Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 163 (12 - 6 - 2017)
gelezen 1129 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juni 12, 2017, 15:42:01
#7Maandag vandaag dus centraal dag. Ben benieuwd of iedereen noemt en benoemt wat het van plan was. Meestal hoor ik van alles op de streams, en we gaan het in centraal bespreken, maar hoor er dan niets over.

Als iedereen aangekleed en wel of niet in de make-up zit aan tafel zit, opent Cemal. Heren van de finance hebben het druk met extra werk en willen elke morgen 1 pc vast bezet hebben, voor dat werk.

( weer zo een voorbeeld. René weet al weken lang dat nota's en betaalde rekeningen in PDF bestand doorgestuurd moeten worden. Maar in verschillenden gesprekken met Cemal, zei hij steeds, moet omgezet worden staat allemaal in jpeg.  Cemal wil dat wel doen, maar kost wel tijd.... Komt wel, word wel gelezen in jpeg zei René meerdere keren. Gisteravond, paar dagen na de boekhouder is geweest, zegt rené weer , bestand kan niet gelezen worden. Ik ga dat inscannen , allemaal, en zal het in PDF omzetten. Hij vouwde zelfs een stapel dubbel en deed dit in zn notitieblok. Kijk Cemal jij weet dat ik dit nu hier heb en vannacht effe ga doen. Dan is er niemand die aan de pc zit)

Nu in centraal zegt René dat het met achterstallig onderhoud te maken heeft en hij daarom de pc nodig heeft. Voor dat hij naar Egypte gaat wil hij het gedaan hebben. Billy ziet weer kans en zegt er niks van te begrijpen. Ene keer 3 mensen anwezig en andere keer 8, waar is toch die structuur gebeleven?

Aan tafel bijzitten schijnt vrijwillig te zijn. Daarom weet niet iedereen hoe de verdeelsleutel is en wat er gaande is. Jessie geeft aan dat het duidleijker word als de boekhouding helemaal op orde is. Dan kan iedereen zn eigen ding doen. René wil best uitleggen maar kan niet van de 1 op andere dag de zaken veranderen, heeft tijd nodig.

Beau gaat verder met schoonmaak en poets gebeuren. Gistermorgen alles keurig schoon en netjes door iedereen ook. In de avond was er weinig van te zien. Vieze pannen stonden nog in de keuken, was en handdoeken in de badkamer, zelfs gedragen string van Romy op de kleding van Bas. Bas heeft de vieze string weggegooid. Kopjes op de bar omdat de afwasser niet leeggehaald is...

Jessie vraagt of ze er iets ana gaan doen? Elkk centraal dit onderwerp bespreken heeft ook geen nut. Ook word en besloten dat iedereen zn eigen badlaken mag uitzoeken en er zelf zorg voor moet dragen, dus ook wassen.

Zo verloopt centraal met alle herhalingen...evenementen, producten enz enz...

Iedereen gaat weer doen waar ze goed in zijn. Billy heeft haar haar los, en zwabbert er mee.... teken dat er iets gaat gebeuren, staat te gebeuren.... en ja hoor, de sexuologe komt weer voor een gesprek. Billy heeft haar ordner bij de hand met de uitslagen van de testjes die ze gedaan heeft. Op naar de volgenden, mss zo wel al.... Dus in de buurt blijven...

In d ekeuken gaan ze zitten en al snel gata het over de relatie die niet meer is en een Demi2 die ook niet meer als relatie gezien word of als bekende, of geef het een naam. Billy is vrienden nu met Jessie en bevalt haar goed. En nee, word geen sex meer voor haar, zeker tot eind december niet meer, dan gaat ze naar huis dus... Oww, wat zeg ik nu dan, loop op de zaken vooruit, zegt ze... Maar nee, eerste keer van mn leven dat ik een weddenschap ben aangegeaan, met chipp, dat ik geen sex meer heb hier. Is dat zo? vraagt de mevrouw. Ja, dat is zo, zegt Billy.

