Nowlive.eu

Registreren
 

Dag 103 (13 - 4 - 2017)
gelezen 2096 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
april 13, 2017, 22:34:10
#12
Jacco, karin, jes, ramona, en bil zitten in het cordwood, ik zie tarot kaarten op een tafeltje liggen, jacco leid dit.
Die tatoo arm van jes ziet gewoon zwart, echt lelijk.
De kaarten zijn gelegd voor ramona.
Bil vindt dit leuk.
Sl.

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Dag 103 (13 - 4 - 2017)
« Reactie #12 Gepost op: april 13, 2017, 22:34:10 »

april 13, 2017, 18:33:14
#11
Boyd is weer met de tatoo van jes bezig, en natuurlijk zit bil er ook weer bij.
Gezellig daar jeroen zit op een bank te slapen, ja zittend.
De tweeling zit weer aan de comp, zoals gewoonlijk.
Bil zit in de stoel bij de wastafel, en heeft haar tatoo hand op het been van jes.
Oe schrik ervan, bil dr gezicht heel groot in beeld, beeldvellend zeg maar, wat ziet die eruit, wallen onder haar ogen, en kraaiepoten bij haar ogen, en heel erg als ze lacht. Die fillers hebben ook niet geholpen.

Altijd hangt ze bij deze twee kerels.
Wat zou ik lachen als jes echt weg gestemt wordt, kijken wat bil dan gaat doen.
Gelogd


april 13, 2017, 16:38:36
#10
Iedereen weer druk met waar ze mee bezig waren als de toeter gaat. Kevin zat aan de pc en heeft mail.

Wat hij eergisteren al met Karin had besproken is nu dan toch ook gelukt. Hij wilde zo graag die twee arnhemse mannen uitnodigen.  Een gesprek met ze aangaan en zo.

Juist hun hier een platform geven. Eris nog steeds veel te veel afkeer en haat over homo's....

Mail gaat hier over dus, Ronnie en Jasper hebben de uitnodiging gehad van Kevin en willen graag komen.maar kunnen niet over de zaak inhoudelijk praten aangezien het onder de rechter zit ( zoals dat heet)

Wowww, geweldig Kevin, fijn dat ze komen , wanneer? Morgenmiddag tegen 12 uur.

Romy wil heel graag weten hoe dat slaan nu gegaan is....

Kevin dan ook de brug af schilderen hebben we verf genoeg? Plenty zegt Billy altijd...


Na dit gaat Billy naar de pc, ze wil wel even kwasten bestellen, die hebben ze niet... Ze mailt, 3 zwart, 3 blauw, 3 rood, 3 geel 3 wit...

o, ja paar kwasten, 8 wel genoeg denk ik....Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 13, 2017, 16:27:39
#9
De chirurg van de Velthuis kliniek is in Utopia. Gekleed in wit schort, komt ze binnen en een gesprek met Ramona en Bas. Rob mag even stoppen met bakken.

Mevrouw is reuze aardig en gezellig ook en praat met Ramna, hoe lang ze dik is geweest, hoe veel ze afgevallen is, enz.

Ramona en aangevuld door Bas praten met haar. Uiteindelijk wil de mevrouw wel eens zien hoe de buik van Ramona er uit ziet, dan kan ze nog meer info geven en weet ze waar ze het over heeft.

Samen naar de badkamer en Ramona doet shirt uit en broek naar benden. Mevrouw kijkt, voelt en zegt ja, best veel wel. Je weet dat ik zelf chirurg ben. Ik kan je zeggen dat je best wel veel slab hebt. Ik kan er zo wel een 20/25 cm tussen uit halen, maar je navel moet ik wel verplaatsen. Je navel is een soort litteken met eigen vaatjes. Als ik die laat zitten gaat het vel erom heen zeg maar meer hangen, heeft weinig nut . Ik stel voor om die overtollige huid weg te halen, je navel verplaatsen, en litteken zal zo mooi mogelijk zijn. Van hier naar daar en ze wijst het aan bij Ramona. zo van links naar rechts. Je draagt nu onderbroeken die over je buik gaan, straks kun je slipjes aan, net als ieder ander....

In de keuken weer terug laat ze weten dat een combi, buik en borsten er niet in zit. Word wel gedaan na bevallingen en zo, maar deze correctie bij jou is te groot, qua wond om ook de borsten te liften....

Het is een operatie die ik zelf zal uitvoeren, heb nu dit gesprek met je gehad, met een half jaar doen we dat weer. Jij mag mog 10/14 kilomeer afvallen, 6 maanden stabiel blijven en een BMI van onder de 30 zien te krijgen, Arjuna zal je dat ook aangeven.

