Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 111 (21 - 4 - 2017)
gelezen 1741 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
april 21, 2017, 19:26:11
#12
Ik zet de streams aan en zie dat ze net gegeten hebben.
Beau ruimt volop mee op, is ook geen lui meisje volgens mij.
Jeroen pakt in de keuken nog maar eens een banaantje.
Ik zie dat jeroen romy een klapje tegen haar kont geeft.
Volgens mij vindt jeroen romy heel leuk.

Jeroen pakt nog maar een banaan, hapt ervan, en hij laat ook romy van de banaan happen.
Ik denk dat ik gelijk heb, en jeroen haar heel leuk vindt.

Jeroen gaat in de woonkamer op een bank zitten, en ja hoor romy gaat op dezelfde bank liggen, Beau is nog volop mee aan het helpen in de keuken.

Reums is aan het gezicht van cemal bezig, ze zit op de bank, en cemal ligt met zijn hoofd op een kussen tegen de benen van reums.

Waar boyd, jessie ramona en bil zijn weet ik niet, ik zie ze niet, de tweeling is weer naar boven.
Die hoorde ik iets zeggen over slapen, die doen toch werkelijk ook helemaal niets, ja een beetje aan de comp zitten, en kant en klare kettinkjes bestellen en proberen te verkopen. Nee de tweeling is geen aanwinst voor utopia.

Ach karin en jac mis ik ook. Waar zijn ze toch allemaal, ook kevin is spoorloos, of zou hij ook in bed liggen.
IK hoorde hem vanmiddag zeggen dat hij s'avonds kapot is, en dan denk ik zou dat van dat beetje dansen zijn, want verder zit hij de hele dag aan de comp.

« Laatst bewerkt op: april 21, 2017, 19:27:49 door Vinkje »

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Dag 111 (21 - 4 - 2017)
« Reactie #12 Gepost op: april 21, 2017, 19:26:11 »

april 21, 2017, 17:07:27
#11
Jakkes bil zit beschuiten met keiharde muisjes te eten, het kraakt en ze smakt, niet normaal.
Ben effe weg bij bil, bah kan niet tegen dat geluid.

Ja dat is romy weer hé, de telefoon in haar eigen zakken, alles vergeet ze, ze is alles altijd kwijt. Als haar kont niet vast zat raakte ze die ook nog kwijt.

Beau is zich boven op de vide aan het op maken. Ramona heeft dat harige jasje van romy aan, dat jasje is voor haar natuurlijk veel te klein, snap ook niet waarom ze dat aan doet, wil ze al zo slank lijken als romy, ze heeft toch zelf ook jassen.

Ramona, kevin, cemal en bil zitten aan de keukentafel.
Ramona nog steeds met het kleine jasje van romy.
Ach bah volgens mij heeft cemal de een of andere modeshow of zoiets of een modellen show. Ik vind dat zo saai, maar gelukkig smaken verschillen, wat je met zo'n show ziet is altijd dat opmaken en dat getuttel. IK hou daar niet van.

Een van de tweeling ligt languit op romy en beau op een bank, reums gaat de haren van beau doen, wat ze gaat doen weer ik niet. Maar reums gaat eerst koffie halen want ze heeft zin in koffie.Gelogd


april 21, 2017, 15:32:57
#10
Ahaaaa, gelukkig komt er een echte knuffel.... ;-))

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 21, 2017, 15:31:29
#9
Room huilt....

en snikt.....

Zoekt troost bij knuffel....


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 21, 2017, 15:07:52
#8
 #div_s19   Yesssssss, eindelijk de telefoon is terecht! #div_s68


Waar die was, 3 dagen kwijt......zat bij Romy in dr jaszak!

ja echt?  Ja, iedereen zn zakken nakijken 2 dagen alleen maar zoeken en dr eigen jaszak doet ze niet....


Ik hoor stemmen, maar zie niks, op geen enkele stream...huh?

Jeroen en RomyK samen aan de klets maar niet te zien.... aijaijaaiiii

Romy wil haar stem laten horen daar. Begrijp me goed Beau is een leuke meid maar zij heeft alleen maar de bikinicontest....

Bomen...

Vind het niet erg om hierover te praten, maar...

Bomen....

Romy vind de groep te groot ( wel beeld inmiddels) Ze kan niet met een groot deel van de groep, nee valt zo tegen. Word hier toch niet gewaardeerd met wat ik doe. Nee, ik lag gisteren in bed en dacht: 11 uur lig ik al, had ik niet kunnen blijven zitten. bedoel we zaten best lekker, zegt ze tegen Jeroen. Nee, ik zie het niet zitten hier. Mn moeder zou nu zeggen: heg je goed nagedacht en waarom die switch in 1 x?

oww jeroen is zo blij met haar, eindelijk iemand die hem begrijpt. Ja ik wil ook een andere structuur zegt ze. Weet je dat ik meer in mn mars heb als Beau? Zij heeft geen annorexia gehad, ik wel, kan er mensen hier mee helpen juist door mn ervaring.

