Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 166 (15 - 6 - 2017)
gelezen 1741 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juni 15, 2017, 22:22:18
#13
Wat een zeikstreel is die bil. Op hoge poten stapt ze buiten naar jes die op het blauwe bankje zit, en ze is zo kwaad, wie denkt ze dat ze is, ze is zo kwaad, ze gaat naar de zender kamer, wat zegt jes, ik ga naar de zenderkamer ik ben er helemaal klaar mee zegt ze weer, o als dat toch eens waar was dat ze haar 24 uur aan vraagt, maar die dan niet weer in trekken net als vorige keer.
Maar dit zal wel weer een loze dreiging zijn, ze komt aandacht tekort.

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Dag 166 (15 - 6 - 2017)
« Reactie #13 Gepost op: juni 15, 2017, 22:22:18 »

juni 15, 2017, 21:47:19
#12
Zijn er veel met de opdracht bezig vandaag. Rappen.

Billy gaat het heel netjes houden, ze heeft geen zin om zich zelf te verlagen om nare dingen over Jessie te spitten.

Even in de rookcel, bijkomen met de deur open?

Jessie is nu met Cemal druk op het dak, samen schrijven.

Floor was vanmiddag al druk geweest en niet zo ver gekomen. Nu is ze binnen aan de gang en al een heel end.

Billy is weer gezellig druk en aanwezig. Ze kletst honderduit...

Larissa zag ik in kantoor ergens zitten. Ze maakt zich niet zo druk, eerst 4 dagen kijken.

Chip heeft het over de pitches en tattoo zetten.

Billy vertelt dat ze toen Boyd kwam, ze graag wilde leren, Boyd zou haar ook alles leren, maar toen weer niet, later weer wel, maar ja nu is hij weg... zit ze ernaast...

(billy zuigt veel uit de duim)

Chipp gaat vannacht logeren bij de tweeling. Gezellig!

Romy is druk met zingen en playbacken in de bistro, samen met de twins al...

Nu net komt ze weer jankende binnen. Ze weet niet waarom.... Billy zegt omdat Kevin weggaat....
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 15, 2017, 21:41:51
#11


« Laatst bewerkt op: juni 15, 2017, 21:47:06 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 15, 2017, 21:28:18
#10

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 15, 2017, 20:44:05
#9
de boodschappen worden weer gedaan en wie heeft er geen geld meer en moet weer zielig doen bij andere ja romy en ze krijgt weer van somige iets want ja zegt ze kan toch niet uit hongeren je weet toch dat je 75  euro hebt en dat je daar geen wijn  en chips en zo van moet kopen het is en blijft een raar kind en dan altijd zeggen ja ik kan niet goed rekenen pff hoe  doe je dat in de buiten  wereld

Gelogd


juni 15, 2017, 20:13:24
#8
De twins trekken wel veel op met die larissa. Een van de twins zegt tegen die laris, dit is iets voor jou met de lip singing, nou ik hoop toch niet dat zij er nog is dan.

Floor is bas volop aan het helpen bij de koeien.
En jes snap ik dus helemaal niet meer, nu liggen jes en bil weer samen op het dak.
Wat zei boyd ook alweer, bil niet in het penthouse.
Ik hoop dat boyd nog een keer aan het hek komt.
En weer behoorlijk lang lampjes kijken.
Dat lachje van die bil, bah waarom laat jes dit allemaal toe, hier maakt hij geen vrienden mee.
Terwijl jes weet hoe een aantal bewoners over bil denken.


De twins gaan naar jeroen die languit op de bank ligt, ja zeggen ze chipp komt vannacht bij ons slapen, wil jij dan ergens anders gaan slapen zeggen de twins. Nee waarom zou ik dat doen zegt jeroen.
Gaan jullie een triootje doen vraagt jeroen, ja zeggen ze misschien wel, de twins zeggen, schuif anders je bed tegen het onze aan, dan liggen we gezellig met z'n vieren.

Jakkes jes zit te eten en hij smekt als een ouwe kerel zonder tanden, bah bah.#idee  Microfoontje onder de kin, kan niet anders dat je alles hoort ;-)

« Laatst bewerkt op: juni 15, 2017, 21:50:26 door Bobbie »

Gelogd


juni 15, 2017, 18:36:54
#7
Er zijn nu een heel stel inwoners die bil door hebben, het is een eerste klas bemoeial.
Ze lag nu weer bij jes op het dak, wedden dat het jes geen goed doet dat hij zoveel optrekt met bil.
Jes wordt geroepen door cemal, jes staat op en ook bil vliegt over eind, als een loops hondje loopt ze achter jes aan de trap af.

