Nowlive.eu

Registreren
 

Schietpartijen Parijs
gelezen 41949 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
april 02, 2016, 12:20:13
'Abdeslam weigerde zichzelf op te blazen'

RIJSWIJK - De terreurverdachte Salah Abdeslam zou hebben geweigerd zichzelf op te blazen bij de aanslagen van 13 november in Parijs.


Dit deed hij om levens te sparen, aldus zijn broer Mohamed Abdeslam vrijdag in een interview met het Franse BFMTV.

Ook zou Salah hebben gezegd dat hij niets te maken had met de aanslagen in Brussel van 22 maart en dat hij ,,verantwoording verschuldigd is aan Frankrijk, maar niet aan België''. Volgens Belgische autoriteiten zou hij echter zeker twee van de Brusselse terroristen hebben gekend.

Mohamed Abdeslam sprak vrijdag een uur lang met zijn broer in de gevangenis van Brugge. Daar zit de Franse terreurverdachte in afwachting van zijn uitlevering aan Frankrijk.

Salah werd op 18 maart opgepakt in de Brusselse gemeente Molenbeek. Volgens uitgelekte verhoorverslagen had hij eerder gezegd dat zijn rol bij de aanslagen in Parijs klein was. Hij zou alleen hotels en auto's hebben geregeld voor de daders. Zijn broer Brahim en Abdelhamid Abaaoud zouden de echte leiders zijn geweest.
Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Schietpartijen Parijs
« Reactie #132 Gepost op: april 02, 2016, 12:20:13 »

maart 21, 2016, 20:03:14
Politieonderzoek Abdeslam: Puzzel is nog niet opgelost

,,We hebben de puzzel nog lang niet opgelost", zo meldde de Belgische openbaar aanklager Frédéric van Leeuw maandagmiddag tijdens een persconferentie over het onderzoek naar de vrijdag opgepakte Salah Abdeslam en de aanslagen in Parijs. Zowel hij als de Franse openbaar aanklager François Molins waren daarin uiterst voorzichtig met het verstrekken van informatie.

Volgens Van Leeuw is de oplossing van de zaak rond Salah Abdeslam en de aanslagen van 13 november nog ver weg: ,,We hebben aardig wat stukjes van de puzzel gevonden en de afgelopen tijd hebben meerdere puzzelstukjes hun plek gekregen, maar we zijn nog ver van de oplossing", zo vertelde hij.

Frankrijk en België werken momenteel samen aan de zaak. Daarnaast werken ze ook samen in het onderzoek naar de verijdelde aanslagen in Verviers en op de Thalys en de aanslag op het Joods Museum in Brussel. ,,We doen daarover alleen meldingen als we menen dat er onjuiste informatie in omloop is. Die corrigeren we", aldus Molins.

Nederland
De openbare aanklagers lijken extra voorzichtig te zijn geworden, nadat de advocaat van Abdeslam zondag een aanklacht indiende omdat er volgens hem te veel informatie werd gedeeld. Molins had zaterdag gezegd dat Abdeslam zich op 13 november had willen opblazen bij het Stade de France in Parijs, maar daarvan afzag. Hij zou daarmee het ,,onderzoeksgeheim'' hebben geschonden.

Volgens Molins heeft hij echter het recht om bepaalde elementen openbaar te maken om geruchten tegen te spreken. ,,Dat is precies wat ik gedaan heb", zo zei hij. Molins wilde desgevraagd wel bevestigen dat een door Abdeslam gehuurde auto in Nederland is geweest. Molins: ,,Een van de door hem gehuurde auto's was daar, maar dat wil niet zeggen dat hij er zelf is geweest." De politie gaat daar nog verder onderzoek naar doen op basis van camerabeelden.

Misbruik
De aanklagers zijn daarnaast ook voorzichtig omdat terroristen mogelijk misbruik maken van de gegeven informatie. ,,Van de informatie die we rond de zaak in Verviers hebben vrijgegeven, hebben de terroristen geleerd. Het brengt dan ook een groot veiligheidsrisico met zich mee om informatie te delen."

