Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 161 (10 - 6 - 2017)
gelezen 1926 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juni 10, 2017, 23:38:08
#15
Jessie heeft zn eigen bed verschoond.... #echtwel

Kijk um lekker liggen   #icon_sleep

« Laatst bewerkt op: juni 10, 2017, 23:40:14 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 161 (10 - 6 - 2017)
« Reactie #15 Gepost op: juni 10, 2017, 23:38:08 »

juni 10, 2017, 23:36:12
#14
Vanavond was de uitslag van de nacht uv missie.

Heel veel narigheid is er niet gevonden, wel veel stof.

Billy zei dat 15 man in 1 ruimte idd veel stof aanmaken en verplaatsen....

Maar toiletten en badkamer en keuken kunnen schoner. dus goed checken en poetsen!


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 10, 2017, 18:15:03
#13
Zit bil weer achter jessie aan, ze zitten saampjes op het dak terras. Ja we weten allemaal dat bil wat tekort komt.
Ik hoop toch niet dat jes er weer in trapt.
Bil heeft een zonnebril op zo groot als morgen de hele dag.
Bil heeft haar camping smoking weer aan voor de zoveelste keer, ze heeft wel haar buik bloot gemaakt, er zitten allemaal rimpels in, ( ja ik moet toch wat schrijven terwijl de duizendse streamloch er is.

Ja dinsdag de stemming, daar is niks meer aan, niet spannend want we weten wie er naar huis wil en daardoor veel stemmen krijgt, ik val van mijn stoel als een van de twee nieuwe ( ik hoop Vera ) kevin niet naar huis stemt.

Bil vraagt nu aan jes op wie hij gaat stemmen, jes zegt, op kevin, bil vraagt vol, ja zegt jes vol, ja zegt bil ik ga ook vol op kevin, die krijgt veel stemmen hoor.
De regie zou moeten verbieden om ze iemand weg te stemmen, gewoon gaan dan maar zonder inleg terug te krijgen. Maar het zijn allemaal profiteurs daar.

Wat doet bas toch de hele dag aan de pc, hij zit er weer.
Beetje raar van bas, hij wil van beau wel de lusten maar niet de lasten. Wel liggen lebberen met beau, maar meneer wil geen relatie.

Ik zie bil er goed voor aan om stiekum weer in het bed van jes te kruipen, net als toen ze al uit elkaar waren, dat jes in de boot kwam en bil in zijn bed zag, bil riep toen suprise.
Ze is er brutaal genoeg voor.

Bil heeft het heel warm en vraagt of jes iets heeft liggen dat ze even aan kan doen, jes zegt laten we binnen gaan zitten, ( hij bedoeld de loods ) nee zegt bil dat is zonde, ( zie je wel dat ze jes weer prbeert te paaien ) Jes zegt nee want dan sta je dadelijk met blote tieten in mijn slaapkamer, en dat wil hij niet.

Goed zegt bil ga door.
Ze gaan toch maar naar beneden.
Er zitten er al een stel te eten in de loods.
Bil duikt meteen achter een pc, want daar zit nu niemand aan.

Nou ja zo vies uit gevallen zijn de twins niet hoor, want ze eten gewoon mee, terwijl ze cemal een ranzige vent vonden.
IK zou niet mee gegeten hebben, had wel een boterham gegeten dan.
Lampjes ik hou het weer even voor gezien.

Gelogd


juni 10, 2017, 16:42:37
#12
O jee de twins zijn cemal de les aan het lezen. Bah zegt er een je zit aan je l*l te krabben, en nu pak je alle borden vast en met je handen aan die kip, dat is toch ranzig. Dat is gewoon vies, nee zegt cemal ik krabde hier, nee zegt fay je zat met je hand in je broek,  ze lopen weg ondertussen zegen ze bah wat een ranzige vent.

En ja daar moet ik de twins wel gelijk in geven, dat is ook goor en smerig.
Fay heeft spijt dat ez ook geen pizza besteld heeft gatverdamme zegt ze.


