Nowlive.eu

Registreren
 

Nieuws van de Dag-Holleeder
gelezen 262585 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juli 26, 2012, 13:53:56
#5
Man in drie maanden tijd vader, opa en overgrootvader

De zestigjarige Brit Patrick Sloan is in amper drie maanden tijd zowel weer vader als grootvader en overgrootvader geworden. Van eind maart tot begin juni bevielen zijn vrouw, dochter én kleindochter. De baby's zijn overigens allemaal jongens.

 
Toen Sloan te horen kreeg dat zijn vrouw zwanger was, werd kort erna bekend dat ook zijn dochter en kleindochter in blijde verwachting waren, meldt The Mirror.

Patrick's zoon Ethan werd eind maart geboren. Begin juni zag zijn achterkleinzoon Mason het levenslicht. Twaalf dagen later was het de beurt aan kleinzoon Leonard om zijn opwachting te maken.

Bang voor reacties
Patrick was een beetje bang voor de reacties uit zijn omgeving, maar dat bleek reuze mee te vallen. Iedereen was opgetogen over de komst van de drie spruiten in zijn familie. De man heeft al drie volwassen kinderen en zes kleinkinderen.
 


Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Nieuws van de Dag
« Reactie #5 Gepost op: juli 26, 2012, 13:53:56 »

juli 25, 2012, 12:58:05
#4
Jongen (11) stapt ongezien op vliegtuig naar Rome

Een 11-jarige jongen is er gisteren in geslaagd op de luchthaven van Manchester zonder paspoort en boardingkaart aan boord te gaan van een vliegtuig naar Rome zonder dat het op het vliegveld aanwezige personeel dat doorhad. Dat heeft een woordvoerder van de luchthaven vandaag gezegd. .

 
'Het moge duidelijk zijn dat de benodigde papieren onvoldoende waren gecontroleerd door de beveiliging en bij de boarding gate', zei de woordvoerder.

Liam Corcoran stapte gisteren op een toestel van prijsvechter Jet2.com. Hij was aan de aandacht van zijn moeder ontsnapt en in zijn eentje naar de luchthaven gereisd, meldde het Manchester Evening News. Bij terminal 1 volgde hij een gezin. Beveiligers lieten hem door de scanner, maar hun viel niet op dat hij geen papieren had.

Aan boord
Noch bij de gate noch in het vliegtuig hoefde Corcoran een paspoort of boardingkaart te laten zien. Toen andere reizigers doorkregen dat de jongen in zijn eentje reisde werd het personeel ingelicht. De kapitein informeerde daarop de autoriteiten.

Op de Romeinse luchthaven Fiumicino bleef de jongen aan boord en keerde met hetzelfde vliegtuig weer terug naar Manchester. Daar werd hij in de avond door zijn moeder opgewacht.

Enkele medewerkers van de luchtvaartmaatschappij en de luchthaven zijn in afwachting van een onderzoek op non-actief gesteld.

Met de Olympische Spelen in Londen voor de deur is in Groot-Brittannië een discussie ontstaan over de veiligheid op de Britse luchthavens.
 


Bron:VK

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* juli 24, 2012, 21:17:22
#3

ANP.

Verlies banen na bankroet stijgt snel in Overijssel

ZWOLLE - Opnieuw zijn er cijfers bekend gemaakt, die aantonen dat we economisch nog altijd in zwaar weer zitten.

In de eerste helft van dit jaar zijn in Overijssel 220 faillissementen uitgesproken. Daarbij zijn in totaal 2335 banen verloren gegaan. Dat is bijna 44 procent meer dan in de eerste helft van 2011.

Het aantal faillissementen in Overijssel is in de eerste helft van 2012 twaalf procent gestegen ten opzichte van een jaar geleden en vijftien procent hoger dan in dezelfde periode van 2010. De afgelopen drie jaren werden vooral de sectoren bouw, groothandel en industrie getroffen. In de eerste helft van 2012 kregen ook bedrijven in de sectoren algemene diensten en vervoer het moeilijker. In deze sectoren gingen relatief veel grote bedrijven failliet. De verwachtingen voor de tweede helft van het jaar zijn weinig rooskleurig, zegt de Kamer van Koophandel. Het herstel van de vraag naar producten en diensten laat waarschijnlijk nog enige tijd op zich wachten. Bedrijven raken daardoor steeds vaker door hun reserves heen.

Bron: De Stentor.

Gelogd


juli 24, 2012, 11:52:54
#2
Geld voor bewoners asbestwijk

UTRECHT -  De bewoners van de Utrechtse wijk Kanaleneiland die gedwongen hun huis hebben moeten verlaten, krijgen van de gemeente een eenmalige schadevergoeding van 150 euro per huishouden. Ook mogen ze per persoon honderd euro voor kleding declareren.


Niet alle bewoners willen de regeling accepteren, zo meldt de NOS. Ze zijn bang dat ze daarmee het recht op een eventuele uiteindelijk schadevergoeding verspelen. Ze hebben een advocaat ingehuurd die zich daar nu op beraadt.

Woningbouwcorporatie Mitros gaf maandag voor in totaal 117 woningen het dringende advies om te vertrekken. In de dagen daarvoor moesten de bewoners van 57 huizen hun woning al verplicht verlaten. In totaal zijn tot dinsdagmorgen 174 woningen betrokken bij de asbestproblemen in Utrecht. Voor de bewoners is opvang geregeld in drie hotels.

Het asbestdebacle in de Utrechtse wijk Kanaleneiland, is voor de directeur van woningbouwvereniging Mitros geen reden om zijn vakantie af te zeggen. Terwijl Mitros vandaag voor de bewoners van nog eens 117 woningen het dringende advies gaf om te vertrekken, is directeur Rob Rotscheid doodleuk op vakantie gegaan.

Dat meldt RTV Utrecht. Rotscheid zat maandag nog bij de persconferentie in het stadhuis om tekst en uitleg te geven, maar is inmiddels vertrokken. Hij volgt daarmee burgemeester Aleid Wolfsen, die ook op vakantie is en die het asbestdebacle niet eens aanleiding vond om daarvan terug te keren.
Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 19, 2012, 22:51:53
#1
In dit topic kun je dagelijks nieuws plaatsen, van wat je vind wat wij moeten weten  #smiley_reading

Dat kan het hele artikel zijn zijn, met uiteraard de bronvermelding  #jaaa

Of post de link van het artikel  #smiley_typing   Succes!« Laatst bewerkt op: juni 23, 2016, 10:49:11 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Nieuws van de Dag-Holleeder
« Reactie #1 Gepost op: juli 19, 2012, 22:51:53 »