Nowlive.eu

Registreren
 

Nieuws van de Dag-Holleeder
gelezen 259762 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
* augustus 22, 2012, 15:12:11
#35
Ja inderdaad..is het zelfde als een meisje wordt aangerand of erger..."Ze liep in een kort rokje" dus ze daagde het uit   #smiley_nono

Het is te hopen dat een ieder die deze Badr verdedigd het nooit zelf mee hoeft te maken...en dat zo'n sukkel dan nog even zo'n column over je schrijft.

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Nieuws van de Dag
« Reactie #35 Gepost op: augustus 22, 2012, 15:12:11 »

augustus 22, 2012, 13:06:16
#34
Citaat: “Wie ’s nachts om half vier niet in disco’s komt, loopt geen risico om mensen als Badr tegen te komen.''

Dus anders gezegd: In de nacht niemand meer naar buiten of naar een feestje, Kan Badr doen wat hij wil, of waar hij goed in is....

Hoe haalt Meneer de Winter het in zn bolle hoofd, wat een kolder, helemaal als hij "zijn blog" als hetvrijewesten benoemt #icon_rolleyes

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 22, 2012, 13:05:46
#33
De Winter geschrokken van reacties op Hari-column

 AMSTERDAM -  Leon de Winter is flink geschrokken van de heftige reacties die zijn column over Badr Hari hebben losgemaakt. De Winter schreef maandag voor weekblad Elsevier een stukje waarin hij zijn bewondering uitsprak voor de van zes gevallen van zware mishandeling verdachte kickbokser.


Het gevolg: vele honderden boze en verontwaardigde reacties. “Sommige zijn schokkend. Ik wist niet dat Badr Hari zo wordt gevreesd en gehaat. Waar kom dat allemaal vandaan? Ik heb geen idee”, zo vraagt de schrijver zich af op zijn eigen site.

Op zijn blog herhaalt De Winter die redenatie nog maar eens. “Wie ’s nachts om half vier niet in disco’s komt, loopt geen risico om mensen als Badr tegen te komen.'''...

Meer lezen:  https://www.hetvrijewesten.nl/daarom-fascineert-badr-hari-mij-afshin-ellian/

Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* augustus 22, 2012, 11:33:01
#32
Badr werd kwaad  #huh elk mens wordt wel eens kwaad, die sukkel moet gewoon zijn handen en benen bij zich houden....onbetrouwbaar walgelijk sujet is het.

En keihard liegen hé, bij de telegraaf dat hij de mishandeling een laffe daad vindt en dat hij ook nog hoopt dat de daders snel gepakt zullen worden.  #kont misselijk mens!!

Gelogd


augustus 21, 2012, 22:48:04
#31
Badr werd kwaad toen Koen zei: ‘Was het geld van Gullit op?’

Een ding is zeker: Badr zal, als hij wordt veroordeeld voor (meervoudige) mishandeling strafvermindering krijgen omdat de Amsterdamse politie in nooit eerder vertoonde mate heeft gelekt naar de media. Sinds vandaag weten we sinds het lek ook dat Badr Hari een regen aan slagen heeft toegediend aan miljonair Koen Everink, op 7 juli in skybox 233 van de Amsterdam ArenA tijdens dansfeest Sensation. En we weten ook waarom Badr Hari er zo op los sloeg. Miljonair Everink, zelf ook in scheiding liggend, zei olijk tegen de kickbokser, in gezelschap van nieuwe liefde Estelle Cruijff: ‘Was het geld bij Gullit (Estelle’s ex, red) op?’.


Weinig mensen zullen het op dit moment met Badr Hari eens zijn, maar de rechter zal hem bij een mogelijke veroordeling toch gelijk moeten geven als hij aanvoert dat hij benadeeld is door het lekken van allerhande belastende zaken voor hem in dit onderzoek.

Want gelekt wordt er door de Amsterdamse rechercheurs die de kickbokser koste wat kost achter de tralies willen zien, omdat dat tot nu toe nooit is gelukt. Volgens de recherchuers omdat Badr Hari de vermeende slachtoffers zou hebben afgekocht, volgens de bokser omdat hij onschuldig is.

Wat de waarheid ook is in deze zaak laat de Amsterdamse politie alles lekken wat maar nadelig kan zijn voor Badr Hari. Zo weten we sinds vandaag dat Badr Hari Koen Evernk tijdens Sensation een regen van slagen heeft toegediend en dat tal van getuigen dat hebben bevestigd.

Zelfs de Eidhovenaar die voor hetzelfde feit vast zit, de mishandeling van Everink, zou dat hebben bevestigd. Staat allemaal in het proces-verbaal dat John van den Heuvel heeft ingezien.

