Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 104 (14 - 4 - 2017)
gelezen 3010 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
april 14, 2017, 21:55:26
#25
Ik zag het feestje, Gezellig binnen verder gezet, lekkere muziek en dansen. Jeroen had ene mooie dame aan het haakje zag ik. Gezellig kletsen en met 2 weken komt ze weer. Ze kent geen utopia, maar kwam met vriendin mee.

Helemaal weg van Jeroen... zo lijkt het.

Jeroen loopt met haar mee naar de poort als het tijd is om weg te gaan.

Kusje hier en kusje daar.... woowwww   #smiley_holdhands  #smiley_twosome

Terug op weg naar de loods komt hij Rob tegen, die heeft au aan de voet, ja echt, zo een zere voet, hij kon er even niet op staan zelfs! Maar Jeroen is in de wolken heeft het bloedje heet en weet zich geen raad, wat een leukerd en wat waardeloos dat ik niks kan, kan niet eens bellen of appen!

tsja zegt Rob dit is Utopia.

Binnen neemt Jeroen drinken, pfff zo warm   #smiley_inlove


Jeroen gaat de dansvloer op met glas sinas en doet een arm omhoog, strekt pootje uit en is blij....yeaahhhh...

Rob wil om kwart over 9 al naar bed, uiteindelijk zit hij half tien aan de pc. Jeroen komt kijken en zegt hoe is het nou?

Niet goed, ga niet goed, hou het niet vol, ik kap ermee,maar wat is wijsheid, nu gaan , ik wil die afgang van wegestemmen niet, trek ik niet, doe ik niet, ik ga liever nu of morgen, denk jij? ja, zet Jeroen, moet je zelf kiezen maar snap je wel.... ik wil weg, ik trek het niet.....


Rob is foetsie...richting suite, komt jacco buiten tegen en die zegt nog: gaat het goed Rob? Ja ,,,ja...

jeroen heeft net de tandjes gepoetst en zit nu in de suite, lekker pingelen op zn nieuwe gitaar die hij zelf gekocht heeft....

Soma wil ik dat jullie ook horen wat ik nu hoor:

Jeroen aan de pingel en de stem van Rob tussendoor... k**ploeg, soms....

Jeroen zegt dat hij achter Rob staat. Maar is van mening dat ze Jessie  wel weg kunnen krijgen, maar moet Rob wel willen.

Rob zegt, ik wil nu weten waar ik aan toe ben, ik wil Jessie kwijt!

Dit weekend door zonder iets te weten, trekt Rob niet.

Jeroen legt uit, dat dit dus niet kan.  Je zag vorige keer met Karin die zat ook zo, omdat Britt naar his wilde mocht zij blijven.

Rob je weet ut niet....

Jeroen praat verder en gelijk gaat de deur open, tsja 22.00 uur en Boyd komt slapen...« Laatst bewerkt op: april 14, 2017, 22:13:26 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Dag 104 (14 - 4 - 2017)
« Reactie #25 Gepost op: april 14, 2017, 21:55:26 »

april 14, 2017, 21:24:47
#24
Tsja weet je Donna, als ik alle zinnen , delen, citaten en hele posten weghaal is het niet goed.

Is al een hele tijd gaande en laat je ook geregeld weten en in mijn PM en hier in topic.

Nu worden weer de feiten benoemd, jou naam staat in de posten, kan het moeilijk overslaan....

Soms is een druppel teveel voor de emmer....

Ik gaf je de woorden terug die jij de andere leden toe beschrijft....en hoe!


En besluit mn bericht met: ik ga op onderzoek uit, jullie lezen nog van me....Iedereen , je bent vrij om te komen, vrij om te gaan, maar als je hier als lid binnen bent

heb je je aan de huisregels te houden , net als ieder ander...


Donna, Je hebt jezelf geregistreerd en je mag jezelf uit bannen, je had  al 4x een tijdelijke....

Klik op je profiel, hier links op de site en verwijder je account zelf!
« Laatst bewerkt op: april 15, 2017, 02:58:52 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 14, 2017, 20:43:59
#23
tuurlijk bobbie lekker mijn naam overal bij zetten je heb helemaal gelijk hoor het moet gaan zoals mevr bobbie wil. Owee als je eerlijk bent hier en het op je eigen manier doet.  je moet hier mee lullen met andere nou leng leven de vrijheid van meningsuiting bij nowlive.  Vrijheid is hier weinig te vinden.

Zoek het lekker uit met gevangenis hier geef me maar een ban na een paar jar lid je doet maar steeds meer leden lopen hier al weg met mijn dus weer 1 erbij. Bobbie je doet het goed in begin vele leden en waar zijn ze nu ja weg en we zitten nu met ze alle bij de andere site waar je kunt schrijven wat je wilt niet als een kleuter door de juf op je vingers word getikt.