Kosten zijn 6000 euro. Ze word in ruim 2 uur geopereerd, mag 1 nachtje blijven, en mag verder thuis met speciaal strak broekje aan verder genezen.Ramona weet het zeker , dit is wat ze wil, en zal er snel voor sparen, ze wil het zo graag. ...

Heb je nog vragen? ja ,zegt Ramon, roken? Hoeveel rook je? nou ja half pakje per dag. Ja zegt Bas , we hebben hier altijd grootverpakking, dus klein pakje per dag. Mevrouw lacht en zegt: 4 weken voor de operatie niet meer roken, tot 8 weken er na niet. Je krijgt nog een controle van de wond en als je wel weer gaat roken, meesten zeggen, ben gestopt laat maar zo, dan krijg je mettertijd gaatjes in het litteken. Bas wil weten hoe dat zit? Nou de huid die ik aan elkaar hecht, geneest dmv vaatje die in de huid groeien. Als je rookt en blijft roken stopt dat proces van vaatjes....dus...

Heeft voor de rest geen gevolgen, opereren doen we toch wel. O, ja zwanger worden, kindje krijgen alles kan, als je je gewicht maar binnen de perken houd. Correctie doen we in principe maar 1 x.

Wij zijn van het cosmetische ook, dit is een operatie met wond die zo mooi mogelijk afgeleverd word.

Mevrouw gaat weer , reuzevriendelijk en Ramona loopt met haar mee naar de poort.

Binnen weer terug staan ze haar op te wachten, Boyd als 1e,hoe was het?

Ramona wil vertellen maar schiet vol. ze is zo blij, blij met dit gesprek en blij dat het wel kan...

Weet je ik ben nog nooit 85 kilo geweest, kan het me niet heugen, zou zo mooi zijn... Overtollige huid weg, en tsja de borsten, heb mn bh aan, heb geen relatie , dus red ik het wel hiermee. Hangborsten kunnen ander keer....
« Laatst bewerkt op: april 13, 2017, 16:30:09 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 13, 2017, 16:04:43
#8
Bas zit te roken, en ramona heeft in het huisje een sigaret gepakt, maar het zijn er twee.
Ze zegt tegen bas, mag ik nu roken ik ga deze twee sigaretten achter elkaar op roken, ( en ik zie dat ze twee sigaretten in haar hand heeft.

Achhhh de twee jongens die in elkaar geslagen zijn omdat ze homo zijn komen morgen naar utopia.
Dit vind ik echt geweldig.

Gelogd


april 13, 2017, 15:38:30
#7
Jee zeg ramona moet nog 10 tot 14 kilo af vallen voordat de chirurg haar kan opereren.
Ze heeft inderdaad een flinke hangbuik.
Dat wordt een hele dure grap, want ze wil haar borsten ook laten doen.
Zie je ze moet eerst nog 10 tot 14 kilo af vallen, dan moet ze zes maanden stabiel zijn.
Tegen die tijd is utopia misschien wel af gelopen.
Poeh de buikwand correctie kost alleen al 6000 euro.

Gelogd


april 13, 2017, 14:57:26
#6
Rob is aan het bakken. Jacco staat naast hem en mag proeven. Rob wil op de markt, in de candyshop pannenkoeken gaan bakken. Speciaal 2 nieuwe pannen besteld , 2 electra kookplaten.

Ondertussen natuurlijk over het stemmen. Kan Rob niks schelen hoor, maar wil zo graag 2 weken verder zijn. Zo een nare tijd dit. Maar ja. Jacco zegt al, het gaat zoals het gaat. Weet jij het al Jacco? jawel maar kan morgen weer anders zijn, volgende week ook. Oww, zegt Rob? hoe dan? Mensen kunnen een dag voor de tijd nog zo anders doen en reageren....

Rob bakt, kijkt en wacht....en wacht..... en wacht nog langer... pannenkoek wil niet bruin worden. Kookplaatje heft niet genoeg vermogen , zelfs niet om de boter snel te laten smelten. Volgens Rob kun je 5 minuten de pannenkoek laten bakken, brand nooit aan !

Jeroen komt de keuken in en ziet het aan. Terugsturen zegt hij, inductie platen kopen dat bakt pas!

( vraag me af wie die warmhoudplaatjes gekocht heeft)

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 13, 2017, 13:58:31
#5


Goedemiddag all...

