Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 138 (18 - 5 - 2017)
gelezen 2284 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
mei 18, 2017, 22:42:18
#16
Chipp heeft Fay gekozen.

Zijn voorkeur ging uit naar Fay. Toen ze op date waren viel het hem op dat Fay meer Demi-achtig deed (verlegen en rustiger enzo) en Demi deed juist meer Fay achtig (wat extroverter en drukker dan normaal). Dus toen moest hij wel heel even twijfelen. Maar uiteindelijk toch Fay.


De streams zijn nog aan en het is feest in Bistro NooitGedacht ! Jacco is volop verzoek liedjes aan het zingen, de tweeling en Romy zongen ook nog even een liedje, Rene speelde ook nog een liedje op zijn gitaar. Het is druk in de Bistro! Romy, Demi, Facy, Chipp, Jacco, Karin, Billy, Beau, Bas zat er net ook bij. Ze drinken wijntjes en kletsen en lachen samen. Ze hangen lekker onderuit op de krukken en stoelen en aan de bar. Het ziet er echt gezellig uit! Facy en Chipp zitten naast elkaar en vermaken zich ook wel prima, voorzichtig vonkje zie ik wel bij beiden. Wie weet wat het kan worden. Zou leuk zijn, Fay haar eerste relatie op haar 21e jaar!  #echtwel


Ik switch voor de grap heel even van streams....wat zie ik....donkere stille loods....en Jeroen die in zijn eentje erg onderuit gezakt en verveeld naar de computer te staren.... Oh nu komt Jessie erbij.

Tja Jeroen, ik weet zeker als je nu de Bistro binnen stapt dat iedereen dat heel leuk zou vinden juist en hem echt wel welkom zou heten. Ze zouden hem vast ook vragen om een liedje te doen, en net zo hard juichen als voor de rest. Of misschien wel harder want talent heeft hij! Jeroentje doe dan zelf ook een beetje je best om wat meer aansluiting te vinden denk ik dan....  #smiley_sorryJessie gaat naar bed. Hij komt Wim tegen. Wim zegt hey waar was je nou? Hoezo zegt Jessie, moest er nog mer gebeuren dan? ja wat denk jij zegt Wim, ik sta hier heel de boel op te ruimen, heel de carport enzo. Jij denkt dat je dit penthouse zomaar krijgt van Boyd maar Boyd moest ook meehelpen (en stond er ook de hele dag in te werken, dat is wel absoluut waar!)...
« Laatst bewerkt op: mei 18, 2017, 22:46:34 door Poesjuh »

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Dag 138 (18 - 5 - 2017)
« Reactie #16 Gepost op: mei 18, 2017, 22:42:18 »

mei 18, 2017, 21:16:23
#15
Die twee meiden dwingen chipp gewoon om een van de twee te kiezen.
Chipp zit aan de grote tafel te praten met een stel die een spelletje aan het spelen zijn. De twee meiden zeggen en chipp weet je het al, nee zegt chipp, ze pakken hem aan allebei de kanten aan zijn arm, en nemen hem gewoon mee naar buiten ze lopen aan beide kanten van chipp in de arm.

Nu zitten de twee meiden met chipp op de schommelbank.
Er is momenteel weinig te beleven in de loods.
Ik zie geen jes, geen cemal,en bil is ook niet in beeld, zit ze weer ergens achter jes aan.


Gelogd


mei 18, 2017, 21:08:39
#14
Jacco zijn dvd is binnengekomen... Hij verpakt ze gelijk, en brengt ze naar de poort.

Alle bewoners krijgen er ook 1 van hem.....

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 18, 2017, 21:06:40
#13Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 18, 2017, 21:06:06
#12

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 18, 2017, 19:19:15
#11
Weet je wat ik ook vreselijk irritant vind, dat geklos op die houten vloer met die lompe schoenen, echt een irritante herrie.

Jes klaagt over de comp ze zijn te langzaam, jes aan de ene comp, en bil aan de andere comp.

