Nowlive.eu

Registreren
 

Joran van der Sloot in Peru
gelezen 409720 keer 0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.
september 17, 2017, 19:11:08

Vriend Joran van der Sloot bekent:

                                We verbrandden de schedel van Natalee


John Ludwick, een vriend van Joran van der Sloot, heeft toegegeven dat hij samen met Joran de botten van Natalee Holloway heeft laten verdwijnen. Dat heeft hij gezegd in een documentaireserie over de zoektocht naar de Amerikaanse.


In de serie The Disappearance of Natalee Holloway gaat de vader van Natalee, Dave Holloway, samen met privé-detective TJ Ward op zoek naar sporen van zijn dochter. Ze spreken onder andere met een huisgenoot van John Ludwick, een goede vriend van Joran. Volgens de huisgenoot zou Ludwick 1500 euro hebben gekregen van Joran voor het opgraven van het lichaam van Natalee. De huisgenoot nam dat gesprek op en speelde het door aan de politie.

Dave en TJ Ward confronteerden Ludwick vervolgens met de opname, waarna hij open kaart speelde. In een verklaring op camera liet hij weten dat hij en Joran de botten van Natalees lichaam hebben vermalen en haar schedel verbrand.

De beelden zijn komende vrijdag te zien bij RTL5.

Botresten

Eerder dit jaar meldde de vader van Natalee nog dat er botresten zouden zijn gevonden op Aruba. Het OM ontkende dat echter. Peter R. de Vries gaf aan het een 'merkwaardig verhaal' te vinden en een 'bizar onderzoek'.

Natalee verdween in mei 2005 spoorloos tijdens een vakantie op Aruba. Haar vader doet sinds de verdwijning verwoede pogingen om haar terug te vinden. Ze werd voor het laatst gezien met Joran van der Sloot, maar het verband tussen haar verdwijning en de nabijheid van de Nederlander kon tot op heden niet worden aangetoond. De moord op studente Stephany Flores werd wel bewezen; daarvoor zit Van der Sloot momenteel een straf uit van 28 jaar.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Joran van der Sloot in Peru
« Reactie #1747 Gepost op: september 17, 2017, 19:11:08 »

juli 11, 2016, 14:37:01
Onderzoek naar gesprek Joran en Van den Heuvel

LIMA - Justitie in Peru is een onderzoek gestart naar het met verborgen camera’s opgenomen vraaggesprek tussen Joran van der Sloot en Telegraaf-misdaadverslaggever John van den Heuvel. Tijdens de ontmoeting in de beruchte Challapalka-gevangenis in Peru onthulde Van der Sloot nieuwe feiten over de moord op Stephany Flores en de verdwijning van Natalee Holloway.


Het Openbaar Ministerie in het district Puno onderzoekt nu hoe de beelden tot stand kwamen en hoe het mogelijk was dat de journalist met verborgen camera’s de gevangenis binnenkwam. John van den Heuvel is gevraagd in Peru tekst en uitleg te komen verschaffen. Het OM zegt de misdaadverslaggever via de Nederlandse ambassade in Lima voor verhoor te hebben ontboden. Het ministerie van Buitenlandse Zaken kon dit vanochtend nog niet bevestigen.

Ook Jorans vriendin Leidy, een medewerker van Van den Heuvel en Jorans advocaat Maximo Altez zijn opgeroepen voor verhoor, bevestigt laatstgenoemde. Volgens Altez gaat het om een oriënterend strafrechtelijk onderzoek omdat het OM wil nagaan of er mogelijk strafbare feiten zijn gepleegd.

Van den Heuvel zegt dat hij eerst de uitnodiging van de Peruaanse justitie afwacht. „De actie in de gevangenis was bedoeld om nieuwe informatie van Joran over de verdwijning van Natalee Holloway te horen”, zegt Van den Heuvel. „Om te voorkomen dat hij verklaringen achteraf zou herroepen, heb ik het gesprek opgenomen en het beeldmateriaal later ter beschikking van justitie op Aruba gesteld. Joran, zijn vriendin en advocaat wisten van niets en zijn pas na het gesprek door mij op de hoogte gesteld”, aldus de misdaadverslaggever.

