Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 185 (4 - 7 - 2017)
gelezen 1489 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juli 04, 2017, 21:37:40
#7
Ik zet net de stream weer aan, en zie dat bil weer goed aan het slijmen is, kusje hier en kusje daar.

Romy en cemal zitten bij jes op het dak.
Romy zit weer heerlijk in haar neus te peuren.

Bil loopt de loods uit en kijkt meteen omhoog naar het dak waar cemal, romy en jes zitten, volgens mij riep bil iets en jes roept ik kom er aan.

Ik vind dat ze weer veel aan elkaar plakken, jes en bil.
Ik dacht dat hij afstand zou nemen van bil, maar verre van dat.

O ik zie dat bil nu ook op het dak zit.
Romy heeft twee pizza's besteld, een voor jes en een voor romy en cemal.

Ze kletsen over de twins en jeroen, natuurlijk is het bil die zit te roddelen, het gaat er over dat ze laat uit bed komen,
Maar ze hadden tegen bil gezegd, ja bil maar jij gaat vaak s'middags naar bed, bil zegt ik ga nooit s'middags naar bed, jawel zegt jes dat heb je wel al een paar keer gedaan.

Bil was gister ook geirriteerd omdat de twins en madi elkaar boven aan het masseren waren.
Wat die bil, ik zie haar de hele dag ook helemaal niks doen, maar ja de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet, kletsmeier ga die auto pimpen.

Ach cemal zegt, ik trek hier de kar al genoeg, ga toch weg man, een beetje finance doen, en verder doe je ook geen bal.

En ze klets en ze klets, ze vergeet bijna adem te halen die bil. Jee ik hoorde vanmorgen dat bil ook maar 50 euro verdient had in een week tijd.
Bas had het meeste verdient, 260 euro, hij stond op de eerste plaats.
Lampen.


O ja wat floor allemaal aan jessie vroeg, was allemaal zakelijk en intereseerde mij niet zo. Ben toen naar een andere stream gegaan.« Laatst bewerkt op: juli 04, 2017, 21:39:52 door Vinkje »

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Dag 185 (4 - 7 - 2017)
« Reactie #7 Gepost op: juli 04, 2017, 21:37:40 »

juli 04, 2017, 18:56:05
#6
Jaja zolang jes al in utopia zit, is hij blij met kleine dingen, nou een jas van 2000 euro noem ik geen kleine dingen, en een gewoon leren armbandje van bijna 500 euro, schoenen van zo'n 500 euro, en nog veel meer dure dingen.

Robert denk volgens mij dat hij daar onmisbaar is.
Beau zegt tegen hem, je eten staat achter robert, ja zegt robert maar ik ga eerst de zakken doen, beau zegt ga eerst toch lekker eten, nee zegt hij weer, ik ga eerst de zakken doen.

Bil gaat weer eens roken.
Beau en romy zitten aan de pc.
IK zie cemal van die lelijke rode schoenen af tapen, die worden zeker bespettert.

Cemal haald twee raketjes uit de vriezer, een voor zichzelf, en een voor chipp.
Ik ben er effe weg van jee er wordt gesmekt of hun leven ervan af hangt.

Chipp gaat op de zitzakken zitten, en dondert er meteen weer af.

Wanneer begint madam bil onderhand eens aan die auto, die staat er al een paar dagen, is dat een vijf jaren plan van bil.Gelogd


juli 04, 2017, 15:43:19
#5
Jee zeg, bil groot in beeld zonder make-up, wat ziet ze er dan oud uit, rimpels, wallen onder haar ogen, waar zijn de fillers gebleven. IK zie er niets van.
Ze zit met jac aan de pc.

Romy zit zowat al de hele dag haarbandjes te maken, ze moet ook voor alle linedansers haarbandjes maken, leuk voor haar.