Gelogd


juni 10, 2017, 15:30:39
#11
Pfffffff in de keuken Jessie en Billy in gesprek...

Jessie staat zelf zijn ei te bakken, en hij is stuk gegaan hahaha  #smiley_cheer


Intussen heb ik mijn stem aan Vera gegeven in de hoop op een leukere groepsdynamiek zodat wij meer kijkplezier hebben... Ik stop even met schrijven en ga naar de markt  #div_s79


Op de valreep hoor ik Jessie nog zeggen dat hij vanavond Jacco in zijn k*nt gaat n**ken... Billy zegt nee, ik heb shotgun op Jacco............  #smiley_please

Gelogd


juni 10, 2017, 15:20:35
#10
Ik vind Jessie soms wel cool maar wat hij nu weer doet pfffff

Hij vraagt aan Romy of ze een ei voor hem wil bakken, althans hij fluistert dit in haar oor terwijl Cemal haar aan het knuffelen is. Ze zegt dat ze dit niet wil doen, hij moet het zelf maar doen en wil Billy het niet voor je doen? Nee had hij ook al gevraagd. Romy wil niet. Hoeft ook niet nu, mag over 5 minuten, als ik maar over 10 minuten kan eten, zegt Jessie. Nou jaaaa Jessie van der Graaf, zegt Romy, soms ben jij echt zo denigrerend dat is niet normaal. Hij biedt uiteindelijk 5 euro. Oei dat is wel verleidelijk zegt Romy. Voor € 10 euro doet ze het wel. Ja daaaag zegt Jessie, ik ga toch niet betalen voor een ei te bakken....

Jessie staat een pan schoon te maken en begint er zelf maar aan met en pruillip. Soms voel ik me echt zo eenzaam zegt hij... Romy vraagt hem waar iets ligt. Naast mn bed, dus dan kun je meteen mn bed opmaken. Zegt jessie.............................


Nu vraagt hij aan Beau of ze een ei voor hem wil maken. Ja hoor doet ze maar eerst even bellen. Nee dan laat maar zegt ie, duurt te lang heb honger. Dan maak ik morgen een ei voor je zegt Beau. Deal afgesproken zegt Jessie.........

Gelogd


juni 10, 2017, 15:08:46
#9
Vinkje heeft gelijk....het gaat bij Billy al de hele dag over sex. Ze sprak er al eerder over met Chipp. Chipp had het er ook moeilijk mee. Hij zei, ze hoeft er maar naar te wijzen en ik ben al klaar. Iedereen lachte...

Nu Jacco... Madilia vraagt het is vandaag toch zaterdag? Jaaa zegt Jacco het is zaaaaad-erdag..... Billy zegt tja Jacco heeft het ook moeilijk. Ga ff douchen joh zegt iemand. Ja zegt Jessie, goed idee haha ik ga zo ook even. Waarom dan niet samen zegt Billy? Wordt niet echt op ingegaan.

Vervolgens zegt iemand iets over lollies. Billy meteen: Lolliesssssss. Jessie zegt oh Bil je hebt het moeilijk. Klopt zegt Bil..

Het gaat weer lekker daar.


Billy komt nu wel met een goed idee voor de twins. Misschien is het leuk als de fans morgen vragen aan jullie mogen stellen, dingen die ze heel graag willen weten van jullie? Jaaaa heel goed idee wordt er gezegd.

Billy, Jessie, Madilia, Jeroen, Bas en Chipp niksen op de bank...


Romy en de twins buiten druk bezig met dingen klaarmaken voor morgen.

Ik zie Kevin buiten staan bij le luifel. Er staan ook heel veel mensen omheen, staan allemaal te eten zo lijkt het. De camera blijft er van weg dus kan het niet zien. Luifel bezoekers? Of bezoek voor Beau?

Oh nu gaat de stream er wel naartoe, zijn gewoon bezoekers voor le luifel want het zijn er veel meer dan 5.

