Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 135 (15 - 5 - 2017)
gelezen 2606 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
mei 15, 2017, 23:35:58
#19

Fay en  Demi zijn meer dan uur aan het sporten geweest en is ze goed bevallen.

Nog niet eerder zoveel en hard getrained....

Voor ze gaan douchen, doen ze de kleding uit.....

Vergeten de night vision camera;s ;-)Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 135 (15 - 5 - 2017)
« Reactie #19 Gepost op: mei 15, 2017, 23:35:58 »

mei 15, 2017, 23:35:42
#18
Jessie voor het eerst slapen in zijn penthouse....

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 15, 2017, 23:32:04
#17
Billy erg hyper en druk aan het werk...

René wilde graag gordijntjes of zo.....

Jacco zegt : geen probleem, ik schilder ze wel....


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 15, 2017, 19:08:45
#16
Boyd laat penthouse achter en geeft het aan Jessie....

zoals eerder afgesproken, denk erom, geen Billy!

Wim komt en hoort het nieuws, Boyd weg, hoe dan? penthouse bijna klaar !?

Tsja zegt Jessie, hij was klaar hier en moest buiten nog wat 'stenen uit de schoenen'  halen.....Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 15, 2017, 19:08:33
#15
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 15, 2017, 16:48:38
#14

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 15, 2017, 16:39:45
#13
Jaja daar gaan we weer, bil is jes weer in aan het pakken, ze weet dat jes het penthouse van boyd gekregen heeft, en ja ze heeft jes al uit zijn boot gejaagd, en nu wil madam natuurlijk met jes in het penthouse, o aub laat dat niet gebeuren.
Bil kan zo goed toneel spelen, en iedereen trapt erin.

Van de week gilde ze nog dat ze afstand ging nemen van jes, en nu smeert ze hem weer stroop om zijn mond bil is echt een gladde aal. Ik hoop zo dat jes nogmaals gewaarschuwd wordt voor die slang, want echt dat is ze, en niemand ziet het.

Zijn er nu ineens twee rolstoelen in utopia, bas en beau zijn aan het tennissen, beau zit in een rolstoel, en ik zie bas ook in een rolstoel zitten.


Gelogd


mei 15, 2017, 15:27:03
#12
Boodschappen zijn binnen , ook pakjes. Jessie zn jasje? Nee niet de leren die hij besteld heeft maar wel een mooi blauw zomerjasje.

Jessie gaat roken en ziet Jeroen in de penthouse. Wat ga je er meedoen? Weet al iets zegt Jessie. Kijken we vanavond wel... Oww ja ik wil wel pitchen zegt Jeroen. Kan best maar heb al 3 opties zegt Jessie. Je weet het is van mij en er zitten sloten op. Als iemand vervelend gaat pressen, blijft het op slot!

Jessie gaat roken en Billy passeert hem, ga je me negeren? vraagt ze, nee hoor, waarom zou ik, zegt Jessie.

Jeroen is in de keuken, waar Beau erg druk is met arretjes cake maken. Ze heeft net buiten al doosjes gevouwen en nu dus binnen de cake. Jeroen heeft niks te doen. beau vraagt hem hoe het is met de opdracht? Ja goed, ik wacht op spullen....

Wat voor spullen dan? Nou ik wacht op Wim. Die verwacht ik nog wel. Maar ja, had hem gisteren ook verwacht..... Beau zegt dat Wim gisteren ook is geweest. O, ja? oww is me ontgaan, zegt Jeroen. Gaat aan tafel zitten en mokt verder.....ga nu toch ook mn werkkleren niet aan doen, vandaag vrij, morgen weer een dag.

Zit een tosti in het apparaat. Jeroen staat op om het eruit te halen. Hij wil zelf ook wel. Kan hij brood vinden? nee wil geen pitten/zaden brood, kan hij niet van naar de wc. Hij wil gewoon tijgerbrood. Beau zegt dat het donkere brood juist beter is, vezels en zo.... Nee voor Jeroen bar slecht!

Buiten bij cord wood, Billy huilt. Romy zit bij haar....

Sniff snifff....snap het niet.... Jammer he Boyd weg. O, nee dat is het niet, gewoon mn beste vriend die me negeert, waarom? sniff sniff, verdien ik niet! Cemal komt er bij staan en ziet Billy huilen. Wat is er heb je zo een verdriet van Boyd? nee, wel van een vriend, Boyd kan me niks schelen, maar hoe hij nu doet...sniff sniff.....Mss weet ik niet eens waarom ik huil....zegt ze....


Jessie komt Cemal halen, effe foto maken zo. Ja Romy gaat ook mee. Jessie spuit het logo op de muur en Romy denkt het beter te kunnen die pakt het over. Gedoe zeg, zegt Jessie. Jeroen hangt de godganse dag op de bank. Boyd is nog geen half uur weg en hij staat hier al binnen en wil de ruimte pitchen!