De opmerkingen over de onopgeloste puzzel sluiten aan bij wat de Franse president François Hollande vrijdag zei tijdens een persconferentie. ,,Diegenen waar we bang voor moeten zijn, zijn al diegenen die deze aanslagen hebben mogelijk gemaakt of in gang gezet", zo zei hij. ,,En we zijn ons er van bewust, zonder in detail te treden over het onderzoek, dat het er veel meer zijn dan we gedacht en in kaart gebracht hadden."Bron:AD

Abdeslam werd vrijdag opgepakt in de Brusselse wijk Molenbeek voor zijn rol in de aanslagen in Parijs, vorig jaar november. Daarbij vielen 130 doden en raakten meer dan 350 mensen gewond. De meeste doden vielen in concertzaal Bataclan.


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 21, 2016, 12:20:59
Handlanger van Salah Abdeslam geïdentificeerd

Een wegens zijn aandeel in de Parijse aanslagen gezochte man, bekend onder de schuilnaam Soufiane Kayal, is geïdentificeerd als Najim Laachraoui. Hij is naast Mohammed Belkaid de tweede persoon die Salah Abdeslam vorig jaar in Boedapest ging ophalen.


Dat zegt het Belgische openbaar ministerie, dat een opsporingsbericht heeft verspreid. Hij is geboren op 18 mei 1991 en vertrok in februari 2013 naar Syrië.

Op 9 september, twee maanden voor de aanslagen in Parijs, werd Salah Abdeslam gecontroleerd aan de grens tussen Hongarije en Oostenrijk, nadat hij twee mannen was gaan ophalen in Boedapest.

Bij hem waren Laachraoui, toen nog bekend als Soufiane Kayal, en Mohammed Belkaid, toen nog bekend met de naam Bouzid. Belkaid kwam afgelopen dinsdag om het leven bij een vuurgevecht met de politie in Vorst.

DNA in woningen
Beide mannen kregen van Abdeslam een vervalst paspoort. Laachraoui werd geïdentificeerd, omdat er in twee safehouses van de terreurgroep DNA van hem werd teruggevonden, in Schaarbeek en Auvelais.

Het opsporingsbericht voor Laachraoui is het tweede dat nu loopt naar de aanslagen in Parijs. Ook Mohamed Abrini, die met Abdeslam gefilmd werd in een Frans tankstation twee dagen voor de aanslagen, wordt nog gezocht.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 20, 2016, 00:56:23
Familie van Salah Abdeslam opgelucht na zijn arrestatie

De familie van Salah Abdeslam reageert opgelucht op diens arrestatie. Dat meldt de advocate van broer Mohamed in naam van de familie aan de Waalse zender RTBF.


,Hij heeft een gevoel van opluchting", zegt advocate Nathalie Gallant. ,,Ten eerste omdat Salah levend werd opgepakt. Dat was een van de dingen waar de familie op hoopte. Er heerst ook opluchting, omdat de klopjacht voorbij is. Men moet er ook rekening mee houden dat die familie al vier maanden onafgebroken onder druk staat", zegt ze.

Gallant verdedigt ook Abid Aberkan, de man die Salah onderdak bood en die gisteren ook werd opgepakt. Hij werd aangehouden op verdenking van deelname aan de activiteiten van een terroristische organisatie en het verbergen van criminelen.

Gevangenis Brugge
Terreurverdachte Abdeslam zal waarschijnlijk worden opgesloten in de afdeling 'Individuele en Bijzondere Veiligheid' in Brugge. Op die afdeling krijgen alle gevangenen een op maat gemaakt apart regime, schrijft Het Laatste Nieuws. De gevangenis is de enige strafinrichting in België die over een dergelijke afdeling beschikt.

'Individuele en Bijzondere Veiligheid' werd opgericht in 2008. ,,De afdeling was vooral bedoeld voor gevangenen met vluchtgevaar of voor gedetineerden met aanhoudende gedragsproblemen in de normale sectie. Maar met de terreurontwikkelingen zijn ook die dossiers erbij gekomen", zegt woordvoerster Kathleen Van De Vijver van het Gevangeniswezen.