Chipp zit met date demi te eten in de bistro.

Gelogd


mei 18, 2017, 17:26:49
#10
Dat rooie ding wat fay aan heeft vind ik echt heel lelijk, veel te druk.
Het wordt tijd dat er eens wat actie komt in de loods, met z'n date's.
Aan die date's is niks aan. Ja ze moeten wat.
Maar vind het allemaal een beetje lauw in de loods.
En dan een bil die zegt dat ze niet alleen kan zijn, wat een flauwe kul, ze is niet alleen, er lopen nog 14 mensen rond, maar met alleen bedoeld ze vast dat ze niet alleen in bed wil liggen, ze kan niet zonder man in bed. Dat ze lekker naar huis gaat.
Kan ze doen en laten wat ze wil.

Rene brengt het bed waar beau op geslapen heeft naar de vide.
Chipp die boven op zijn bed ligt pakt het bed mee aan, ja zegt rene ik vind het weer een beetje te vol worden op de vide, Wat lult rene nu weer ze liggen met vier man op de vide, Beau, kevin, chipp en hij rene. Ze hebben er wel eens met zeven of acht man geslapen.

Jeroen zit de krant te lezen, en jes zit op een bank met je raad het al, natuurlijk zit bil ook op die bank bij jes.

Gaat demi nu ook met chipp daten, het moet toch niet gekker worden. De tweeling heeft even een woordenwisseling, ze praten kribbig tegen elkaar.

Gelogd


mei 18, 2017, 15:48:51
#9
Bas komt in beeld...... met de koeien én de geitjes......Fay en Chipp zitten in het gras op de grond dus kunnen er wel om lachen maar hopen wel dat de diertjes weer snel weggaan. Ze zijn wel erg groot zo vanaf de grond gezien hahaha en dan eten ze ook nog eens alle chocolade op. Hoop dat ze niet aan de prosecco beginnen hihi

Gelogd


mei 18, 2017, 15:12:08
#8
Rene komt in beeld. Hij zit natuurlijk in #Team Fay om haar te helpen bij haar date. Hij komt met allerlei vreemde geluiden het land op gehuppeld. Hij is helemaal in een soort indiaan tenue. Hij spreekt met een rare stem, hij brengt hun toverdrank en het grote magische boek om elkaar beter te leren kennen. Fay gaat stuk. Chipp vindt het ook echt super leuk!! Ik zit ook echt te genieten  #smiley_heartbounce

Gelogd


mei 18, 2017, 14:55:22
#7
Billy zat er doorheen en ze beseft ook waarom....Ze kan niet alleen zijn. Ze wil zich nu gaan verdiepen in de pyschologie kant van het hoe en waarom, en waarom delen mensen het bed, en is dat liefde of seks en wat betekent het etc etc. Vandaar dat ze ineens allerlei vragen ging stellen over aantrekkingskracht en seksualiteit etc.De date van Chipp en Fay is begonnen!

Fay ziet er heel mooi uit, in een mooi rode jumpsuit. Ze heeft een kleedje in het gras gelegd met allerlei lekkere dingen zoals aarbeiden met chocolade die ze zelf heeft gesmolten, druifjes, ze heeft ook Chipps favoriete sandwitches gemaakt.

Heel erg leuk!

Chipp is onder de indruk en als Fay zegt dat ze zich een beetje ongemakkelijk voelt, zegt hij dat nog geen enkele vrouw dit ooit voor hem gedaan heeft. En dat is nog niet alles zegt Fay, bereid je maar voor want er komt nog meer. Nu wordt Chipp zenuwachtig.....

