Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 165 (14 - 6 - 2017)
gelezen 1425 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juni 14, 2017, 20:17:22
#12
Jes zit met rene op het dak.
Ze praten nu over de twee tijdelijke bewoners, het gaat eerst over larissa, nou zegt jes die mag zondag naar huis, meen je dat zegt rene, ja zegt jes ik ga voor floor.
En zegt rene ik heb ook even met floor zitten praten, jes zegt ik ga er alles aan doen om floor hier te houden.
O als dat nou eens zou kunnen, ik vind die larissa niet leuk bah.

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Dag 165 (14 - 6 - 2017)
« Reactie #12 Gepost op: juni 14, 2017, 20:17:22 »

juni 14, 2017, 18:40:24
#11
En weer zitten die twee meiden de hele tijd aan de computers. Die twee grieten hebben ook een plaat voor hun kop, er is hier al zoveel over gezegd, en toen waren die twee meiden zwaar beledigd. Maar ze doen het gewoon weer.


Gelogd


juni 14, 2017, 17:37:10
#10
Ik wacht op Romy, wanneer ze nu eindelijk eens dat penthouse gaat poetsen.

Of niet....


Billy gaat Jessie toe. Hoor soms wat muziek, maar dat is Bas....

Billy denkt dat Jessie verliefd is...Ze probeert Jessie te overtuigen dat ene jonge meid niks voor hem is. Hij word daar ongelukkig mee en dat kan zij niet aanzien. Jessie moet weten dat zij daar ook is en het niet aan kan zien. Billy denkt dat Jessie meer aan een wat oudere heeft.


(gisteren was er niks an de hand, sterker nog, vanmiddag nog tegen larissa.
Ze was er al lang overheen, ze haalde liefde en sex nooit uit elkaar...)


Eerlijk Jessie wat wil je met een mooie dame die eerst aan cemal hangt, nu aan jou. je hebt zo een hekel aan die tweeling, weet je wel wat je te wachten stata?

Nah ja,zegt Jessie, weet je wel dat een meisje van 34 ook 16 is geweest?

Gesprek gaat wer zoals altijd, een snik, een traan achter ene grote zonnebril....Billy luister even: Ik heb al 4 x eerder iets wat anderen mij adviseerde, over haalde om te veranderen, ook een keer van voetbalclub. Kostte me wel de carriere. Die keren dat ik naar anderen luisterde en viel, hebben me ouders me opgevangen. Ik ben nu hier, ik ben hier bijna anderhalf jaar, ik maak nu mn eigen keuze, als ik dan mss val, kan ik alleen mezelf de schuld geven. Dus dat!

Billy is er even stil van, wat een kordate woorden ...

Ja is een goeie....zegt Billy.

Ondertussen komt Romy eraan en wil binnen. Ik doe de deur wel dicht, gaan jullie maar door.

Gesprek gaat door. Billy heeft alles onder controle en kan er goed mee om gaan, maar als zij hier is, moet ik het wel ondergaan, weet niet hoor. Jij die plots de relatie verbreekt terwijl ik van niks wist, nu moet ik dit gewoon allemaal goed vinden? Want ja ik woon hier wel, kan nergens heen, dus moet ik verplicht toekijken.

Jessie begrijpt haar wel, maar deelt haar mening niet. Waarom ga je er aan voorbij wat ze eerder probeerde bij Cemal? Ja zegt Jessie weet ik niks van toen was ik er niet bij.

Billy zegt dat ze 2e keus zal zijn dus, en die moeder dan van Demi2, was toch ook vreemd wat ze zei? Jessie is van mening dat Demi gewoon nog een keer komt en hij van haar wel meer zal horen.

Billy is wel blij met dit gesprek hebben ze niet eerder gehad. Nee ik wil je niet terug, wil wel bevriend blijven. Zij gunt hem al het goede van de wereld, maar zij wil er wel nog bij zijn. Nee Billy is niet degene die het Jessie moet vertellen, maar zij weet meer. Ze heeft meerdere verhalen gehoord. Jessie zegt dat zij hem wil beschermen als een soort moederfiguur.

Billy geeft toe dat ze met meerderen erover gesproken heeft ja. Behalve met Jessie zelf...hij gaat geen keuze nu maken, hij wacht eerst af. Hij heeft zn twijfels en ja denkt ook wel na, doet niet anders....