De twins zitten alweer uren aan de pc.
Jessie bespreekt enkele dingen met floor, floor vroeg hem van alles. #idee Zoals? wat vroeg ze?« Laatst bewerkt op: juli 04, 2017, 20:24:48 door Bobbie »

Gelogd


juli 04, 2017, 14:27:54
#4


Goedemiddag all...

Even nog iets van gisteren. Na het eten vertelde Bas dat hij een mail had gehad van PeggySue. Gaat dit keer over Arijanna. Ze is afgelopen vrijdag opgenomen voor een detox van 10 dagen. Daar zit ook een uitnodiging achter van een kliniek. Arijanna haar verslavingen zijn meerdere, en nogal complex.

Maar ze gaat goed nu, volgens de laatste berichten. Na deze detox gaat ze voor 6 weken naar Kaapstad-Afrika. Juist het ver weg zijn, is gunstig voor de behandeling. De groep wenst haar veel sterkte en succes ook!

Vandaag geen centraal, ieder doet zn ding, poetsen, vegen en badkamer en  wc's doen. Tweeling zijn klaar met de wc's en zien dat er al weer een vieze wc bij zit. Ze zijn er klaar mee. Ze gaan er geld voor vragen, er bij zitten en opletten. Je kan ook kiezen voor 2 euro kosten per dag, kun je zo vaak gaan als je wil en krijg je een stempel op je arm.

Jessie zie ik naar Jeroen gaan. Hij zag dat Romy wel de scootertjes reparatie had geregeld voor hem, maar Jeroen kan veel meer. Ja  maar jeroen is niet blij, zit niet goed in zn vel, en twijfelt nog steeds. Jessie zegt dat Jeroen al best stappen heeft gemaakt, op persoonlijk vlak dan wel. Is dat zo? vraagt Jeroen? Vind zelf van wel ja, maar.... Jawel zegt Jessie, 2 maanden terug zou ik dit gesprek niet met je kunnen hebben! Nee dat is zo. Nu praten we.

Ik denk dat je meer uit je verblijf kan halen. Ja zegt iedereen en weet ik ook, maar de zin ontbrreekt. Jessie zegt Jeroen, weet je ik mis teveel van thuis, buiten, ik merk dat ik niks weet. Gaar veel langs me heen heb ik het idee. Jessie begrijpt het wel, maar zegt ook dat het in utopia zijn de kans van je leven is, maak er iets van en haal er iets uit. Je zag Kevin, kwam binnen met geen idee wat ik wil, maar heeft de liefde van dansen weer ontdekt. Hoe mooi?

Ja maar Jessie weet je, ik heb eigen huis, druk ana het strippen geweest en aan het opbouwen. Niks mis mee, maar kreeg nu bij de post dat mn nichtje, die ook een huis had gekocht, nu net klaar was met verbouwen en stuurt ze ook nog foto's mee! Zo, zeg, zwaar 'tuk' dus, volgens Jeroen. Zij al klaar en ik zit hier.....weet je hoe dat voelt?

Jij hebt buiten je timmer en bouw werk , gitaar en zingen ontdekt, doe daar wat mee, dit is je kans. Ja idd zegt Jeroen . Maar gitaarles kost wel veel was 400 in de maande ne had ik 2 uur pw les. Nu terug naar 1 uur en kost me dan 200 euro. Ka moet nog bellen want dit was voorstel van de leraar.

Jessie geeft hem de tip om een evenement op te zetten. Leraar is ook producer, zou toevallig volgende week een bassist en gitarist meekomen. Gaan ze samen even wat spelen, opnemen en kijken wat ze er mee kunnen. Leraar begeleid ook 4/5 bands. Dus hij weet wat hij doet. Zou ook leuk zijn ja.

Jeroen zit weer en opening....om te blijven...hij bekijkt het steeds met 2 maanden zegt hij Tegen Jessie. 15 maanden utopia zal het niet worden voor hem. Hoeft ook niet zegt Jessie, maar zorg er wel voor dat je iets 'mee kan nemen'  ....


