loods is Romy door het dolle....haar 15 maanden cadeautjes zijn er...yeaahhhh

Chipp heeft het al meerdere keren gezegd, hou die 300 even bij je geeft het niet uit. We kunnen nu niet zakgeld uitkeren, we kunnen de noata's niet betalen, maar wel 300 euro aan kleding?

Romy weet niet wat ze hoort. Wat ze ook zegt, Chipp blijft bij zijn mening.

Hij kan er niet mee, alcohol, roken en eten, we geven maar uit maar kan eigenlijk niet. Chipp zegt eten, kan ik begrijpen, maar nu kledig kopen terwijl je zoveel hebt.

Madilia vind het niet leuk voor Romy.....zij heeft ook schoenen besteld en voelt zich heel bezwaard. Beau zegt dat het best logisch is toch? Als er zo weinig is waarom geven we het dan. Kleding hebben we, we hebben nu niks nodig.

Jessie krijgt ook 300 euro voor zn 15 maanden. Ik hoef ze niet zegt hij zijn voor billy. Romy stelt voor om er een oplossing voor te zoeken. Als er geen geld is en we hebben crisis, moeten we maar wachten. Anders gewoon uitstellen.

(Chipp heeft er wel een punt, hij merkt zelf geen bal van crisis, en zou in die paar weken wel te merken moeten zijn.)

Ach madilia heeft een jurkjee van 13 euro en 5 euro verzenden gekocht, nou en? zij rookt niet....

Maar heeft wel jurkjes genoeg hangen voor de aankomende week....

« Laatst bewerkt op: juli 05, 2017, 18:46:40 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 05, 2017, 17:18:34
#12
Jee dat had ik niet verwacht, zou hij dan toch voor dat grietje naar huis gaan.
Alweer eentje van de oude garde weg, nou dan blijft de speeltuin over, het wordt hoe langer hoe saaier, nou utopia mag van mij de deuren sluiten hoor, ik zal er niet rouwig om zijn.
 #idee  Jessie heeft verleden week in de post te lezen gekregen, dat zijn ouders hem erg missen ,
vanaf dag 1 al. Nooit uitgesproken maar nu de 15 maanden in zicht kwam....


« Laatst bewerkt op: juli 05, 2017, 18:26:46 door Bobbie »

Gelogd


juli 05, 2017, 17:14:51
#11


« Laatst bewerkt op: juli 05, 2017, 17:17:05 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 05, 2017, 17:14:42
#10Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 05, 2017, 16:44:08
#9
.Jessie roept iedereen bij elkaar.....


Vrijdagmorgen 11 uur zal hij utopia verlaten.


15 maanden is genoeg......« Laatst bewerkt op: juli 05, 2017, 16:47:59 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 05, 2017, 15:27:19
#8


Goedemiddag all...

Dag is begonnen en wat zal het brengen. Meer inkomsten, of meer uitgaven? Als snel zitten de bewoners bij elkaar voor centraal.  2510 euro is er omgezet maar er zijn wel 20 facturen. Dat is een slordige 6.000 euro. Vraag van een paar bewoners is om dit overzichtelijk te maken. Ze weten wel dat ze er niet goed voor staan maar willen dagelijks de update's zien.  Karin is er voor, maar wil geen onderlinge strijd zien.

Bezuingen en waarop? zakgeld mss? Best vervelend ook omdat er zonder reden geld word uitgegeven. Romy zegt dat zij een speciaal iets had en gehad en daarom bestelde...( romy 15 mnden utopia=300 euro. Het is niet persoonlijk bedoeld Romy, maar er zijn mensen die shoppen en niks voor de bv opleveren. Mss en ander zakgeld systeem? Zakgeld ontvangen als er inkomsten voor de bv zijn? Floor is er niet blij mee....Billy vind wel dat huidige zakgeld de mensen lui maakt. Chipp geeft aan dat er nog 3 komen die er 15 maanden zijn, elk ook 300 euro. Floor weet niet wat ze hoort...volgens Chipp is dat al die jaren al zo geweest Floor vind het onzin.

Madilia is er ook niet blij mee. Robert is boven op de vide om zn spullen in te pakken. Morgen gaat hij voor een bijna 2 weken in een kliniek. Hij heeft papieren gekregen en ook foto's . Hij komt in een soort huisje met meerderen en heeft ook een tuintje. Roken mag wel buiten, maar geen radio, geen tv, niks niet. Eten en was word verzorgd.

Madilia en Floor liggen op bed te balen. Floor werkt best wel , verdient er alleen nog niks mee. Madilia vind het skeer, ze wil niet skeer zijn. Zij doet zo haar best en hoezo shoppen? Ze heeft alleen schoenen gekocht. Ja ze wil graag elke week wel wat anders aan. Is ze gewend en wil er graag mee door gaan.