Tot nu toe voldoende gespreksstof, volgens mij passen ze best bij elkaar  #echtwel

Gelogd


mei 18, 2017, 14:27:51
#6
Gaat ze het nu konstant over seks hebben die bil, waar het hart vol van is, loopt de mond van over.
Had ze zo'n hoge nood dat ze daarom vannacht jes wakker ging maken, maar jes er gelukkig niet in trapte, jes moet gewoon de deur van het penthouse op slot doen, zodat ze er niet meer in kan.
Nu heeft ze het weer over seks tegen bas.
Nee net wat karin zei, die bil hoort daar niet meer thuis, ik hoop dan ook dat ze bij de komende stemming een publiekstem krijgt, dat er er genoeg inwoners op haar stemmen, zodat ze op de bank komt te zitten. Dat mens verziekt de hele sfeer daar.
Is de stemming in JUNI weer.

Ik schreef gister al dat bil zich in allerlei bochten wringt om weer in een goed blaadje te komen bij jes, en zo weer het penthouse in kan, de boot heeft ze ook van hem afgenomen, toen lag ze toch ook weer ineens in het bed van jes, die nergens iets vanaf wist, en dat probeert ze nu weer.

Nou zeg, een van de tweeling heeft een date met chipp.
Romy helpt haar met lekkere dingen maken.
Cemal en chipp zitten aan de comp.

Rene is druk bezig, ik vind rene honderd procent mee vallen, in het begin dacht ik, wat een rare vogel, maar dat denk ik nu niet meer.

Ik zie karin naar de gym lopen, ze haalt eerst een hoop draden uit de knoop, stopt dan de dopjes in haar oren, en ja hoor de lampjes.Gelogd


mei 18, 2017, 13:09:48
#5
   Goedemiddag all...

Als iedereen weer wakker is blijkt al snel dat Billy weer bezig is geweest. Vannacht weer naar Jessie gegaan, in de penthouse en hem wakker gemaakt. Ze heeft een gesprek gehad waarbij haar veel duidelijk is geworden en ze wil delen met hem. Jessie hoort het aan en gaat daarna weer naar bed. Alleen!

Al snel weten de bewoners al wat er weer gebeurt is. Romy gaat naar Billy die nog in de boot is. Wat is er gebeurd en waarom ging je Jessie wakker maken, je had mij ook mogen wekken. Altijd, dat weet je!

Billy heeft een probleem, ze weet niet wat ze wil, naar huis ja, maar ook nee. Maar hoe ze haar tijd tot december hier in moet vullen weet ze niet....

Centraal word geopend door René en Cemal. Update van de finance laat veel uitgaven zien en veel minder aan inkomsten. Karin stelt voor dat alle uitgaven/investeringen via René en Cemal moeten gaan. Ook de bestellingen aan leveranciers graag, zegt Jessie. Sinds Victoria weg is zijn de drankbestellingen 2 x zovel geworden. Ook bij Wim word er volop besteld. Graag alles via het finance - duo.

Markt loopt nog niet storm pas 14%. Candyshop gaat een ander kleurtje krijgen en word dus hamburgertent. Beau gaat arretjescake en pannenkoeken verzorgen. Bas heeft de 1e totempaal verkocht voor 350 euro en is met de 2e bezig.  René is druk met de Bistro Nooitgedacht en Kevin danst weer.

Gesprek buiten Bas en Billy. Billy snottert. Wat is er dan met je? vraagt Bas. Ik ben alleen, Bas.Ik kan niet meer slapen, ik denk maar en denk maar. Ik word hier 35 jaar en heb het gevoel dat ik alles verprutst heb. Wat heb ik nou, snik snik....ik heb niks! Kan mezelf niet meer conformeren.

In de tijd dat Vic er was had ik nog wel eens een gesprekje...was geen vriendin met haar, maar had er wel wat aan. Was vaak een duwtje in de rug, kon er wat mee. 1/3 van de dag is ze zo alleen, de rest van de dag rolt wel.... Wat moet ik nu? Ik heb niemand hier, te jong allemaal , heb niemand....

Bas zegt haar wel te begrijpen, en ze kan idd nog veel doen en betekenen. Jij bent hier al lang, je hebt ervaring hier en er zijn veel nieuwe, draag je kennis over. Zo kun je ook iets opbouwen met elkaar.

