Nowlive.eu

Registreren
 

Glazen Huis - 3FM Serious Request
gelezen 176863 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
december 24, 2014, 21:25:03
Ruim 8,6 miljoen euro voor Serious Request

De 3FM-actie Serious Request heeft inmiddels ruim 8,6 miljoen euro opgebracht voor vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.


Dit bedrag is de laatste tussenstand voordat het eindbedrag vanavond bekend wordt gemaakt, zegt een woordvoerster.

Bron;AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Glazen Huis - 3FM Serious Request
« Reactie #142 Gepost op: december 24, 2014, 21:25:03 »

december 23, 2014, 21:10:14
Teller Serious Request op 6,3 miljoen

 Het wordt spannend rond de eindstand van de 3FM-actie Serious Request. De teller stond vanavond op 6.301.612 euro, nog net iets meer dan een jaar geleden, toen op de voorlaatste avond 6.232.307 euro was binnengehaald voor het goede doel.


Vorig jaar bracht de actie het recordbedrag van 12,3 miljoen euro op. Volgens een woordvoerster is het de vraag of dat bedrag dit jaar wordt overtroffen. De ruime marge van 250.000 euro die er maandagavond was, is deels verdwenen.

Dj's Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuren zitten sinds donderdagavond in het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem. Ze draaien verzoekplaatjes om geld op te halen voor vrouwen en meisjes die slachtoffers zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Op kerstavond kunnen de dj's het Glazen Huis verlaten. Tot die tijd mogen ze niks eten.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 23, 2014, 01:07:07
Teller Serious Request op 4,6 miljoen

HAARLEM - De 3FM-actie Serious Request heeft tot nu toe 4.588.750 euro opgebracht voor het goede doel. Dat is maandagavond bekendgemaakt. Vorig jaar stond de teller na vier etmalen op 4.328.242 euro.


Dj's Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren zitten sinds donderdagavond in het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem. Ze draaien verzoekplaatjes om geld op te halen voor vrouwen en meisjes die slachtoffers zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Op kerstavond kunnen de dj's het Glazen Huis weer verlaten. Tot die tijd mogen ze niks eten.

Ekdom staat met zijn kerstsingle op nummer 1 in de iTunes-lijst. De dj schreef I'll Be There This Christmas onder de naam Gary Fomdeck. De opbrengst van het nummer doneert hij aan Serious Request.

Serious Request leverde vorig jaar een recordbedrag van 12,3 miljoen euro op. Toen zamelde 3FM geld in voor de bestrijding van kindersterfte als gevolg van diarree.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 21, 2014, 23:51:38
Ruim 3,2 miljoen euro voor Glazen Huis

 De 3FM-actie Serious Request heeft tot nu toe 3.218.294 euro in het laatje gebracht. Het Glazen Huis heeft daarmee dit jaar ,,veel meer'' opgebracht op de derde dag van de actie dan vorig jaar, liet een woordvoerster van 3FM zondag weten.


Vorig jaar stond de teller op 3.054.689 euro. Dj's Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuren draaien sinds donderdagavond verzoekplaatjes om geld op te halen voor vrouwen en meisjes die slachtoffers zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Inmiddels zijn ze over de helft van de actie. Op kerstavond mogen de dj's het Glazen Huis weer verlaten. Tot die tijd mogen ze niks eten.

Het Huis staat dit jaar op de Grote Markt in Haarlem. Ook zondag was het weer een drukte van jewelste. ,,Er waren heel veel mensen op het plein. Het is gezellig druk en er hangt een erg goede sfeer'', vertelde de woordvoerster.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 21, 2014, 12:14:13
Surprise! Gary Fomdeck is Gerard Ekdom![youtube=585,380]//www.youtube.com/embed/PGz1bqrE1H4[/youtube]

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 21, 2014, 00:54:51
Al bijna 2,5 miljoen euro voor Serious Request

 De 3FM-actie het Glazen Huis heeft na de tweede dag al 2.402.675 euro binnengehaald. Daarmee loopt de actie, waarvoor dj's Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren zich in Haarlem in het Glazen Huis hebben laten opsluiten, iets voor op die van vorig jaar, meldde een woordvoerster van 3FM.


Op kerstavond beŽindigen de dj's Serious Request 2014. Vorig jaar was de tussenstand aan het einde van de tweede dag 2.343.631 euro. Toen stond het Glazen Huis in Leeuwarden.

De dj's maken 24 uur per dag radio en televisie, zonder dat ze iets eten. De opbrengst gaat dit jaar naar vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.