Jes gaat naar de pc, en cemal komt erbij, en ja hoor daar is madam bemoeial, en gaat tussen jes en cemal in zitten.
Ze zit een wortel te eten, wat een vreselijk geluid.

Van chipp wordt je ook moe, kan die nog wat anders dan bij die meiden hangen.

Je ziet er daar geen een meer werken, echt niet normaal, ik zag vanmiddag ook dat madi boven gewoon lag te slapen. Luie donders zijn het.
Gelogd


juni 15, 2017, 13:40:20
#6


Goedemiddag all

Dag begint laat in utopia. De nieuwe tijdelijke inwoners liggen heerlijk samen in 1 bed te slapen. Madilia zorgt in bed al voor de make-up, waar Beau ook wel mee weg kan.  René krijgt post en zachtjes aan komen er meer bewoners binnen.

Als centraal dan begint met de finance van René. Gaat beter, stijgende lijn en voor de rest niks te melden. Jessie haakt er op in . Hij zal zich bezig houden met begrotingen op produkten en evenementen. Jacco is blij en ook Jeroen knikt instemmend.  Romy vind het raar. Zij mochten nog niet beginnen met hun ding, samen met de tweeling, en Jeroen gaat zn gang. Begroting is er niet en hij gaat zn gang. Meerderen vinden het niet eerlijk dus word er over gepraat.

Chipp is de vernatwoordelijke voor de boodschappen , dus let erop dat je de lijst ook 'verzend'...

De Luifel komt even ter sprake, wie gaat er bakken? Chipp en Jessie hebben wel de aankondiging gedaan, maar dan....Iedereen mag een keertje frites bakken? Bij René valt het verkeerd en gaat er op in. René zegt dat Billy met alle winden meewaait. 2 weken geleden was het idee al genoemd en was tegenstand, nu breng jij het als jou idee?  Je bent een waaipop, 2 gezichten ook.

Later spreekt Kevin Billy aan. Ze neemt graag het voortouw, is okay, maar geef mensen ook de ruimte om te reageren. Billy zegt steeds dat het vanmiddag wel komt. Ja zegt kevin, maar weten de mensen niet. Nee, maar zit al wel bij Billy in het achterhoofd. Ja het is onduidleijk allemaal, maar vanmiddag zal er verandering in komen.

René spreekt Kevin aan. Hij weet het niet meer. Het zit hem hoog dat Billy 2 gezichten heeft. Klopt zegt Kevin, heb haar al gesproken net. René is daar blij mee, ze brult steeds om te brullen. René zegt er met Karin ook gesproken te hebben over de winkel indeling. Op het laatst komt ze er bij staan en nu ineens is het haar ding? Kevin zegt dat het goed is dat René dit aangeeft in centraal. Ook jij mag je uiten. en je hebt het goed gedaan, blijf zo doorgaan ook. Volgens Kevin kijken de oudere bewoners al wel door Billy heen. René zal dit zeer zeker doen, ze bemoeit zich overal mee en is eigenlijk niet geschikt om een centraal te leiden op deze manier. Kevin denkt net zo....

Karin, Jacco, Jeroen en René praten weer over het gedrag van Billy. ze zijn het best beu....Karin zegt ook weer: de ene dag is het zo en de andere dag is ze het vergeten.


Het is 12.20 uur en de pitches gaan beginnen. Jessie en Billy geven de gelegenheid om een envelop te winnen, met 1000 euro.

Romy is de eerste .

Romy wil pitchen voor haar 15 manden feest. Ze heeft 15 ballonnen opgehangen en onder muziek prikt ze ze door.

Buiten adem  begint ze. Een DJ , eten en drinken, foto's van die avond, ze schat een 1000 euro voor haar feestje.

Cemal is de 2e die gaat pitchen.

Hij gaat voor de robothond. Friend for live dus. 75 commando's en gezichtsherkenning ook. 1800 euro kostie.

Demi wil voor haar zelf pitchen.

Ze wil haar oksels en bikinilijn laten laseren. Zijn meerdere behandelingen voor nodig. Ze wil graag een paar schoenen voor 250 euro. Ook een sieraad van Boeddha. Waar ze de as van oma in kan doen. Als er geld over is wil ze make-up kopen.

Madilia is de volgende

Madilia wil een rijbewijs. Ze was er al een paar jaar geleden mee begonnen, maar toen werd haar vader erg ziek. Daarna de opleing en studie weer opgepakt, met vader gaat het goed, en nu wil ze de theorie gaan doen. Ook als vlogger wil ze een goed bewerkingsprogramma, wat maandelijks geld kost. Madilia is vaak uren druk met bewerken van video dus wil ze een laptop.

