Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 110 (20 - 4 - 2017)
gelezen 1733 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
april 20, 2017, 20:19:07
#11
Karin word door Romy ontvoerd naar de cordwood. Zo ga jij eens ene gezellig jurkje aan doen, hakjes aan en komen we je zo weer ophalen. Nee niets vragen, gewoon doen...

Karin lacht , heeft nu al schik....


Wat Karin niet weet en wij de streamers wel. Dat Karin er vandaag ene jaar is en verrast word met een 1- persoons dinertje.

Voorgerevht, door Boyd en Billy dacht ik, Ramona hoofdgerecht samen met Kevin en Jacco dessert.

Dan is het zover, Billy haalt Karin op en de ballonnen hangen klaar. Karin naar de keuken en word verrast. Ze heeft brief van dochter gehad en verteld.... Om de beurt komen er een paar bij haar zitten en Karin geniet.... van het lekkers, de surprise dus maar ook van de aandacht....

Tot slot mag ze iets uitzoeken van de street wear shop.....

Karin zal haar 1 jaar Utopia niet vergeten.....Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 110 (20 - 4 - 2017)
« Reactie #11 Gepost op: april 20, 2017, 20:19:07 »

april 20, 2017, 20:12:17
#10

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 20, 2017, 19:20:49
#9
Ik zet mijn streams aan en zie dat ze zitten te eten, de twee tijdelijke bewoners, zitten samen op een bank lekker te eten, en ja hoor jes en bil zitten bij Beau en romy.
Tuurlijk wit voetje halen bij die twee meiden.

Er zitten er ook een stel in de keuken te eten, ik zie ramona, karin, kevin, ik hoor jac en de tweeling, maar die zijn niet in beeld.
Als ik zo de gezichten van beau en romy bekijk, denk ik dat beau een veel zachter lief meisje is.
Maar ja de tijd zal het leren.

Nou zeg wat schept die rene een ongegeneert vol bord op, niet normaal, het bord is te klein.
Die in de keuken zitten te eten hebben het er over dat rene vanmorgen zo lelijk heeft gedaan, en flink uit zijn slof is geschoten, daarom denken ze dat een van de twee nieuwe rene weg zal stemmen, omdat die het ook gehoord hebben.

Rob heeft de kapperspullen opgeruimt, en gaat nu ook eten op scheppen.

Karin en ramona zitten te praten, en ramona zegt ook dat de sfeer daar niks is. Ja zegt ze er zijn nu twee meiden die er zo'n zin in hebben die zouden allebei moeten kunnen blijven, ja zegt karin en dan twee anderen van hier weg naar huis.Gelogd


april 20, 2017, 15:28:56
#8
Ja nou wat is er mis aan mijn verhaal edmundo, verveel jij jezelf.
Ik schrijf gewoon wat ik hoor en zie, en hoe ik er over denk.
Dus ga jij lekker het gras maaien, inplaats van commentaar op mij te geven.
En nu ga ik even streamen en weer schrijven, het is hier toch al zo stil.
De kapper is er weer, die komt echt vaak daar, hij is nu boyd aan het knippen.

Jes laat nu op verzoek van boyd zijn tatoo arm aan de kapper zien.
Dat wordt nog wat het concert van jac.
Er komen ook twee bakken van vier bij twee, dat zijn de fonteinen, en zegt jac als de mensen naar de winkel willen, moeten ze maar achterom lopen door de deurtjes.
Die tent van de golf simulator kan niet af gebroken worden, en jac wil daar de band in zetten.

Ben even in de keukenm daar zijn beau en romy de twee nieuwe inwoners, die hoor ik zeggen gatver wat vies, wij gaan eens even laten zien hoe wij dat doen zegt beau, die twee gaan volgens mij de keuken poetsen.

Ze praten over het gasstel, nou zegt beau, dit is vies van de afgelopen drie jaar hahaha.

De tweeling komt de keuken in en  beau vraagt, weten jullie waar een lege emmer is, want beau wil dweilen.
Romy zegt o jee wat hier allemaal tussen ligt.

Jeroen komt de keuken in en de meisjes beginnen een gesprek, ze vragen wie hier voor het laatst goed schoon heeft gemaakt, nou zegt jeroen hoe heet hij ook alweer, die artiest, en ineens valt het kwartje bij jeroen en zegt, o ja Roy Donders.