Streng beveiligd
De afdeling is zeer streng beveiligd: de cellen hebben dubbele deuren, al het meubilair zit verankerd in de grond en is opgebouwd uit stevig materiaal en de televisie zit achter plexiglas. Dagelijks worden de cellen er gecontroleerd op voorwerpen waarmee de gevangenen zichzelf, of anderen, kunnen verwonden.

In de afdeling wordt veiligheidspersoneel ingezet dat speciaal is opgeleid om met gevangenen in een zeer specifiek regime om te gaan. ,,Er geldt een apart regime per gedetineerde, afhankelijk van de specificaties in het dossier", aldus Van De Vijver. Ook een zorgteam staat in voor de begeleiding.

Dat met de komst van Abdeslam een extra zware jongen aan de afdeling wordt toegevoegd, lijkt voor het personeel geen probleem te vormen. ,,Er heerst helemaal geen ongerustheid over zijn mogelijke komst, het is ons werk", zegt Gino Hoppe van ACOD Gevangenissen. ,,Het zou ook niet meer dan logisch zijn, mocht Abdeslam naar die afdeling komen, die is daarvoor ingericht."
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 19, 2016, 18:28:14
Abdeslam woensdag weer voor rechter

BRUSSEL - Salah Abdeslam moet woensdag weer voor de rechter (raadkamer) in Brussel verschijnen. Dat zegt Sven Mary, de advocaat van de vrijdag in Molenbeek opgepakte terreurverdachte zaterdag. Abdeslam krijgt van die Brusselse raadkamer binnen vijftien dagen ook te horen wat gebeurt met het uitleveringsverzoek dat Frankrijk aan België gaat doen.


Abdeslam wil niet aan Frankrijk uitgeleverd worden. ,,We hebben ons verzet tegen de uitlevering aan Frankrijk omdat er in België ook nog een gerechtelijk onderzoek loopt'', aldus Mary. ,,De Belgische speurders en onderzoeksrechter hebben goed werk verricht en moeten de kans krijgen dat verder te doen. Er is ook geen reden om zomaar in te gaan op de vraag van de Fransen. We moeten heus niet uit een soort misplaatst schuldgevoel op onze knieën gaan voor Frankrijk.''

Volgens Mary werkt Salah Abdeslam mee met de Belgische gerechtelijke autoriteiten. Op de vraag hoe Abdeslam zich momenteel voelt en welke indruk hij maakt, wilde de advocaat niet uitgebreid ingaan. ,,Hij maakt een indruk die normaal is voor iemand die net vier maanden op de vlucht is geweest en gearresteerd is. Hij is aangeslagen en heeft nog steeds pijn aan zijn been.''
Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 19, 2016, 17:14:01
Abdeslam verzet zich tegen zijn uitlevering aan Frankrijk

Salah Abdeslam verzet zich tegen zijn uitlevering aan Frankrijk. Dat meldt zijn advocaat Sven Mary zaterdag. De in België wonende Fransman is zaterdag in de Belgische hoofdstad Brussel voorgeleid aan de onderzoeksrechter. Hij is in staat van beschuldiging gesteld voor onder andere terroristische moorden. De rechter bepaalde dat hij langer kan worden vastgehouden.


 Volgens de advocaat van Abdeslam werkt zijn cliënt wel mee aan de verhoren die plaatsvinden in België. Ook geeft hij toe dat hij op 13 november in Parijs was. De advocaat wil verder slechts nog kwijt dat zijn cliënt als gevolg van zijn verwonding bij zijn arrestatie op bed ligt.

De Franse president François Hollande kondigde vrijdag aan dat Frankrijk snel zal vragen om uitlevering van Abdeslam.

Behalve Abdeslam arresteerde de politie vrijdag vier anderen. Een van hen, Amine Choukri, is zaterdag ook voorgeleid en in staat van beschuldiging gesteld vanwege terroristische moorden.

Amine Choukri
Zaterdagmiddag, rond 14.45 uur, is uit het gebouw van de Brusselse federale gerechtelijke politie een ambulance vertrokken, vergezeld door een omvangrijke politie-escorte.