Zo heeft de verslaggever ook kunnen lezen dat die slagenregen, althans volgens Badr Hari, begon nadat Everink de deur opendeed van skybox 233 de kickbokser en Estelle Gulliut zah en toen olijk meende te moeten zeggen: ‘Was het geld bij Gullit op’?Bron:zijonline

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 21, 2012, 22:46:42
#30
In elkaar geslagen Olivier: ‘Badr zei: Geen aangifte doen, hoor’

Eind juli wordt kickbokser Badr Hari gearresteerd op verdenking van twee mishandelingen. Datzijn er inmiddels zes, waarvan er drie worden behandeld in een rechtszaak. In Nieuwe Revu, spoorde slachtoffer ‘Olivier’ op die echter niet mee wilde werken aan dit artikel. Vrienden en omstanders, die anoniem willen blijven, doen dat wel. Een reconstructie.

 
De eerste twee klappen op zijn gezicht en een klap op zijn kaak krijgt Olivier die avond eind 2011 van Badr Hari’s vrienden. Olivier wankelt vervolgens naar achteren. Omstanders zien daarna hoe Hari aan komt lopen. Hij stapt recht op Olivier af, zegt niets, maar geeft hem meteen een harde kopstoot in het gezicht. Olivier zakt direct in elkaar.
 Blijkbaar geschrokken van zijn daad trekt Badr Hari de hevig bloedende Olivier daarna mee naar de damestoiletten.

Alle daar aanwezige vrouwen worden uit de wc’s gebonjourd. Later die avond vertelt Olivier hoe Hari begint met het schoonmaken van de enorme wond op zijn rechterwenkbrauw. Een toegesnelde portier laat de zaak rusten, na geruststellingen van Hari en een hevig versufte Olivier dat ze elkaar kennen. Daarna richt Hari zich weer tot het slachtoffer. ‘Je gaat toch geen aangifte doen, hč? Het is ook jullie schuld, laat ons toch met rust. Geen aangifte doen, hoor.’Bron:zijonline

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 21, 2012, 22:15:17
#29
'Badr heeft zorgplicht als professioneel bokser'

Badr Hari blijft de gemoederen bezighouden. Ook schrijver Leon de Winter wijdde gisteren een column aan hem. Hij noemt Badr heel opmerkelijk 'een parel voor de maatschappij'. De K1-fighter zou er allemaal niets aan kunnen doen, hij zou geprovoceerd worden.


Badr Hari lijkt deze zomer staatsvijand nummer een, maar hij krijgt steun. Volgens Leon de Winter zouden mannen expres ruzie met hem zoeken. "Wanneer Badr ergens verschijnt, worden bij veel mannen de machohormonen op volle toeren geproduceerd. Hij roept agressie en provocatie op, alleen al door zijn verschijning. Het is bijna iets dierlijks wat er gebeurt, iets ongrijpbaars", aldus de publicist in zijn column voor Elsevier

. Deskundigen denken heel anders over 't gaan en slaan van Badr Hari. Volgens hoogleraar strafrecht Theo de Roos vind je in de wet niet duidelijk dat als je wordt uitgedaagd, dat dit dan strafverminderend werkt. "Dat is aan de rechter, die heeft daar een grote ruimte voor en die moet alle omstandigheden van het geval bekijken", aldus de hoogleraar aan RTL Boulevard.

Sportpsycholoog Harry Kraan vond het artikel van Leon de Winter 'een originele gedachtengang' "Maar ik ben het niet helemaal met hem eens", vertelt hij aan RTL Boulevard. "Ik vind dat hij de zaken enigszins omdraait. Hij legt de bal als het ware bij de omstanders bij de omgeving en ik vind dat je dus juist moet kijken naar de eigen verantwoordelijkheid van die sporter."


Klik op de link en kies het 2e item ( Badr heeft...)

http://www.rtl.nl/actueel/rtlboulevard/home/index.xml
Bron:RTL.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 20, 2012, 12:48:10
#28
'Badr Hari is een parel voor de samenleving'

Publicist Leon de Winter neemt het op voor Badr Hari. In zijn column voor opinieweekblad Elsevier beschrijft hij de opgepakte kickbokser als 'een fenomeen', 'een schitterende sportman' en 'een parel voor de samenleving'. Volgens De Winter is alleen al Hari's voorkomen een reden om de mannelijke machohormonen op volle toeren te laten draaien. 'Alle alfamannetjes raken van streek als Badr binnenstapt'.