En ze gaan iets doen voor karin die één jaar in utopia is.
Jeetje zeg wat maken de kippen een herrie en de pauwen ook.
Romy en kevin staan ook bij de stal, waar bas druk bezig is, romy bemoeit zich ergens mee, ja zegt bas jij wilde het niet meer doen dus, ja zegt romy maar ik mag gerust bij de koeien.

Gister was romy ook met kevin bij de koeien, en toen heeft ze de koeien gewoon eten gegeven, ze zei toen tegen kevin, niks tegen bas zeggen hé.

Gelogd


april 20, 2017, 14:14:27
#7Iedereen is wakker en zorgt dat het op tijd klaar is voor centraal. Billy opent met de cijfers. Er komt te weinig geld binnen en de financiële afgrond is nabij.
Kevin is er klaar  mee, spreekt de mensen ana op hun mentaliteit. Vrijwel niemand steekt hier ene poot uit, niet zo gek dat er ene crisis nadert. Hebben we allemaal aan ons zelf te danken. Bah, wat  een nare groep, Kevin kan er niet meer mee...

Boyd begrijpt het en neemt het woord. Jessie en hijzelf zijn wel met vakantie, maar willen de  groep helpen. Hij legt de actieweek uit die hij heeft bedacht met Jessie samen. Boyd wil onder andere een tattoomarathon organiseren waarbij er de hele week mensen langs kunnen komen voor een tatoeage.

Kevin is zichtbaar opgelucht met dit gebaar, fijn dat jullieje inzetten voor het konderboek. Kevin wil ook graag zien dat alle utopianen zich in gaan zetten. Er moet geld verdiend worden. Billy zegt dat Utopia een bedrijf is en nu niet goed gaat.  De BV heeft nu prioriteit en de samenleving komt wel weer als de bv gezond is, die zich ernstig zorgen maakt. Vervolgens vraagt Billy aan Rob, Jeroen en René waar hun nieuwe structuur blijft.

Dan komt Ren◙ aan het woord en al snel gaat het mis. Waar blijft het geld, er word zoveel uitgegeven en hij twijfelt aan de boekhouding. Billy is Boos en uit dat ook, René gaat er lekker tegen in wat de doorslag gaf weet ik niet, maar opeens slaat Billy de sleutel van de kluis op tafel. René mag zich gaan bezighouden met de financiën en vervolgens verlaat Billy tijdelijk het centraal.

Wat later gaat René naar de gym en Uit zn woede naar Jeroen en Rob. René vertelt dat er heel veel geld is besteed aan allerlei luxe goederen, maar dat hijzelf en vele andere inwoners vrijwel niets hebben uitgegeven.  René is er helemaal klaar mee en wil verandering. De idealist heeft vooral moeite met Billy, want de blondine beweert dat ze heel hard werkt, maar volgens René valt dit allemaal wel mee.

Iedereen gaat verder zn gang en het wachten is op PeggySue. Ze zal zo komen om uitleg te geven en de eigenaar van de kliniek Thailand voor te stellen. Bas is in de Village en kijkt naar de eenden... die weer lekker buiten mogen ...

Daar gaat de poort open en PeggySue komt alleen  de tunnel door. Ze ziet Bas en legt uit dat Theo niet mee is. Hij heeft een jett lag en zei me vanmorgen even niet te kunnen.

Ze gaan de loods in en ze stelt zich voor aan iedereen. . Bas wilde eerst ene gesprek met haar, maar ze doen het gelijk centraal.

PeggySue is intervenrtion coach, zegt Bas en verteld dat hij al een gesprek heeft gehad met haar en nu dus met iedereen. De groep weet al ongeveer wat er gaande is en de bedoeling is. Billy is de eerste die rageert en vind het okay. Ramona is er sceptisch over, ze heeft het in nabijheid meegemaakt.

Peggy is blij met alle reacties, daarvoor is ze ook ingehuurd om erover te praten. Verslavingen kan van alles zijn, drank, middelen, gamen, zelfs shoppen is ene verslaving, erkend.

PeggySue zal elke week een gesprek komen doen in Utopia. Mss wel vaker ook, ligt aan de vragen die ze kunnen mailen naar haar.

Verslavingen zijn een primaire ziekte. een Hersenziekte. Genetische aanleg, sociale aanleg, wat kom je tegen in je leven, leeftijd van 7 tot 9. Is de leeftijd van  goed hechten en veilig voelen. Kinderen die een traumatische ervaring hebben, ontwikkelen sneller ene verslaving, die ziekte onstaat. Maar ze geeft een vrij technische uitleg over de hersenen en brein....

