Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 162 (11 - 6 - 2017)
gelezen 1790 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juni 11, 2017, 16:35:57
#17
21 juni mag deze dame mee met René  , 4 dagen Egypte  #smiley_flyingGelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 162 (11 - 6 - 2017)
« Reactie #17 Gepost op: juni 11, 2017, 16:35:57 »

juni 11, 2017, 16:20:13
#16

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 11, 2017, 16:14:59
#15


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 11, 2017, 15:43:29
#14
5 bezoekers lopen door de poort...

Op uitnodiging van René zijn er 5 briefschrijvers gekomen.

Ze gaan mediteren, vragen invullen, een rebus oplossen ed....

De beste die mag mee op reis naar Egypte, met René....
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 11, 2017, 15:14:31
#13
En weer zit bil op het dak bij jes, en weer zit bil te roddelen over jeroen tegen jes, maar jes geeft er geen antwoord op.
Ze zoekt jes wel heel erg op de laatste dagen.
Ik zie haar nog in bed belanden bij jes.
Bil de roddeltante van utopia, ik denk ook dat bil weer een publieksstem gaat krijgen.Jes en bil gaan naar beneden want er moet weer gerookt worden.
Karin zit er ook. Dus dat wordt even wachten.

Romy en cemal zitten op de schommelbank, kevin staat er ook bij, en jac zit op de rand van het zwembad.

« Laatst bewerkt op: juni 11, 2017, 15:38:53 door Bobbie »

Gelogd


juni 11, 2017, 14:53:45
#12
Vinkje ik begrijp jou wel hoor. Romy die een muis en rat door elkaar gooit. Maar ik denk niet dat Romy een vos ziet als die er niet is...ik bedoel er lopen ook geen honden of id op het terrein. En er loopt toevallig wel soms een vos....ze kan dus weleens gelijk hebben..Ik heb de meet en greet zitten kijken maar vond het stiekem een beetje een aanfluiting. De twins waren allereerst te laat want iedereen stond al te wachten en billy zei nog oh oh wat een knullige boel zo dit kan echt niet.... Toen kwamen de twins op, zeiden fijn dat jullie er zijn en vielen toen stil...giegelend wisten ze niet meer wat ze moesten zeggen en keken toen achter zoch of billy nog wat wist...

Er zijn 2 vragen gesteld....niemand wilde wat weten hahahha........


Ze vragen aan Chipp wat hij ervan vond... Hij zei dat ze de volgende keer wel alles beter moeten regelen..... Sommige dingen waren dicht? en er was niet eens sinas in huis...niet voorbereid zegt hij.... Hij zegt de volgende keer zou ik ook eerst met ze chillen en daarna dingetjes doen want het was nu echt f*cking ongemakkelijk/awkward zegt hij... En hij heeft nog meer kritiek, ik zou me de volgende keer ook meer bemoeien met de rondleiding.


Er zijn steeds polaroid foto's gemaakt die super duur zijn en wat niet de bedoeling was, iemand zei dat het kon en toen konden ze de rest niet meer weigeren....alle foto's zijn op.....is niet mee begroot.....
« Laatst bewerkt op: juni 11, 2017, 14:57:05 door Poesjuh »

Gelogd


juni 11, 2017, 14:15:00
#11
Ja romy ziet wel meer vreemde dieren, gister zag ze een muis die een ratten hoofd had, zei ze, en vandaag zag ze natuurlijk een kat met een vossenkop.

Af en toe denk ik romy, romy toch. hahaha.
#idee Er was een vos aanwezig, aantal bewoners liepen en renden ook
 van de ene kant naar de ander kant om de hanen en kippen te redden.


Bas en rennen, zie je niet vaak, vandaag dus echt wel, bas was bezorgd,
als op de dag de vos al aan komt lopen, dus niet alleen in de nacht....

« Laatst bewerkt op: juni 11, 2017, 15:36:03 door Bobbie »

Gelogd


juni 11, 2017, 13:57:38
#10

Nou echt storm loopt het niet wat de fans van de twins betreft. Ze zijn met 15 fans op de foto geweest, de vaders en moeders en begeleiders niet natuurlijk, dat zijn geen fans.

Als je die twins gister hebt horen praten, spraken ze net alsof er een stormloop aan fans zou komen, er werden dranghekken neer gezet, en jes was de beveiliger.