Gespek gaat verder en wat finesses worde aangehaald, ook sex met jezelf dan, tsja als je geen partner hebt zegt de mevrouw. Masturberen? o, nee, dat is het niet, wil ik niet en doe ik niet, zou me schamen zeg. Waarom, zegt de mevrouw? heb je het wel eens gedaan? Nee, durf ik niet zegt Billy. Oww zegt de mevrouw, wel sex op beeld maar geen solosex? Dat is vreemd. Billy word niet gezien als ze alleen bezig is, kan ze niet en wil ze niet, voelt er ook niks bij. Nee tijdens de sex wil ze fysiek een partner zien en vooral voelen. Alleen slapen vind ze al niks....

Zo praten ze verder en Billy die opeens Jessie ziet door de deur zegt: Je kan gaan trainen hoor met chipp, er komt nu geen test...

Test? Ja ik wil een test doen, maar welke heb jij een tip? Ja , doe eens op karakter. Anoniem laten doen . Je bent hier met 15 man, laat ze anoniem..o, ja geen naam noemen bij vragen en billy noteert het.... Nee, niks ondervragen, gewoon op A4tje in laten vullen. Bovenaan man of vrouw en dan de naam van iemand die je bekijkt op karakter.

Jeroen die heeft de gitaar leraar op bezoek. Zitten in de bistro en tokkelen er op los. Ja zegt de man, je kan die akkoorden goed spelen, maar er is meer, veel meer, als je die en die en dat nu ook kan spelen, ben je een heel end op weg, dan is het een kwestie van veel oefenen, spelen en doen!

Hij gaat het 1 en ander noteren voor jeroen. Uurtje per dag dat gaan doen en d erest vrij invullen, maar wel doen! Gooi als het ware een zware zak vol met kennis over je heen, wil je niet, maar is wel noodzakelijk, is de basis..... dus doen, als je alles op volgorde opvolgt gaat het goed komen, aanleg heb je zeer zeker wel. Je leert snel.

Als de dame weer gaat en Billy zelf voldaan door de loods loopt roepen Fay en Demi haar toe, dat ze niet gaan meewerken aan eventuele testen. Billy vraagt waarom? Nou ze willen hun sexleven wel privé houden. Billy begrijpt dat wel...

Romy die er iets van opvangt zegt dat Billy nog nooit iets over het sexleven met cemal heeft gevraagd...

Later op de bank zitten Jacco, liedjes teksten aan het leren, Bas aan het tekenen, en Jeroen aan de krant. Billy ook een krant en Billy zegt dat ze het best vreemd vond, de vraag van Jeroen. Wat dan? Jessie wil het ook weten... Nou of ik wel eens een waterijsje in mn 'doos'  heb gehad. Zo gék! Heb ik niet gevraagd zegt jeroen, Jacco had het erover. Ja maar Jacco had het gehoord , dat het gezegd was. Geen van allen weet wie het bedacht had of wie het vroeg, maar Billy is er niet blij mee....domme vraag ook....

Bas wil straks even met Jessie babbelen. Is goed zegt Jessie.

Boodschappen zijn binnen. Romy gaat checken wie en wat... Fay en Demi hebben ok van alles besteld, zelfs brood. Wit brood ook.

Gisteravond al horen zeggen dat de 2 hun eigen brood willen bestellen/kopen. Op de vraag waarom, geven ze als antwoord: Omdat steeds weer de zakken brood niet goed dicht gaan dus het brood met een kwartier hard is.... Dames hebben eigen koelkast dus kunnen genoeg bewaren.

Jeroen gata met Madilia in gesprek. Ze wil weten hoe of wat. Jeroen nog naar de zin? Ja hij wil niet meer bouwen. Wel met muziek druk zijn. Dat is okay. Jeroen zit de laatste week wel beter. Madilia gaat hem wel 1 stem geven. Niks persoonlijks maar gewoon omdat het kan. Op wie ga jij stemmen? Jeroen zegt: niet op jessie en niet op Kevin.....maar de derde die op de bank komt..... nee ga niks zeggen verder....« Laatst bewerkt op: juni 12, 2017, 15:46:16 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 163 (12 - 6 - 2017)
« Reactie #7 Gepost op: juni 12, 2017, 15:42:01 »

juni 12, 2017, 15:41:52
#6
« Laatst bewerkt op: juni 12, 2017, 15:45:54 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 12, 2017, 15:41:44
#5« Laatst bewerkt op: juni 12, 2017, 15:45:28 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 12, 2017, 15:02:06
#4
En ja hoor bil zit weer bij jes op een bank.
Ze zoekt hem steeds op, de nood is hoog bij bil.