De RTL-reportage met daarin het met verborgen camera’s opgenomen gesprek werd in mei uitgezonden en trok in totaal twee miljoen kijkers. Van der Sloot biechtte in de op vijf kilometer hoogte gelegen gevangenis op dat hij Stephany Flores vermoordde omdat hij dacht dat ze een FBI-agente was en dat hij Natalee Holloway liet verdwijnen met hulp van een mededader. Het openbaar ministerie op Aruba deed onderzoek en zegt nu in afwachting te zijn van een brief van Joran, waarin hij een verzoek doet om in het kader van de zogeheten WOTS-regeling te onderhandelen over een eventuele terugkeer naar Nederland.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 14, 2016, 21:42:31
Spreekt Joran de waarheid in 'Geheime Joran Tapes'?

RTL zendt donderdagavond om 21.30 uur 'De Geheime Joran Tapes: de waanzinnige waarheid van een moordenaar' uit. In de uitzending is te zien hoe misdaadjournalist John van den Heuvel in Peru op bezoek was in de gevangenis bij Joran van der Sloot.


Van Den Heuvel toont in het programma hoe hij tijdens zijn bezoek een aantal opmerkelijke uitspraken van Van der Sloot heeft opgenomen, onder meer over het lot van Natalee Holloway.

Ook praat Van der Sloot, die in Peru een straf uitzit van 28 jaar voor de moord op en beroving van de Peruaanse Stephany Flores, over zijn verblijf in de gevangenis, zijn vaderschap, de moord op Flores en over zijn aanbod om een deal te sluiten met justitie in Nederland.

Lekken
In maart doken al de eerste beelden op van het interview met Joran, dat in februari dit jaar is opgenomen.

De misdaadverslaggever was toen niet op de hoogte van het lekken van de beelden, onder meer door de Amerikaanse nieuwssites National Enquirer en Radar Online.

De waarheid
Over de inhoud van de tapes zei hij eerder tegen RTL Boulevard: ,,Ik heb heel veel nieuwe dingen gehoord, zoals onder andere over Stephany. Ik houd wel in mijn achterhoofd dat Joran in het verleden veel gelogen heeft, dus er wordt nu onderzoek gedaan naar zijn uitspraken. Medio april is het onderzoek afgerond en dan mag er meer naar buiten komen'', aldus Van den Heuvel toen.

Joran wist volgens Van den Heuvel niet dat de gesprekken op camera werden opgenomen. De misdaadverslagever heeft het interview stiekem gefilmd. Hij wil niet vertellen waar de camera zich bevond, maar toen Edwin Evers donderdagochtend op 538 iets suggereerde over een knoop op een jasje gaf Van den Heuvel aan dat dat wel eens het geval zou kunnen zijn.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 17, 2016, 17:15:42
Joran: Ik dacht dat Stephany FBI-agent was

Er blijven beelden opduiken van het interview dat misdaadverslaggever John van den Heuvel in februari had met moordenaar Joran van der Sloot, die sinds 2012 een celstraf van 28 jaar uitzit voor de moord op en beroving van de Peruaanse Stephany Flores. De Amerikaanse nieuwssites National Enquirer en Radar Online hebben donderdag een tweede video gepubliceerd, waarin Van der Sloot gedetailleerd ingaat op de dag dat hij Stephany in 2010 van het leven beroofde.


'Cocaïne bloedbad! Joran geeft toe dat de drugs hem een moordenaar hebben gemaakt', concludeert Radar Online donderdag groots. In de anderhalve minuut durende video is te zien hoe Van der Sloot, die de hand van zijn Peruaanse vriendin vasthoudt, vanuit de streng bewaakte Challapalca-gevangenis in Peru praat over waanbeelden die hij had in de tijd dat hij met Stephany omging.

