Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 108 (18 - 4 - 2017)
gelezen 2548 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
april 18, 2017, 23:36:01
#17

 #icon_OOPS        #icon_sleep......   #icon_btimeGelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 108 (18 - 4 - 2017)
« Reactie #17 Gepost op: april 18, 2017, 23:36:01 »

april 18, 2017, 23:22:54
#16
Allerbeste vriendin van Ramona was ana het hek....

Alles is goed, gaat goed, en Ramona doet het ook goed....

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 18, 2017, 23:22:33
#15

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 18, 2017, 14:20:21
#14Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 18, 2017, 14:16:50
#13
Jeroen zit er niet mee, had dit wel verwacht....

Hij kan niet met de woorden van de anderen...

Jeroen heeft en krijgt totaal geen respect....Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 18, 2017, 14:14:21
#12Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 18, 2017, 12:57:09
#11
Ramona heeft de envelop gehaald....

Heel veel gebeurd de laatste 2 maanden. Bijn een coup gebeurt, een penthouse word gebouwd.... een neusoperatie komt eraan....

We gaan stemmen, publieksstemmen doen we hierna.

Demi mag als eerste, Ze is best nerveus, is haar eerste keer ook en als eerst aan het woord. Jeroen krijgt 3 stemmen van haar.

Romy zegt ummmm, dit is mijn moeilijkste stemming, maar nu niet. Tijd gekeken en jammer als je hier binnenkomt verwcht ik wat van je, Jeroen 3 stemmen, woedeuitbarsting tegen Ramoan is not done. kort lontje is niet erg, maar je gaat het neit aan...

Karin is de volgende. Ja hier sta ik nog steeds, ze krijgt applaus. Zer zegt dat ze niet nerveus is. Rob je krijgt er 3, buiten ben je beter af als hier.

Fay vind het ook spannend. In haar Utopia praat, je, help je, en leef je met elkaar. Je hoieft het niet eens te zijn met elkaar, maar discussie moet wel kunnen. Vandaar de 3 stemmen naar Jeroen. Opmerking naar mij toe, kon niet!

Billy gaat tactisch stemmen. Ze is bang dat er iemand op de bank komt die het niet verdient. Is tactisch je bent fijne vent. René 3 stemmen voor jou.

Ramona zit er 16 maanden en houd van mensen. Zijn er een paar waar ze van houd, ook buiten. Ramona gaat kapot van binnen, Bas heeft ze afgesloten. Ze is kwaad, maar je zit in mn hart man. Twins, ik heb zo getwijfeld aan jullie, Victoria weg en jullie de diepgang geven? Ik sta er voor jullie, heb ik gezegd en blijf ik bij.  Ze wacht op de structuur en het nieuwe.....machtstrijd is niet haar ding, jeroen, 3 stemmen je mag naar huis.

Rob is de eerste van de mannen. 2e stemming voor hem.  Rob zit niet goed in zn vel, heeft zich vaak om laten praten. Rob zn hoofd ligt op het hakblok. Durft niet meer.  Utopia is en blijft goed. Hij voelt zich tegengewerkt, hij hoopt dat hij mag blijven. Jessie 3 stemmen.

Kevin zat te wachten op de stemming. Verspletenheid die er heerst. Sterke mensen weggegaan die veel rust gaf. Jammer dat ze weg is en duidleijk te merken in de groep. Samen is echt nodig, en het beste in iedereen naar boven halen. Jessie en Boyd, positief zijn jullie bezig. Punt is bereikt, maar tijd dat jullie weer aan de bak gaan.Maak die omslag, anders gaan we de crisis weer in. Jeroen jij bent degene van de structuur die je anders wil. Je ziet alleen maar negatief. Rob 99% is negatief wat je in gesprekken loslaat. Kevin geeft aan blij te zijn met de twins, maar ook nu als ondernemer en minimalist, je ook mengen tussen de mensen, alleen ook. Cemal krijgt 3 stemmen van Kevin. Constant je focus verliezen en wel de hand steeds krijgt.

René wil met iedereen door. 3 stemmen op mezelf kan niet. Eerlijkheid, respect en oprechtheid is voor René de doorslag. Op persoonlijk vlak mag ik jullie allemaal. Billy 1, Jessie 1.....

Jeroen is aan de beurt. Met Rob en René een nieuwe structuur doen. Hij voelt geen ruimte wat wel beloofd was. Jeroen wil veranderen. Jeroen stemt op jessie , volle bak, hij zal nooit aanpassen. Jessie had mss naar hem toe kunnen komen?

Cemal is 2 maanden verder. Structuur van 4 maanden is wel gelukt. de trein ging vooruit dank zij hun. Maar de trein heeft er 1 uit laten stappen. Rob als je niks aangeeft, ga je eruit. 1 stem voor jou. Jeroen je zit op de bank en je krijgt er 2 van mij.