René komt kijken....wowwww, mooi zeg. Ja zegt Jessie, wil jij ook mee doen? Hoe dan? Nou Jeroen kwam al kijken , hij wil pitchen zelfs. Rot op hoor zegt René, wegwezen met hem, jij hebt het gehad....

Romy zegt dat Boyd het Jessie heeft gegeven, klaar!

Romy en Cemal gaan er van door. René zegt gehuild te hebben. Echt hoor, waardeloos Boyd zomaar weg.....

Ze bepraten even de finance. René en Jessie zitten op 1 lijn. Winkel word het, niks geen pitchen! Laat het duidelijk zijn. Toekomst kan anders gaan , maar nu op korte termijn, nee! Hoe durft hij, zegt René, doelend op Jeroen. Ik ga op hem stemmen hoor, wat hij allemaal belooft en weer niks doet. Het is voor velen al wel duidelijk, die hoort hier echt niet!

Beau rijd buiten langs, en Karin hoor ik zeggen: pitchen toch?

Nee zegt René, Jessie heeft dit gehad van Boyd. Ja maar....zegt Beau....gaat dat zo dan? Ja zegt Karin, schijnbaar wel. Gaat er 1 weg, geef je het door. Hebben wij niks te vertellen.....René zegt nog dat Boyd dit ook heeft gekregen en het heeft laten bouwen. Hij werkte er ook hard voor....

 Jessie komt er toevallig bij en vangt wat op.

Ja idd Boyd is nog geen uur weg en ze komen naar me toe om gelijk te willen gaan pitchen, ik heb dit gehad, klaar !


« Laatst bewerkt op: mei 15, 2017, 15:29:43 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 15, 2017, 15:26:55
#11


« Laatst bewerkt op: mei 15, 2017, 15:29:13 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 15, 2017, 15:26:42
#10


« Laatst bewerkt op: mei 15, 2017, 15:28:48 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 15, 2017, 14:05:28
#9
Alles en iedereen gaat weer verder waar ze mee bezig waren.

Ook Jacco, hij gaat het randje schilderen van het raaam wat hij gisteren gefixed heeft. Kan geen verf vinden, wel beits en grond, en ja opeens is er hazalnoot verf.....

Hij rolt en Billy gaat in de zon liggen. In de nieuwe stoel van Karin/Jacco....

Denk erom dat je nuiet weggaat zegt ze, kan niet meer hebben nu. En nog wat, bouw op de mensen die er nu zijn, kan zomaar over zijn....

Jacco heeft het niet aan zien komen, ging sneller als hij dacht.....

Billy zag het al weken eerder, ja hoor, zij zag het al....gek dat niemand eerder het zag aankomen....

Jacco wil een kwastje hebben, maar Billy heeft niks meer, moet ze bestellen....

Jacco zegt dat hij bij Jeroen gaat vragen, die heeft ze onder zn bed denk ik...

Jacco gaat de suite in waar ik eerder een 'leraar' gitaar spelen zeg.... Heb jij kwast voor mij, vraagt Jacco. Ja hoor zegt Jeroen. Kijk eens en geeft Jacco een kwastje aan. Jee, zeg lijkt de gamma wel onder je bed.....

Zon brand best, zegt ze....

Jacco beaamt het....

Dan staat ze op en ziet dat er verf in de stoel zit....owww, ohhhhh...

Ze probeert het met wat water weg te halen, maar lukt niet best....
« Laatst bewerkt op: mei 15, 2017, 14:07:18 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 15, 2017, 12:53:46
#8Mooie dag is begonnen. Jessie was de eerste die wakker was en gaat de loods in. Kevin en Boyd volgen snel en Jessie en Boyd gaan Chipp terug pakken. Hij heeft vast en zeker die emmer water gisyteren bij het atelier opgehangen en krijgt hij nu terug. Heren vullen een emmer koud water en gaan de vide op.

Beneden in kantoor hier en daar een drup, maar Chipp neemt het goed op.  Als iedereen zover is gaat centraal van start. Cemal maakt de cijfers bekend. 2429 euro voor de ondernemers en 618 voor de minimalsten. Cemal zegt dat het niet genoeg is en er harder gewerkt mag worden.

Nieuw isdee van Billy komt op tafel, maar niet iedereen weet ervan. Kevin dus ook niet.  Billy had het zelf bedacht . Met bestaande materialen, van de loods, nieuwe dingen maken. Iedereen kan meedoen, en de eerste die iets verkoopt mag de helft houden. ( zie verslag van gisteren ook)

Boyd kijkt bedenkelijk en is het er niet mee eens. Slechte cijfers die er nu zijn, zou de motivatie op moeten leveren om alles in de bv te doen. Jessie is het met Boyd eens. Billy begrijpt het en zegt : het was goed bedoeld hoor.

Kevin heeft vraag over de tattoo's, de afspraken dan wel. Zijn veel mailtjes maar hij ziet Boyd weinig doen. Ja, zegt Boyd, net als iedereen hier, ik zeg dat ik wat ga doen, en doe het vervolgens niet....