Jeroen zou het jammer vinden als Rob of René zou moeten gaan. Maar hij denekt echt dat hij weg moet. Mooi zegt Romy, gaan we samen de poort uit. O, nee ik zondag , jij maandag.

RomyL ziet al zoveel in 1 dag, weet je Jeroen ik heb wel een nieuwe zonnebril op, maar ik zie echt alles!

Vanavond willen ze meidenavond doen, nou echt niet dta ik daar zin aan heb. Ze kijken je aan doen aardig, maar menen het niet, nee, ik ben erg zwart/wit hoor!

Weet je Romy, echt hoor, heb nooit ruzie, ik scheld nooit, maar hier halen ze het bloed onder mn nagels vandaan! Romy snapt het wel, ik zou zo mn moeder willen bellen zegt ze, die is zo wijs, als zij praat zakt gelijk mn hartslag...

Reums komt langs en vraagt of ze 8.60 willen betalen voor cadeau/schoenen voor Cemal. Die is morgen jarig. Oww nu nog een cadeau? Ja, ik had Kim Feenstra gergeld, maar die heeft afgezegd.

Ze zien onderweg naar de village René. Joh die heeft ook zn woordje klaar en als ik het aanhoor, hoef ik het niet te tikken, is idem als we weten van René.

Maar voegt er wel aan toe, denk erom Romy, wij zijn hier de drie met een missie, wij zijn de sterkste en de slimste hioer. Komt niemand tussen.

Vang nog net even op dat RomyK lekker op de bank  lag met Jeroen. Iedereen bleef zitten en afwachten. ja zegt jeroen je weet hoe het gaat hier, kwebbel kwebbel kwebbel en weer een stelletje erbij. Nee zegt Romy, ik ging boven...

Jeroen en René voeden Romy met info die niet de schoonheidsprijs verdient.....Romy wil niet eens meer in utopia zijn!

daar laat ik het voor nu even bij....
« Laatst bewerkt op: april 21, 2017, 15:11:07 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 21, 2017, 15:07:37
#7« Laatst bewerkt op: april 21, 2017, 15:10:41 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 21, 2017, 13:58:40
#6
    Goedemiddag all...


Vannacht  nog een gesprek geweest met Jeroen, Karin en Jacco in de cordwood. Heb het gevolgd, aangehoord, maar geen verslag van gemaakt. Wil er nu wel even op terugkomen.

Er is duidleijk aangegeven door Jeroen dat hij zich genaaid voelt met 18 stemmen. Hij haalt het ene na het andere gebeuren aan, wat wij al weten, en voelt zich tekort gedaan. Hij heeft niet stil gezeten.... Op het gegeven dat hij teveel met Rob mee zou gaan en later ook René, geeft hij aan dat hij niet anders kon. Ja en Rob is er langer ja, en Rob is bij die structuur aanwezig geweest, maar wil niet zeggen dat ik ook zo denk. Ik was er toen niet. Ik wilde wel een nieuw plan introduceren, want het klopt niet met wat er nu gebeurt. Jeroen blijft erbij. Maar door toedeon van Jessie en Boyd en hun stoppen is alles nu anders. Ze willen ons nu voor het blok zetten...

Het bekende verhaal dus. Jacco zegt dta het niet zo is, zoals hij zegt. Karin zegt dat er nog niks aan de hand is. Zij had ook veel stemmen , maar is er nog. Ja kwam door Britt, zegt Jeroen. Maakt niet uit zegt Karin, aantal stemmen wat je nu hebt zegt niet alles.

Met de nodige scheve lampjes tussendoor hoor ik niets nieuws. Ja Jessie moet weg en Boyd is lief volgens Karin. Volgens Jeroen gaat Boyd al lang niet meer goed om met Jessie. Dus Jessie weg en Boyd zal beter gaan. Karin en Jacco delen die mening niet.

René, ja die zegt dta hij op Jessie zal stemmen, volle bak, zegt Karin en deed het toch niet. Ja zegt Jacco dat is waar, maar dat is René, die zegt wel maar doet anders...

Jeroen wil ook meer weten, hij hoort in overleg niet wat hij horen moet. 3 bedragen wil hij, omzet, winst en kasgeld. elke dag weer..... Maar nee Zeggen ze dat we het moeten vragen. Ja zegt Karin, de papieren liggen op tafel met cijfers , niemand keek en kijkt, dus hebben we dit toen zo afgesproken, en je kan het samen nakijken als je het weten wil.