Waarschijnlijk zat Amine Choukri in de ambulance. Hij wordt gezien als de handlanger van Abdeslam. Hij is vermoedelijk overgebracht naar de gevangenis van Brugge. Choukri werd samen met Abdeslam aangehouden.

Over zijn echte identiteit is nog niets bekend. (Choukri is niet zijn echte naam.) Hij had een vals Syrisch paspoort en een valse Belgische identiteitskaart op zak.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 19, 2016, 17:09:30
Terreurverdachte Abdeslam voorgeleid en verhoord

 De vrijdag opgepakte terreurverdachte Salah Abdeslam is zaterdag voorgeleid aan de onderzoeksrechter. Die moet beslissen of hij langer kan worden vastgehouden. Advocaat Sven Mary arriveerde even voor de voorgeleiding bij het kantoor van de federale gerechtelijke politie in Brussel.


De 26-jarige Abdeslam, een in België woonachtige Fransman, wordt verdacht van betrokkenheid bij de aanslagen in Parijs op 13 november. Frankrijk zal snel om zijn uitlevering vragen, kondigde de Franse president François Hollande al aan.

De terreurverdachte zou zaterdagochtend ook al zijn verhoord door de federale politie. Volgens Belgische media wijst zijn snelle voorgeleiding erop dat hij weinig of niets wil verklaren.

Vier anderen die vrijdag ook werden opgepakt, zullen zaterdag ook worden voorgeleid.Bron:AD


« Laatst bewerkt op: maart 19, 2016, 17:13:49 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 19, 2016, 17:07:24
Buurt wist waar Abdeslam zich schuil hield

126 dagen kon staatsvijand nummer één, Salah Abdeslam, zich schuilhouden in hartje Brussel. Maandenlang speculeerden experts dat hij zich zou schuilhouden in het kalifaat. Maar gisteren werd hij op zo'n 300 meter van het ouderlijk huis ingerekend. ,,Hier in de wijk heeft iedereen altijd geweten dat Salah hier nog was."


En niet alleen hij, ook Mohamed Abrini zat in dat huis naast de apotheek. ,,Ze liepen de laatste weken openlijk rond, weliswaar met mutsen op hun hoofden, maar in de wijk gingen er steeds meer verhalen over dat ze hier met zijn tweeën zaten, in dat huis daar, en dat ze ook ondersteuning hadden", zegt een vrouw uit de Vierwindenstraat in De Morgen, bijgetreden door twee andere buurtbewoners.

Ze vervolgt: ,,Een maand geleden zijn ze puur voor de lol nog voorbij het politiecommissariaat gaan wandelen."

Snelle uitlevering
Frankrijk wenst een snelle uitlevering door België van Salah Abdeslam, de terrorist die in november vorig jaar deelnam aan de aanslagen in Parijs. De Fransman werd vrijdag door de Belgische justitie met vier anderen aangehouden in de Brusselse gemeente Molenbeek. Hij raakte gewond aan zijn been en werd naar een ziekenhuis overgebracht.

Familie van slachtoffers en overlevenden hebben bij de Franse overheid al aangedrongen op een snel verzoek tot uitlevering en berechting in Frankrijk. De Franse president houdt zaterdagochtend in Parijs een spoedoverleg over de zaak. Hij heeft al gezegd dat er ook in Frankrijk nog aanhoudingen aankomen bij de ontmanteling van een netwerk dat bij de aanslagen was betrokken. Hollande hoopt dat België snel tot uitlevering overgaat na het officiële verzoek daartoe.

Bij de aanslagen van 13 november kwamen 130 mensen om het leven.Bron:AD
« Laatst bewerkt op: maart 19, 2016, 17:13:14 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 19, 2016, 00:39:39
Gouden tip nekte ’bangste terrorist’

BRUSSEL - De meest gezochte terrorist van Europa, Salah Abdeslam, is na een vlucht van vier maanden eindelijk gepakt dankzij een gouden tip die de politie op zijn spoor zette. Daarmee kreeg de lange klopjacht eindelijk een ontknoping. Een reconstructie van de laatste dagen van een zenuwslopende jacht.