Madilia is druk met een behandeling in de BeautyPower. Bas ligt op de tafel. Heeft een  behandeling van 1 uur gekregen voor zijn verjaardag.

Tijdens de maasage, peeling en poetsen van de neus an Bas vraagt ze hoe het is, en met Beau is, en Beau zo lief is en zijn verjaardag bedacht en geregled heeft. Bas was er niet blij mee, als hij uitlegd waarom, snapt Madilia het beter. beau had tegen iedereen gezegd, wat geld bij elkaar en in de avond een lapdance van cemal. ze wist niets anders leuks te bedenken. Bas zegt hierop dat hij dat juist niks vond. Daarom stopte hij Cemal ook. Maar Beau bedoelde het wel goed, zegt Madilia. Ja zegt Bas, maar ik vind dat echt niks! en nee, vier mn vrijgezellen avond niet. Maar dat zei ze wel tegen ons zegt Madilia. Ja vreemd, heb nooit zo iets gezegd juist omdat het niks is.

Maar Beau dan, krijg je wel vlinders van haar. Hoe gaat het straks bbuiten? Madilia wil graag antwoorden ( snap ik wel, want Miadilia, Floor en Beau zijn het videgesprekstriootje van dit moment. Beau weet zelf ook niet goed wat zemet Bas wil en moet. Nou wil weet ze wel, maar bas wil dat niet.

Gen relatie meer in utopia, we zien wel.... dat is zijn motto en herhaalt hij nu weer als antwoord op de vraag van Madilia.

Madilia geeft ook antwoord op de vragen van Bas. Vader is journalist geweest en hoofdredacteur, moeder was thuis en zorgde voor de kinderen. Vader verdiende genoeg dus was okay. Vader deed het werk samen met broer en neef en zo en 1 broer heeft 12 kinderen. ja best veel. maar die zijn ook al uitgewaaid . Velen wonen en werken in Amerika nu. Je ouders zijn gescheiden maar waar is je vader nu dan, heb je goed contact ook? Ja ze wonen allebei in Friesland zegt Madilia. Vader is inmiddels hertrouwd en druk met de inburgeringscursus. Hij kan hier niet werken, en zal over ene tijdje wel richting amerika gaan ook, zijn vrouw komt daar ook vandaan....

Na een ruim uur behandelen is Bas zeer tevreden en is verbaasd dat Madilia niet meer afspraken heeft.

Chippid druk met eerst René over porto kosten en later met Billy. Ze had uurtje terug en paar spetters op een broek gekwakt en nu in kantoor in discussie. Chipp er staan er 9 op de list die hun hand hebben opgestoken, ze verdienen geld. Maar er zijn er maar 9 hier....

Chipp zegt, ja, 2 dagen niks verdiend dus ben ik, als Billy geen naam en wil noemen. Beau zegt ik heb ook niks verdiend, onze verdienste van de markt komt als de markt er is.

Met de nodige blauwe luchten met prachtwolken, blijkt weer dat Billy meer wil. Ze heeft zelf ook niet veel verdient, maar ze is wel druk.

Billy weet te vertellen dat streamers betalen voor het kijken. Niet naar slapers die om 11 uur uit bed komen. Mensen hebben 3 uurtjes van de dag over....


( ja, Bil, en in de avond 10 uur lichten uit, waarbij de meesten al naar bed gaan en hunkeren naar de klok van tien)

« Laatst bewerkt op: juli 04, 2017, 14:31:13 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 04, 2017, 14:27:44
#3


« Laatst bewerkt op: juli 04, 2017, 14:30:49 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 04, 2017, 14:27:24
#2


« Laatst bewerkt op: juli 04, 2017, 14:30:00 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 04, 2017, 00:00:23
#1
Utopia Dag 185

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen met browser Chrome of Opera en update de AdobeFlasplayer
-->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  © zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 185 (4 - 7 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: juli 04, 2017, 00:00:23 »