Volgens de woordvoerster wordt het steeds iets drukker op de Grote Markt in Haarlem, waar het tijdelijke onderkomen van de dj's staat. Dat is fijn, zei de woordvoerster, want 'de mensen slepen de dj's vooral de avond en de nacht door'. Ze hoopt dan ook dat er ook 's nachts mensen naar het Glazen Huis zullen komen. Ook was het positief dat de verwachte storm zaterdag niet heeft doorgezet, waardoor mensen ongehinderd naar Haarlem konden komen.

Noordkaap Challenge
Een aanzienlijke bijdrage werd geleverd door de Noordkaap Challenge, daarmee werd 119.361 euro opgehaald. Dat maakten de Noordkaap-deelnemers vandaag bekend in het Glazen Huis.

Ze waren op 8 december met zeventig avonturiers vertrokken vanaf het Hilversumse Mediapark voor een barre tocht naar het noordelijkste puntje van het Europese continent, in de kop van Noorwegen: de Noordkaap. Ze voerden onderweg opdrachten uit om geld in te zamelen voor Serious Request.

Het team van BN'ers dat meedeed, bestond uit acteur Ferri Somogyi, actrice Kimberley Klaver en 3FM-verslaggever Lex Uiting. Ze werden onder meer uitgedaagd om met een parachute van een berg af te springen, zonder kleren van een berg te sleeŽn en in een wak te duiken.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 19, 2014, 21:12:44
Ruim miljoen euro na eerste dag Glazen Huis

Na de eerste 24 uur in het Glazen Huis hebben Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren al ruim een miljoen euro binnengehaald voor Serious Request. De teller stond vanavond rond half negen op 1.125.334 euro.


Vorig jaar haalden de 3FM-dj's vanuit het Glazen Huis in Leeuwarden op de eerste dag 1.039.011 euro op.

Dit jaar wordt vanuit de doorzichtige studio in Haarlem geld opgehaald voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.

Het was vrijdagochtend vreselijk slecht weer op de Grote Markt in Haarlem. ,,Toch stonden er steeds mensen op het plein. Dat blijft geweldig om te zien,'' vertelt een woordvoerster van 3FM.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 18, 2014, 15:35:45

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 18, 2014, 11:41:41
« Laatst bewerkt op: december 18, 2014, 12:59:33 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 13, 2014, 19:44:43Donderdag de 18e december, gaat het glazen huis weer van start...
Bron: http://seriousrequest.3fm.nl/

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 28, 2014, 18:24:42
Somogyi, Klaver en Uiting naar Noordkaap

 Acteur Ferri Somogyi, actrice Kimberley Klaver en 3FM-verslaggever Lex Uiting stappen achter het stuur voor Serious Request. De drie vormen het BN'ers-team dat dit jaar deelneemt aan de Noordkaap Challenge.


Op maandag 8 december vertrekt een bonte stoet van 70 avonturiers in stoere bolides vanaf het Mediapark in Hilversum voor een barre tocht naar het noordelijkste puntje van het Europese continent: de Noordkaap. Onderweg voeren de deelnemers opdrachten uit om geld in te zamelen voor de 3FM-actie Serious Request. Op 20 december keert de karavaan met inmiddels meer dan 6860 kilometer op de teller terug in Haarlem, waar op dat moment het Glazen Huis staat, om een cheque met de opbrengst te overhandigen.

In 2011 werd de Noordkaap Challenge voor het eerst verreden om geld in te zamelen voor Serious Request. Vorig jaar sloten Viktoria Koblenko en Herman Hofman zich bij de toer aan. Dit jaar rijdt Ferri Somogyi samen met Lex Uiting naar de Noordkaap. Daar aangekomen voegt Kimberley Klaver zich bij het duo voor een barre nacht. Daarna vliegt Somogyi naar huis en rijdt Klaver de 4x4 met Lex naar Haarlem. De BN'ers roepen heel Nederland op uitdagingen voor hen te verzinnen, waarmee ze onderweg extra geld kunnen ophalen.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 22, 2014, 17:18:20
Het Glazen Huis zoekt vrijwilligers

HAARLEM - Iedereen die tijdens 3FM Serious Request altijd al meer heeft willen doen dan alleen geld geven, kan nu de handen uit de mouwen steken. Het Rode Kruis zoekt ruim 1100 vrijwilligers die willen helpen bij het Glazen Huis in Haarlem.