Jacco is tevreden over zichzelf. Hij spreekt tegen Rob, je bent zakenman Rob. Maar buiten beter af, daar zal ik je zien.3 voor Rob.

Boyd is. vorige stemming was wel mooi. Karin kreeg alles..... Rob man, je bleis van de toren, je hebt er nooit opgestaan. Niks lukt, en je gunt niemand iets. Je schopt overal tegen aan.... nee, gaat er niet in. 6x een kans gegeven. Rob je zegt dingen niet alleen tegen Jeroen maar tegen zoveel mensen die meekijken. Jeroen, je laat je meeslepen. Jullie krijgen de ruimt, jullie doen nu niks, je zet jezelf voor paal. René je was gewaarschuwd.....3 stemmen voor jou p*k!


Jessie is klaar met René ook 3 stemmen .ik stem tactisch!

Bas zegt de coktail van deze tijd. Rob, René en Jeroen, jullie zijn de coktail. Rob je had de drive, jij wilde ondernemen? waar blijft het. Jeroen je kwam binnen om minder te werken, ja is gelukt! René als je twijfelt aan de gedrevenheid van iemand, kijk naar jezelf. Jeroen je bent stug en zwart/wit.  jeroen 3 op jou.Ramona maakt de envelop open. De publieksstem is nu doorslaggevend!

1. Rob
2. Jeroen
3. Jessie


Op de bank zitten Jeroen 18, Jessie 8, Rob 8 en René 9.« Laatst bewerkt op: april 18, 2017, 13:06:07 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 18, 2017, 12:06:58
#10
Weet je wat ik wel schandalig vind, dat ze het ene over het andere kledingstuk kopen, bergen kleding hebben  de vrouwen daar. Ramoon heeft nu alweer een nieuwe jas aan.

« Laatst bewerkt op: april 18, 2017, 13:08:30 door Bobbie »

Gelogd


april 18, 2017, 11:55:17
#9Goedemorgen all...

Spannende dag, welke veel zal betekenen voor Utopia. 1 iemand kan zo een verschil brengen in de groep. Als er 1 bijkomt of als er 1 weggaat, verschil in de groep is duidelijk te merken.

Fay en Demi zijn bij Bas wakker geworden, hebben heerlijk geslapen en krijgen een ontbijtje van Bas. Romy brengt ze later hun 1e post. Ze gaan eerst aankleden en optutten, voor er gelezen word. 

Kevin is lekker aan het dansen buiten, Jeroen en Rob zitten in de suite, hoor ze nog net zeggen dat het niet erg is. Nee hoor, Rob vermaakt zich wel. Jeroen zegt dat hij dit niet wil, hij wil Rob niet zo alleen laten gaan. Maar Rob zegt dat hij veel vriendinnen heeft en zich best gaat vermaken .... Kan best zegt Jeroen, maar je hebt verder niks. Ik bedoel, wat wil je alleen? Ik woon bij mn ouders, ik ga ook vaak op de motor weg, met hun, met zn 3en dus. Jij niet. Ik ga alleen er op uit zegt Rob. Jij hebt ook geen kinderen, zo ben je 60 en dan? heb je niks laat je niks achter ook. Ja zegt Rob, is een keus. Heb je nooit kinderen gewold dan Rob, vraagt Jeroen. OMG nee, alsj niet, nee hoor, die hele rompslomp en verantwoording ook. Nee niks voor mij. Ben je gelijk al je vrijheid kwijt.

Ja zegt Jeroen, maar kinderen.... kom in veel gezinnen en als ik dat zie, ze kunnen vreselijk zijn, maar ook heel leuk. Nee voor Rob niet. Werken, geld verdienen en snel ook, dat was zijn passie.

Staan er buiten een paar te kletsen, Jeroen wil zich aansluiten en happaaaaa,  leek wel een zeepbel die spatte.....alles en iedereen loopt weg, en Jeroen     #smiley_nah  blijft achter...

Cemal komt binnen met de krant. Legt het op tafel en Rob vliegt er op af. Wil niks lezen of weten wil alleen de puzzel. Heb er zin in! Cemal zegt kijk Erdogan, ja referendum is niet goed gegaan, stemmen zijn vervalst, dus nu willen ze dat teniet verklaren.... Jeetje zeg, wat is dat toch daar...maar waar is die puzzel....

Ja, puzzel gevonden, anderen lopen weg en Rob gaat eens lekker voor het dagelijkse puzzeltje zitten....

De fotoborden hangen inmiddels. Aan de andere wand als we gewend waren. Jeroen schrikt van zichzelf, lijkt wel of ik dood ga of ben... Komt door die witte trui zegt Rob, kijk ik had express rood aangedaan. Zeg...ik  ben 7 kilo aangekomen. Ik ben met de taxi hier toen naar toe gebracht, ja henk hé....denk dat ik Henk al weer ga bellen, ga er met de taxi ook weer uit.