Billy haar intenties zijn wel oprecht, moet hij wel weten. Weer beweegt de zonnebril, alle vocht uit de traanbuizen zoeken een uitweg...

Zo oprecht dat ik ben en zo een huppelk*t die er binnen komt. Avond aan avond zit ik aan de slaappillen...van tenen tot kruin is ze gek op hem ( geweest)

Jessie besluit al met woorden als: Ik weet niet of ze voor altijd is, geen idee, voor nu is ze leuk en interessant. Owwwwww dat kwetst haar zo, zulke uitspraken....

Jessie zal wel even stoppen, hij ziet dat ze weer jankt, tranen perst, ze is okay zegt ze. Goed zegt hij, koop nog geen trouwring he!

Niet over je gevoel praten, kan ze niet hebben. Nee, maar jij kon wel 3 maaden lang over Ruud praten, dat je voor hem terug kwam? Dat ik 2e keus was. Had ook kunnen denken dat het waar was....

Weer zegt hij : niet naar anderen te luisteren wel naar zn eigen gevoel., ook al gaat het wel eens fout.

Billy had al 1 schoen aan en doet nu de 2e aan. Snotter en snik.

Billy wil wel samen werken aan een goed utopia. uit het dal trekken. Ja is goed zegt Jessie. gaan we doen, maar ik word UVHJ en jij word 2e.  Goed zegt ze, gaan we voor....

Ze staan op en gaan de loods weer in. In de keuken wil Billy een knuf.... jessie houd haar vast en laat gelijk los en kijkt haar niet eens aan, draait gelijk om en loopt weg....

Buiten met vragen van sigaret, zegt ze samen de boel uit het slob te trekken. Fiijn ook. Ja zegt Jessie , om het feit dat we elkaar vertrouwen, .....als ze wegloopt, zegt hij mompelend: Je bent de enige , de rest vertrouw ik helemaal niet....

Verderop bij het roken zegt Billy dat ze wel vriendschappelijk met elkaar om moeten gaan. Hij rekening met haar moet houden omdat ze nog aan het verwerken is...

Cemal belt de P. Is Marleen er ook? nee die is vrij. Okay, we hebben eters en hebben niks in huis. We hebben wel een lijst gemaakt gistyeravond, maar niet doorgemailed. over 10 minuten krijgen we eters hier, kunnen jul;lie nog iets regelen?


De meneer van de P. zegt nog wel wat te kunnen regelen maar gelijk doorsturen dan.


Yeaaahhhhhh leve de P. die redden ons weer zegt Cemal. Kunnen we ze niet eens bedanken en uitnodigen hier, bedoel ze helpen en redden ons zo vaak. Chipp is de boodschappenman en die is vergeten de lijst door te sturen.


( dus niet cemal die doet het al 2 weken niet meer)


Ja zegt Jessie lachend zet ze op de lijst bij Billy, vrijwilligers komen ook een avondje, tegen de tijd van de kerst zal ze het wel invullen of zo hahahah, anderen lachen spontaan mee....

(tsja, billy belooft in centraal van alles, maar steeds weer gebeurt er niks)Woensdag is de karin etersdag en mogen de bewoners zelf iets maken. Maar Kevin zal koken ivm met de 2 nieuwe bewoners.« Laatst bewerkt op: juni 14, 2017, 17:47:02 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 14, 2017, 16:55:09
#9
O jee het knuffelen tussen jes en bil is weer begonnen.
Ze pak jes om zijn nek jes pakt haar vast en bil zegt, geeft me eens een goeie knuffel.

Iedere keer die chipp met allebei die meiden aan de comp.
Man chipp ga ook eens wat doen.
Bil en jes in de keuken, bil trekt de koelkast open en zegt met een dikke godver wie heeft er aan mijn melk gezeten, ik zegt jes die had ik nodig voor de pannenkoeken. En nu vindt bil het niet erg.

