Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 159 (8 - 6 - 2017)
gelezen 1337 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juni 08, 2017, 23:06:32
#10

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 159 (8 - 6 - 2017)
« Reactie #10 Gepost op: juni 08, 2017, 23:06:32 »

juni 08, 2017, 21:45:07
#9
Boekhouder was er namiddag. Hij wil wel inzage hebben om een goed advies te geven, maar leukt niet zoals de boekhouding nu gedaan word. En ditaal en schriftelijk. René nioemt wel wat bedragen op : 17.500 in de min

Maar nu na de markt en een paar events toch weer 28.000 binnen gekomen, dus staan ze nu 11.000 positief.

Ja als de belasting komt kunnen ze betalen. Dan de discussie 21% op dranken en 6% BTW op eten. Ja er worden verschil gemaakt.

( maar dat weten rené en Cemal niet, dat ze verleden jaar met Mark/Cees tijdperk al afgesproken hadden om alles op 21% te houden, zitten ze altijd goed)

Maar wel zegt de boekhouder dat het nooit genoemd word, dat zou wel moeten als je zo naar de noata's kijkt.... beelden gaan er van weg....

Fay en Demi kletsen samen, zoals altijd. Ze roepen Cemal erbij en willen even buiten kletsen. Cemal begint al gelijk over finance....maar nee daar gaat het niet om. De twin's hebben iets anders. Gaat om Jessie. Ze maken zich zorgen om hem. Wat Cemal er van vind dan?

Zij weten dat Demi voorheen altijd voor Cemal kwam. Moeder van Demi heeft dat ook ooit bevestigd. Maar na een paar keer is het haar niet gelukt om verder te komen met Cemal en nu is ze gek op Jessie?

Cemal vind het nogal wat ja. Fay en Demi vinden en zien dat Jessie het moeilijk heeft. Doet hij hier wel goed aan, meent Demi jet wel goed?

Jessie zien ze uit de loods komen en roepen hem erbij. Ze leggen uit wat hun dwars zit. Demi 2 dus....Jessie hoort het aan wat ze te vertellen hebben en ook cemal. ja zegt jessie ik denk somsook wel, is het wel zo? Hij heeft er nu al 5 bewoners over gehoord, zou het dan toch zo zijn?

Jessie oogt duidelijk in de war. na wat praten staat hij op en gaat roken. Billy ziet Romy en die lopen naar buiten. Samen bepraten ze de situatie. Ja Romy weeet er alles van en Billy heeft het voorspeld. Dit zou gebeuren. Weet je zou dan al het vedriet wat ik had voor niks zijn geweest?

Romy zegt dat Billy juist heel sterkt is en dit moet laten gaan. Ja maar ik had wat met hem.... Ja dat ja zegt Romy. en je weet niet zeker of Demi2 dit meent of niet meent. Daar komt Jessie wel achter nog.

Ja maar ze gaat achter de mannen aan hier, begrijp het ook wel 16 jaar en volop in beeld. Want zeg is, heeft ze wel eens met vrouwen hier ene gesprek gehad?

Jessie gaat binnen ziet Bas en laat foto zien....kijk eens is dit een oprechte lach, vraagt hij Bas. Ja, zegt Bas.....ja....het is een model, lacht als het moet hé...daar is billy , ze geeft Jessie een knuffel. En ja, we zien wel. 5/6 man die me dit vertellen en ik weet het effe niet, zou het echt zo zijn? Ja zegt Billy , je bent te naïef om het in te zien.

Jesie gaat roken en komt René tegen die met zn bed aan het sjouwen was, ook hij gaat in de Man's Cave slapen. Is wat en wat vind jij dan, vraagt Jessie hem. Ja weet niet, ik zag ze wel allebei huilen vanmorgen in de bistro.... o, nee, zegt Jessie ik heb het over andere Demi,maar daar weet jij dus niks van, laatmaar....

Binnen op de bank een huilende Billy...waarom.....ik heb me zo rot gevoeld...waarom....jeetje , wildit zo niet voor hem, maar ja hij is wel erg naïef. Hij moet maar op de blaren zitten, ja of niet, mss buiten na dit... tijd zal het wijzen....