Goede insteek ook zegt Kevin. Boyd red zichzelf om te zeggen dat hij nog steeds de meeste winst boekt, en er moet meer gebeuren, ik blijf de bv niet redden.

Nog een idee om centraal iets later op de dag te doen, bedoel.... niemand is toch druk. Geen goed idee dus.

Fay en Demi vertellen over de Lypsync Battle waarmee ze druk zijn, weer een discussie als shet om de verdienste en de verdeling gaat. Jessie loopt er van weg...

Later zie ik hem naar de gym lopen samen met Cemal. Halve groep is weer boos op mij zegt Jessie. Hoezo, vraagt Cemal. Ja om die verdeling en idee ook. Ja, maar ze kan niet zomaar iets zelf doen, had ze idd beter eerst de groep kunnen vertellen zegt, Cemal. Was evengoed okay geweest, maar dan toch. Waren er nu een paar die wisten van niks.... Mannen gaan trainen.

Billy jankt, snottert en zie haar net gaan zitten op bankje bij Karin. Karin zegt haar het niet persoonlijk te maken, de mannen zeggen dat wel, maar je weet toch hoe het zit?Boyd zegt het wel, en Jessie beaamt het ook nog eens, warom laten ze me niet met rust, snik snik, bedoel het goed, waarom ontzien ze me nite, heb het al zo zwaar. Karin zegt weer, trek het je niet aan, je was zo goed bezig, ga door, en laat ze !

Billy zegt ja je hebt gelijk, staat op en gata d eloods in. Doet achter ene lipstickje op en zegt tegen 1 van de twee, dat er 1 teveel hier is, 1 van die kerels moet weg. Doe boyd maar, die saboteert toch alles! Die wil al naar huis, dus stem hem weg !

Iedereen doet zn ding, en daar komt Boyd aanlopen. Waar is Jessie, iemand hem gezien? Jessie was in de gym, maar is inmiddels gevonden.

Na een korte SL zie ik de beide mannen op dak van da carport zitten. Lekker in zonnetje genieten.... Ja man..... is mooi geweest, kap er mee.... Ja zat er al in, zegt Jessie, maar we zien elkaar buiten nog toch? Ja zeker weten zegt Boyd, je bent mn vriend en blijft het ook....

Wanneer ga je? Zo, zegt Boud, heb alles al geregeld. Ze HI 5en en gaan de ladder af. Boyd gaat binnen zn spullen inpakken, alles in folie en in de doos. Achter pakt hij zn was die te drogen hing, zn kast leeg en vraagt vuilniszakken aan Jacco die in de keuken is.

Kijk dan Jacco....Jacco kijkt in een lege kast. Wat nou? Jacco schrikt....en de penthouse dan? Ja die krijgt Jessie van me....

Als de rolcontainer binnen komt, krijgen er meer het in de gaten. René gelooft het bijna niet..... Ja ik ga echt zegt Boyd, weet je ik heb veel geleerd hier, veel gedaan ook, maar heb thuis nog wat stenen in mn schoenen die ik op moet ruimen. Echt ik heb zo veel na kunnen denken hier.

Komen er steeds mee bij, ook Billy. Je gaat echt hé. Ja ik ga. Blijf je buiten wel zien hoor, je bent mn gappie!

Fay en Demi weten ook niet wat ze horen. Wie moet er nu op ons passen met een shoot, zeggen ze lachend....Op de vraag waarom niet blijvben en je penthouse is bijna klaar, zegt Boyd, die is alleen voor Jessie, krijgt hij Cadeau van mij.

Daar is Romy, nee, wat is dit? nee hé? Jawel ik ga zegt Boyd. Maar je kan het wel zeggen toch? Ja, maar ja bent zo emo, , doe ik zo effe dacht ik, zegt Boyd. Romy begrijpt het niet en schiet vol.

Boyd wil zo snel als mogelijk weg, dagzeggen is niet zijn ding.

Jessie staat in de boot en pakt een tasje in, een goodie bag idee.... loopt naar de loods en gaat achter, daar is Boyd nog. Denk dat de kijkers er geen reet van gaan snappen maar ik ga je missen, zegt Boyd tegen Jessie...

Het is zover, alles is ingepakt en Boyd zegt iedereen gedag en het waarom. Hij is hier klaar, veel geleerd maar moet buiten nog wat dingen recht trekken. Cemal heeft een klein ABCtje en dan is het zover. De kar gaat eruit en Boyd er achter aan. Bij de poort is het snel dag en weg.... dag Boyd....

 
« Laatst bewerkt op: mei 15, 2017, 12:56:38 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 15, 2017, 12:53:36
#7


« Laatst bewerkt op: mei 15, 2017, 12:56:23 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 15, 2017, 12:53:29
#6


« Laatst bewerkt op: mei 15, 2017, 12:55:58 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 15, 2017, 12:53:21
#5

« Laatst bewerkt op: mei 15, 2017, 12:55:34 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 135 (15 - 5 - 2017)
« Reactie #5 Gepost op: mei 15, 2017, 12:53:21 »