Jes wil eten bestellen, want er zijn geen boodschappen besteld ( schuld van cemal ) hij vraagt wat bil wil eten, ik trakteer zegt jes.
Wat kunnen jes en bil het toch weer goed vinden met elkaar, die bil is echt een uitgeslapen kreng en heel gewiekst. IK zie het al helemaal voor me dat madam over een tijdje in het penthouse in jes zijn bed kruipt, en als jes dan zijnkamer in komt, dat ze onder het dekbed uit komt, en zegt Surprise, net als toen 'n keer in de boot.
Mooie groene bomen en een strakke lucht.


Gelogd


juni 14, 2017, 13:45:34
#8
Rene roddel, nu zit hij tegen karin jessie weer zwart te maken. Axhterbaks ventje, dat hij straks lekker in egypte blijft.
Ze hadden het ook over de twee nieuwe, en ja hoor rene zijn voorkeur gaat uit naar larissa, en die van karin ook.
Alleen vind ik het haar van larissa vreselijk, dat witte haar staat echt niet.

Nu zit madi met floor en larissa te praten. Mady verteld dat ze vlogt, en dat ze haar eigen sierradenlijn op wil zetten, door armbandjes te maken.

En romy is ook een drammert, ze is weer tegen cemal aan het zeuren over gisteravond, echt een zeikert wat dat betreft. Romy vindt zichzelf niet zeikerig. Cemal speelt het slaafje jee zeg. Die twee blijven ook echt niet bij elkaar, en zeker niet als ze straks buiten zijn. En maar door drammen en drammen.

En jeroen zit weer te zingen en op zijn gitaar te pingelen.Gelogd


juni 14, 2017, 12:56:39
#7
Voorstelrondje van de 2 nieuwe bewoners...

Vervolgens gaat Billy die uiteraard het woord heeft in dit:

Gaat de sexuologe / testen/ uitslagen bespreken  #smiley_chinrub #smiley_knockout  #smiley_nono

Citaat: Als Floor geen groepsmens is wat doet ze dan daar? Onbegrijpelijk!


Ja, begrijp ik wel, juist daarom, dat is een doel ! #smiley_sorry
« Laatst bewerkt op: juni 14, 2017, 12:59:23 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 14, 2017, 12:55:42
#6
Als Floor geen groepsmens is wat doet ze dan daar? Onbegrijpelijk!  #smiley_mad

Gelogd


juni 14, 2017, 12:44:05
#5
Nou ze zijn binnen de twee nieuwe.
Floor heeft een ochtendhumeur zegt ze, en ze irriteerd zich snel aan mensen, ze zegt dat ze geen groepsmens is, larissa kan tanden bleken. Larissa zegt dat ze een geweldige relatie heeft, ( nou dan snap ik niet dat ze in utopia zit )
Larissa komt uit Burundi.
Cemal slaat een flater, hij vraagt of larissa ook afrikaans spreekt, larissa zegt afrikaans is geen taal.
En iedereen begint hard te lachen.
Alweer een die mee heeft gedaan met een tv progr, die larissa dus.Gelogd


juni 14, 2017, 12:28:07
#4


Goedemiddag all...

Ochtend is al weer begonnen met Kevin en Jessie als eerdte. Ook cemal was vannacht lang op. Eerst had Cemal het nog gezellig met Madilia en bllef hangen. Toen hij ten kwart voor 12 naar de sleurhut ging kreeg hij de wind van voren. Romt lag maar te wachten....hij zei toen zij naar bed ging: tot zo.... maar Cemal kwam maar niet. Ze denkt dat hij dit buiten ook zo gaat doen. Ze heeft er ervaring  mee, haar exen deden dit ook, dit wil ze niet!

Als je zegt Tot zo, dan wil ze hem ook snel zien. Jeetje Cemal wat denk je wel. Respect wil Romy, alleen maar respect....

Maar goed de  ochtend . Kevin krijgt nog een keer post. Laatste keer dus. Ondernemers gaan even bij elkaar zitten en René geeft de update: 3605 euro winst. Jessie is weer helemaal terug niet alleen in woorden maar ook in daden. Hij heeft nu spuitbussen besteld en houd ze voor zichzelf. Omdat anderen ook bussen hebben gebruikt kan hij nu niet verder. Samenleving mag zelf bestellen voor hun eigen gebruik.

Kinderfeestjes staan ook weer in de planning. Karin weet dat de toren voor de fitness vandaag geleverd word. Samen met Billy gaat Karin de winkel opnieuw indelen.