Billy mag huilen, is goed voor haar zeggen demi en Fay. Ja, en vanavond slaap ik weer alleen in de boot, zegt Billy. Wil je dat we bij je komen liggen dan, bied de tweeling aan? Ja jessie kan dat 3 manin de boot? ja hoor zegt Jessie aarzelend, mss zinkt die boot wel...« Laatst bewerkt op: juni 08, 2017, 21:50:27 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 08, 2017, 21:44:56
#8


« Laatst bewerkt op: juni 08, 2017, 21:50:10 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 08, 2017, 21:44:41
#7


« Laatst bewerkt op: juni 08, 2017, 21:49:37 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 08, 2017, 21:38:01
#6
Zo is er aan de stemmingen ook niets meer aan, iedere keer dat de een of andere naar huis wil, dat ze dan zo gaan, en dat de stemming dan nog een beetje spannend is.
UItkijkers zijn het ze wachten tot de stemming laten zich weg stemmen, en nemen hun inleg dan mee naar huis.
Nou nu kevin, volgende keer jeroen, en wie zal er dan naar huis willen.
En die lampen heb ik nu wel gezien hoor.

Gelogd


juni 08, 2017, 18:22:50
#5
Vandaag weer veel gesprekken dat Kevin naar huis wil en dat de meesten daarom allemaal op Kevin zullen stemmen.

Ze gunnen het hem en Jeroen doet zo zijn best..................muhahaha Jeroen doet echt niet zijn best  #smiley_lol

Gelogd


juni 08, 2017, 15:18:47
#4


Goedemiddag all...

Na een vroege in slaap gaan ivond, waarbij Chipp in zn gekraakte onderkomen, voor het eerst slaapt. Hij heeft per surprise een dekbed met de Tweeling op zn bed gevonden. Hij kan moeilijk keuze maken, dus had Fay bedacht, slaap er een nachtje over/onder...

Dus nu na hetw akker worden, opstaan, make-uppen en roken en koffie, gaan de ondernemers weer centraal. René maakt bekend dat ze nog steeds plussen. 2000 euro zelfs. Cemal neemt het woord en wil dat de groep beter omgaat met bestelling van klanten. Mss gebruik van pakbonnen een idee? René zegt dat klantcontact ook beter kan. Mss 1 persoon die daarvoor de contacten onderhoud. Billy wil dit niet, zij houd zelf het contact  staande.

Boodschappen worden besproken. Cemal wil er mee stoppen. Zijn ook veel dingen besteld en niet binnengekomen, of al weggehaald uit de kratten . Scerpere controle zou niet erg zijn. BV 3 kwark bestellen en er 6 op je naam zetten in de koelkast. Gaat niet meer gebeuren dus. Dis 1 of 2 man die de lijstjes gaan nalopen.

Evenementen worden doorgenomen en al snnel gaata het over de pc's , altijd bezet enzo. Er s een rooster, maar word niet vaak nageleefd. Als voorbeeld Fay en Demi die ook altijd samen zitten en dan in iemand anders zn tijd. René geft dit aan en als hij er iets van zegt, krijgt hij commentaar. Cemal beaamt dit. Weer een discussie...

Madilia heft de eruimte in de penthouse opgedeeld met Karin. Sporten en schoonheidsarrangementen gaan ze uitgeven. Groep is erg positief.

LeLuifel komt ter sprake. deze week nog niet open, zegt Jessie. Mss eerst een grote opening, vraagt cemal...
Fay en Demi zijn erg hard aangepakt in centraal en buiten ploffen ze. René is de boosdoener. Dames vinden dat René 2 gezichten heeft. Gisteren was niks niet ene probleem, en nu zegt hij dit en ook nog eens in centraal. Billy komt buiten en zegt dat pc schema toch wel bindend is. Als je op de lijst staat mag je de pc gebruiken. Kan best, zeggen ze, maar waarom worden wij nu zo afgerekend hierop?

René zit in de keuken met een bord eten. Vanaf dat die 2 binnen zijn, eigenen ze zich alles toe. 2 arrogante meiden, wat denken ze wel zeg, ik ben bijna 40....Karin begrijpt René wel. Meisjes zijn nog jong zegt ze. Toen ze er net waren waren ze liever, jammer dat ze dat nu niet meer zijn. Jessie die er ook bij staat zegt dat hij zich ook wel eens stoort ana het gedrag van de twee. Hij zegt er meestal niks van, je krijgt vol van ze terug, en denk ik, laat maar! Maar lief is anders...