Het is de dag voor de post voor Boyd en Kevin. Cemal heelt het op en brengt het. Als iedereen klaar is  en het tegen 9 uur loopt zitten ze bij elkaar. Billy opent met de cijfers. Minimalisten 500 en de ondernemers 2500. Billy wil aangeven dat het er teveel word, ze heeft heyt zo druk, ze kan het niet aan ( Jessie snapte het niet, gisteravond, hij doet nog steeds de finance) Daardoor krijgt ze net als gisteravond een soort of kortsluiting in haar hoofd. Zo erg , ze kan er niet mee en wil er niet mee. Ze word er moe van en ook van de rommel in de loods. Ook de herrie en het vele lawaai doet geen goed, waarom praat niet iedereen eens normaal? Ze gaan er rekening mee houdn....

Kevin noemt  de markt. Vrouwelijke clown, pannenkoeken die Rob gaat doen, Kevin zal gaan dansen en Ramona geeft demootje van het stuk.

Ramona geeft aan dat er kleding is binnengekomen voor de volslanke vrouw, en ook dat er huispakken bijkomen.

Boyd heeft het over tattoo zetten. Hij is wel op vakantie/pensioen maar heeft nog een idee.

Boyd kan niet alleen tattoos zetten maar ook in iemands hoofd kijken, hij weet als hij iemand ziet,  al wat er gevraagd gaat worden. Zo heeft hij nu het idee om er iets mee te doen. Mensen kunnen hem mailen met foto van zichzelf en kort verhaaltje erbij en de plek. Boyd zal een selectie maken en 1 iemand de kans geven, onder 1 voorwaarde ook: Je ziet de tattoo als hij af is!

Boyd stelt iedereen gerust, hij zal er alles an doen om iemand blij te maken met een geweldige tattoo.

Leuk idee, en we zien, iedereen gaat ana het werk of eten, en trio J.R.R. lopen naar de suite. Daatr is groot overleg. Jessie moet stemmen krijgen en liefst van iedereen volle bak. Heren kletsen , bepraten elke mogelijkheid en zijn nog in twijfel wat Karin en jacco betreft maar ook Bas en Kevin.

Naar wat ik hoor moet Karin en Jacco niet meer benaderd worde over stemmen, ze zouden argwaan kunnen krijgen.... Jeroen heeft ze net overtuigd van de slechte zaken van Jessie, ook het kopen van alles en het uitgeven van spullen. Alles op eigen houtje. ( groepsbeslissing heeft Jeroen nooit van gehoord of vergeten)

René kijk uit als je met ze praat, we hebben ze nu net zover dat we dit kunnen bewerken, niet dat ze in de gaten krijgen dat het voor de nieuwe structuur straks is. Jessie moet eruit anders kunnen we niks. Die hele kwak staat achter hem, en dat moet los.  Ja, ja, zegt René gedwee... en noteertm van alles. Rob weet ook niet van de twins, hoeveel stemmen die gaan doen en op wie. Jeroen zegt ze hebben er 6, ze geven ons 3 , 2 stemmen.

Rob weet ook niet wat Cemal doet of zl doen. In het begin vond ik hem sociaal maar nu maar a-sociaal. En boyd, die word gewoon belemmerd door Jesie, echt hoor, Boyd is zo een beste vent. René is er van overtuigd dat Karin op Jessie stemt. jeroen en Rob denken het ook, maar moeten voorzichtig zijn. Jessie op de bank, dat moet gewoon!

Bas wat doet ie? Nee Bas maakt het niet uit, die doet nooit strategisch stemmen, zegt Rob.René heeft al wat gesprekken met Bas gehad, maar ja.... En Kevin wat doet hij dan? Tsja zegt Rob, die word nog wel eens Keffie genoemd, vind hij niet leuk! vind hij niet leuk!  René gaat wel eens babbelen met hem.

Kom we gaan sporten, Ja als ze alle drie weg willen gaan zegt Jeroen: ho stop, Jessie zit oop bankje , die ziet ons alle drie zo....dus 1 voor 1...

Rob gaat alvast....dan Jeroen en wat later zie ik René in het bos achter de suite en verbrand de notities....

rené gaat iets eten in de keuken en Karin is er ook. Weet jij al op wie je gata stemmen zegt René. Nee zegt Karin , nog niet, denk er wel aan, maar definitief nog niet. Ik stem altijd eerlijk zegt ze. Ja, Ja, zegt René. Beter ook. Jessie komt binnen en gooit pan leeg van de groente.... Stemmen, doen we altijd eerlijk en wat nodig is, zegt hij. Ja zegt Karin en kijkt hem lachend aan. Zijn er een paar die veel stemmen krijgen denkt Jessie. Ja zegt René, denk ik ook. Ja, en dan, je kan met 3/4 er al uit moeten dus...
Maar wel weggestuurd worden door iemand die hier niet nieuw is, best mooi bedacht ook, volgens René....