Billy word 35 daar, ze wil doelen zetten, ze moet iets doen en heeft al iets......ze wil schrijven! Weet je ze is geen ondernemer zegt ze, ze wil ook geen winkel met jeans en spetters en zo. Naar huis is de weg van de minste weerstand, nee kan altijd nog. Liefdesverdriet heeft ze wl maar gaat haar goed af. Ze is wel teleurgesteld in haar zelf, ze heeft het zelf kapot laten gaan. Is geweest en komt ook niet weer. Vrienden zijn , mss buiten ook, dat zien ze nog wel.

Ze slaapt zo slecht....ja, zegt Bas, mss is dat wel het goede moment om te schrijven.... Hoe dan? Nou je gevoel op papier zetten.

Later is Bil make-uppen,ja van al die tranen.... Ze zit achter bij de kledingkasten en daar is Romy. Ze herhaalt de punten die ze net ook aan Bas vertelde. Ze wil meer, nu ze 35 word. Ze wil schrijven! Ze wil op een redactie van een tijdschrift, en over mode en zo schrijven. Dat lijkt haar wel iets. Weet je ze is nooit alleen geweest, altijd broer en zus om haar heen. Ook veel appjes altijd, hoe is het, ga je lekker, wat kan ik voor je doen? en zo.... Mist ze nu allemaal ze is zo alleen....

Later zit Billy op de bank, met Fay en Demi. Ik hoor haar zeggen dat ze gaat schrijven en ook Goedele Liekens wil uitnodigen, ja gaat ze doen, Goedele is sexuologe en kan de utopianen veel leren en uitleggen daar.

Karin en Kevin gaan effe wandelen. Karin heeft net met Jessie gesproken over Billy.Hij kan niet streng zijn tegen haar, maar wil haar niet meer. Ze hgaat een uurtje lezen op het dak van de penthouse en als ik even aardig doe, ligt ze al weer in mn bed. Karin begrijpt het wel....

Nu tegen kevin in vogel village. Billy is wel Billy...maar ze is zo onzeker zegt Kevin. echt hoor ! Ze heeft ook verkeerde invloed op die manier, ze springt van het 1 weer naar het andere....nu is ze druk met de tweeling aan het intervieuwen???

Ja zegt Karin, maar moet ze dan hier wel zijn? Karin vind persoon als Billy niet goed voor de groep.  Lampjes in beeld....

Karin gunt iedereen de kansen, maar zij heeft ze genoeg gehad. Echt hoor ! Kevin is het met haar eens. Jessie mag ook wel wat strenger worden, meer zeggen Nee!

Zoals gisteren met die eters ze gaat er bij zitten en neemt alles over. Vind het best wel onbeschoft ook , zegt Karin. Ze bemoeit zich met dingen die niet voor haar zijn ook.

Jessie is ook jong nog hé, maar ja zij is zo geslepen, loopt in bikini rond te paraderen, vlees is dan zwak. Denk dat Billy een beest is in bed, zegt Karin lachend.....weer lampjes....

Ze gaan verder naar de wei..... is duckie weer aan het broeien? vraagt Karin. Whahaha lacht Kevin ja aan het broeien....

Zwembad word bekeken, alg erin. Ja waar is dat dek,. was besteld maar veel te klein hé zegt Karin. Geen idee, zegt Kevin. Oww net als de droger die het niet doet....ja zegt Kevin, geen idee hihi....we kunnen echt niet zonder droger hier zegt Karin.....Jacco had wel mail gestuurd al....« Laatst bewerkt op: mei 18, 2017, 13:12:45 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 18, 2017, 13:09:40
#4


« Laatst bewerkt op: mei 18, 2017, 13:12:23 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 18, 2017, 13:09:31
#3

« Laatst bewerkt op: mei 18, 2017, 13:11:59 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 18, 2017, 00:50:07
#2

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 138 (18 - 5 - 2017)
« Reactie #2 Gepost op: mei 18, 2017, 00:50:07 »