FBI
,,Ik had in mijn hoofd dat de FBI achter me aan zou komen. Daar was ik zeker van en ik gebruikte cocaïne. De dag dat ik Stephany leerde kennen - in een casino, red. - wilde ik met haar drugs gebruiken in mijn hotel.''

Van der Sloot ging zo ver dat hij dacht dat Stephany een FBI-agent was. Grijnzend: ,,Als je zelf geen drugsgebruiker bent, kun je je dat niet voorstellen... Dat is de reden dat ik haar vermoord heb. Hoe raar dat ook klinkt, dat is toch de waarheid. Dat ontken ik niet en dat heb ik hier ook geaccepteerd. Ik had net zo goed niets kunnen accepteren. Het helpt mijzelf ook om hiermee te leven.''

Natalee
Woensdag liet Van den Heuvel via RTL Boulevard weten dat de fragmenten van het video-interview bedoeld zijn als zogenaamde teasers voor een programma dat is verkocht aan Amerika. Woensdag lekte het eerste deel, waarin Van der Sloot praat over zijn betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse studente Natalee Holloway, voortijdig uit.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 16, 2016, 22:13:28
ik denk dat joran alles wil  bekennen alleen al om daar weg te komen

Gelogd
leef het leven


maart 16, 2016, 20:39:03
Opschudding over ’oude bekentenis’ Joran

LIMA - In de Verenigde Staten is donderdag ophef onstaan nadat de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online groot heeft uitgepakt met het nieuws dat Joran van der Sloot tegenover misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft bekend meer te weten van de verdwijning van Natalee Holloway.
Van der Sloot zei vorige maand in de beruchte Challapalka gevangenis in Peru in een exclusief vraaggesprek met De Telegraaf dat hij per brief contact heeft opgenomen met de Nederlandse ambassade en het ministerie van Buitenlandse Zaken om de voorwaarden van een eventuele deal te bespreken. Joran hengelt naar een deal met justitie, zo schreef deze krant destijds. Hij hoopt onder andere schoon schip maken over de verdwijning van Natalee Holloway.
’Teaser’

In het heimelijk opgenomen gesprek, dat vorige maand werd gevoerd in de zwaarbewaakte gevangenis, geeft Van der Sloot aan de Telegraaf-verslaggever toe samen met een mededader verantwoordelijk te zijn voor het misdrijf. Het fragment is nu, een maand later, opgepakt door de Amerikanen. Het filmpje is bedoeld als 'teaser' voor een programma dat is verkocht aan Amerika. Het is voortijdig uitgelekt.
Gelogen

In het filmpje zegt Van der Sloot: ,,Ik heb tegen justitie altijd gelogen, nooit de waarheid verteld.” Hij spreekt van een slecht onderzoek waarin de politie niet wist wat ze hem moest vragen, ook niet de rechercheurs die uit Nederland waren overgekomen. Dan vraagt Van den Heuvel of dit geldt voor de Holloway-zaak. ,,Ja, ja, ja, ik ben gewoon schuldig (..) en ik accepteer alles wat ik heb gedaan.”

Van den Heuvel heeft na het gesprek contact opgenomen met het Openbaar Ministerie op Aruba. Van den Heuvel: “Ik heb met het OM op Aruba afgesproken geen commentaar te geven, zolang dit onderzoek naar de uitlatingen gaande is.”
Openheid

Van der Sloot hoopt dat hij na het geven van openheid van zaken het resterende deel van zijn straf in Nederland mag uitzitten. Sinds twee jaar heeft ons land een verdrag met Peru dat het overdragen van strafvonnissen mogelijk maakt. Het OM heeft aangegeven de beelden te bestuderen, alvorens te besluiten in te gaan op het verzoek van Van der Sloot om te worden overgeplaatst in ruil voor duidelijkheid.

