Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 107 (17 - 4 - 2017)
gelezen 2418 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
april 17, 2017, 22:40:29
#16
Ja liefde kun je niet dwingen of kopen. En ja sorry hoor maar ik kan wel begrijpen dat bas meer op meisjes valt zoals de tweeling, inplaats van op ramona.
En bas ligt lekker warm zag ik net, hij ligt in de caravan tussen de tweeling in.
Dat moet bas toch zelf weten wat hij doet, hij heeft toen toch ook gezegd dat hij niet op ramona valt.
En zover ik denk, hoeft bas geen verantwoording af te leggen, hij is vrij in zijn doen en laten.
En nu ligt bil volgens mij alleen in de aanbouw hut, want romy ligt nog niet in bed, en ramona ging op de vide slapen.
wat een pech voor bil dat jes niet wil dat ze er een gewoonte van maakte om in de boot te slapen.

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Dag 107 (17 - 4 - 2017)
« Reactie #16 Gepost op: april 17, 2017, 22:40:29 »

april 17, 2017, 22:06:40
#15
Smoezen, werken, puzzelen.....Zelfs poetsen doen de 'twins'  samen.....

Met rechts poetsen en met links...ehhhh hand in de zak

(wilde iets anders zeggen ;-)))
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 17, 2017, 22:04:56
#14
Yessss, Billy slaapt in dr eigen nieuwe bed,

 in dr eigen DivaVilla, die ze zo graag wilde....

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 17, 2017, 22:01:52
#13

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 17, 2017, 21:09:23
#12
Ik weet niet wat er tussen bas en ramoon voor gevallen is.
Het is negen uur en ramoon zegt tegen romy, reums ik ga boven slapen, ze loopt de trap op en gaat naar bed, die gaat echt met de kippen op stok.

Bas had het straks druk met de tweeling, en als ik het goed gehoord heb, gaat de tweeling vannacht bij bas in de caravan slapen. Ramoon ligt met een grote zonnebril op in bed.

De tweeling zit aan de comp, ook jeroen zit aan de comp, en rob zit erbij.


Gelogd


april 17, 2017, 20:44:27
#11
Nou nou ramona heeft het hoog zitten, volgens mij is ze gefrustreert dat ze bas niet kan krijgen, het wordt echt tijd dat ramona naar huis gaat, ramona zegt, ramona wordt voor de tweede keer af gewezen.

Je zult nog wel meer tegenslagen in het leven krijgen ramoon, het leven gaat niet altijd over rozen.
En natuurlijk weer psyh bil het allemaal weer zo goed.

Gelogd


april 17, 2017, 18:56:25
#10
Ach ach ramona zegt lachend, ik ben een beetje verdrietig, en ga daarom sushi bestellen, ook voor bil en romy.
Ramona staat nu met kevin te praten, ramona praat alsof bas verplicht is verliefd op haar te worden, nou dat zit er niet in ramoon.

Ramoon wil gaan roken, maar rene zit te roken.
Ik zie cemal, jes en karin in de gym.
Nou zo verdrietig is ramoon niet hoor want ze loopt gek te doen en te lachen, ze komt aandacht tekort denk ik. En ramona is maar weer in bed gekropen, en ook de tweeling ligt weer op bed.

Ach ramona zegt dat ze zo opgelucht is en er gewoon over kan praten.
Ramoon wil graag dat er iemand aan het hek komt,wie weet ik niet, ramona ga lekker naar huis, en ga voor je moedertje zorgen.
Ik hoor ramona zeggen dat ze haar moeder pas weer in oktober/november ziet. Is die van plan nog zo lang te blijven, aub zeg.

« Laatst bewerkt op: april 17, 2017, 19:03:16 door Vinkje »

Gelogd


april 17, 2017, 18:33:12
#9
Ik val midden in een gesprek tussen ramona, romy en bil, het gaat over bas, zoals ik hoor is ramona nog steeds verliefd op bas, maar bas natuurlijk niet op haar, en ik vind dit niet gek, want ramona past helemaal niet bij bas.
Ach en bil weet alles weer zo goed, bah.
Ben echt benieuwd waar bil vanavond slaapt.
Ramona gaat nu afstand nemen van bas, ja liefde kun je niet dwingen, en bas valt meer op meisjes zoals Do was.
Ik hoor ramona zeggen als je uit mijn hart bent, ben je eruit, je mag niet eens naar me kijken, en uit mijn buurt blijven, en zeker niet tegen mij praten, en ramona loopt weer te eten.