Weet je zoek het maar lekker uit met je site hier zullen na mijn nog meer mensen weggaan let maar eens op.

doe geen vriendelijke groetjes want zo vriendjelijk ben jij ook niet

En EDMUNDO jij bent de grootste smerige schijnheil die er bestaat smerige verrader en uitdager kwallebal.

zo en ban me nu maar zoals je bij vele heb gedaan
« Laatst bewerkt op: april 14, 2017, 20:49:37 door donna »

Gelogd
Ik leef me leven zoals ik dat wil.


april 14, 2017, 20:32:07
#22
Boyd en Jessie op de bank. Boyd kijkt Jessie aan en vraagt hoe het is. Ja denk dat ik wel stemmen krijg.... maar weet je dat nog niet eens, ik wil het niet, ik wil geen maskertje opzetten als er 2 nieuwe hier komen. Kijken wie en wat. Ik wil gewoon mezelf blijven.... kan ook wel maar heb ik vaker gedaan, voelt niet goed voor 4 dagen. Nee snap ik Zegt Boyd, maar maak je niet zo druk, is nog 4 dagen, kan alle kanten op. Mss is het wl anders als je nu denkt.... J akn....

Ramona drukt op de toeter en zegt dat het vanavond niet druk word, komen wel een aamtal bezoekers ze heeft 24 kaarten verkocht maar of ze allemaal komen,...

Niet getreurd, we spelen toch, geniet er van ook van het draaien wat Boyd daarna zal doen, laat alles los, een fijne avond met veel plezier....

Dan is het eten klaar en gaan ze aan tafel, aardappels groente en rollade.

Beelden opeens buiten, Rob en Jeroen komen aanlopen.Uiteraard over stemmen en hoeveel en wie hij gesproken heeft. Het doet hem allemaal niks, kan hem niet schelen, maar ondertussn Hij heeft een gesprek gehad met René, nah dat was niet okay. Hij stemt niet op Jessie. Oeff zegt Jeroen das niet goed. Zeker niet....zeker niet...Jeroen ik krijg de meeste stemmen en weeet je ik ga gewoon,geeft niet... maar die Kevin....

Wat hun niet zagen en ik wel, die kwam net achter hun aan lopen. Ja, hoor mn naam. Ja de stemming we hebben het over. Weet jij het al en moeilijk hé. Kevin hoort het aan van allebei. Jeroen vind het jammer dat ze een plan hadden met zn 3en en die nu plots in elkaar valt door 1 die niet doet wat wel plan was. Zo schend je elkaar. Oww zegt Kevin toch weer tactisch stemmen? Jeroen wilde met wegstemmen van Jessie juist bereiken dat ze hun nieuwe plan konden doordrukken. Maar ja... Kan toch evengoed zegt Kevin, alles is bespreekbaar. nee zegt Rob, kan met die man niet werken. Ik als directeur moet zulks personeel niet... nee geen denken aan!

Ja weet je , is niet mijn ding, doe er ook nooit aan mee. Stem gewoon op wie ik denk die niet meer goed in de groep mee kan. Geef wel altijd een onderbouwing erbij, wel zo netjes. Maar weet ook dat niet elke stemming zo loopt als je denkt... Kevin zegt zelf vorige stem heeft gehjad en er achteraf blij mee was, hij is er sprongen mee vooruit gegaan. maar Ja...

Kevin gaat verder heeft zn zegje gedaan en Jeroen en Rob, blijven staan, verslagen lijkt het wel. Kevin en ook Bas die ze niet meekrijgen. René die ze hard als 3e man nodig hadden ivm de finance enzo, want ja met 2 man kan dat allemaal niet. Nee, werkt niet zo... en nu? Nou ja dan maar niet op Jessie stemmen zegt Rob. Want als ik weg ben, ben jij de epineut, kijken ze jou aan. Ik wil wel dat jij hier nog leuk verder kan gaan.

Ga mn zakgeld opmaken en ga thuis kijken naar je Jeroen.... ook hoe penthouse afkomt, want ja ( kijkende naar de bouwers) , schrijf je wel een briefje elke maand.

Zag je die Boyd vanmiddag, rap maken met die tweeling. lekker kletsen en roddeln ondertussen ja ja heb hem wel door.  Jacco die ik vanmiddag tegen kwam en me aansprak met: Jij wil hier niet meer zijn hé?

Ze gaan naar de poort daar waar Fay en Demi staan te wachten op de bezoekers. Wij redden het wel hier hoor zeggen ze, gaan jullie maar verdelen daar.... Jeroen en Rob lopen weg....zie je nou, we doen al miet meer mee....

In de beach zien ze René, weer het verhaal van stemmen....

René zegt koelbloedig: Rob je hebt het er zelf naar gemaakt...