Een van die dames zegt tegen Fay: het is net op je op vakantie bent als je hier zit  #smiley_lol

« Laatst bewerkt op: juni 10, 2017, 15:13:02 door Poesjuh »

Gelogd


juni 10, 2017, 15:02:16
#8
Fay en Demi zijn druk met de voorbereidingen voor morgen. Ze hebben een meet and greet geloof ik. Er komen allemaal fans van de twins op bezoek. Ze willen dranghekken plaatsen, en dan boven op het dak van het penthouse uit het niets verschijnen en zwaaien. Ze vragen Jessie of hij dit goed vindt, op zijn dakterras. Ja hoor, hij vindt het helemaal leuk en goed. Hebben jullie al een beveiliger vraagt hij? Nee. Wil jij misschien onze beveiliger zijn? Tja ik ben er wel heel goed in, en ben ook zo breed als een kast zegt Jessie. Bij deze afgesproken.

Romy zal de fans bij de poort ophalen.
Billy zal de boel gaan presenteren.
Er zullen foto's genomen worden door de twins en misschien ook door Rene.
Er komt een tafeltje binnen waar de fans om een handtekening kunnen vragen.

Het klinkt alsof het heel erg gezellig wordt morgen !

In elk geval een goed idee, soort open loods maar dan voor 1 in dit geval 2 specifieke bewoners. Moeten mensen hiervoor betalen? Lijkt me wel en dat is snel verdiend. Eerlijk is eerlijk, ik stoor me weleens aan de twins en dan met name aan Fay waarbij alle gesprekken zo moeizaaaaaaam gaan steeds.....maar de meiden werken wel hard. Ze verdienen geld, zijn altijd bezig dus petje af voor de dames  #echtwel

Gelogd


juni 10, 2017, 14:00:57
#7
Bil in beeld, en ja hoor het zal weer eens niet over seks gaan.
ZE heeft het moeilijk zegt ze van twee keer per dag, naar 0 keer.
Ze zit met chipp te praten, en ja jessie is heel goed in seks, en ja hij heeft een grote.
Kan dat mens nog ergens anders over praten.

Jac zit de krant te lezen.
DE twins zijn in de keuken en zijn iets klaar aan het maken, wat weet ik niet, ze hebben een kleine pan in een grote pan hangen.
En natuurlijk zit jeroen ook weer te niksen zoals altijd.
Verder is er weinig te beleven.

En daar komt romy de keuken in, ze zegt, ik heb net een muisje gezien, en zijn hoofd leek op een rat. ( nou romy een rattenkop of muizenkop is een heel heel groot verschil. ) zou ze dat nou niet weten, nee romy is niet echt slim. IK moet wel om haar lachen hoor.

Ach de twins zijn waxine lichtjes aan het maken, er gaat veel in zegt de een, ja da moeten we ze duurder maken zegt de ander. Ja of de mensen dure waxine lichtjes gaan kopen, een volle zak met 100 lichtjes heb je al voor een paar euro.

Chipp staat zo'n beker te schudden, romy komt erbij en staat een paar keer de beweging te maken wat een man doet als jij zichzelf helpt.
Af en toe denk ik wat een gekkenhuis is het daar.


« Laatst bewerkt op: juni 10, 2017, 14:03:46 door Vinkje »

Gelogd


juni 10, 2017, 13:53:36
#6


Goedemidddag all...

Was te merken dat er vannacht een paar laat naar bed gingen. Tegen 9 uur komen Billy, Chipp en Jessie  samen aan tafel....maar waar zijn de anderen? Al snel komen Beau en Jeroen erbij zitten. Ze bennen. Billy mist veel structuur, waar zijn we mee bezig. Niks is er duidelijk, zelfs de 2 heren van de finance zijn nu niet aanwezig.

Discussie gaat verder en Jessie meld zich af voor de vergaderingen....

Iedereen gaat doen wat ze willen en ik zie Madilia nog in bed. Beau is druk met versieren, komt bezoek straks?