Jessie en Karin praten buiten. Jonge utopianen zijn niet zo bezig met de bv en geld verdienen. Karin wil meer aansturing, ze moeten meer inzicht krijgen. Ja en meer elkaar helpen

Wat later gaan ze weer allemaal aan tafel om taken te bespreken. Iedereen een taak en elkaar helpen waar nodig. Romy, Billy en Beau hebben dit op de flip over beschreven en zal opgehangen worden in de loods. Billy kaart ook de finance aan.. Cemal en René hebben dit goed opgepakt, maar ze willen meer inzicht. Dat inzicht is er wel zegt hij, ben paar maanden met de puinhoop van een ander bezig geweest en ik heb het nu voor elkaar. Oww waarom zien we dit niet, is de vraag van meerdere... Jessie word er weer op aangeproken en persoonlijk dus weer. Chipp doet het woord voor meerderen. Dit is niet fair René...

Billy kort het af en vraagt of Floor er bij kan komen om meer dingen waar te maken. Floor wil dat wel. René weer niet blij, hij ziet dit als een aanval naar hem toe....

Later buiten blijkt dus dat René al sorry heeft gezegd naar Jessie toe. Ja zegt jessie tegen Jacco en Bas. Maar hij heeft het wel wer op beeld staan, gezegd dus, en weer 10 minuten later sorry zeggen.... hij spoort niet, flapt er van alles uit en zegt later sorry....

Bas komt met de post aanlopen, ja dacht ik al....oeiiii 5000 totaal ... deurwaarder, belastingdienst, proces verbaal, strafbeschikking en aanmaning....Bas overlegt met Bas en ze roepen Billy erbij. Ze gaan het oplossen. Ja Billy heeft daar veel ervaring mee, nog steeds zegt ze. Nee ik schaam me niet, iedereen mage het weten. Ze kijkt d epapieren door en ze besluiten te bellen. 2 noata's kunnen betaald worden, maar andere 3 moet in delen. Billy regelt de boel. Later zie ik Robert aan de pc en zn eigen betalingen doen. Zo, zegt hij, ik zit ook in een crisis!

karin praat met Madilia buiten over de toestanden, voor ons allemaal al bekenden verhalen. Madilia vind eht vreemd dat er verleden week 100 zakgeld was en 75 eten, nu 100 zakgeld en nu net hoor ik eerst verdienen? Madilia weet echt niet wat haar overkomt. Karin zegt dat dit nu zo moet, willen ze niet verder afzakken....

Dan komt Jeroen weer ter sprake. Karin baalt van zijn bank zitten er is zoveel werk hie altijd, maar meneer heeft geen zin daarin. Kan ik me wel voorstellen zegt Madilia. Ik niet zegt Karin, je komt in utopia om je eigen doel/ding te kunnen doen, maar als dat even niet kan, kun je wel wat anders oppakken toch? Werk zat hier. Ja, maar....ja zegt Karin kwaliteiten hebben we allemaal, ik ook, heb het eerste jaar ook alleen mar gepoetst, kan ook echt veel meer....Ja zegt Madilia als je het niet naar de zin hebt, zoals Jeroen vaak zegt, ga dan...idd zegt Karin, voor hem 10 anderen graag.

Net als ik dit wil plaatsen, zie ik beelden in de wei. Floor in de bloemetjes en René. Ja heb het wel inzichtelijk, maar niet voor iedereen dus.... Maar jij weet niet wat ik wel weet. Jessie blijft hier niet lang hoor.... o, nee zegt Floor, kom je erbij? Jessie blijft zeker tot einde jaar. Welnee zegt René, niks van waar.... Hij wil UVHJ worden toch? zegt Floor. Ahahahah nee joh, dat word die niet, never...nee jessie is al lang weg dan. Floor verbaast..... Denk het niet René. Hoe gaat dat eigemlijk? UVHJ word door ons gekozen toch? Nou weet ut niet zegt René, geen flauw idee eigenlijk....

Maar, er zijn er een paar die 15 maanden zijn.... ben benieuwd zegt Floor. Ja jacco gaat, Karin zal erachter aan gaan....Romy blijft ook niet lang....Floor staat op en gaat weer aan het werk....

Madilia is de post weg brenger , elke dag tussen kwart voor 3 en 3.00 uur....

Buiten zie ik Romy en Cemal in gesprek. Cemal doet finance en veel uren per dag. Waarom doe je niet iets anders. Wat heb je eraan? Nou zegt cemal, jij doet elke dag stofzuigen, word je daar vrolijk van? Ach zegt Romy, is maar 10 minuten per dag.

Cemal weet wat hij doet. Finance is okay, steekt hij veel van op ook. Hij slaapt slecht, dat is het punt. In zn dromen is hij al thuis. Nee 2/3 uurtjes finance op een dag is niks mis mee... Okay zegt Romt heb nu weer genoeg gehoord. Ja ik steek heel mn hart en nieren in die finance.....