En ohh ja, wees er niet zo zeker van, kan nog anders lopen....« Laatst bewerkt op: april 14, 2017, 20:37:34 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 14, 2017, 20:31:57
#21


« Laatst bewerkt op: april 14, 2017, 20:37:17 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 14, 2017, 20:31:47
#20


« Laatst bewerkt op: april 14, 2017, 20:36:40 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 14, 2017, 20:29:54
#19
Vanaf nu weer ontopic posten, Wat je ziet op de stream #icon_question

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 14, 2017, 20:28:15
#18
Ja ja , het is toch wat.......

Donna die aangesproken word op haar uitspraken.

Je geeft als antwoord: Kijk er lekker overheen en ben je misselijk pak je een kotsbak erbij.


Donna doe het zelf, kijk er over heen of klik rechtsboven op kruisje als je het niet zien wilt.


De Donna die hier ook  geregeld post:

vreemd dat mn teksten weggehaald worden

vreemd dat er posten zomaar verdwijnenGut zeg, vreemde zaken die hier gebeuren, Ik ga op onderzoek  want tsja, ontopic posten, leden aanvallen  en soms te grove taal uitslaan, of teveel uitwijden over familiezaken die echt niet in utopia topic thuishoren???

Ergens klopt er iets niet, denk ik.... maar Donna en lezers, mijn antwoord komt nog in deze, voor mij ook 1 en al raadsel  #smiley_knockout  alsj
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* april 14, 2017, 20:19:07
#17
Prima als jij de termen misselijk en goor normaal vindt omdat iemand overgewicht heeft, dan heb je gelijk. Ik zeg dat het veel en veel te ver gaat.

Straks vind je het nog goor en wordt je misselijk van 2 mannen hand in hand. Jij mag toch altijd je mening geven volgens jou?

Gelogd


april 14, 2017, 19:59:46
#16
Nou edmundo ik scheld niemand uit ik schrijf zoals vele mensen denken dat het een vies gezicht is. Zelf mensen met overgewicht vinden het vies om te zien van ramona dus niet alleen slanke mensen zeggen het.

Gelogd
Ik leef me leven zoals ik dat wil.


april 14, 2017, 19:44:32
#15
Muhahahahhaha  #smiley_lol #smiley_lol


Intussen is het toneelstuk in volle gang. Het gaat hartstikke goed! Het publiek moet ook zo nu en dan lachen dus dat is ook positief. Ik geniet ervan in elk geval  #echtwel

Gelogd


* april 14, 2017, 19:43:50
#14
Idereen in Nederland mag zijn mening geven, beledigen mag echter niet.


Gelogd


april 14, 2017, 19:11:49
#13
Nou edmundo dan heb je lekker pech ik zeg altijd wat en hoe ik denk. Kijk er lekker overheen en ben je misselijk pak je een kotsbak erbij. Ik vind mensen met maatje teveel niet mooi in onderbroek incl me ma die ik zo niet hoefde te zien en ik eerlijk zei.


trouwens ik word altijd al misselijk van jou naam

Gelogd
Ik leef me leven zoals ik dat wil.


* april 14, 2017, 18:49:07
#12
Donna:

Werd ff misselijk hoor sorry. Kunnen sommige nou echt niet ff nadenken dat je met zo een figuur niet in je onderbroek moet lopen als ander je kan zien. Echt goor gewoon.Mag je dit hier zomaar schrijven op de site.  Ik werd ook misselijk maar dan wel van je reaktie.

Gelogd


april 14, 2017, 18:37:53
#11
Nou zeg die Ramona die loopt gewoon in dr onderbroek uit de badkamer. Werd ff misselijk hoor sorry. Kunnen sommige nou echt niet ff nadenken dat je met zo een figuur niet in je onderbroek moet lopen als ander je kan zien. Echt goor gewoon.

O o Boyd als er iemand hier binnen komt die moet toch al hekel hebben aan die man dat kan niet anders. Dit gaat over Rob Boyd zegt tegen Romy hij is zieltjes aan het winnen. Dat Rob op de bank komt is wel duidelijk maar vraag me af of hij wel de persoon is die naar huis gaat. En ben bang dat Boyd en Jessie op de nieuwe gaat inpraten. Hoop dat er een persoon inkomt met zeer eigen mening en die ook meteen zegt waar het op staat. Want van mijn mogen Boyd en Jessie allebei weg. Praten over Rob en jeroen ja ze lullen achter iedereen zijn rug om nou wat doen Boyd en Jessie die doen al maanden niets anders

Gelogd
Ik leef me leven zoals ik dat wil.


Nowlive.eu

Re: Dag 104 (14 - 4 - 2017)
« Reactie #11 Gepost op: april 14, 2017, 18:37:53 »