Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 169 (18 - 6 - 2017)
gelezen 1481 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juni 18, 2017, 22:39:00
#13

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 169 (18 - 6 - 2017)
« Reactie #13 Gepost op: juni 18, 2017, 22:39:00 »

juni 18, 2017, 19:00:47
#12
Hoe vaak per dag kleden die meiden zich om. Ze hebben alweer wat anders aan.

Floor voelt zich welkom, ja zegt floor iedereen komt met me praten.
Madi zegt dat zij rustig is, ja zegt floor de twins, romy en billy zijn heel druk.
Madi vindt alle camera's om zich heen fijn.
Ik vind madi helemaal niet rustig, ze ratelt maar door en door.

Chipp is zo moe, ( en dan vraag ik me af, waarvan ben jij nou moe )

Bil zit weer aan het bier, die drinkt echt elke dag bier, kan ook niet zonder net zoals karin niet zonder haar wijn kan.
Bil zegt, het kan niet dat ik 35 wordt, mijn ouder hebben beslist iets verkeerd gedaan, ( ja kun je niets aan doen bil ze hebben het kind met het badwater weg gegooit. Sorry.

In de keuken zitten ze allemaal friet te eten na de pannekoeken.
Cemal heeft friet gebakken, hij heeft ook de friet gesneden, zo te zien is een frietje een halve aardappel.
Niet echt smakelijk die dikke frieten.

Chipp is buiten gaan zitten, hij heeft het zo warm.
Ik hoor friet met pannekoeken, floor voelt zich weer 10 jaar oud.

De twins zijn teleurgesteld, ze willen een generale repetitie doen, maar niemand wil mee doen, ( ja de twins denken dat ze daar iedereen hun wil maar op kunnen leggen.
Gelogd


juni 18, 2017, 18:18:42
#11
Madi en floor zitten op het bankje dat voor de suite staat.
Floor voelde aan dat ze mocht blijven, ze had al het een en ander gehoord, jes en bil hadden al gezegt dat ze voor floor gingen, ja zegt floor die hebben veel invloed op de groep.

Nu gaan floor en madi even wandelen.
Chipp zit aan de pc, die voert ook helemaal niets uit.
Hangt alleen maar steeds bij de twins.
Bil en romy zaten net op het dak, en ik ving flarden van een gesprek op, bil zegt als je wilt gaan moet je gaan en niet wachten tot de stemming zodat je weg gestemt wordt.
Ze heeft volgens mij liever dat floor morgen niet kevin weg stemt, maar jeroen of chipp, zodat kevin alsnog weg gaat zonder zijn borg.

Ik heb al vaker gezegt dat bil gemeen en achterbaks is. ze heeft echt van die geniepige rotstreken, en ze heeft niet voor niets alweer een zwarte stem van de kijkers.
Gelogd


juni 18, 2017, 15:58:59
#10
Bas en Chipp zijn bezig met plannen voor Floor, ze heeft nog een ontgroening tegoed.

Madilia wil ook helpen en ze komen op het idee van een Blote Voeten Pad...

René kan van alles zeggen , maar kletst weer eens uit zn paardestaart....


Citaat uit voorstellen van Floor, voor ze in utopia kwam :

Floor heeft grootse plannen om het buitenterrein van Utopia te verfraaien. Zo gaat ze een ‘blotevoetenpad’ aanleggen, bestaande uit onder andere: houtsnippers, modder, zacht zand en gras. Inwoners en bezoekers kunnen hier dan komen genieten van de ultieme voetbeleving. Floor wil het terrein hierna uitbreiden met een heuse ‘verwondertuin’. Een speeltuin voor volwassenen vol met klimbomen, grote schommels, een kabelbaan en wat hangmatten.


Ze gaan dus klein padje maken, met brandnetels, houtsnippers, koeievlaai en stieren pies...ook een deel met groene zeep....

Madilia is helemaal verrukt en trippelt op haar hakjes door de struiken om brandnetels te snijden...Chipp zoekt denneappels bij elkaar en Bas zorgt voor de uitwerpselen...

Madilia zal het filmen ook.


« Laatst bewerkt op: juni 18, 2017, 16:02:48 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 18, 2017, 15:58:42
#9
« Laatst bewerkt op: juni 18, 2017, 16:02:29 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 18, 2017, 13:44:24
#8
Gelukkig die larissa weg, en floor blijft.
Ze lopen met z'n allen naar de poort, even moest die larissa huilen, ze is er niet blij mee en had dit denk ik niet verwacht.

Ik ben in ieder geval blij dat ze weg is.
Rene zegt dat hij een grote tipi gaat bouwen op de akker.
Hij zegt tegen bas dat die kabelbaan en het blote voeten bad het idee was van hem rene, maar dat floor dat gestolen heeft van hem.
Rene was gecharmeert van larissa, ja pech voor jou rene,  ook kevin had op larissa gestemt, wie nummer drie was die op haar gestemt heeft.