Introductie eerst maar, dus wie heeft een vraag nog? Ramona wil weten of er nagedacht is, hoe dit in te vullen is, in de loods slapen of in een huisje?

Zijn al wel kandidaten zegt ze, als Cemal dit vraagt. Loopt eigenlijk storm. Ze hebben iemand uitgezocht die bij aanmeldingen afgewezen is.

Romy wil een persoonlijke vraag stellen een PeggySue. Heb jij dit zelf meegemaakt of in je nabijheid? ja,zegt PeggySue, ehhh ik ben in herstel...

Volgende keer ga ik hier verder op in.

Jeroen zegt dat hij dit mss ook wel wilde vragen...

Waarom Thailand, waarom daar een kliniek. Eenvoudige reden, de omgeving, het weer. Als je iets niet meer tot je mag nemen, dus afkicken, dan werkt de omgeving goed mee. Velen wonen, leven in een grijze beton blokken. In Thailand is het weer goed, mooie natuur en prettig toeven. In nederland is het anders, het is hier te vaak grijs en grauw.

Interventie.... De verslaafde bewust maken van waar hij of zij mee bezig is. Confrontatie en de keus geven nu mee of wegwezen van relatie, kinderen ed...

Verslavingen zoals roken, gamen, gokken en sex zijn ook de laatste jaren meer geworden. Billy vroeg of er de laatste 15 jaar veel veranderd is. Ja en kinderen , hou in de gaten waar ze naar kijken, zo belangrijk!

Boyd vraagt hoe ze werken? in 12 stappenplan zegt ze. Wij doen hetzelfde als de AA, DA , CA en MA bijvoorbeeld.  Okay zegt Boyd. Ben jij zelf ook sponsor? Ehh ja zegt ze. Degene die al langer meelopen hierin en door willen helpen degene die net binnen komen, dus op die manier ben je sponsor.

Ramona denkt dat er veel mensen kijken en hoe zit dat met Thailand? Kost veel geld, is de zorgverzekering bereid tot vergoeden? Ja....behalve de vliegreis....

Scheef lampje...

Dan gaan ze verder over roken, is ook een verslaving, maar minder negatieve gevolgen voor de omgeving, is niet zo als dronken zijn of zo. Maar volgens PeggySue is het wel degelijk een verslaving ja. Billy erkent het ook, ze ziet wel dat je nergens meer buiten mag roken, bij zkhuis en zo. Ze merkt zelf ook dat iemand die buiten rookt, ook smozelig is, beetje ordi ook.


PeggySue wil wel een tipje oplichten. degene die zij in gedachten heeft, is een meisje/vrouw die zich ooit aangemeld heeft, afgewezen , en nu weer een kans krijgt. Voor haar een unieke kans... Boyd zegt, een kans om haar leven te redden?

Ja, zegt PeggySue, dat kun je zeggen. Ze is ver onder de 30.... Komen nog wat testen en gesprekken... maar hoop ook dat zij het gaat worden.

Onderschat dit niet. Dit gebeurt in alle lagen van de bevolking. Vergeet ook niet dat er veel mensen kijken, en kunnen zien hoe het in zn werk gaat en meer durven te bespreken. Belangrijk dat er over gepraat word....

Ze weten allemaal wel genoeg voor nu en kunnen niet wachten tot degene daadwerkelijk binnenkomt....

Bas vraagt hoe ene verslaving te voorkomen is?

En ik zie blauwe lucht en het zonnetje....

...bewust zijn als ouder.... let op je kinderen. Blowen is gevaarlijk, alcohol na je 25e pas..... dan kan het. Eerst alles laten ontwikkelen....

Boyd zegt dat het de ontwikkeling ook stopzet. Ja idd zegt ze. Een man van 40 met vrouw en kind en baan, een gesprek met hem lijkt wel een knul van 16. is blijven hangen ergens....altijd weer die drang hebben van ik moet, ik wil, en snel....heel vreemd ook, je ziet het niet aan iemand, maar is er wel!

Romy zegt dat het wel vreemd is dat jongeren vanaf hun 15e al experimenteren met drugs of zo... PeggySue zegt, veel jonger al... ja veel jonger al....

Ze weten genoeg voor nu en PeggySue zegt ze allemaal dag. Jeroen geeft haar ene hand en lacht, bedankt, was interessant. O, ja zegt ze? vorige keer zei je, Moet dat hier?

Bas gaat met haar naar de poort. Goede vragen en mooie reacties. Ze kijken nog even naar duck en friends en ze gaat.