Demi barst ook in snikken uit, haar zusje fheeft verdriet en vind ze zo naar. Karin loopt met de huilende twins naar de bistro. Meiden vinden het niet leuk dat ze zo aangevallen worden, opgestapeld ook en dna ook nog in centraal. Als je ergens mee zit , kom naar ons toe en zeg het gelijk. Dit was zo niet nodig geweest, zeggen de snikkende meiden. Alks de pc weer ter sprake komt, en René er steeds op terugkomt, zegt Karin dat het wel klopt, zij ervaart het ook zo. Je kan niks zeggen , want jullie reageren erg heftig vaak!

Oneerlijk en erg boos, en de tranen rollen weer...later worden ze getroost door billy en romy en ook Chipp is er bij....

Beau is niet aan het sporten, Billly is alleen gegaan. Beau wil even de huishouding op orde hebben want als je een paar dagen niks zegt, loopt het weer los. Overal troep en weinig die hun taken nog doen. Ze gaat boven en spreekt Madilia aan, die ligt in bed en maakt zich op. Kom zo zegt ze, moet eerst toonbaar zijn. Later zie ik ze de ronde maken en boel te ordenen.

Jeroen zit naast Jacco, ze zijn druk doende  met de amercan evening te realiseren met boksbal, rodeostier ed....

In de keuken zitten Jessie, Karin, Beau en Madilia samen aan tafel. Jessie heeft een toren opgezocht en die kunnen ze huren. 44.50 pm of per 4 mnden 135 euro.

Als ze dit zelf betalen kunnen ze zelf zoveel als ze willen sporten ook. Als je met bv 5 man sport, kost het 8.65 pm.

Madilia heeft haar spullen voor elkaar en weet haar prijzen ook. Karin wil matjes voor de vloer zoadat ze ook buiten kunnen en buikoefeningen binnen mee kan doen. Jessie zegt dat er niet veel ruimte is voor groepen. Jawel, we kunnen om en om buiten en binnen.

Ze gaan kijken, Binnendoor en Jessie doet de deur open. Hier die toren en daar de behandelsstoel/tafel. Ja, daglicht is fijn. Spiegels moeten er ook omen. Water is er wel maar afvoer nog niet. Oww zegt Beau dit zit wel vreemd. Ja jeroen gemaakt. Is wel vaker hé...
Beau wil weten wie die afvoer gaat doen dan. Wil  je het goed gedana hebben, vraagt Jessie, vraag het niet aan jeroen...beter aan mij....hahahaha ben goed in mensen afvoeren en zo....

Terug in de keuken. Bas wil je de kracht toren zien? Ja mooi. Doe je ook mee? Ja van 8 tot 8 uur kun je sporten wat je wil. Alleen de mensen die pm mee betalen, mogen sporten.

Jessie gaat er van tussen de dames gaan de arrangementen samen stellen..

Uurtje sporten 15 euro
Half uurtje massage rug/schouder/nek 22.50
Heel uur massage 40 euro
Make-up advies 30 euro
Manicure 25 euro
Epileren 10 euro
Handmassage 10 euro
Lichaamspakking+ douchen....? Badjas en slippers aanschaffen....Beau denkt verder over naam en zo. Maar goed we hebben die toren dan voor ons eigen gebruik,
stel dat er geen aanmeldingen komen....

Karin zegt dat er wel tijd voor nodig is, we gaan wel zien hoe het gaat, als we maar niet meer in een crisis komen.

Karin wil nek massage geven en zelf sporten, da is zij helemaal tevreden.


De dames spreken af morgen er op terug te komen.

Karin heeft wel een opmerking nog. Ze vind het niet leuk dat er mannen betrokken bij zijn, jeesie en bas nu. Maar waarom niet zegt Beau en Madilia? Nou was gewoon een meidending, had ik bedacht, dus alleen voor vrouwen. Hebben we genoeg aan alles en zo....

Beau vind het niet zo een punt.... Karin wel...« Laatst bewerkt op: juni 08, 2017, 15:28:33 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 08, 2017, 15:18:38
#3
« Laatst bewerkt op: juni 08, 2017, 15:23:24 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 08, 2017, 15:18:25
#2


« Laatst bewerkt op: juni 08, 2017, 15:22:57 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 08, 2017, 00:02:45
#1
Utopia Dag 159

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen met browser Chrome of Opera en update de AdobeFlasplayer
-->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  © zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 159 (8 - 6 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: juni 08, 2017, 00:02:45 »