Romy zit op de schoot van cemal, ze vraagt wanneer ga je me ten huwelijk vragen, ( jee zeg denk daar maar goed over na cemal )

Jac in de keuken hij is eitjes aan het bakken.
Romy zit een blauw luchtbed op te blazen.
Jes gaat roken en dan komt hij er aan roept hij naar cemal.

Madi weet er ook weg mee, ze slaat drie eieren kapot op een bord en klopt de eieren, dan gooit ze een hoop ( het lijkt op kipfilet voor op brood ) in de koekepan. Ik zie haar een bord met vier grote sneén brood ( het bord is te klein het brood hangt over de rand van het bord. Gooit er een hoop mayo op en nog iets uit een spuit ding, snijd er een hoop paprika op, gaat drinken pakken in de loods en gaat dan naar karin die ook buiten zit te eten.


Gelogd


juni 18, 2017, 13:40:26
#7Goedemiddag all....

Paar bewoners zijn laat gaan slapen. Waaronder de tweeling, Chipp en Madilia, voor zover de beelden er waren. Beau heb ik nog op de vide gezien, shirtje uit en weer shirtje aan....

Er word gegeten, aan de pc gewerkt en vooral wakker worden. Ik zie een René die met Karin buiten zit te kletsen. Karin moppert weer over geld en haar inkomsten. Ze heeft maar 240 euro gehad van de laatse maand, voor de eters dan. Is niet veel toch? René gaat op geheel eigen wijze een berekening en uitleg geven.

Larissa zie ik uit de loods komen, jeans bloes en schoenen aaan. Gaat naar de schommelbank. Ook Floor zie ik binnen en heeft bloesje en kort broekje aan. Ze gaat ook buiten en loopt richtin beach. Gaat bij Larissan zitten. Ze mijmeren samen wat weg. Larissa gaat al snel een event neerzetten, ja in augustus al. iets afrikaans ook.

Floor wil als ze blijven mag, een eigen plekje maken, tent of caravan of zo...maar eerst maar vide denkt ze.

Larissa heeft zich 4 dagen ingehouden, ja als je een mening geeft, word je er toch op afgerekend.. Floor zegt gedaan te hebben wat ze wilde in die 4 dagen....ze bespreken nog wat inwoners die ze op tv hebben gezien en hier toch anders zijn, liever ook.

Zie op andere stream Karin en René...

Weet je Jessie rekent eerst winst en dan pas onkosten. Maar als je nu dat eten van jou bedenkt. 40 euro pp. drankje rbij, is 6% BTW, ja en eten 21% of andersom, ja als je dan 30 , owww 25 personen pm hebt dan heb je zoveel waar nog van alles vanaf gaat. Ja zegt Karin en kosten zijn maar een tientje.....

Ja maar jullie eten zelf ook mee. René heeft veel gewerkt en veel ervaring.  Hij rekent even snel in zn hoofd hoe en wat en zegt dat 240 inkomsten niet zo gek zijn . Karin die nog steeds in haar onnessie zit , kijkt voor zich uit. Owww zegt ze. Maar ze doet ook slim inkopen hoor. O, ja, zegt René, je doet het heel goed ook. Ja, als de snitzels in de reclame zijn koop ik pakken van 6 stuks in en gooi ze in de vriezer. Niks mis mee.....

René weet het mooi te vertellen aan Karin, Weet je wel wat folie kost zegt hij? karin zegt dta er veel shirts gebruikt worden en waarvoor? Ja weet ze wel. Maar de apperaten worden niet gerekend, zegt René. Weet je de pc slijt, de printer slijt, als die stuk zijn moet je nieuw kunnen kopen, je gebruikt het ook voor de shirts. Afschrijving heet zoiets en folie, moet je 3 euro per shirt rekenen....Karin knikt....

Wat later hoor ik Romy en Fay en Demi. Romy zegt dat ze wel kieskeurig gaat worden hier buiten. Juist omdat ze zo lang in dit utopia heeft gezeten. Moeten niet gaan denken dat ik zo maar voor iedereen ben....


Word onderbroken, 12.50 uur en de toeter gaat.

Bewoners spreken de dames toe, sturen ze naar buiten en gaan in overleg.

Kevin kiest voor Larissa. Degene voor hem kiezen allemaal voor Floor.

Larissa gaat voor vuurwerk zorgen, prima voor de jonge groep. Romy was voor Larissa maar is toch om, ze gaat voor Floor. Karin kiest voor de powervrouw. Larissa.

René kiest spiritueel. Larissa. Jeroen heeft wel goed gezongen maar kiest toch voor Floor.

Als iedereen keuze heeft gezegd worden de dames binnengehaald. Billy doet kort samenvatten en Maakt bekend dat er voor Floor gekozen is....