Boyd ziet Jacco en vraagt hem te helepne bij het nieuwe tattoo plan. Zogenaamde "Gloryhole ink". Als jij nu in de nieuwe shop dan, met diegene praat en zo, dan afgeschermd zet ik die tattoo... lijkt je dat leuk wil je samen dit doen met mij? Jaa, zegt Jacco praatje maken is leuk, doe ik wel. Heb je al aanmeldingen? Nee, joh kan haast niet, zal ongetwijfeld wel komen zegt Boyd.


Cemal kleed zich om en gata cars wassen samen met de twins, ze maken er een wedstrijdje van... lekker dollen en gek doen...o.la.la....

René zit op de bak buiten te roken en Bas is er ook. Druk? ja best wel zegt Bas, ben met die stal bezig. Pfff bende daar. Hoe dan? Nou het was kiuil en bult toch? Waar de koeien plassen is het kuil, loopt weg. Maar waar de vlaaien liggen en stro erop word het vanzelf bult...niet goed onderhouden dus....

Jacco gaat binnen en aan de pc ontdekt hij een mail voor Boyd..... Die komt kijken en vang iets op: Moeder van 22 jaar en net weduwe geworden...foto erbij, Boyd en Jacco zijn onder de indruk.

Ja zegt Boyd, weet niet waar ze het wil, Jacco tikt het antwoord wat Boyd zegt. Hey, leuk dat je reageert..... Hij heeft alle tijd, aangezien hij op vakantie is in utopia..... Laat me weten waar je de tattoo wil en wanneer het je schikt. Tot snel, en groetjes Boyd.« Laatst bewerkt op: april 13, 2017, 14:01:15 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 13, 2017, 13:58:24
#4
« Laatst bewerkt op: april 13, 2017, 14:00:57 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 13, 2017, 13:58:14
#3« Laatst bewerkt op: april 13, 2017, 14:00:26 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 13, 2017, 00:19:24
#2
Ramona lag alleen in de nieuwe aanbouw, gezellig nog wat lappen opgehangen en foto's en lekker dr eigen hoekje maken.

Je ligt uiteindelijk met je bed voor het raam, ietwat ramen bedekt voelt vast prettiger, zal ze gedacht hebben.

Romy is erg druk aan het babbelen, kwabbelen, sabbelen en grabbelen geweest, met Cemal....

Ze is net naar de DivaVilla gegaan, en gaat ook slapen....


« Laatst bewerkt op: april 13, 2017, 00:23:57 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 13, 2017, 00:18:25
#1
Utopia Dag 103

Nowlivers, vertel in dit topic  wat je ziet op de streams , noem ze allemaal met NAAM,
dan kunnen degene die even niet streamen het later nog eens lezen,  veel kijkplezier!
Streamen -->>   http://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2014-06-02


Gezellig als je meepraat, omschrijf wat je ziet op de stream,
 maak het niet te persoonlijk, dus blijf bij Utopia, en  on-topic!

Alle straattaal/ schuttingtaal  die in Utopia gebruikt worden hoef je hier niet letterlijk te herhalen.
We zijn hier op een algemeen forum waar veel verschillende mensen komen en lezen,
dus gebruik ABN, vloek niet  en hou het netjes...

Neem ook eens een kijkje in de topic's van de deelnemers
Alle info, ook filmpjes  -->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,55.0.html

Graag het laatste nieuws  uit de media of andere info/linken in de daarvoor bestemde topic's plaatsen.
Klik hier ---->  http://home.nowlive.eu/index.php/board,54.0.html   en zie alle topic''s.

Artikelen/Reakties of pers. antwoorden op artikelen van andere site's zonder duidelijke bronvermelding
zijn niet toegestaan! Premium artikelen, Plaatjes en Foto's met copyright  © zijn niet toegestaan
 en worden meteen verwijderd

Zet geen nutteloos woord, smiley  of zin waar iemand  niets mee kan.
Of altijd maar afgeven op uiterlijk, van 1 persoon ....
Of altijd maar afgeven op eten en in bed liggen van 1 persoon elke dag weer...

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Dag 103 (13 - 4 - 2017)
« Reactie #1 Gepost op: april 13, 2017, 00:18:25 »