Van der Sloot is in Peru veroordeeld voor de moord op Stephany Flores, die hij in mei 2010 wurgde. Hoewel Van der Sloot diverse keren toegaf te weten wat er met Natalee Holloway op Aruba gebeurde, vertelde hij nooit precies de toedracht.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 08, 2016, 10:51:26
Vader Natalee Holloway: Joran mag in Peru wegrotten

De vader van Natalee Holloway gelooft er niets van dat Joran van der Sloot de waarheid over de verdwijning van zijn dochter zal opbiechten. In een interview in De Telegraaf van afgelopen zaterdag beweert Joran eindelijk openheid van zaken te willen geven over de verdwijning van de Amerikaanse tiener Natalee Holloway op Aruba in 2005.


,,Na al mijn leugens en bedrog is het nu tijd voor de waarheid," verkondigde Van der Sloot. Natalees vader Dave zegt daarentegen: ,,Hij kan daar blijven en wegrotten.''

Joran van der Sloot hoopt door zijn openheid te worden overgeplaatst naar een Nederlandse gevangenis. Dat kan, aangezien Peru - waar hij vastzit voor de moord op Stephanie Flores - sinds 2 jaar een verdrag heeft met Nederland, dat het mogelijk maakt gevangenen in eigen land hun straf te laten uitzitten.

28 jaar cel
Van der Sloot zit sinds 2012 in Peru een celstraf van 28 jaar uit voor de moord op de studente Stephany Flores in een hotelkamer in Lima in mei 2010.

Hoewel Van der Sloot diverse keren toegaf te weten wat er met Natalee Holloway op Aruba gebeurde, vertelde hij nooit de exacte toedracht. Van der Sloot zegt dat nu wel te gaan doen.

De 28-jarige Nederlander heeft brieven over zijn plannen geschreven aan de Nederlandse ambassade en het ministerie van Buitenlandse Zaken.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 07, 2016, 16:26:57
en nu gaat hij zogenaamd wel het echt verhaal vertellen. Ja tuurlijk die gast liegt dat het gedrukt staat elke keer. Als hij nu weer met een verhaal komt moet je dat dan geloven. Als hij zegt heb dr in zee gedumpt is het lekker makkelijk wat kan niemand meer nagaan.

ik zeg laat hem maar lekker daar in die gevangenis weg rotten. Die gast verdient niet beter

Gelogd
Ik leef me leven zoals ik dat wil.


februari 06, 2016, 16:16:13
Joran hengelt naar deal met justitie

LIMA (Peru) - Joran van der Sloot, die in Peru wegens moord een straf uitzit van 28 jaar, hengelt naar een deal met justitie.


Hij wil onder andere schoon schip maken over de verdwijning van Natalee Holloway. In een exclusief vraaggesprek met deze krant in de beruchte Challapalca gevangenis zegt Van der Sloot dat hij per brief contact heeft opgenomen met de Nederlandse ambassade en het ministerie van Buitenlandse Zaken om de voorwaarden van een eventuele deal te bespreken.

Van der Sloot hoopt dat hij na het geven van openheid van zaken het resterende deel van zijn straf in Nederland mag uitzitten.

Sinds twee jaar heeft ons land een verdrag met Peru dat het overdragen van strafvonnissen mogelijk maakt.

Van der Sloot is in Peru veroordeeld voor de moord op Stephany Flores, die hij in mei 2010 wurgde. Hoewel Van der Sloot diverse keren toegaf te weten wat er met Natalee Holloway op Aruba gebeurde, vertelde hij nooit precies de toedracht.

Van der Sloot zegt dat nu wel te gaan doen.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 05, 2016, 18:49:18
Mag hij nog blij zijn dat hij zijn kind heeft gezien ,die ouders van die twee meiden zien hun kind nooit weer !