( 12 voor Floor, 3 voor Larissa)

Larissa schiet vol en doet gelijk de zonnebril laten zakken. Dit had ze niet verwacht....

Vrij snel na de sl, lopen ze in stoet naar de poort. Larissa is teleurgesteld en wenst iedereen veel geluk, zet hem op!

Iedereen weer binnen en Billy aan de pc. Zeg Floor, waar heb je al die tijd geslapen? In bed van Chipp samen met Larissa. Owww, en nu? Ja nu ga ik verkassen naar de vide.

( Billy zo betrokken overkomen en weet niet eens waar de nieuwe afgelopen 4 nachten geslapen hebben)


Ieder gaat weer aan de gang en in de keuken zie ik Jacco die eitje bakt, Karin die eitje kookt en In de cel buiten heeft René zin eigen momentje....

'Heeft het al die tijd wel geweten..... mensen zijn hier niet spiritueel....

'Oosten weer wel, hier in het westen heel niet....

'Ja toen hij 25 was liep hij ook met iedereen mee....


René heeft gerookt in de cel, en gaat nu werken aan een cel bouwen?


Karin en Madilia in de keuken. Karin drinkt geen limonade. Nee, zoveel suikers is niet goed. Ze drinkt alleeen maar water en karnemelk, zegt ze...

O, ja en Madilia kijkt haaar aan, echt? Ja,en wijn. Ja, dat is wel goed, zegt Madilia lachend.  Niet meer als 1 glaasje per dag hé karin!

Ja, zegt Karin, kan wel 2 uur met 1 glaasje wijn doen....
« Laatst bewerkt op: juni 18, 2017, 13:43:43 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 18, 2017, 13:40:16
#6


« Laatst bewerkt op: juni 18, 2017, 13:43:28 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 18, 2017, 13:40:07
#5


« Laatst bewerkt op: juni 18, 2017, 13:43:01 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 18, 2017, 13:39:58
#4

« Laatst bewerkt op: juni 18, 2017, 13:42:35 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 18, 2017, 12:39:38
#3
Kevin, romy, beau en floor zitten op de rand van het zwembad.
Die romy, ze verteld dat ze gister samen met kevin een wesp gered heeft die in het zwembad lag, ze legde hem op de rand, kevin pakte hem, maar liet de wesp vallen, en toen zat zijn lijfje helemaal onder het zand, romy heeft dat er vanaf geschraapt, en toen ging de wesp zichzelf wassen, hij stak zijn tongetje uit, en met zijn handjes ging hij langs zijn tongetje.
Als je dit leest zou je denken dit is een broodje aap verhaal, maar ik heb het echt gehoord, en moest er erg om lachen, ofdat romy het tongetje kan zien, en ze geeft de wesp handjes. Dit is toch heel grappig.

Jes is buiten weer aan het spetteren, bil komt er ook bij en zegt, jes ik heb even een knuffel nodig, nou ja die krijgt ze dan.

Die larissa zat op de schommelbank, ze zei hoelaat is de stemming, want ik kan niet langer tegen deze spanning.

Cemal en bil zitten aan de pc.
Madi is ook een langslaper, ze kwam net pas uit bed en denkt dat het nog morgen is, ze zegt goedemorgen.

Jeroen is drie kilo af gevallen hij moppert over slecht vreten. Cemal zegt dat hij twee kilo kwijt is.
Jeroen zit nu een boterham te eten.

Madi zit zich in bed weer op te maken, ze zegt tegen chipp, ik ben een half uurtje geleden wakker geworden, ik hou van slapen ( ja madi dat hadden we al door )
Ik vind madi een beetje een zeurstemmetje hebben.

Chipp gaat douchen, beau zit met floor te praten aan de pc.

Gelogd


juni 18, 2017, 00:25:51
#2


Karin zit met romy te praten, zo goed en zo kwaad als het gaat, want ja de wijn hé.
Romy is moe en slaapt morgen uit zegt ze.
Rene wandelt ook nog door de loods, hij drinkt wat water en daar zijn de lampjes.
Rene zegt tegen zichzelf dat hij er nog een gaat roken.


Romy roept hé twins we hebben een kaartje verkocht. Ze is zo blij dat er weer een persoon bij gekomen is. Hebben ze zo weinig kaarten verkocht dan.

Beau en kevin lopen de loods in, beau loopt meteen naar de vide, en kevin duikt nog even de wc in.


« Laatst bewerkt op: juni 18, 2017, 12:39:44 door Bobbie »

Gelogd


juni 18, 2017, 00:06:06
#1
Utopia Dag 169

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen met browser Chrome of Opera en update de AdobeFlasplayer
-->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  © zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 169 (18 - 6 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: juni 18, 2017, 00:06:06 »