De Winter ontmoette Badr Hari een jaar geleden in een Amsterdams hotel en vond hem direct sympathiek. 'Hij was intelligent, charmant, geestig. Zijn naam zei me niets. Hij beviel me', beschrijft de publicist vol lof.

Zes mishandelingen
Het Openbaar Ministerie maakte donderdag bekend dat Hari wordt verdacht van zes mishandelingen. De twee oorspronkelijke verdenkingen zijn de incidenten bij Sensation in de Amsterdam ArenA en eentje vorig jaar in Club Air.

Daar zijn bij gekomen: een tweede mishandeling in Club Air, een poging tot zware mishandeling in de Amsterdamse club Jimmy Woo in mei, een mishandeling in de Amsterdamse horecazaak Cooldown in december en de mishandeling van een vrouw vorig jaar.

Dierlijks
De Winter gunt de kickbokser deze aantijgingen niet en is van mening dat Hari alleen al door zijn verschijning agressie en provocatie oproept. 'Het is bijna iets dierlijks wat er gebeurt, iets archaďsch en tegelijk ongrijpbaars'.

Slachtoffer miljonair Koen Everink wordt in het column niet overgeslagen. 'Alle alfamannetjes raken van streek als Badr binnenstapt. En dat betekent dat er mannen zijn die hem uitdagen, zeker als ze gezopen en gesnoven hebben (wat had slachtoffer Koen, een getrouwde man, 's nachts om half vier in de Arena te zoeken, en wat zat er zoal in zijn bloed?)'

Zwaktes
Duidelijk is dat De Winter veel sympathie heeft voor Hari, maar de kickbokser zal wel moeten werken aan 'een aantal zwaktes'. Als hij dat doet, dan wordt hij een 'parel voor de samenleving' en zou een gevangenisstraf funest zijn. 'Hem straffen met een gevangenisstraf die zijn loopbaan kapot maakt, is hetzelfde als levenslang'.

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 20, 2012, 11:53:50
#27
Verkeersboetes uit België niet meer geďnd

De Nederlandse verkeersovertreder die daarvoor bij onze zuiderburen een boete krijgt, gaat vrijuit. Duizenden boetes van Nederlanders worden namelijk sinds begin 2012 niet meer geďnd. De Belgische politie vindt het te veel moeite om de kentekengegevens op te vragen in een nieuw computersysteem.


Tot dit jaar vroegen Belgische agenten informatie over verkeersovertreders bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) in Veendam via visitekaartjes, faxen en e-mails. Het RDW werkt niet meer mee aan deze 'informele' methodes.  Het kost te veel tijd, want er waren in Veendam tien mensen mee bezig. De Belgische politie klaagt nu dat het RDW daarmee is gestopt.

Veel politiekorpsen in België leggen bekeuringen aan Nederlanders nu naast zich neer, want zonder adresgegevens kan een boete toch niet worden geďnd. In Antwerpen worden de kentekens genoteerd in de hoop de Nederlander bij een volgende gelegenheid wel de bon te kunnen overhandigen.

'Het is onzin dat wij hindernissen opwerpen,' zegt Hans van der Bruggen, voormalig adjunct-directeur van de RDW en nu voorzitter van de Europese associatie van kentekenautoriteiten. 'Politiekorpsen kunnen terecht bij het nieuwe Europese systeem. Ook de Belgen.'
 


Bron:VK

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 19, 2012, 23:34:03
#26
Mental Theo in de bres voor oververhitte kinderen

AMSTERDAM -  Voor DJ Theo Nabuurs – Mental Theo – en zijn collega DJ Sterretje - Tony Star – was een Ryanair-vlucht naar Mallorca, die hen naar een nieuw optreden in de discotheek Veronica had moeten brengen, niet de leukste geworden.


Om nog onbekende reden moest het toestel lang wachten, in de bijna tropische hitte. Omdat de deuren dicht bleven en de temperatuur in het toestel flink opliep, kregen vooral kinderen het Spaans benauwd, zo blijkt uit bovenstaand filmpje dat Theo de wereld instuurde.

Het vliegtuigpersoneel, dat daar in eerste instantie weinig aan leek te kunnen of willen doen, werd wat toeschietelijker toen Mental Theo de stresssituatie begon te filmen, maar zelfs de uitroep ,,I’m from the press’’ bracht geen grote haast teweeg bij het cabinepersoneel. Uiteindelijk werd de kinderen wel met wat natte handdoeken enige verkoeling gebracht.

Later, zo twitterde de DJ vrolijk verder, werden de passagiers in een ander toestel overgebracht en met veel vertraging alsnog naar het Spaanse vakantie-eiland gevlogen.

Of de kous daarmee voor Theo af is, moet nog worden afgewacht, want:Klik voor het filmpje: http://yfrog.com/0qi7jolyztppbfheiyomybgnz

Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 17, 2012, 21:14:01
#25
'Estelle is achternaam niet waard'

AMSTERDAM -  Henny Cruijff, vader van Estelle, gunt zijn dochter niet de achternaam 'Cruijff'. Hij is nog steeds ontsteld hoe zijn dochter Estelle verzeild is geraakt in de situatie met haar nieuwe liefde, Badr Hari.


"Dat ze maar snel gaan trouwen, zodat ze een andere achternaam draagt," vertelt de vader van Estelle vandaag aan RTL Boulevard.

Henny Cruijff snapt niet wat zijn dochter bezielt. De broer van Johan Cruijff heeft Estelle van tevoren al gewaarschuwd. Ook vindt hij het vervelend dat Estelle niet ingaat op zijn aanbod om een goede, onafhankelijke advocaat in de arm te nemen.

Henny baalt ervan dat zijn dochter in eerste instantie geen juiste verklaring heeft afgelegd aan de politie. Zij heeft immers gezien wat er gebeurd is met Koen Everink in een skybox van de Amsterdam ArenA tijdens Sensation White. "Dit is natuurlijk niet hoe ik haar heb opgevoed", zegt Henny tegen het showbizprogramma.

“Als familie hopen we dat ze snel gaan trouwen, zodat ze een andere achternaam krijgt", zegt Henny. "We hebben geen behoefte aan dit soort verhalen. Ik weet niet in welke kringen mijn dochter zich ophoudt, maar de familienaam moeten we niet zomaar laten verpesten."

Hoewel Estelles vader niet blij is met de situatie, zegt hij klaar te blijven staan voor zijn dochter. "We staan als familie klaar voor Estelle, ook met advocaten."Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 17, 2012, 19:12:14
#24
Rafaël en Sylvie kennen verdachte mishandeling niet

Gisterenavond meldde misdaadblog Crimesite dat Ferhat Y., naast Badr Hari verdachte in de mishandeling van Koen Everink tijdens muziekfestival Sensation White, een bekende van voetballer Rafaël van der Vaart en zijn vrouw Sylvie zou zijn. Van der Vaart laat in een persverklaring weten Y. niet te kennen.

 
'De familie Van der Vaart hecht er aanzienlijke waarde aan om u te informeren dat de verdachte absoluut geen bekende van hen is. Ze weten dan ook niet hoe deze man verder heet of wat hij doet. De heer Ferhat Y., (die in een groter gezelschap verkeerde - allen geen bekenden van de familie Van der Vaart), kwam Rafael en Sylvie van der Vaart op vakantie in Marbella tegen en vroeg, zoals dat vaker gaat, of hij met hen op de foto mocht. Een van de foto's is kennelijk op zijn Facebook pagina geplaatst de suggestie wekkende dat zij bekenden van elkaar zouden zijn. Dat is dus geenszins het geval', luidt de reactie op het artikel op Crimesite.

Crimesite deed de melding, dat verdachte Ferhat Y. het sterrenstel zou kennen, op basis van, wat zij zelf noemen, 'een betrouwbare bron'. Eerder kwam de site als eerste met het nieuws dat Badr Hari betrokken zou zijn bij de mishandeling van Everink.

Foto's verwijderd
Foto's op de Facebook-pagina van Y., waarop hij samen met Rafaël aan tafel te zien is tijdens een vakantie in het Spaanse Marbella, zijn inmiddels verwijderd, maar wekken de suggestie dat hij het stel kent. 'Dat is dus geenszins het geval', aldus Van der Vaart. Ook plaatste hij een close-up van een lachende Sylvie in het zwembad.

Een week nadat de foto's in Spanje werden gemaakt, werd de 34-jarige Eindhovenaar aangehouden. Y. wordt ervan verdacht begin juli miljonair Everink zwaar letsel te hebben toegebracht in een skybox van de Amsterdam Arena. Voor dezelfde mishandeling werd, nadat hij zichzelf meldde bij de politie, ook kickbokser Badr Hari aangehouden. Justitie heeft het voorarrest tegen Hari inmiddels met 90 dagen verlengd.

Hari wordt, naast de molestatie van Everink, nog van vijf andere gevallen van mishandeling verdacht. Het OM spreekt in geval van beide mannen niet van 'een hoofdverdachte en een mede-verdachte.' Beiden zijn volgens justitie 'gewoon verdachte.' Het onderzoek in de zaak loopt nog, en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.
 


Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 17, 2012, 14:11:28
#23
Wilders: Badr Hari na veroordeling land uit

AMSTERDAM -  PVV-leider Geert Wilders vindt dat kickbokser Badr Hari naar Marokko moet worden gestuurd als hij hier wordt veroordeeld voor geweld.


"Nederlandse nationaliteit afpakken en na uitzitten straf linea recta op vliegtuig naar Marokko”, liet Wilders vrijdag weten. Donderdag werd bekend dat het Openbaar Ministerie Hari inmiddels verdenkt van zes mishandelingen.Bron:Telegraaf

« Laatst bewerkt op: augustus 17, 2012, 14:15:04 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 17, 2012, 00:13:32
#22
Kan Badr Hari TBS krijgen ?

Badr gaf het zelf al toe in interviews ,er zit soms een steekje los bij de kampioen. Deze info en de meerdere mishandelingen waar Badr nu verdacht van word, en al in het verleden voor is veroordeeld ,maken de weg vrij voor een psychologisch onderzoek. Volgens bronnen bij Justitie tenminste ,die zeggen,weliswaar anoniem,dat er al een gerechtspsychiater is ingeschakeld.


Wil het OM nu voor altijd korte metten maken met de gewezen Marokkaans Amsterdamse K1 ster? Het lijkt erop ,en in de dagvaarding en in perspublicatie’s werd hij al de schrik van Amsterdam genoemd. Iemand die niet in staat voor zijn daden maar verschrikkelijk goed kan vechten is een gevaar. Een wapen zonder veiligheidspal ,je hoeft hem maar aan te raken met een paar borreltjes op en je kan er geweest zijn. Zo lopen er wel meer rond in de maatschappij ,lopende vechtmachines en tijdbommen. Badr heeft bekend dus eronder uit komen lijkt onmogelijk ,en mag hij mede door zijn bekentenis ,slechts hopen op een goede bui van de rechter.

Badr zal als voorbeeld gaan gelden voor velen en lijkt een lange straf tegemoet te zien. Zou het dan ook meteen het einde betekenen van zijn miljoenen contract ?

 (B)Estelle zal zeker niet op hem wachten ….Bron:crimesite

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 17, 2012, 00:01:05
#21
Ferhat Y. is mede-verdachte Badr Hari

De hoofdverdachte in de mishandeling van Koen Everink is de Turkse Nederlander Ferhat Y. Dat heeft een betrouwbare bron aan Crimesite bevestigd. De 34-jarige Ferhat wordt ervan verdacht zwaar letsel te hebben toegebracht aan Koen Everink tijdens Sensation White in de Amsterdamse Arena. Opvallend detail: Ferhat was enkele weken na de mishandeling nog in Marbella in het gezelschap van Tottenham Hotspur voetballer Rafael van der Vaart en zijn vrouw Sylvie.


Ferhat Y. was samen met Badr op de avond van de mishandeling in de inmiddels veelbesproken skybox in de Arena, waar zakenman Koen Everink op zeker moment binnenstapte. Everink maakte een opmerking die verkeerd viel bij Badr. Volgens Badr's advocaat Benedicte Ficq heeft hij toen "een klap met de bovenkant van zijn hand heeft gegeven in het gezicht van Everink". Voor andere verwondingen van het slachtoffer zou Badr volgens Ficq niet verantwoordelijk zijn.
 
Daarvan wordt Ferhat Y. verdacht, een 34-jarige Eindhovenaar uit de wijk Woensel-Noord. Samen met een nog onbekende negroďde man zou hij Everink zo zwaar hebben toegetakeld, dat die zijn voet brak, waardoor Everink mogelijk de rest van zijn leven gedeeltelijk invalide is. Volgens Benedicte Ficq heeft Badr zich 'gedistantieerd' van deze gebeurtenissen.

Over Ferhat Y. is weinig bekend, behalve dat hij werkte in een hotel in Geldrop, enkele panden in Eindhoven bezit en vechthonden fokt. Opmerkelijk is dat hij op zijn Facebook pagina foto's heeft gepubliceerd die een week voor zijn arrestatie zijn genomen, waarop hij samen met Rafael van der Vaart op een terras zit in het Spaanse Marbella. Ook heeft hij op die dag een foto van Sylvie van der Vaart gemaakt. Het is onduidelijk of het tweetal daadwerkelijk bevriend is met Ferhat Y. of dat er sprake was van een toevallige ontmoeting. De foto's werden genomen op 20 juli en op de 28e werd Ferhat Y. gearresteerd.Bron:Crimesite

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Nieuws van de Dag
« Reactie #21 Gepost op: augustus 17, 2012, 00:01:05 »