Chipp wil zn jongensdroom ...tattoo zetter zijn. Lessen en machine zijn wel nodig. Tekenen is hij niet goed in. Chipp wil ook graag een groot stuk kunstgras neerleggen. Hockey en lessen geven. Ook mensen laten komen voor lessen en mss mensen met syndroom van Down. Mogelijkheid om hockey te leren.

beau is de volgende.... Ze is ooit geinspireerd door een vriendin die 2 jaar geleden overleden is.... ze schiet vol....

Larissa is de volgende

Heeft weinig voorbereiding gedaan. Ze wil graag motor rijles. Pakket kost rond 1500 euro zij kan het in 1 x rocken. Ook persoonlijke dingen. Haal mensen niet naar beneden. Trek het door, laat mensen voelen en haal ze omhoog. Organiseer van alles en doen! Niet iemand beoordelen op huidskleur en afkomst, soms is het beter, hou je dingen voor jezelf.


Floor is nu

Floor wil een vleugel in de loods. 1 op wielen, geeft vulling, eigen gebruik. Staat mooi en is gezellig.

Stukje natuur in beeld....

Fllor zegt kunst, ze beleeft veel plezier aan cultuur en kunst. Blote voetenpad wil ze graag , en kabelbaan, veel speeldingen hier ....

Fay wil pitchen....

Ze wil haar ogen laten laseren. Ja stel je voor dat je niet of niet goed kan zien. Heeft ze de lenzen uit, ziet ze niks meer. Als ze in slaap valt met de lenzen in is het ook dat de lens schuift zelfs achter de oog verdwijnt, zeer pijnlijk ook. Ze heeft van heel jong al een bril. Toen lenzen, was zo wennen en kreeg het niet altijd voor elkaar. Demi wijst aan en Fay heeft de lenzen uitgedaan. Ze heeft moeite met de symbolen en schiet vol. Ogen laseren is een droom van haar. Lenzen en bril kosten ook veel geld. Laseren is 1 c uitgave van 3.299 euro.

Jeroen

Niks voorberied maar wil wel geldbedrag winnen. Aantal lessen betalen zou fijn zijn. Ontwikkeling voor hemzelf en mss een single. 1 les is 121 euro.

René gunt iedereen alles en wil mss wel een japanse tuin....

Bas is als laatste.

Bas wil een Fata Morgana maken in baas beach.  Jacuzzie, palmbomen en alles er op en er aan. Kosten 10.000 euro.


Billy en Jessie overleggen samen. Ze gaan alles opschrijven en weten nu alle persoonlijke doelen van iedereen. Fay en Beau, prachtig doel, we wisten het niet van jullie. Allemaal prachtig gedaan.

Het bedrag van 3  nullen zal ik onthullen.....    0.00 euro


Echt alle doelen gaan gehaald worden. Fay je ogen worden gedaan hier, Beau jou bucket lijst word gedaan, Romy je krijgt je feest....

Echt, iedereen zn doel en streven zal gehaald worden.

Jessie neemt het woord over. Hij gaat erop toezien dat er goed gewerkt gaat worden. Hoof d verantwoordelijke zijn belangrijk. Veel gaat er niet veranderen, wel bepaalde taken die geaan worden.

Billy gaat verder met de CEO, tussen 9 en 11 gaan ze erop zetten wat aangeboden word.

Elke afdeling/plek gaat 1 iemand verantwoordelijk voor zijn. Elk doel gaan we halen! Elkaar helpen.

Als we dit allemaal gaan doen, gezamenlijk doel halen is het voor iedereen leuker.

Tot zover, hier wil ik het bij laten.... thnx....

Cemal vraagt gelijk Jessie mee naar buiten. Niet blij met billy op de CEO, zij loopt al een maand achter met alles, en doet niks... Komt goed zegt Jessie ik ga de overvieuw doen. Zij doet alleen alles op de site zetten aan tekst en plaatjes die haar aangeleverd worden. Andere dingen worden opgelost ook.

« Laatst bewerkt op: juni 15, 2017, 13:43:05 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 15, 2017, 13:40:12
#5« Laatst bewerkt op: juni 15, 2017, 13:42:50 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 15, 2017, 13:40:03
#4

« Laatst bewerkt op: juni 15, 2017, 13:42:25 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 15, 2017, 02:30:04
#3Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 15, 2017, 02:25:27
#2
Larissa rookt er nog 1 in de rookcel....


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 15, 2017, 00:01:30
#1
Utopia Dag 166

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen met browser Chrome of Opera en update de AdobeFlasplayer
-->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  © zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 166 (15 - 6 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: juni 15, 2017, 00:01:30 »