Binnen: Jeroen weet ut, René ook, nah ja, 1-2tje toch? Rob weet jij het ook? ja, tuurlijk, was duidelijk toch?

Geen idee wat ze bedoelen, maar kom ik in de loop van dag vast wel achter....

« Laatst bewerkt op: april 20, 2017, 14:16:53 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 20, 2017, 14:14:19
#6


« Laatst bewerkt op: april 20, 2017, 14:16:35 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 20, 2017, 14:14:11
#5
« Laatst bewerkt op: april 20, 2017, 14:16:07 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* april 20, 2017, 13:22:02
#4
Zeg Vinkje lees je eigen verhaal is terug.

Mag jij wel wat Billy niet mag?

 Ramona heeft migraine, maar roken zal ze. Als je echt ziek bent heb je daar geen behoefte aan.


Wat een trut die bil, ramona loopt ergens anders naar toe, en bil zegt, ik ga ook migraine faken, met andere woorden ramona fake t dat ze migraine heeft, bil is vals en achterbaks sorry.

Gelogd


april 20, 2017, 12:30:49
#3
Ach bil zit weer te slijmen, ze praat tegen de twee nieuwe, en ze zit jessie zo op te hemelen. Beau zit naast bil, en romy zit naast boyd, ik denk ze zitten bij de twee wolven, en dan vooral bil.
Zouden die meiden niet gezien hebben hoe bil is, ze hebben toch wel tv en streams gekeken, dat hoor ik wel aan hun praten.
Kom op mensen haal die bil eens weg bij die twee nieuwe.

De telefoon is kwijt, romy heeft alle zakken van de jassen na gekeken, de telefoon is echt weg.
Nou ik zou zeggen ga eens in het bed van ramona kijken, daar zal de telefoon wel zijn, want zij ligt elke nacht met dat ding in bed.

Ramona heeft migraine, maar roken zal ze. Als je echt ziek bent heb je daar geen behoefte aan.
Ach Jes zegt tegen de nieuwe, volgende week wil ik weer met de tweeling beginnen, dus met andere woorden, ik jes ga niet naar huis.

Boyd zegt dat hij en jes alles van hun zakgeld betaald hebben, en niet van de bv.
Wat een slijmbal is die jes, hij moet toch aan de nieuwe laten zien dat hij zo lief en goed is. Hij vraagt of hij ramona een kusje mag geven, ja hoor zegt ramona een kusje, jes staat op en geeft ramona een kusje op de wang.

Ja rene was uit zijn plaat gegaan want billy zit alleen maar boekjes te lezen en doet niks aan de financieën.
Jes wil dit volgende week, jes wil dat volgende week, AUB ik zeg jes naar huis.
Als je jes zo ziet zitten bah, echt hij ziet er zo vies onverzorgd uit.

Wat een trut die bil, ramona loopt ergens anders naar toe, en bil zegt, ik ga ook migraine faken, met andere woorden ramona fake t dat ze migraine heeft, bil is vals en achterbaks sorry. Daarom zou ik zo graag zien dat jes weg gestemt wordt, kijken wat bil dan gaat doen.

Gelogd


april 20, 2017, 00:54:25
#2
Afgelopen avond werd er overal gepraat, ook over de golfsimulator, die toch wat groter uitvalt als dat ze dachten.

Gisteren hebben ze zelfs de kachel en afvoerpijp weggehaald . Och het is nu toch zomer werd er gezegd, ja, ja, ze lopen doorgaans met de jas aan binnen en vorst is er nog steeds in de nacht.

Maar goed, is hun loods. Discussie was de laptop ook, die er bij moet, ivm spel. Maar dan moeten ze 1 pc inleveren. Ze mogen echt niet meer als 2 gebruiken. Dus 1 pc en 1 laptop. Cemal zegt het niet te doen. Telefoon is nu al steeds kwijt, hoe de afspraken ook zijn.... word hetzelfde als de laptop. Nee hoor zegt Billy, we hebben eerder laptop gehad, ging altijd goed.....


( zegt het niet snel, maar Cemal heeft hier toch een punt. Billy ontkent het, maar ik ontken het van Billy. Weet nog heel goed dat in 1e instantie Giorgio een tablet wilde en die kwam er ook. Die verdween in de bankenkussens, wc tussen de krant, buiten  en ook vaal leeg, was geen doen. Toch maar een tablet, Giorgio aan de boekhouding, tablet ging zelfs mee de broeikas in, en als Giorgio zendercheck oid had, lag de laptop tussen de tomaten , uien en peen...Toch maar 2 vaste desktops gekocht, tsja die sleep je niet snel mee...)