Is dit alles gratis, want die polaroid foto's zijn best wel duur.
En ze zitten nu aan het drinken, en chipies.
Leuke conversatie, ze moeten de woorden uit de monden trekken van de fans.
IK ga eveb verder kijken.
Aha ik zie karin in het cordwood, die is zich aan het op maken, en ik snap niet wat die kevin nog aan de pc doet, die gaat volgende week naar huis na de stemming.
Slappe hap is het.
Romy en bil lopen in een bikini.
Jes loopt naar het rokersbankje, en bil roept jes heb jij shag, ( ook al zo'n schaafloper ) ik hoor niet dat jes iets terug zegt want die loopt stug door.
En ja hoor bil roddel is weer aan het roddelen, ze staat achter de bar tegen bas te roddelen over jeroen.
Een beetje bas op zetten tegen jeroen, bil is een gemeen achterbaks wijf bah.

Waarom loopt cemal met die megafoon, herrie ding, ze horen hem zo ook wel, zo groot is het groepje niet, maar ja dat staat natuurlijk wel stoer hé.

Romy staat met een bord eten in haar hand buiten te eten.
Kevin smeert jes zijn rug in, want jes gaat op het dak liggen.

Kevin, romy en bil bij het zwembad, staat kevin zich eerst flink in te smeren met zonnebrand, en springt dan in het water,fijn voor het zwembad.

Kevin en bil waarschuwen romy dat ze zich niet mee moet laten slepen door de twins.


« Laatst bewerkt op: juni 11, 2017, 15:36:43 door Bobbie »

Gelogd


juni 11, 2017, 13:31:45
#9

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 11, 2017, 13:18:22
#8
Daar komen de bezoekers voor de tweeling.... meet en greet....

Chipp en Romy heten ze welkom en boven op penthouse

komt opeens billy voor de dag en spreekt de bezoekers toe....

« Laatst bewerkt op: juni 11, 2017, 13:25:56 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 11, 2017, 13:15:19
#7


Goedemiddag all...

Ochtend is begonnen met uiteraard kevin als eerste en Jessie als 2e en aansluitend Billy.

Kevin is altijd de eerste, we zullen hem nog gaan missen. Duidelijk is het al dat hij eruit gestemd gaat worden. Normaal ben ik niet van het speculeren en aanname's, maar dit is al wel heel duidelijk. Kevin steekt ook niks onder stoelen of banken en laat iedereen weten dat hij weg wil. Iedereen praat ook over niets anders de laatste dagen. Zag er naar uit dat Jeroen aan zn laatste weken bezig was, maar die offert zich nog 2 maanden op.

Beau kijkt naar de nieuwe zonwering voor het slaapkamerraam van Jessie. Ze vind het mooi. Leuk ook dat je hier slaapt. Ja zegt Jessie, zou er met boyd samen slapen en wonen, maar ja Boyd is weg, nu heeft hij het mij cadeau gedaan. ohh, zegt Beau. Maar de ruimte beneden is wel vrij. Ja, maar gebeurt verder niks als nu besproken. Boven is geen optie ook, ik slaap daar en alleen. Als er ooit iets een beroep op de ruimte gedaan word, kom je mij tegen! Ruimte is mooi zegt Beau, nu nog een oplossing voor die gaten. Welke gaten vraagt Jessie? Nou die van de camera, hangen we wel iets voor of zo. Mensen die komen hebben recht op privacy! Ja zegt jessie, gaat je niet lukken, wat denk je 115 camera's in utopia, en jij wil privacy voor klanten?

Buiten is er commotie, Romy heeft een paar kippen gered. Ze heeft echt heus waar een vos gezien in het bos. Een donzig beestje met een snuit, net een hond. Paar bewoners lopen langs de randen van het bos en kijken.... maar we krijgen vos niet in beeld....

Na het filmpje en uitleg van gisteravond over schoon en hoe schoon is de loods. Gaan ze nu allemaal aan de poets. Nee, niet een paar, maar allemaal. Alle flessen en goedjes staan op tafel en waar zijn de emmers? Madilia gaat kijken. Kunnen we niet die witte mengschalen uit de keuken gebruiken? We wassen ze toch weer af. nee, zegt Beau, dat is niet fris en hoort niet. Emmers gewoon.