Romy en ramona denken dat er iemand aan het hek komt, ik hoor ramona zeggen, dat zal zij wel zijn. Wie ze bedoeld weet ik niet, maar ik heb wel een vermoeden.Gelogd


april 17, 2017, 15:13:18
#8
Bas heeft de koeienoutfit omgeruild voor jeans en lange ja. Hij loopt richting beach/boot. Jessie die bij de poort met Cemal aan het tenneissen is vraagt wat hij op de boot moet?

Slapen zegt Bas, lachend... nee hoor, moet Billy effe hebben.

Billy? vraagt Jessie. Ja Billy zegt Bas en heeft het luik inmiddels open. Billy? heb je effe, ik wil je wat laten zien. Ja is goed en een slapende billy met kleding aan kruipt oner dekbed vandaan en gaat Bas mee.

Binnen op de bank zitten ze samen en bespreken de mail.Peggy-Sue die verleden week voor een gesprek met Bas in utopia kwam, heeft iemand gevonden . Een ex verslaafde en Theo de oprichter van de kliniek in Thailand is even in Nederland. Ze willen op bezoek komen, en wel donderdag....« Laatst bewerkt op: april 17, 2017, 15:15:06 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 17, 2017, 14:38:34
#7
.

Goedemiddag all...

De stemming zit er al goed in , in Utopia, en bedoel ik niet de sfeer mee, want die is niet geweldig, maar de Nominaties die morgen gaan plaatsvinden. De loods, mmaar ook de suite trilt op zn fundering.

Allereerst is het wel 2e paasdag maar toch komen ze in Centraal.

Zag een flits van Jeroen in de keuken, broodje smeren....mes pakken, mes terugleggen, nieuw mes uitgezocht, en aan de trui aan het afvegen, schoon uit de la dus....

Billy opent met de cijfers:  De ondernemers hebben 2862,60 euro omzet en de minimalisten 625,80 euro. Ramona vind het tegenvallen en Jessie vraagt aan de groep of iedereen wel echt actief bezig is met geld verdienen. Webshop moet nodig vernieuwd worden, ziet er niet meer uit. Kevin zegt at iedereen maar wat doet, en René belooft er naar te kijken.

Kevin gaat verder over de markt. Naast pannenkoeken wil Kevin nog iets...tosti's mss? Maar broodje bal en hotdogs dan? Nee, dat zou niet meer gebeuren volgens kevin en Ramona. Bij nader inzien dan toch wel hotdogs.

Bas doet nu de koeien en is er best druk mee, hij vraagt of iemand zn afwasdienst over wil nemen.. René gaat dat doen. Bas wil weer eieren rapen en ook eten voor iedereen. Hij zal vandaag alles wat hij vind rapen wegdoen. Niet weten wat vers of oud is, en vanaf morgen dus dagelijks rapen en verse eitjes.

Jeroen word gevraagd over de 3D- popjes. Hij heeft ene mal binnen, en de foto's voor de popjes gaan gestuurd worden. Ook komen er sleutelhangers van.

Ramona verteld over de chirurg die geweest is en over het plan, half jaar stabiel en 6000 euro dan gata ze ervoor. Lijkt haar tegek om als een 'nieuw '  persoon de poort uit te gaan.

Billy heeft de 25e een intake gesprek voor de neus.

Boyd heeft een go voor de RaveTopia o 29 juli!

Na centraal zie ik Billy en Jacco even met elkaar. billy zegt dta ze een paar niet kan vertrouwen daar. Jacco snapt haar goed, maar maakt zich er niet druk om.

Jessie en Kevin zijn druk met plotteren en ontwerpen . Billy zie ik effis met Fay en Demi aan de pc. Moet dit betaald worden? okay, ja doe ik... ja moet veel leren nog, maar lukt me wel....

Kijk eens wat er al uitgegeven is in 2 weken laat ze de twins zien. Ja best veel al hé... Ja echt kan niet lang doorgaan zo, ga Jessie en Boyd smeken om weer an het werk te gaan, wil zo niet in een crisis....

Later een flits van Billy ergens achter dat het boven dr hoofd groeit, en teveel is...

Aan Tafel zit Cemal te plotter ploeteren, en Fay en Demi praten met hem over post, verjaardagspost, vrienden, relaties en exen....

Ik laat ze want er is iets gaande in de suite. Jeroen op Bed. Rob op bed en René op Boyd bed.

Lang verhaal...