Boven op penthouse zitten Billy en Jessie, Billy wil Floor meer op de finance hebben en ook Beau wil ze erbij zetten. Of Jessie eens peilen wil nij ene paar anderen? Nou zegt Jessie, ga wel met Floor en Beau zelf praten, lijkt me beter.« Laatst bewerkt op: juli 05, 2017, 16:10:08 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 05, 2017, 15:27:09
#7


« Laatst bewerkt op: juli 05, 2017, 15:30:15 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 05, 2017, 15:26:59
#6


« Laatst bewerkt op: juli 05, 2017, 15:29:45 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 05, 2017, 14:50:37
#5
De twins gillen dat de rode kopjes van hun zijn en dat de anderen met hun tengels van hun kopjes af moeten blijven.

En dat de mannen recht in de wc moeten plassen, en niet met hun slurfje rond moeten slingeren, of zit jullie voorhuidje niet goed, jee ze blijven er over aan de gang, er kijken ook kinderen.

Bas roept, demi je zit nu al drie uur te zeiken over de wc's.
De twins roepen dat ze de wc's niet meer gaan doen.

Rene zit op de akker met floor te praten, ze hebben gezelschap van de twee pauwen.

Floor zegt er zou nog een vrouw komen voor het blote voetenpad en eten bij karin, ze zou om twee uur komen, ja zegt rene het wordt wel eens kwart over twee.
Maar als ik hier op mij klokje kijk is het al tien voor drie.

Jes en bil zitten weer samen op het dak, wil je gaan roken vraagt jes aan bil, ja dat wil ik zegt ze, dan ga ik ook roken zegt jes.
« Laatst bewerkt op: juli 05, 2017, 14:53:56 door Vinkje »

Gelogd


juli 05, 2017, 14:26:59
#4
Ach karin, ze wil af en toe de loods niet in lopen, omdat er altijd een stel altijd op de bank zitten. Nou karin jij zit altijd op een ligstoel, is dat anders dan op de bank binnen zitten, de pot en de ketel.

Nu praten madi en karin te praten, het gaat nu over jeroen.
Dat hij niks doet.
Nou madi als ik jou bezig zie met je schoonheidssalon.
Effe een warm lapje op het gezicht doen, en een beetje met olie wrijven, belachelijk, dat kan iedereen.

Karin wilde dat jeroen een kans krijg(t).
Er is vandaag pas een artikel verkocht, ( ze vergeten dat de mensen 'n keer verzadigd zijn, en niet aan het kopen blijven ).
Gelogd


juli 05, 2017, 13:43:32
#3
Ja en bil zit weer vast geplakt aan jessie, als een loops hondje loopt ze achter hem aan.

Bas loopt naar de brievenbus en haald er een grote enveloppe uit, voor bas en robert staat erop.
Bas maakt hem open en er komen een hoop rekeningen en aanmaningen uit, ook een rekening van 3500 euro.
Lekker zeg dat krijgt utopia ook op z'n dak.

Bas roept bil, en zegt er zijn een hoop rekeningen binnen die niet betaald zijn.

Het is toch niet normaal, hij komt er binnen als een naakte slak, heeft alleen de kleding die hij aan heeft.

Dus utopia heeft hem helemaal aan gekleed, en ik geloof dat hij zo'n 30 duizend euro schuld heeft.
Bil zegt ik weet hoe dit gaat dit heb ik thuis ook. Dus bil is utopia in gevlucht voor de deurwaarders, die ook achter robert aan zitten.

En er zal nog wel meer voor robert binnen komen, ik denk dat dit het topje van de ijsberg is.

Robert zegt, ik ben blij dat jij dit doet tegen bil, ja zegt bil ik ben hier heel bekend mee.

Bil belt er zijn minder dan 10 wachtende voor u.
Ik heb ook zo mijn bedenkingen wat robert betreft, als hij echt verslaafd was aan wiet ( volgens mij kun je daar niet verslaafd aan raken, wel aan coke en heroine ) een verslaafde reageert heel anders hoor.

Ik hoor dat robert een uitkering van het UWV heeft van 1000 euro in de maand.
Bil zegt tegen degene die ze nu aan de foon heeft, dat robert 25 euro per maand af kan betalen, en dat op een bedrag van 3500 euro.

Ze moeten alle inkomsten en uitgaven van robert hebben.
In de enveloppe zaten vijf schuldeisers, ( ik denk dat er nog veel meer zijn en komen.

Nu belt ze de belastingdienst.


Gelogd


Nowlive.eu

Re: Dag 186 (5 - 7 - 2017)
« Reactie #3 Gepost op: juli 05, 2017, 13:43:32 »