Al snel is iedereen aan het werk. Bas en Kevin doen de badkamer. Jessie veegt, Romy doet de keuken kastjes. Karin de winkel. Madilia gaat dweilen, nou ja een poging tot....ze moppert en weet niet hoe het schoon moet....

Aan de bar is Billy druk aan de poets. Cemal zie ik in kantoor druk poetsen aan toetsenborden en zo.

Jeroen is uitverkoren om met Beau naar de sportschool te gaan. Beau heeft hem wakker gemaakt, tijd om te helpen. Blij is hij niet en van Beau weet ik het niet. Ze gaan er binnen en het is er warm, bloedheet dus.... Beau gata d espiegels doen, ik heb straks glassex nodig, zegt ze.... Glas SEX ? zegt Jeroen langzaam....hij poets de handvaten van de fiets.

Matjes mogen eruit en moeten ook schoon, maar helaas Klaver en Stuk denken anders.Ze snuffen en grazen.... Precies voor de ingang van de gym. En ja hoor, je kon er op wachten.....Stuk gaat binnen....Ik ga de loods weer in. Karin druk aan het stofzuigen in de winkel. Kevin is klaar met de badkamer en komt haar helpen. Raam nog even en zo.... Rest heeft ze al gedaan.Deurmat bij de deur nog en opes daar stapt Jeroen met zn zandbaggers overheen... Jeroen ! Ja en? zegt hij , daar is die mat toch voor?

Kevin Zegt Romy aangesproken te hebebn. Okay zegt Karin, ja was wel nodig ook. Ja zegt Kevon, die tweeling spreek ik bvanmiddag wel, maar Romy even apart eerst. Ze laat zich teveel meetrekken door die twin's. Ja zegt Karin, chillen is niet leuk op die manier. Muziek aan, we vragen zachter en na 5 minute gaat het weer hard aan. Ja zegt Kevin, was wel oefenen voor de lip sync, maar toch. Als wij daar chillen is het niet leuk dat ze het zo hard zetten.

Karin wil de tweeling een nieuw outfitje aan laten doen, vanmiddag de meeting toch. ja zegt Kevin, leuk, vraag ze maar of ze dat wel willen.

Jeroen jankt: iedereen aan het werk en Bas zit aan tafel, te tekenen! Ja zegt Beau, Bas heeft de badkamer helemaal gedaan met Kevin, die zijn al klaar. Ondertussen lopen ze met het karretje

Jeroen stapt weer binnen terwijl Jacco staat te dweilen. Hey kijk uit ! Wat nou , hahahaha....lacht Jeroen. En loopt stug door. Ben je gek of zo, vraagt Jacco, mong**l, doe je toch niet, je ziet dat ik hier bezig ben! Snauwt jacco. Wat nou....en Jeroen loopt verbolgen naar buiten.

Iedereen die het horen wil krijgt het te horen, Jacco boos en Jeroen dacht dat het een geintje was, had hem niet eens gezien!

Jeroen gaat de keuken in en maakt een bord kwark. Waar is de blauwe bak met suiker? jeroen zoekt en kijkt en helaas de bak met suiker komt hem niet aangevlogen.... dan maar zonder....

Later blijkt dat de bak op de bar staat. Maar Jeroen durft niet meer de loods in, jacco is daar....

Beau die arretjescake aan het maken is, blijft druk, Kevin wast af, en blijft afwassen. Jeroen baalt, kwarkhap smaakt hem niet eens. Waarom niet vraagt Beau.....zit gene suiker in... Haal het dan zegt ze. Nee zegt hij, doe ik niet meer.

Beelden gaan op de poort en daar komen de bezoekers van de meet&greet aangelopen....« Laatst bewerkt op: juni 11, 2017, 13:23:01 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 11, 2017, 13:15:10
#6
« Laatst bewerkt op: juni 11, 2017, 13:21:29 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 11, 2017, 13:15:01
#5


« Laatst bewerkt op: juni 11, 2017, 13:19:20 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 11, 2017, 13:14:53
#4


« Laatst bewerkt op: juni 11, 2017, 13:18:53 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 11, 2017, 13:14:45
#3


« Laatst bewerkt op: juni 11, 2017, 13:18:00 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 162 (11 - 6 - 2017)
« Reactie #3 Gepost op: juni 11, 2017, 13:14:45 »