Mady loopt een appel te eten irritant, romy en fay zitten aan de pc, en zitten harde koekjes te eten, ik kan echt niet tegen dat rot gekraak en gesmak.

Nu is mady jeroen aan het zoeken en die zit gewoon in de bistro, mady loopt naar de suite en nee daar is jeroen ook niet, want die zit gewoon in de bistro met kevin.

Karin is op zoek naar de kruiwagen, ze gaat iets doen met haar plantjes.

Mady heeft het zoeken op gegeven en zit nu in de loods op een lollie te sabelen.
Kevin zoekt beau, beau schijnt in de gym te zijn.

De boodschappen zijn er, kevin pakt een rolkar en loopt ermee naar de poort. De boodschappen worden niet meer tot aan de loods gebracht, maar de laatste tijd worden ze bij de poort neer gezet.

De twins en romy zijn er als de kippen bij, en staan in de kratjes te graaien.
Jeroen trekt een zak snoep open en deelt uit. Af en toe irriteren de stemmen van de twins mij, ik vind het geen prettig geluid wat die produceren.
Lampjes.


Gelogd


juni 12, 2017, 13:21:12
#3
Een scepter is toch zo'n stokje, bil zegt dat het zo'n band is die een schoonheids koningin om haar lijf heeft, en ik zeg dat, dat een sjerp is. Bil denkt ook dat ze de wijsheid in pacht heeft.

Bil is in de werkschuur, en staat konstant tegen zichzelf te praten.
Ze is nu in het atelier, en ze klets en ze klets tegen zichzelf,  ze zegt ik ben zo onrustig ze gaat nog even roken, want ze moet toch even bedaren zegt ze.
Ze zegt billy bakker moeilijk mens. Ze zegt helaas kies je niet op wie je verliefd word.

Bil heeft nu een witte doek opgehangen, en is die aan het bespuiten met van die krul strepen.
stream weg bij bil, ach daar hebben we nummer twee die hele verhalen tegen zichzelf af steekt rene.

Rene gaat met een stellage uit de luifel naar het voormalige tato shopje, hij loopt er binnen en Beau helpt hem, en meteen valt er een balkje naar beneden rakelings langs beau haar hoofd, ik dacht even dat de balk haar hoofd raakte.
Gelogd


juni 12, 2017, 12:53:51
#2
Zoals ik nu utopia zie, werkt er niemand meer.
Bas en beau hangen op de bank, bil heeft een gesprek met de sexuoloog, de twins en romy zitten ook te niksen, jes en chipp zijn in de gym, jeroen zit in de bistro en heeft gitaarles,
karin zit aan de pc, en zit met grote bril op bijna met haar neus tegen het scherm aan, die heeft echte slechte ogen.
Mady, rene, en cemal zie ik nergens. Ach ik vergat kevin, nou ja is ook niet zo'n belangrijk figuur.

Romy heeft het met de twins over outfits, ja zegt romy die gaan we gewoon bestellen. ( ach ja meiden niks binnen brengen maar wel bestellen en geld uit geven.

En waar betaalt jeroen die gitaarlessen van twee keer per week dat kost iets van 130 euro, en hij verdient niets, want meneer werkt nergens aan.


« Laatst bewerkt op: juni 12, 2017, 12:57:17 door Vinkje »

Gelogd


juni 12, 2017, 00:22:50
#1
Utopia Dag 163

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen met browser Chrome of Opera en update de AdobeFlasplayer
-->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  © zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 163 (12 - 6 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: juni 12, 2017, 00:22:50 »