Gelogd
Ik kijk naar de zon en laat de schaduw achter me!!


februari 05, 2016, 17:52:11
Joran toont berouw

De sterk vermagerde Joran van der Sloot is in Zuid-Amerikaanse land veroordeeld voor de moord op Stephany Flores, die hij in mei 2010 op een hotelkamer wurgde. Dat gebeurde exact vijf jaar na de spoorloze verdwijning van Natalee Holloway, waar Van der Sloot ook verantwoordelijk voor wordt gehouden. Hij ontmoette beide jongen vrouwen in een casino, waarna hij ze meenam. Hoewel Van der Sloot de moord wel bekende en diverse keren toegaf te weten wat er met Natalee Holloway op Aruba gebeurde, vertelde hij nooit precies de toedracht.


Van der Sloot leeft in de middeleeuwse gevangenis en stelt daar een ander mens te zijn geworden. Omdat het maximaal beveiligde complex op ruim vijf kilometer hoogte ligt, zijn de onverwarmde cellen steenkoud. Er is geen stromend water en gedetineerden hebben nauwelijks faciliteiten. Het spartaanse regime is onvergelijkbaar met dat in westerse gevangenissen.

Vanwege de lange reis over slechte wegen en het gevaar van hoogteziekte maken het dat Van der Sloot weinig bezoek heeft. Zijn moeder Anita kwam tot nu toe slechts twee keer langs en Leidy, de Peruaanse met wie Van der Sloot in de gevangenis huwde, probeert trouw iedere maand de reis naar Challapalka te maken. Vorige maand zag Van der Sloot voor het eerst zijn bij Leidy in de gevangenis verwekte dochtertje Dushi (1). “Nu ik zelf vader ben, realiseer ik me pas echt wat ik mensen heb aangedaan,” stelt Van der Sloot. Of zijn gewetenswroeging oprecht is of dat Van der Sloot met een bekentenis uit Challapalka probeert te komen, moet echter nog blijken.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 23, 2015, 00:35:37
Joran: er staat een prijs op mijn hoofd

PUNO - Joran van der Sloot vreest elke dag voor zijn leven in de Peruaanse cel. De moordenaar claimt dat er inmiddels een prijs van $10.000 op zijn hoofd staat.


"Ik wil niet dood", schrijft Van der Sloot in een handgeschreven brief die Fox News Latino in handen heeft gekregen. "Ik smeek de autoriteiten om actie te ondernemen voor het te laat is en er bloed vloeit." Volgens hem hebben de andere gevangenen het op hem voorzien, omdat hij een van de slechts twee buitenlanders is. "Ze denken dat als ik vermoord wordt, de zwaarbewapende gevangenis zal sluiten."

Volgens Van der Sloot is het Ricardo Flores, de vader van de door Joran vermoorde Stephany Flores, die een prijs op zijn hoofd heeft gezet. Flores ontkent dat ten stelligste tegenover de Amerikaanse zender. "Joran is een pathologische leugenaar die alles zegt om te krijgen wat hij wil. Op deze manier hoopt hij naar een voor hem aangenamere gevangenis te worden overgeplaatst."

Vorig jaar zei Joran, die een gevangenisstraf van 28 jaar uitzit in de beruchte Challapalca-bajes, ook al dat hij in levensgevaar was. Toen zou hij een moordaanslag hebben overleefd.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 19, 2015, 17:13:29
OM zoekt niet onder Marriott Hotel naar Natalee Holloway

 Het Openbaar Ministerie (OM) op Aruba gaat niet onder het Marriott Hotel zoeken naar het stoffelijk overschot van Natalee Holloway. Dat heeft hoofdofficier van Justitie Eric Olthof zojuist aan het AD bekendgemaakt. Onderzoek heeft volgens het OM uitgewezen dat de verklaring van een zelfbenoemde ooggetuige niet kan kloppen.


Amsterdammer Jurriën de Jong beweert te hebben gezien dat Joran van de Sloot in de bewuste nacht van 30 mei 2005 het lichaam van de Amerikaanse tiener heeft verstopt onder de kruipruimte van het Marriott Aruba Surf Club hotel. Dat deel van het hotel was destijds in aanbouw.