Rob wil duidelijkheid zegt hij tegen Jeroen. Rob geeft hem die wel. Die zegt gelijk , ik stem 3 op Jessie, alhoewel ik die gast graag mag. Ik wil Billy er 3 geven, die irriteert me zo mateloos. Heb haar ene paar weken in d egaten gehouden maar wat een leegzuiger, wat een kapsones heeft die zeg, en wat doet ze nou werkelijk?

Jeroen en ook Rob zeggen dat dit door Jessie komt, die moet weg, gewoon weg! Echt René Jessie moet eruit! Als jij nu vol op Jessie gaat, gaan wij volgende stemming met jou mee, stemmen wij vol op Billy en is beloofd hierbij. Maar nu op Jessie stemmen, hij moet gaan!

Rob gaat nergens volgens René. Dat denk je maar is niet zo. Ze gaan een 3-eenheis vormen zegt Jeroen. Den k erom. Mocht het zo zijn dat Jessie niet gaat, dan presenteer ik die nieuwe structuur ook niet. Binnen een maand lukt dat toch niet, mede door Jessie's invloed, en dan krijgen wij de schuld en gaan we af als een gieter! Nee Jeroen dot dat niet. Maar Als Jessie wel gaat, wat Jeroen denkt, dan wachten we een week, werken we structuur en alles uit ( plan was al klaar?) en lanceren het.

Ze halen van alles aan en door elkaar ook. Zal proberen het in kort weer te geven...

René die eerst op Romy zou gaan, wil op Billy 3 stemmen doen, maar gaat op verzoek van Jeroen en Rob op Jessie.

Rob die van begin af aan meegewerkt heeft aan deze opzet van structuur, is er van teruggekomen, oorzaak Jessie, 4x een dolk in de rug gehad, ja, ja....Hij is ondernemer, daarom vroeg Jessie hem erbij. Maar Rob zegt dat hij 47 jaar is, moet ondernemen met mensen die allemaal onder de 30 zijn en niet weten wat ondernemen is.

Denk erom, ik wil die Jessie eruit gesneden hebben, als Hij weg is, zal het lukken. Billy de keer erop, beloofd!

Jeroen wil een 3- eenheid. Rob coor de speeches en woorden, René voor digitaal en Jeroen zal het plan bedenken/uitvoeren. Kevin moet erbij, ja Kevin is goede gozer hoor, die moeten we hebben. Die gaat ook vol op Jessie. De twin's? Ja die gaan op elk van ons 1 stem. Lekker veilig.

René is erg vol van zichzelf, hij is al 8 jaar zn eigen ondernemer, weet je... iedereen kan zn eigen hhboekje doen, dat is al ondernemen. We gan hier allemmaal alle 15 hun eigen boekhouding doen....ja....

Boyd komt ter sprake, wat gaat hij doen? Boyd is ene lieve knul, volgens Rob die exact doet wat Jessie hem zegt. Maar Boyd is wel zelf creatief. maar doet achter Jesie aan lopen.Trouwens , niks is persoonlijk hier hé zegt Rob, hangend over het bed, Ik heb gisteren nog gewoon met Jessie gesproken, vanmorgen ook gewoon gedaan. Maar die Boyd zegt Rob, zegt echt niks meer tegen mij, zwijgt mij dood. Ja en slaap ik hier met hem. Mensen zeggen al die man met die tekeningen overal,..... nee mensen praten over hem....en denk je wat voor publiek hier gaat komen straks! Wat dan , vraagt René? Nou ja, RaveTopia hier, wat voor publiek trek je dan?

(Rob die Boyd een lieverd vind , toffe gast zelfs, en 4 minuten later klaagt dat Boyd nooit iets zegt en hem vermijd,

Rob je zou je zelf terug moeten luisteren;-))

Dit bovenstaande was een beetje chaotisch , lekker door elkaar en dingen herhalen, door dr drie,  vanuit de suite.....

Billy is plotsaan het werk. Ze moet even spetteren in atelier, en gooit de boel open om op te ruimen?

Ramona en Karin zitten aan de pc, en zoeken samen keldin voor de shop. Ze overleggen, kan wel of voor die prijs of denk jij?

Jeroen en Rob in de keuken. Maak er gen lang verhaal van, maar er deugt werkelijk niks.

Borden zijn niet schoon
Bestek deugt niet
3 zakken met 1/2 broodjes erin, weg ermee...
Stinkt hier ook....
Ja wat is dit ? namen overal op?
Ja, hebben mensen zelf gekocht dus is van hun.
Oww staat van alles in de koelkast dus eigenlijk niks, zegt Jeroen.
Vleeswaren met schimmel erop, ja men pakt maar en pakt maar, onderste blijft liggen...