Jacco zegt ook dat hij altijd moet wennen aan nieuwe mensen, hij is niet gelijk zo close met ze. Komt vanzelf hoor....

Jacco's zingen en concert word ook besproken. qua berekenen en afspraken maken  doet Jacco alles zelf. Die fontein ook, ja die wil ik zo graag . Word een DVD van het concert gemaakt, dus moet goed voor de dag komen. Weet je had dit ook na 2 maanden kunnen doen, maar heb juist gewacht tot nu. Zit hier nu veel langer en krijgt nu maar aandacht. Die fontein kost 1300 euro, met BTW zelfs 1633 euro, ja ik wil dat en zorg er ook voor.

Ze praten nog even door over de simulator en de plek van de fontein....

Jeroen gaat slapen. Karin zegt dat Jacco nerveus is en ze hem laat gaan. Jacco zegt tegen Haar: jij bent strenger en harder, je praat soms tegen mij? We gaan het morgen anders doen zegt Jacco, beloofd ja? Ik zal vriendelijker zijn en meer genieten ja?

De dag is weer begonnen en al snel gaan ze weer zitten voor overleg. Omzet was 3500 en is van de streetwear. De telefoon is echt spoorloos, niemand jkan het vinden of weet iets. Billy denkt dat de telefoon is weggegooid.

Fay en Demi zijn uitverkoren en herkiesbaar . Ze horen bij de 500 meest moei dames verkiezing van de FHM. Ze gaan dit aprt doen, los van elkaar. De fotograaf komt maandagmorgen om 10 uur. Ze hebben er duidleijk zin in.

Jeroen zegt dat hij sleutelhangers gaat maken.

Na dit alles gaan de heren sporten en er zijn al een aantal dames in de gym. Jeroen kijkt, en sport en zucht en kreunt: Heb het zo warm, maar weet nu niet of het van het sporten komt....

Dames zijn klaar en weg, Rob en Jeroen gaan verder. Jeroen die altijd vroij lange pauze's neemt tussen de kunstjes door, vraagt ana Rob of het hem n iks doet? Wat, vraagt Rob. Nou die dames met die lekkere kontjes... Nee hoor zegt Rob, ik zie ze als mn dochters of zo....doet me verder niks. Jeroen heeft blosjes op de wangen, hij heeft het niet meer, zo opgewonden ;-)) en warm ;-)) Rob snapt het wel.... Rob heeft meer iets met dames van zijn leeftijd....

Buiten zie ik de containers staan, veel word er weggegooid. Gistyeren al veel van de vide afgehaald, veel lampen, kleding en zo... Zaken die goed zijn en eigenlijk zonde om weg te gooien, maar ja, Kevin wil ruimen, dus weg ermee....

Nu buiten staan er toch weer zaken apart. Lampen wel een stuk of 9 die ik tel, van die grote grijze industrie lampen, staan apart. Ook de schoonmaak kar, die toch niet gebruikt word. Maar Rene wil de wielen eraf halen, 16 eu per stuk zegt hij.

Binnen zie ik Ramona in gesprek met Billy. Tsja ze heeft ook op Jeroen gestemd, maar zo ene moeite mee. Hij heeft wel de candyshop gedaan en hun aanbouw. Maar Billy zegt ook: snap je wel, dan verdient hij geen stem bvan je, maar dat is niet zo. Iedereen die in utopia komt en woont, doet iets om utopia op te bouwen, verder te bouwen of id. Waar heb jij op gestemd , met welke reden? Ramona zegt ja op zn gedrag, zn zeggen ook, ook zn uitbarstingen. Ja is zo.... Okay , ja zijn 2 verschillende dingen, maar ja... Nee zegt Billy, niet over inzitten, Fay en Demi die ook aan de pc zitten zeggen hetzelfde. Soms is het zo, die stemmen van allemala heeft hij niet voor niks gehad.

Romy heeft al met Billy en Ramona gepraat maar wil even met Bas zitten. Punt is dat ze bij de minimalisten terug wil. Bas hoort haar aan. Ja ik krijg nu 2 maanden achter elkaar net 34 euro, kan ik niet van leven. Ik wil ook niet met 1 massa ding bezig zijn, de ene dag doe ik dit en de andere dag weer dat. Als ik nu de andere kant kies heb ik elke maand 100 euro. Eigenlijk vernadert er niets voor mij, blijf mn ding doen. Wel ding vraagt Bas? nou mn haarbandjes en zo. Wat verkoop je ervan? hoeveel winst heb je? Geen idee, dat houd billy bij. Die zei, 34 euro. Maar weet je niet wat je zelf verkoopt dan? je bent ondernemer en weet zelf niets? Nee, geen idee...

Billy loopt langs en Romy vraagt wat ze verkocht heeft deze keer. Billy zegt: precies? Ehhh....80 euro ana jasjes en 78 euro haarbandjes....

oww, zegt Bas dat is 160 euro bijna , hoezo 34 dan? Weet ik niet zegt Romy, weet alleen dat ik 100 euro zakgeld wil, moet wel mn roken kunnen betalen. Bas gaat er over denken, hij wil liever dat ze even doorgaat en dat ze ook snapt waarmee....Romy gaat naar de volgende om dit verhaal te vertellen, die ze bij de twins, al niet meer weet, bedragen niet, reden niet.... nou ja vraag maar aan Billy, zegt ze....

Ramona zegt tegen Bas dat het een bende is in de loods. Ze wil een plan uittekenen en de boel op orde hebben. Samen gaan ze aan de slag.

Ze roepen ze allemaal bij elkaar. Billy laat even snel weten dat ze doosje kwijt is. Stond onder bureau van de pc, doosje met bh erin die terug moest, wel 35 euro, doosje is weg.... Ramona legt hun plan uit en al snel meld ze dat centraal aan de grote , ovale tafel zal gebeuren. Daar is de tafel voor bestemd. Debanken worden in lounche hoekjes gezet en er komt een vast podium, wel zo handig.

De tafel voor Centraal komt ter sprake, het is mooi maar vreselijk onhandig, Ding is niet te tillen, bijna niet van zn plaats te krijgen en ook niet naar buiten. Billy stelt voor om de tafel door midden te zagen, 2 delen dus. Of hjeroen er maar eens over na wil denken. Jeroen is not amuse, hij heeft iets moois gemaakt en moet het nu door midden zagen? Ja Tafel is mooi maar totaal niet praktisch!

Buiten is ook een ploeg ana het opruimen. Ook achter de suite, gisteren al gezien dat het vol staat met troep en hout van benderhok/stal. Zelfs zakken kleding van Cemal staan erbij. Alles moet weg en Ze slepen en kruien veel naar de container.

Binnen veel bedrijvigheid. Effe wennen aan de lounchehoekjes....

Karin aan het ploeteren aan tafel, Jessie die niet lekker is maar toch doorgaat met plotteren.

Romy die de evenementen ding ophangt/verhangt. De ene balk halve meter lager dan de andere, ach maakt het uit....

Oww kan niet he, nee bordjes kunnen er net niet op hangen, oww haal het wel los....en doet weer een poging....

Gelukkig staat Fay en Demi bij haar en geven een bordje aan, hang die erop en kun je zien waar het vast moet....o, ja, zegt Romy....« Laatst bewerkt op: april 21, 2017, 14:03:09 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 21, 2017, 13:58:24
#5


« Laatst bewerkt op: april 21, 2017, 14:02:46 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 21, 2017, 13:58:16
#4


« Laatst bewerkt op: april 21, 2017, 14:02:16 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 21, 2017, 13:58:07
#3
« Laatst bewerkt op: april 21, 2017, 14:01:48 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 21, 2017, 13:55:42
#2
Ze hebben het over de slaapplaatsen. komt de boot vrij als jes in het penthouse bij boyd gaat wonen wordt er gevraagt.
Nee nee zegt bil dat wordt de n**kboot. asociaal wijf.
Als jes in het penthouse gaat, gaat bil in haar eigen bed zegt ze, en de boot is voor als jes en zij samen willen slapen.
Van mij mag jes maandag naar huis.
Jes heeft echt een vies aanwensel, door iedere keer dat geschraapt om zijn neus leeg te halen, en hij doet het steeds vaker.

Wat ramona allemaal van plan is, ze wil een biljart tafel en een voetbal spel, ze wil volgens mij een speelhol van de woonkamer maken, dadelijk kunnen ze geen evenementen meer binnen doen, want dan staat alles vol, ook die golf simulator neemt een hoop ruimte in beslag, zelfs de kachel is weg, wat gaan ze doen als het weer kouder wordt.

« Laatst bewerkt op: april 21, 2017, 13:58:11 door Vinkje »

Gelogd


april 21, 2017, 00:03:04
#1
Utopia Dag 111

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen -->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  © zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Zet geen nutteloos woord, smiley  of zin waar iemand  niets mee kan.
Of altijd maar afgeven op uiterlijk, van 1 persoon ....
Of altijd maar afgeven op eten en in bed liggen van 1 persoon elke dag weer...

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 111 (21 - 4 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: april 21, 2017, 00:03:04 »