Fundering
Maar volgens het OM kan De Jongs verklaring niet kloppen. Olthof: ,,Ik heb contact gezocht met het management van het Marriott Hotel in de VS. Zij hebben mij verteld wat de feitelijke situatie van de bouwplaats was op 30 mei 2005. Die was anders dan de heer De Jong heeft verteld.''

Volgens het Marriott was op die datum de fundering nog niet gelegd van het gebouwtje dat De Jong in zijn verklaring beschrijft. ,,Er was ook niets in de buurt dat hij wel had kunnen bedoelen'', zegt Olthof. ,,We concluderen dat hij niet kan hebben gezien wat hij heeft verklaard.''

Nieuwe hoop
Het is deze maand precies tien jaar geleden dat Natalee Holloway verdween. De tip van Jurriën de Jong bracht nieuwe hoop bij haar vader Dave Holloway dat haar lichaam alsnog zou kunnen worden gevonden.

Olthof: ,,Soms zou je willen dat het anders was. Maar we moeten concluderen dat er op dit moment geen leads zijn in deze zaak die we nog kunnen of moeten onderzoeken.''Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 15, 2015, 13:01:48
Joran afgeperst door getuige'

Joran van der Sloot waarschuwt de ouders van Natalee Holloway om geen waarde te hechten aan de verklaring van Nederlander Jurrien de Jong. Die beweert dat hij heeft gezien hoe Joran de Amerikaanse tiener onder een hotel heeft begraven. Onzin, aldus Joran. ,,Hij speelt met hun verdriet", zo laat hij de nabestaanden via zijn advocaat in Peru weten.


De raadsman van Joran reageert tegen Fox News op de recente ontwikkelingen rond Jurrien de Jong. De geboren Amsterdammer kwam onlangs naar buiten met het verhaal dat hij op de avond van de verdwijning van Natalee Holloway een jongen en een meisje een gebouw in zag gaan. Kort daarna zou de jongen, die hij later als Joran herkende, haar lichaam naar buiten hebben gezeuld en in de kruipruimte hebben verstopt van een Mariott-hotel dat toen nog in aanbouw was.

,,Joran kent deze man", zo laat zijn advocaat weten. De Jong zou destijds een bekende drugsdealer zijn geweest op Aruba. Hij handelde in marihuana en cocaïne. ,,Joran en al zijn vrienden kochten drugs bij hem."  Volgens de raadsman is zijn cliënt in 2005 al persoonlijk benaderd door De Jong. Die zou toen hebben geprobeerd om Joran af te persen. De Jong dreigde om met het verhaal naar de politie te stappen als Joran hem niet zou betalen, aldus de advocaat. ,,Joran lachte hem in zijn gezicht uit. Hij heeft hem nooit een cent gegeven."

Maar Dave Holloway, de vader van Natalee hecht wel degelijk waarde aan het verhaal van De Jong. Hij is onlangs, tien jaar na de vermissing van zijn dochter, teruggekeerd naar Aruba. Hij wil dat het OM serieus onderzoek doet naar de tip.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 14, 2015, 19:31:21
Dan wordt het toch wel eens tijd dat ze dit gaan onderzoeken, en dat het meisje eindelijk eens gevonden wordt.
Zou voor de ouders van haar ook eindelijk zekerheid geven.
Ja van dr sloot zei toendertijd in het progr van de Vries dat natalee nooit gevonden zou worden, nee dat zou het zeker niet maar als deze man de waarheid spreekt, wat ik wel geloof zal ze uitendelijk toch gevonden worden.
Als natalee haar vader inderdaad die lijkenlucht heeft geroken, en dat niet een keer, maar meerdere keren zou hij toch moeten eisen dat er nu eindelijk eens gezocht wordt op die plaats. Dat hij dat onderzoek desnoods zelf betaald.

Gelogd


Nowlive.eu

Re: Joran van der Sloot in Peru
« Reactie #1733 Gepost op: februari 14, 2015, 19:31:21 »