Maar dit terzijde golfsimulator is erg groot, krijg dat din niet eens in beeld, dus  #smiley_takepicture houden jullie te goed. Over een dag of wat moet het hele circus weer opgeruimd worden voor concert van Jacco.

Toen ik dat hoorde dacht ik nog? Mss blijft het niet zo lang. Maar vanavond hoorde ik ook dat alles een beetje in de knel staat. Zitten op de banken is geplette kuiten, dus of alle onderdanen op tafel, weglopen over tafel, en je opgepropt voelen zitten.

Zag Room al met 1 been over de bank lopen en andere been op de vloer...dacht al, vreemd standje?

Maar, oplossingen zijn altijd nabij. Morgenochtend centraal, hoe?

Let op: Banken gaan eruit, tafels gaan eruit, golf en  alle ruimte winkel ook, en centraal doen ze voor het eerst aan de grote tafel. Wat eigenlijk al van begin af aan de bedoeling was. Maar wat doen we met de banken? Ja die zijn veel te groot ook, teveel bank  dus. Maar volgens Ramona zochten ze fijne lounchebanken voor buiten. Dus afgedekt buiten zetten?

Strakjes dus centraal waarbij Boyd en Jessie iets nieuws gaan lanceren.

Niks doen heeft lang genoeg geduurd. Boyd zal een tattoo marathon gaan doen en Jessie gaat aan een tafeltje in de loods, de golfsimulator laten gebruiken.uiteraard tegen vergoeding.

Ramona heeft ook een idee: Zij wil opdrachten doen of alleen of de gelegenheid voor meerderen die mee willen doen aan opdrachten uiteraard ook tegen inzet.

Ramona en Boy praten zo verder met ondernemers die willen ondernemen. Ja wilde iedereen dat maar zegt Ramona. Ja zegt Boyd kan, maken we iedereen ondernemer, maar waardeloos is dat er altijd ene paar zijn die niks uitvoeren, willen  slapende rijk worden.

Maar de mannen gaan ervoor en willen zo snel mogelijk veel geld binnen slepen voor dat boek van Bas.

De grootste niksnutten u zijn Rob en Jeroen zegt Boyd, maar ja is nog effe, 1 van de 2 gaat das zeker.

Zonde van zo een knul zegt Boyd tegen Ramona, hij laat zich meeslepen door Rob, en kijk waar hij nu is. Hij had zulke mooie dingen kunnen maken in de tijd,maar nee hoor, hij heeft nog niks. Ramona zegt Nou ja de candyshop en aanbouw wel....jadat wel. Maar ja zn moeder zei het ook al, hou je bij je.....( scheef lampie)

Lichten waren al een tijd uit en ze praten nog gezellig dooe met de nieuwe en de tweeling over voorheen en wat ze zoals gedaan hebben ....

Tijd om te slapen tegen 11 uur stappen ze op. Jesie en Billy gaan samen naar de boot, maar zeggen Boyd nog even truste. Die ligt prinsheerlijk in het mooie grote , niet krakende bed van Billy in de DivaVilla. Ramona leest zoals gewoonlijk en Boyd ligt heerlijk languit, scheef door het bed.. (lange lijf kan uitgevouwen /languit liggen)

Geniet nog even met kletsen en zegt dat dit Top is. Hij wilde zich niet laten kennen, maar bij die 2 gasten in de suite slapen, nee, kan hij niet meer opbrengen.

Jessie zegt: Ga je lekker slapen vriend? of wil je dat ik nog even bij je blijf praten? Billy zegt dat er foto's hangen van Jessie en ook van haar. Je hoeft ons niet te missen hihi...  nee hoor, zegt Boyd, sliep al die tijd met duim in mn kont, en andere duim in mn mond. hoeft nu niet meer.....truste


« Laatst bewerkt op: april 20, 2017, 00:56:59 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 20, 2017, 00:06:28
#1
Utopia Dag 110

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen -->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  © zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Zet geen nutteloos woord, smiley  of zin waar iemand  niets mee kan.
Of altijd maar afgeven op uiterlijk, van 1 persoon ....
Of altijd maar afgeven op eten en in bed liggen van 1 persoon elke dag weer...

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 110 (20 - 4 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: april 20, 2017, 00:06:28 »