Ieder jaar komen drommen mensen naar de jaarlijkse actie om onder meer geld te doneren. Om dat in goede banen te leiden, zijn extra mensen nodig. Zo zoeken ze mensen die willen helpen bij de brievenbus, de chequebox en de callcenters in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Ede. Verder zijn er vrijwilligers nodig die een pad vormen tussen het Glazen Huis en het podium, zodat de dj's die dit jaar meedoen vrij baan hebben.

Het Glazen Huis staat van 18 tot en met 24 december op de Haarlemse Grote Markt. Radio-dj's Gerard Ekdom, Domien Verschuuren en Coen Swijnenberg draaien dagenlang zonder te eten verzoekplaatjes om aandacht te vragen voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Vorig jaar haalde het Glazen Huis in Leeuwarden een recordbedrag van 12,3 miljoen euro op. Ook toen werden bijna duizend vrijwilligers gevraagd.
Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 11, 2014, 18:15:36
Coen, Domien en Gerard gaan Glazen Huis Haarlem in

Radio-dj's Gerard Ekdom, Domien Verschuuren en Coen Swijnenberg zitten vanaf 18 december in het Glazen Huis in Haarlem voor de jaarlijkse actie 3FM Serious Request. Collega Paul Rabbering maakte dit vanmiddag bekend op de radiozender. De drie maken weer 24 uur per dag live radio en televisie, zonder dat ze iets eten. Op kerstavond komen ze eruit.


De dj's draaien verzoeknummers in ruil voor geld. De opbrengst van de elfde editie gaat deze keer naar meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.

Voor de elfde keer brengen drie dj's van het radiostation de zeven dagen voor kerst door in de mobiele studio om geld in te zamelen voor een stille ramp. De dj's eten niets en maken non-stop live radio voor het goede doel. Luisteraars kunnen tegen betaling plaatjes aanvragen en geld bieden op veilingitems.

Groentje
Domien Verschuuren is het groentje in het Glazen Huis dit jaar. Hij beleeft in Haarlem zijn eerste keer Serious Request vanuit het huis. Coen Swijnenberg zat vier keer eerder een week lang in de mobiele studio. Voor Gerard Ekdom is het de achtste keer dat hij zich laat opsluiten voor het goede doel. Hij evenaart daarmee recordhouder Giel Beelen, die ook acht keer moest vasten voor de actie.

Giel Beelen liet eerder al weten dit jaar niet in het huis te willen. Hij zet zich buiten de studio in voor Serious Request in zijn thuisstad Haarlem.

Vorig jaar haalden Paul Rabbering, Giel Beelen en Coen Swijnenberg vanuit het Glazen Huis in Leeuwarden een recordbedrag van ruim 12,3 miljoen euro binnen voor de bestrijding van kindersterfte door diarree.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 07, 2014, 11:02:20
Giel Beelen niet in Glazen Huis

3FM-dj Gieel Beelen laat zich dit jaar niet opsluiten in het Glazen Huis voor de Serious Request-actie. Giel zet zich wel op een andere manier in voor het goede doel; tijdens Serious Request (van 18 december tot en met 24 december in Haarlem) gaat hij op zoek naar acties waarbij geld wordt ingezameld voor het Rode Kruis.

"Ik heb er lang over nagedacht en ken als Haarlemmer alle leuke plekjes van de stad. Ik denk dus dat ik meer van waarde kan zijn voor het goede doel als ik niet in het Glazen Huis zit (wel heel jammer), maar juist op zoek ga naar al die leuke acties verspreid door de stad!", zegt de radio-dj.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 24, 2013, 18:55:35
Tussenstand Serious Request ruim 8,6 miljoen

De inzamelingsactie van 3FM Serious Request heeft tot nu toe ruim 8,6 miljoen euro opgeleverd. Hoewel de organisatie daar heel blij mee is, wordt het lastig om de ruim 12 miljoen van vorig jaar nog te halen, zei een woordvoerster. De actie in het Glazen Huis in Leeuwarden duurt nog tot dinsdag 21 uur, dus dan zou er in drie uur nog bijna 4 miljoen euro moeten worden binnengehaald.


Dinsdagavond verlaten de drie dj's Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg het Glazen Huis.

De dj's lieten zich woensdag opsluiten in het Glazen Huis op het Wilhelminaplein. Ze maakten 6 dagen lang non-stop radio en televisie zonder te eten. In ruil voor geld draaiden ze verzoeknummers voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar het bestrijden van diarree. