Nowlive.eu

Registreren
 

MH17
gelezen 140142 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juni 08, 2017, 13:17:10

Nabestaanden mogen laatste beelden slachtoffers MH17 zien


Nabestaanden van vlucht MH17 mogen de laatste camerabeelden van hun dierbaren, voor vertrek op Schiphol, bekijken. Dat heeft het ministerie van Veiligheid en Justitie laten weten in een overleg met het bestuur van de Stichting Vliegramp MH17. Waar en hoe dit zal gebeuren, wordt door het ministerie nog bekeken.


De nabestaanden proberen al bijna drie jaar de laatste bewegende beelden van de slachtoffers te zien te krijgen. Op de beelden is te zien hoe bemanningsleden en passagiers van MH17 op 17 juli 2014 inchecken voor hun vlucht naar Kuala Lumpur (Maleisië). Het toestel van Malaysia Airlines werd boven Oost-Oekraïne door een buk-raket uit de lucht geschoten. Daarbij kwamen alle 298 inzittenden, onder wie 196 Nederlanders, om het leven.

De beelden, die zijn gemaakt door 34 bewakingscamera’s in de vertrekhal en lounge van Schiphol, zijn in bezit van het Openbaar Ministerie.
Onbegonnen werk

De stichting voert al ruimte tijd gesprekken met het OM over de beelden. In februari 2016 liet het OM weten de beelden niet beschikbaar te stellen. Volgens justitie was het ‘onbegonnen werk’ om al die opnamen te bekijken en van elke reiziger die te zien is vast te leggen of het een slachtoffer van MH17 is. ,,Tot onze grote spijt kan het OM daarom geen beelden verstrekken aan de nabestaanden'', stelde justitie toen.

De beelden hebben geen opsporingsbelang, maar werden toch bewaard omdat ze voor nabestaanden belangrijke emotionele waarde hebben. Daarbij is ook gezegd dat minister Stef Blok (V&J) de bevoegdheid heeft om anders te beslissen.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: MH17
« Reactie #244 Gepost op: juni 08, 2017, 13:17:10 »

september 28, 2016, 17:56:24
Australië tevreden over MH17-onderzoek

Australië is blij met de vorderingen van het onderzoek naar de ramp met vlucht MH17. Dat liet de Australische minister van Buitenlandse Zaken Julie Bishop weten in een verklaring. Het blijft volgens haar wel essentieel dat de internationale gemeenschap het strafrechtelijk onderzoek blijft steunen.


,,Australië roept alle landen die kunnen helpen op om volledige medewerking te verlenen aan het onderzoek en de vervolging", aldus Bishop. ,,Hoewel we het verdriet van diegenen die hun geliefden die dag verloren niet kunnen wegnemen, kunnen we wel alles doen om ervoor te zorgen dat er op een onafhankelijke, eerlijke en transparante wijze recht wordt gesproken."

Iedere optie
Australië verloor 38 ingezetenen tijdens de vliegramp. Bishop liet eerder al weten het onderzoek te willen voortzetten en daarvoor ook geld en mankracht vrij te maken. ,,Er is een aantal mogelijke opties mocht het rapport de schuldigen aanwijzen", zei ze toen. ,,We zullen niet worden afgeschrikt. 298 mensen zijn omgekomen bij dat ongeval, waaronder 38 Australiërs en we zullen niet rusten tot we iedere mogelijke optie hebben aangewend om familie en vrienden van de overledenen recht te doen."Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 28, 2016, 13:55:09
LIVE: Zeker 100 betrokkenen rond BUK-raket geïdentificeerd

Het Openbaar Ministerie (OM) presenteert om 13.00 uur de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerschieten van vlucht MH17 boven Oost-Oekraïne. Onder meer het type Buk-raket dat gebruikt is en de precieze locatie waarvandaan dat is gedaan wordt besproken. De vraag is of het OM een dader zal aanwijzen.

Volg alle ontwikkelingen hieronder in ons liveblog.


--->>>  http://www.ad.nl/dossier-rampvlucht-mh17/live-zeker-100-betrokkenen-rond-buk-raket-geidentificeerd~ad144eaf/
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 17, 2016, 19:55:56
Honderden nabestaanden herdenken ramp MH17

VIJFHUIZEN - De slachtoffers van de ramp met vlucht MH17 zijn zondagmiddag herdacht door nabestaanden. Alle 298 namen van de slachtoffers werden opgelezen en rond 15.20 uur, het tijdstip dat het contact verloren ging met het vliegtuig, werd een minuut stilte gehouden. Ongeveer achthonderd mensen woonden de herdenking bij in Vijfhuizen.


Er werd gezongen, gedanst en nabestaanden hielden toespraken. Nienke Tol droeg een gedicht op met de titel Mijn zusje, over het omgaan met het verlies. Riet Martens droeg een gedicht op over het leven als nabestaande na de ramp met de titel De glans is er af.

Evert van Zijtveld van Stichting Vliegramp MH17 zei aan het begin van de herdenking dat de bijeenkomst een gevoel van saamhorigheid geeft. Ook zei hij dat twee slachtoffers niet zijn teruggevonden en dat dit zwaar is voor de familie.
Emoties

Tijdens het oplezen van de namen van de slachtoffers kwamen bij nabestaanden emoties los. Dat gebeurde ook bij het tonen van foto's van de inzittenden van de Boeing 777 van Malaysia Airlines die op 17 juli 2014 boven Oost-Oekraïne werd neergeschoten.

Premier Mark Rutte was ook bij de herdenkingsceremonie bij, op uitnodiging van de nabestaanden. Rutte kwam om de nabestaanden te steunen. Hij sprak niet.

Vorig jaar was de herdenking in Nieuwegein. Dit keer was de bijeenkomst in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, dicht bij de plek waar de nabestaanden in 2017 het gedenkteken ter nagedachtenis aan de slachtoffers willen onthullen.

Het gaat daarbij om een grote wand van 6 meter hoog en 25 meter lang. De wand staat symbool voor de zwaarte van het verlies. In het midden zit een 'oog', een gat waar zonlicht doorheen komt. Dat staat symbool voor hoop. De namen van de slachtoffers worden in de wand gegraveerd.

Precies twee jaar na de ramp is er voor de nabestaanden nog altijd onzekerheid. De Onderzoeksraad voor Veiligheid concludeerde vorig jaar dat het toestel is neergeschoten met een Buk-raket. Maar het strafrechtelijk onderzoek naar wie verantwoordelijk is, loopt nog altijd.

Na de zomer worden de eerste resultaten gepresenteerd. De weg naar een berechting van de verantwoordelijken is dan nog lang.
Schadevergoeding

Inmiddels is een akkoord gesloten tussen Malaysia Airlines en het overgrote deel van de nabestaanden van de Nederlandse slachtoffers over een schadevergoeding. Dat zegt letselschade-advocaat Veeru Mewa, die nabestaanden bijstaat, bij de NOS. Over de inhoud van het akkoord wordt niets bekendgemaakt, hebben de partijen afgesproken.

NU LIVE: Hilversum herdenkt ramp MH17

-->>  http://www.rtvnh.nl/nieuws/188569/vanavond-live-hilversum-herdenkt-ramp-mh17Bron:GooienEemlander
« Laatst bewerkt op: juli 17, 2016, 20:00:24 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 17, 2016, 15:38:30
Herdenking slachtoffers MH17 begonnen

VIJFHUIZEN - De herdenking van de slachtoffers van de ramp met vlucht MH17 is zondagmiddag begonnen. Alle 298 namen van de slachtoffers worden opgelezen en er zal een minuut stilte worden gehouden. Ongeveer achthonderd mensen zijn aanwezig bij de herdenking in Vijfhuizen bij Schiphol.


Nabestaanden houden toespraken en zingen. Evert van Zijtveld van Stichting Vliegramp MH17 zei aan het begin van de herdenking dat de bijeenkomst een gevoel van saamhorigheid geeft. Ook zei hij dat twee slachtoffers niet zijn teruggevonden en dat dit zwaar is voor de familie.

Premier Mark Rutte woont de herdenkingsceremonie bij, op uitnodiging van de nabestaanden. Met zijn aanwezigheid wil Rutte de nabestaanden steunen. Hij zal niet spreken.

De minuut stilte zal worden gehouden rond 15.20 uur, het tijdstip dat op 17 juli 2014 het radiocontact met de Boeing 777 van Malaysia Airlines verloren ging boven Oost-Oekraïne.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 07, 2016, 11:37:49

Justitie haalt MH17-geheimen uit kluis in Zwitserland


Het Openbaar Ministerie heeft documenten van een Duitse privédetective uit een kluis in een Zwitserse bank laten halen. Daarin staat mogelijk informatie over de verantwoordelijkheid voor de ramp met vlucht MH17.


,,De Zwitserse rechter moet eerst beslissen of de inhoud aan ons ter beschikking wordt gesteld'', zegt het parket in Rotterdam tegen De Telegraaf.

Het gaat om papieren van speurder Josef Resch. Die kreeg na de ramp een opdracht van een onbekende opdrachtgever. Die loofde 30 miljoen euro uit voor de gouden tip. Er zou daadwerkelijk 17 miljoen euro aan iemand zijn betaald.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 06, 2016, 23:51:24
Digitaal magazine voor nabestaanden ramp MH17

DEN HAAG - - Op internet is sinds maandag een magazine in te zien waarin vragen worden beantwoord over het onderzoek naar de vlucht MH17 van Malaysia Airlines. Bij de vliegramp op 17 juli 2014 kwamen alle 298 inzittenden, onder wie 196 Nederlanders, om het leven.


,,In het e-magazine leggen we uit hoe het onderzoek in elkaar zit. Er werken zo'n honderd mensen aan mee, uit de betrokken landen: Australië, België, Maleisië, Oekraïne en Nederland'', aldus Wilbert Paulissen, hoofd landelijke recherche van de politie. Het gaat volgens hem om het grootste onderzoek uit de geschiedenis van de politie. ,,Alles wordt uit de kast gehaald om dit drama op te helderen.'' Het e-magazine is een gezamenlijke productie van politie en het Openbaar Ministerie (OM).

,,Het is vooral gemaakt voor de nabestaanden, zij zijn de norm voor ons. Maar voor iedereen is dit een interessant magazine'', aldus Paulissen. De eerste resultaten van het onderzoek worden na de zomer gepresenteerd. ,,Dan gaat het vooral om het wapen dat is gebruikt en de plaats waarvandaan dit wapen is afgevuurd. De andere resultaten komen later.''

https://www.om.nl/@94730/digitaal-magazine/Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 06, 2016, 14:55:08

'Uitlaat Buk-raket gevonden op rampplek van MH17'


Op de rampplek van vlucht MH17 in Oekraïne is de 'uitlaat' van een BUK-raket gevonden. Het gaat om de zogeheten Venturi, die aan de onderzijde van de raket zit en waaruit de aandrijfgassen komen. Het is één van de bevindingen die het Joint Investigation Team (JIT), dat onderzoek doet naar de toedracht van de ramp, online heeft gezet.


Het JIT beschrijft de megaoperatie die na juli 2014 is gestart om uit te vinden waardoor vlucht MH17 uit de lucht is gehaald. Vliegtuigonderdelen tot 6.000 kilo tot deeltjes van één kubieke centimeter zijn tegen het licht gehouden.

Zirkonium
Kleine stukjes metaal uit de lichamen van enkele slachtoffers leverden een eerste doorbraak op. Het ging om de stof zirkonium, dat alleen wordt gebruikt in het glas van de cockpit. Een sterke aanwijzing dat de metaalstukjes van buiten via het cockpitglas in het slachtoffer terecht gekomen is. ,,Belangrijker nog is dat deze stukjes in meerdere slachtoffers teruggevonden zijn," zegt forensisch onderzoeker Jouke Jonker. ,,Dat maakt het onwaarschijnlijk dat hiermee gemanipuleerd is."

Het onderzoek van het JIT heeft vertraging opgelopen. Het onderzoeksteam zou voor de tweede helft van dit jaar het onderzoek afronden naar het wapen waarmee vlucht MH17 is neergeschoten en de afvuurlocatie. Het JIT wacht bijvoorbeeld nog op informatie uit Rusland over BUK-installaties. In enkele gevallen stuitte het JIT op tegenwerking, zo blijkt uit de verslagen. Zo kreeg het team vorig jaar geen toestemming van de separatisten in Luhansk om technisch onderzoek te doen naar telefoonzendmasten in dat gebied.

Onafhankelijk
,,Volgens een scenario, dat uit open bronnen bekend is, zou een raketinstallatie van de grens via dit gebied naar Donetsk zijn gereden", zegt kolonel Daan Noort van de Koninklijke Marechaussee. ,,Met metingen wilden we nagaan of die gegevens inderdaad kunnen kloppen. Voor het strafrechtelijk onderzoek is het wenselijk om ook zelf die onafhankelijke waarnemingen te doen."

Maar na lang aandringen lukte het niet om deze regio te betreden. De vertegenwoordigers van de zelfverklaarde Volksrepubliek wilden in gesprekken met de OVSE geen toegang verlenen. ,,Het is jammer dat dit gedeelte niet gelukt is, maar we hebben goede hoop dat de metingen die we wel hebben kunnen doen in de regio Donetsk voldoende resultaten hebben opgeleverd. Bovendien is het belangrijkste dat we het wel geprobeerd hebben."Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 07, 2016, 23:16:51
Tachtig man politie fulltime op MH17

BUNNIK - Een team van tachtig politiemensen is nog steeds fulltime bezig met het onderzoek naar de daders van de aanslag op de MH17. Dat heeft Wilbert Paulissen, hoofd van de landelijke recherche, maandag tegen de nabestaanden van de ramp met de MH17 verteld op een nabestaandenbijeenkomst.


,,Dat is echt heel veel. Bij een groot onderzoek zijn meestal vijftien tot twintig mensen betrokken. Dit is een club met een groot commitment.’’ Ze werken vanuit Nederland en Kiev.

,,Het is lastig en ingewikkeld dat we zoveel informatie nog niet kunnen delen, terwijl we met zoveel bezig zijn’’, blikte hoofdofficier van justitie Fred Westerbeke, de leider van het onderzoek, terug. ,,Dat kan het onderzoek in gevaar brengen. We willen geen informatie weggeven die de daders kan helpen. Je moet het materiaal ook nog presenteren aan de rechter. Als je dat eerst aan de media doet, kan je daar later last van krijgen.’’

Raketsysteem

Politie en Openbaar Ministerie verwachten dat ze voor de tweede helft van het jaar de exacte afvuurlocatie en het gebruikte raketsysteem bekend kunnen maken. De Onderzoeksraad Voor Veiligheid (OVV) definieerde in haar onderzoek naar de ramp in oktober al een gebied van 240 vierkante kilometer en concludeerde dat de MH17 met een Buk-raket neergehaald moet zijn. Politie en OM verwachten nog preciezer te zijn over welk systeem precies gebruikt is.

De afgelopen periode heeft de politie veel tijd gestoken in het verdiepen in raketsystemen. ,,Dat is belangrijk voor de schuldvraag’’, legt Paulissen uit. ,,Wordt het door een persoon bediend, of door meerdere mensen? Kan het een verkeersvliegtuig van een legervliegtuig onderscheiden? Dat is allemaal relevante informatie voor de uiteindelijke vervolging van de daders.’’

Getuigenverklaring

In het onderzoek zijn meer dan honderd getuigen gesproken. De politie spreekt van relevante getuigenverklaringen, maar kan niet verder ingaan op de aard van de verklaringen en of het ook om ooggetuigen gaat.

Westerbeke zegt er vertrouwen in te h
Bron:GooienEemlander.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 30, 2015, 01:50:43
Politiemedewerker zit vast na MH17-advertentie Marktplaats

Een medewerker van de politie is buiten functie geplaatst omdat hij ervan verdacht wordt dienstgoederen via internet te hebben aangeboden. Het gaat onder andere om kledingstukken die door de medewerker gebruikt zijn bij het onderzoek naar vliegramp MH17. De man is aangehouden op verdenking van verduistering, meldt de politie zondagavond.


Naast de kledingstukken stond er in de advertentie ook een tissuezakje van Malaysia Airlines en een klein stukje onbekend materiaal. Onderzoek moet uitwijzen of deze goederen van het ramptoestel afkomstig zijn.
De politie is een intern onderzoek begonnen. Het Openbaar Ministerie is bezig met een strafrechtelijk onderzoek.

RTV Oost meldt dat er op Marktplaats een stukje van het vliegtuig werd aangeboden. Of de goederen echt van het ramptoestel afkomstig zijn moet onderzoek uitwijzen. Of de politiemedewerker de spullen ook daadwerkelijk heeft verkocht is niet duidelijk. Er is een intern onderzoek naar de medewerker gestart én er is een strafrechtelijk onderzoek gestart onder leiding van het Openbaar Ministerie Oost-Nederland. De politiemedewerker zit voorlopig vast.

'Maatschappelijke tragedie'
Marktplaats verwijderde zaterdag de ,,aanstootgevende en onethische'' advertentie van de website, zo zei een woordvoerster van de verkoopsite. ,,Het gaat om een menselijke tragedie met enorme maatschappelijke impact. De advertentie is daarmee in strijd met de voorwaarden.'' Marktplaats heeft contact opgenomen met de politie en zegt volledige medewerking te verlenen aan een onderzoek.

Bij de ramp met de vlucht MH17 boven Oekraïne kwamen vorig jaar alle inzittenden om het leven, onder wie veel Nederlanders.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 28, 2015, 22:53:38
Marktplaats verwijdert advertentie spullen MH17-ramp

AMSTERDAM - Marktplaats heeft zaterdag een advertentie verwijderd van iemand die spullen aanbood van de vorig jaar boven Oekraïne neergehaalde vlucht MH17. Bij deze vlucht kwamen alle inzittenden, onder wie veel Nederlanders, om het leven.


Voor 1500 euro werd een 'samengestelde wanddecoratie met goederen van de MH17-ramp' onder de aandacht gebracht. Daarbij zaten volgens de advertentie onder meer een origineel gedragen hesje en petje van het onderzoeksteam, een klein fragment van de romp van het ramptoestel en een tissuezakje van Malaysia Airlines, afkomstig van de crashsite.

Deze "aanstootgevende en onethische" advertentie is direct van de website gehaald, zegt een woordvoerster van Marktplaats naar aanleiding van berichtgeving van de NOS. "Het gaat om een menselijke tragedie met enorme maatschappelijke impact, De advertentie is daarmee in strijd met de voorwaarden", aldus de woordvoerster.

Er is contact opgenomen met de politie. Marktplaats heeft hierbij volledige medewerking aangeboden. Het is nog niet bekend of de politie iets gaat ondernemenBron:telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 23, 2015, 16:57:05
MH17-onderzoek doelwit van cyberspionage

De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) bevestigt dat de organisatie die onderzoek heeft gedaan naar de ramp met MH17 doelwit is geweest van pogingen tot cyberspionage. De OVV heeft geen aanwijzingen dat de aanvallen zijn geslaagd. Dat heeft een woordvoerder vrijdag laten weten.


Rond de presentatie van het onderzoek naar de MH17-ramp hebben cyberspionnen geprobeerd binnen te dringen in de computersystemen van de OVV, meldt cyberbeveiliger Trend Micro. Op 28 september en 14 oktober (de dag na de presentatie) hebben ze nep-servers opgezet. Zo hoopten ze gebruikersnamen, wachtwoorden en andere codes van onderzoekers te krijgen. Het is niet duidelijk of de aanval is geslaagd.

De aanvallers zouden ook ramponderzoekers bij 'een belangrijke partner van de Onderzoeksraad' hebben belaagd, zonder de naam van die partner te noemen. 'We konden de betrokken partij in een zeer vroeg stadium waarschuwen, waardoor we waarschijnlijk hebben voorkomen dat de aanval is geslaagd', stelt Trend Micro.