Boven op de vide is de tweeling druk geweest met aankleden, en wit, ook zwart, veel zwart, beneden verder, body van Romy lenen, isie wel schoon, vragat Demi? ja, snuffff, ( romy die aan dr body ruikt)  en zegt: ruikt erg schoon, dus is het schoon. Owww, mooi heb je voor mij ook een body? vraagt Fay. Na zoeken in de kast, nee heb ik niet zitten ergens in de was of zo.

Ook René was op de vide en zat aan schrijftafel te ontbijten en te schrijven. Hij vouwt later de brief , kijkt er zelf nog naar, en steekt het in de binnenzak van zn colbert. Wie en wat zullen de stemmen krijgen van René ( ben zeer benieuwd, René is moeilijk te peilen in deze;-))

Romy is druk en vaak ook. Maar vandaag extreem, ze vliegt van hier naar daar en brabbelt er van alles uit. Cemal voelt dit ook en zegt: Hou eens op en geef mij niet overal de schuld van!

Cemal is klaar met zn kapsel en staat nu achter de baard te verzorgen. Baardolie erin en poetsen maar. Zonnebril op en gaan.

Oeps, Boyd en Jessie buiten roken, Billy komt erbij en doen een groeps hug.... We houden het kort zegt Billy, maar ik zeg wel dat ik tactisch ga stemmen. Ja zegt Jessie doe ik ook, ik wil gewoon niet weg!

Romy doet nog wat krulwerk bij Fay en Demi. Ze is zo nerveus. Waarom dan vragen ze? Nou je nakt iemand toch?

Jessie snijd zich in de vinger, Billy plakt ene plaeister en zegt dat hij wel een nachtzuster nodig heeft....

Jessie denkt hardop: ga toch tactisch stemmen, ik wil niet op die bank, als er 3 man mij 3 geven en de ps erbij...pffff

Zeg Jessie, effe wat anders: Mag ik alsj bij je slapen vannacht? Nee, zegt Jessie, weet ik niet, zie het wel, eerst de stemming....wil niet op de bank, verdien het ook niet!

Word vervolgd....

« Laatst bewerkt op: april 18, 2017, 11:57:54 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 18, 2017, 11:55:06
#8


« Laatst bewerkt op: april 18, 2017, 11:57:35 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 18, 2017, 11:54:50
#7« Laatst bewerkt op: april 18, 2017, 11:57:04 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 18, 2017, 11:53:48
#6
Bil zit aan de comp, en zegt, o dit moet ik misschien vaker doen, rob vraagt wat dan, nou zegt bil ik moet weer mooiere billen krijgen. Bil weet schijnbaar niet dat het aftakelen van het lichaam  rond je 35 begint.
Misschien kan ze er ook een nieuw hoofd op laten zetten.
Wanneer heeft zij haar haren blond geverft??

Ach jee nee toch, karin wil wel in de playboy.
Nou en bil zegt, dat ze zich vandaag zo seksie voelt.
Jes heeft een vinger kapot en moet een pleister, oo zegt bil je hebt straks een nachtzuster nodig, met andere woorden mag ik vannacht bij jou slapen.
O ze vraagt aan jes, mag ik bij jou komen logeren, nee zegt jes ik ben een beetje zenuwachtig.
Die bil is echt een drammert.

Gelogd


april 18, 2017, 10:57:31
#5
Vanochtend hebben de ondernemers weer vergadering gehouden. Niet echt iets boeiends.

Ik heb ook Rmomy horen bellen ivm de verrassing voor Cemal zijn  verjaardag.

Rob en Jeroen hebben weer veel zitten smoezen in de suite. 

Kevin is lekker buiten in het zonnetje aan het dansen. Vrolijk om naar te kijken. Misschien niet de allerbeste danser ter wereld maar hij doet tenminste wat met zijn tijd, leer bij, verdient er geld mee en houd zich niet bezig met al die onzin in de loods intussen. Laatbloeiertje maar hij heeft zijn bijdrage in utopia in mijn optiek wel echt bewezen!

Nu achter pc's Billy met Jessie, en Jeroen aan de andere en Rob staat erbij met Bas en Jacco en Boyd...

Gelogd


april 18, 2017, 00:56:02
#4
                                         #icon_sleep       Sttttt....          #icon_btime


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 18, 2017, 00:08:36
#3
Wat Romy gisteren bedacht had aan: wil niet op een zielig houten bedje slapen......


Is het vandaag: Omdat Jessie zegt, elke nacht bij elkaar slapen als je geen relatie hebt klopt niet...


Dus Romy bied zich niet aan, laat haar din Billy alleen in de Villa en din Ramona achter op de vide...


« Laatst bewerkt op: april 18, 2017, 00:54:16 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 108 (18 - 4 - 2017)
« Reactie #3 Gepost op: april 18, 2017, 00:08:36 »