Soms moet het even meezitten, uit informatie van de Franse inlichtingendiensten is gebleken dat een huis in Vorst in Brussel is gebruikt bij het vervalsen van persoonsbewijzen. De politie gaat dinsdag maar eens kijken bij wat een lege flat moet zijn, ze stuiten op een ’safe house’ vol met zwaarbewapende terroristen.

Die schieten met kalasjnikovs dwars door de deur op agenten, één terrorist, Mohamed Belkaid, door de politie doodgeschoten, twee kunnen de benen nemen. En later in de week gaat het snel, er komt een tip binnen, Franse media lekken voortijdig dat er een vingerafdruk van Salah Abdeslam in het apartement is gevonden. De conclusie is duidelijk, hij is één van de twee ontsnapten.
Special forces

De gouden tip leidt naar een adres in Molenbeek en de politie laat ditmaal geen minuut meer voorbij gaan om de man te pakken die al driemaal was ontsnapt. Straten worden afgezet, het betreffende huis wordt beschoten met ’stun grenades’: zogenaamde flitsgranaten die de bewoners moeten verblinden.

Dan vallen de special forces binnen en Abdeslam kan worden uitgeschakeld met een schot in het been. Ook een medeverdachte, Soufyane Kayal, wordt aangehouden.

Dat is het einde voor de ’bangste’ terrorist, die voor een café twee vrouwen spaarde tijdens de aanslag in Parijs, die zich niet wilde opblazen en zich door vrienden liet ophalen en naar nu bleek stilletjes gewoon achttien weken lang in Brussel bleef zitten onder de ogen van de speurders. Hij was uiteindelijk de enige overlevende terrorist van de aanslagen in Parijs. Europa haalt opgelucht adem dat hij eindelijk achter slot en grendel zit.
Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 18, 2016, 20:02:32
De Belgische premier Charles Michel geeft later op de avond een persconferentie over de politieactie in Molenbeek. De Franse president Hollande schuift mogelijk ook aan.

Volg hier de persconferentie live.[youtube=580,385]//www.youtube.com/embed/y60wDzZt8yg?rel=0[/youtube]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 18, 2016, 19:57:36
.[youtube=580,385]//www.youtube.com/embed/SEdyHXfd4iU?rel=0[/youtube]« Laatst bewerkt op: maart 18, 2016, 20:02:18 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 18, 2016, 19:54:04
Abdeslam is gepakt: wat weten we tot nu toe?

 De gevluchte terrorist Salah Abdeslam, verdacht van de aanslagen in de Franse hoofdstad Parijs van november, is gepakt. Dat gebeurde tijdens een grootscheepse politieactie in het Brusselse Molenbeek, waarbij Abdeslam gewond is geraakt aan zijn been.


- De politieactie begon 17:00 uur in de Vierwindenstraat in de Brusselse wijk Molenbeek

- De politie had de straat niet eerst geëvacueerd. Er waren minstens vijftig mensen betrokken bij de politieactie

- Tijdens de actie zou Abdeslam door één kogel zijn geraakt. Hij is afgevoerd naar het ziekenhuis.

- Naast Abdeslam is nog iemand gearresteerd, die ook gewond is geraakt. Volgens de krant Le Soir zou deze man Soufyane Kayal heten

- Eerder vrijdagmiddag werd al bekend dat er vingerafdrukken van de gezochte terrorist Abdeslam zijn gevonden in het appartement waar de politie dinsdag binnenviel en schoten loste

- De man die daarbij dinsdag werd doodgeschoten in Vorst, is 'meer dan waarschijnlijk' een handlanger van Abdeslam

- De Belgische premier heeft de EU-top inmiddels over vluchtelingen inmiddels vroegtijdig verlaten en zal rond 19 uur een persconferentie geven

-Ook de Franse president Hollande heeft de EU-top verlaten en zal zich bij de Belgische premier Michel voegen

- Abdeslam geldt als hoofdverdachte in het onderzoek naar de aanslagen in Parijs op 13 november 2015.Hij zou de logistiek voor de terreurdaad hebben voorbereid

- Abdeslam wist 126 dagen uit handen van de politie te blijven

- Een terreurverdachte verschanst zich vrijdag aan het begin van de avond nog steeds in een pand in de Brusselse wijk Molenbeek

- De politie heeft een drone ingezet om zo een goed beeld te krijgen van de situatie in en rond het appartement

- De persconferentie die de Belgische premier en het openbaar ministerie zullen geven is uitgesteld tot 20.30 uur

- In twee scholen in de straat verblijven nog steeds kinderen. Eén van de scholen is de Nederlandstalige school de Windroos.