Nota van koffieapparaat van 1100 euro is duidleijk geworden toen René verleden week belde. Demachine is niet in lease maar in bruikleen. Maakt allebei niet uit, als er iets aan onderdeel defect is zal het betaald moeten worden. Dus dat....beter schoonhouden van hetapparaat is een must. ( gisteren hoorde ik al: ja victoria was daar een kanjer in)

beau is er niet bij, die is uit utopia ivm loopschoentje inleveren;-)

Jacco zitin de beach, lekker in zonnetje krantje te doen. Jessie gaat naar hem toe. Hij verteld Jacco dat hij nieuwe plannen heeft, meer adviseren bij events en begrotingen maken en zo, Jacco heoft het niet alleen te doen. Ja is in mineur, die wil naar huis. Nou zegt Jessie omdat je drie stemmen kreeg? Nee, niet alleen daarom. Alles gewoon, ik doe van alles hier en word nooit gezien. Zo babbelen ze verder en al snel is Jacco gerustgesteld....

Terug naar de loods.... Fay, Demi en Romy zitten aan de pc. Verkleed kleding uitzoeken...schijnt het...? Zijn ze al 3 uur mee bezig. Jessie wil weten wat Romy eigenlijk doet, en vraagt het aan Billy. Niks zegt ze, ze doet veel maar niet 1 ding. Ze is zoekende...

Billy gaat met de envelop in het rond, mensen lekker maken...

Madilia is druk met armbandjes maken en doet ondertussen een ontbijtje voor haar zelf maken.

Karin is in de winkel samen met René. Ze wil de indeling anders hebben en René gaat haar helpen, zorg jij maar dat het leeg is...

Jessie heeft Romy helpen herinneren dat het woensdag is. De dag voor de schoonmaak. Omdat ze het steeds vergeet zegt hij het weer. Ze is er niet blij mee en zegt het zo te doen. Vervolgens gaat ze 3 uur aan de pc met de twins.

Nu net buiten bij de poort waar ze wachten op de nieuwe inwoners, zegt Jessie dat penthouse op slot is. Hij wil niet dat er een rondleiding gedaan word. Eerst de boel schoon hebben. Ja ja zegt Romy, ik ga het straks doen.... heb je weer een anti-romy dag?

Romy moppert zelf volop, honger, zin in banaan, niet geslapen, vroeg wakker... ze is er slap van...

Ze wachte.....en wachten.....

Kijk die akker toch... ja zegt Kevin, wachten op de grasmaaier, dan kunnen we verder. Ja, snap het niet zegt Romy, duurt veel te lang, snoertje vervangen hoeft toch niet zo lang te duren , stelletje *mongols* ! Kan het zelf wel, snap ut niet!

(weet nu niet wie de moppersmurf is, zij zegt Jessie, ik zeg Romy)

Oww ben slap, wil iets eten, ik ga eff halen hoor Kef!


Jessie zit op het penthouse. Billy vangt de sleutel en haalt de zonnebril op en gaat met fles water ook naar boven. Ploft naast hem op zonnebed.

Jessie denkt dat hij Romy gaat 'ontslaan'. Kijk die groep daar nu staan zegt Jessie. Ja zegt Billy , hoge bomen vangen veel wind. Ja zegt Jessie weet ik wel, maar die kleine boompjes hoeven dus niet.

Kijk nou dan, wie is er echt productief dan? Vraagt Jessie. Billy zegt dat er 1 bij dat groepje staat die prima is en pas gemist word als hij weg is hier.

Terwijl Billy en Jessie het over de nieuwe plannen hebben komen de 2 nieuwe tijdelijke dames binnen. Floor en Larissa....

« Laatst bewerkt op: juni 14, 2017, 12:35:19 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 14, 2017, 12:27:59
#3


« Laatst bewerkt op: juni 14, 2017, 12:35:04 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 14, 2017, 12:27:48
#2

« Laatst bewerkt op: juni 14, 2017, 12:34:39 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 13, 2017, 23:57:21
#1
Utopia Dag 165

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen met browser Chrome of Opera en update de AdobeFlasplayer
-->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  © zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 165 (14 - 6 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: juni 13, 2017, 23:57:21 »