Shake maken, goh ben al oude man hoor, heb ik nodig.
Jee, die zak is al leeg, net 2 weken...
owww heb die zak ook, toch nieuwe bestellen....dit is de beste...

Volgens Jacco die net binnen loopt mag je geen vlees met schimmel eten, dan ga je dood!

Volgens eerder zeggen van Rob , moet de keuken okay zijn, gisteravond met Cemal 2½ uur volgens de sense- lijst gepoetst....« Laatst bewerkt op: april 17, 2017, 14:42:14 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 17, 2017, 14:38:25
#6


« Laatst bewerkt op: april 17, 2017, 14:41:57 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 17, 2017, 14:38:11
#5


« Laatst bewerkt op: april 17, 2017, 14:41:28 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 17, 2017, 14:38:02
#4


« Laatst bewerkt op: april 17, 2017, 14:40:50 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 17, 2017, 12:40:04
#3
Ik denk dat jeroen en rob straks behoorlijk op hun neus kijken, die denken echt dat als ze op jes stemmen dat jes eruit gaat. Nee nee jes gaat er echt niet uit, daar zorgen boyd en bil wel voor, die gaan meteen de nieuwe die blijft aan pakken. Wat dat betreft zijn jeroen en rob niet slim, en denken niet verder na.
Ze hebben rene ook weer naar de suite laten komen, en rene zou zo graag bil weg stemmen, rene moet bil ook niet (net zoals ik) rene vindt bil vreselijk, en een gemeen vals wijf.
Rob en jeroen zeggen, nou rene als jij samen met ons op jessie stemt, gaan wij volgende keer mee met jou, en stemmen we op bil.

Mooi dat jes bil op haar nummer heeft gezet met in de boot slapen. IK hoop dat kevin straks de boot krijgt, en bil mooi uit schuift, bah akelig mens.

Gelogd


april 17, 2017, 03:02:39
#2
Na het gezellige samen eten was het opruimen en afwassen, en dat was het wel. Utopia was rustig in activiteiten dan. Luid praten, joelen en stoeien was er volop.
Op de banken en uiteraard Jeroen en Rob aan de puzzel, ander aan het lezen en weer anderen kletsen.

Boyd die vanmiddag een prachtige grote tattoo, ( die over ene grote verbleekt dolfijn moest)gezet heeft, zit ook op de bank en vraagt aan billy waar ze zo gaat slapen. Ze wachten namelijk allemaal op 10 uur, dan gaan de lichten immers uit.


Billy heeft spijt van de DivaVilla. Boyd zegt heb je er al geslapen? Ja 1 nachtje, maar bevalt me totaal niet. Slaap niet graag alleen.  Ze  beseft zich wel dat Jessie over een paar weekjes in de penthouse gaat bij Boyd, maar toch....Ze gaat vragen of zij in de boot mag blijven slapen...

(Jessie heeft van de week met Boyd overlegd, om Kevin de boot te gunnen)

Het is zover, ze gaan slapen. Jessie is eerder in de boot en stapt in bed.... Billy komt eraan lopen en kleed uit, stapt ook in, oeps, kom je alweer slapen zegt Jessie? Pff, mag het niet, wil je het niet? Billy schrikt. Wat is dit?

Nou weet je het is al weer een gewoonte, Slaap hebben, naar bed gaan en je stapt er hier in? We zijn vrienden, we hebben verder niks. Als je een keer komt slapen, prima, maar niet elke nacht. en zo maar ook..

Oww zegt Billy en wil opstaan, ga wel hoor, heb verder op nog een bed.

Nee dat hoeft niet, je bent er al, en we zijn vrienden, stuur je niet zo weg, maar onthou het wel ! Welterusten en Jessie doet zn zuurstof op...en keert zich om.... grmmmmm, voel me teveel hier.....


Demi en Fay zitten nog op de bank gezellig te kletsen met Bas, Over slapen, dromen, enge dromen, mooie dromen....

Cemal aan de pc en Romy komt er bij zitten. Zeg mag ik bij jou slapen, meer voor het lekkere bedje hoor, Bedoel in de DivaVilla staat zo ene zielig houten bedje, slaapt niet goed.

Ja hoor zegt Cemal, mag wel. Ja vind je get wel leuk ook? bied me niet aan hoor... is om te slapen... ja is goed zegt Cemal weer...

Uiteindelijk weer en de zoveelste keer, Ramona heeft de aanbouw voor zichzelf.... goed bekeken ook ;-))
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 107 (17 - 4 - 2017)
« Reactie #2 Gepost op: april 17, 2017, 03:02:39 »