Billy zit op de bank en geniet van een ontbijtje. Ze snijd met mes en vork dr broodje door en propt het met haar handen al kauwend in haar mond....Oww wat smaakt het me heerlijk zegt ze.

Romy zie ik met de stofzuiger half onder bed liggen van Jessie. Denk niet dat Cemal veel troep heeft gemaakt vannacht, maar Romy verdient een centje bij, om penthouse schoon te houden.

Cemal die vannacht idd gelogeerd heeft bij Jessie. Romy had de twins op logeren in de sleurhut.

Er word bezoek verwacht op het terrein . De Luifel gaat open en Jacco doet de frituur aan en is druk met hamburgers.

Kevin hoorde ik net tegen Beau zeggen dat hij Madilia een tip had gegeven. Niet in je bed blijven, al ben je er laat in gegaan. Kom gewoon vroeg je bed uit, al is het zonder make-up. Zorg dat je op tijd beneden bent.

Ja zegt Beau, wel zo handig.

In de badkamer zie ik Karin, Billy en Beau, allemaal aan het fhönen.....herrie dus....

René en Cemal aan de pc, en jeroen word naar zn dagindeling gevraagd door Billy. Nou eehh krant lezen, beetje pingelen, afwachten hoe alles loopt en .....ja? De american ding? vraagt Billy. O, ja, die gaat goed.

Gisteravond zou oefenen voor lip sync zijn, maar is niet doorgegaan, dus vanavond wel. Chiipp heeft zn wedje met Fay verloren en rookt dus weer. René is er blij mee.

Madilia is net klaar met aankleden, make-up en haar doen. Hooggehakt trippelt ze door de loods, en naar de vide, ruimt bed op en gaat weer naar beneden. Ze gaat Romy een make upje doen, maar eerst gaat ze eten maken, voor ze het vergeet.

Jacco zit aan de bar met de telefoon. Beau maakt de boel in orden en Karin verteld weer honderduit haar verhalen.... pffff, heb het al honderd keer gehoord, zegt Jacco . Ja, bespreken jullie veel samen, vraagt Beau. Hou op en wel honderd keer ook....hihi....

Fay en Demi zijn druk, meet lkaarsen maken,  nou ja trachten dan. Zie een grote zak met kaarsvet in poedervorm, en een pan water op het gas. Ze hangt een pannetje in de grote pan en hoppa, kaarsvet erin. (Hopelijk is het een oud pannetje?)  Owww, roeren ook nog, ze pakt een lepel uit de bestekla en gebruikt het als zodanig....

Madilia en Romy zitten bij de cordwood. Madilia verteld dat ze laat naar bed ging, maar wilde het ook graag af hebben ( filmpje ivm schoonmaak en uv licht) Was tegen 5 uur dat ze ging slapen en vandaar tot 12 uur in bed lag. Ja ze vond het lief van Kevin dat hij haar een tip gaf, om dan toch wel om 9 uur bij een vergadering te zitten. Kan nooit iemand iets zeggen...

Romy weet wat er bedoeld word. Ze wilde ook stemmen op een bankzitter die nooit iets onderneemt. Maar ja, Kevin heeft zo een heimwee.... snapt Romy als geen ander. Ze zijn het samen eens dat Kevin een lieverd is en ze hem wel wat gunnen.« Laatst bewerkt op: juni 10, 2017, 13:56:54 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 10, 2017, 13:53:28
#5


« Laatst bewerkt op: juni 10, 2017, 13:56:39 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 10, 2017, 13:53:19
#4« Laatst bewerkt op: juni 10, 2017, 13:56:01 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 10, 2017, 03:57:18
#3

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 10, 2017, 03:56:55
#2Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 10, 2017, 00:00:29
#1
Utopia Dag 161

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen met browser Chrome of Opera en update de AdobeFlasplayer
-->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  © zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 161 (10 - 6 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: juni 10, 2017, 00:00:29 »