Trend Micro heeft een wereldwijd beveiligingsnetwerk waar ze bijvoorbeeld cyberspionage en cybercrime in de gaten houden. Daarop zagen ze verdachte activiteiten, gericht op het MH17-onderzoek over neerhalen van het toestel van Malaysia Airlines boven Oost-Oekraïne. Het bedrijf heeft vervolgens de Nederlandse autoriteiten gewaarschuwd, aldus een woordvoerder tegen het ANP.

Volgens Trend Micro behoren de daders tot Pawn Storm. Dat is een schimmige groep die het geregeld gemunt zou hebben op tegenstanders van de Russische autoriteiten. Trend Micro brengt Pawn Storm in verband met eerdere cyberaanvallen op onder meer het Witte Huis, de NAVO, Russische dissidenten, Syrische oppositieleden en Arabische landen.
Bron:VK

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 14, 2015, 19:38:50
'Daders MH17 worden nooit berecht'

Een grote meerderheid van 88 procent van de Nederlanders denkt dat de daders van de aanslag op vlucht MH17 nooit zullen worden berecht. Dit is althans de uitkomst van een opiniepeiling van Maurice de Hond in opdracht van omroep WNL.


Onder PVV-stemmers is zelfs 93 procent die mening toegedaan. Van de CDA-stemmers is maar 73 procent sceptisch over de vooruitzichten op berechting.

Zwakke opstelling
53 procent van de ondervraagden vindt dat Nederland zich te zwak opstelt ten opzichte van Rusland in de MH17-kwestie. Ook bij deze vraag is het percentage onder PVV-stemmers hoger: 63 procent. Van de CDA-stemmers vindt maar 44 procent de houding van Den Haag te slap.

De peiling wordt woensdagavond gepresenteerd in het programma WNL Opiniemakers op NPO2.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 14, 2015, 14:45:17
Onderzoek OVV beneden peil

De Russische luchtvaartautoriteit Rosaviatsia is er niet zeker van dat vlucht MH17 is neergehaald door een Buk-raket. De chef van het agentschap zei dat vandaag tijdens een persconferentie.


Stortsjevoj reageerde op het uitgebreide rapport dat de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) gisteren presenteerde. Daarin staat dat de Boeing 777 boven Oost-Oekraïne met een Buk-raket uit de lucht is geschoten. Stortsjevoj was uiterst kritisch over het OVV-onderzoek. "De logica in het rapport is beneden peil", stelt hij.

Wat de Russen betreft is de zaak nog niet gesloten. "De Russische Federatie gaat door met het onderzoek naar de oorzaak van de beschadiging aan het vliegtuig. Want wij hebben geen gegevens en feiten waaruit blijkt dat de schade is aangebracht door een Buk-raket", zei topman Oleg Stortsjevoj.
Russische informatie genegeerd

Volgens hem heeft de OVV belangrijke Russische informatie naast zich neergelegd en zijn de berekeningen van de lanceerplek van Buk-fabrikant Almaz-Antey uit hun context gehaald.

Op meerdere punten komen de bezwaren van Rosaviatsia overeen met de kritiek van de wapenfabrikant, die gisteren al reageerde. Beiden rekenen het Oekraïne zwaar aan dat het luchtruim boven het oosten van het land open bleef voor burgervliegtuigen, hoewel daar al meerdere militaire vliegtuigen waren neergeschoten.Bron:NOS

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 13, 2015, 16:07:34
Crash...

Film over het onderzoek van de Onderzoeksraad voor Veiligheid naar de oorzaak

van de crash met vlucht MH17 op 17 juli 2014 boven het oostelijk deel van Oekraïne

en over het onderzoek naar het overvliegen van conflictgebieden.

De film is gebaseerd op de onderzoeksrapporten van de Onderzoeksraad


Gepubliceerd op 13 okt. 2015


Zeer zeker de moeite waard om deze film goed te bekijken.


.[youtube=580,385]//www.youtube.com/embed/aNNOX2O1cFQ?rel=0[/youtube]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: MH17
« Reactie #230 Gepost op: oktober 13, 2015, 16:07:34 »