- Abdeslam is waarschijnlijk dinsdag uit het huis in Vorst gevlucht tijdens de huiszoeking daar. Op bewakingsbeelden van de straat is een man gezien die heel erg op Abdeslam leekBron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 08, 2016, 17:12:29
Salah Abdeslam gespot maar niet gevonden

GENK - De Belgische politie heeft maandag het station van Genk en een trein doorzocht, op zoek naar Salah Abdeslam. Iemand meende de terrorist die betrokken was bij de aanslagen in Parijs november vorig jaar, op een perron te hebben gezien.


De politie heeft eerst het station van Genk uitgekamd. Later is een trein stilgezet en doorzocht, die rond het moment dat Abdeslam was gezien, vanaf het station was vertrokken. De terrorist is niet gevonden, aldus de Vlaamse krant Het Belang van Limburg.

De klopjacht op Abdeslam is al gaande sinds de aanslagen in Parijs, maar heeft vooralsnog geen concreet resultaat opgeleverd.

Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 24, 2016, 23:30:43
Schokkende IS-video online met aanslagplegers Parijs


Het terreurnetwerk Islamitische Staat heeft een nieuwe, 17 minuten durende video de wereld ingestuurd, onder de titel 'Kill them wherever you find them'. In de video worden mediabeelden van de aanslagen in Parijs, beelden van onthoofdingen en bedreigingen van de Parijse aanslagplegers door elkaar gemonteerd.

In de video zijn de daders van de aanslagen in Parijs te horen en te zien, onder wie de inmiddels overleden Belgische terrorist Abdelhamid Abaaoud. ,,We zitten al in jullie land. We zullen jullie afslachten in jullie huizen. Dit is een gevolg van het beleid van oorlog van jullie leiders", zegt Abaaoud in de video. ,,Zolang jullie ons bombarderen zullen wij niet stoppen met vechten in elk deel van de wereld."

Abaaoud maakt melding van de landen die een coalitie gevormd hebben in de strijd tegen IS. ,,Jullie zullen nooit veilig zijn." Ook Brahim Abdeslam en Bilal Hadfi komen aan het woord. De nog voortvluchtige terrorist Salah Abdeslam is niet te zien. Omar Ismail Mostefai, een van de aanslagplegers in concertzaal Bataclan, wel.

De video, te zien op diverse sites, is bijzonder schokkend, door het expliciet in beeld brengen van onthoofdingen en andere executies. De montage van de beelden is opvallend 'professioneel' en flitsend. Het is niet helemaal duidelijk van wanneer de beelden dateren. In de video onthoofdt de 20-jarige Bilal Hadfi een gevangene in Syrië. Hadfi blies zichzelf op 13 november op nabij het Stade de France.

De video eindigt met een dreigement richting Groot-Brittannië. ,,Wie samenspant met de ongelovigen, zal een doelwit zijn", klinkt het. Tegelijk worden beelden getoond van Londen en de Britse premier Cameron.

Klik en kijk, Let OP   schokkende beelden

 --->> http://heavy.com/news/2016/01/new-isis-islamic-state-news-pictures-videos-kill-them-wherever-you-find-them-et-tuez-les-ou-que-vous-les-rencontriez-french-english-translation-paris-attacks-full-uncensored-youtube/Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 07, 2016, 16:12:51
De bomgordel van de man was mogelijk nep.

ja daar is maar 1 antwoord op , doodschieten ...je kan moeilijk eerst gaan vragen of hij echt of nep is

Gelogd
leef het leven


Nowlive.eu

Re: Schietpartijen Parijs
« Reactie #118 Gepost op: januari 07, 2016, 16:12:51 »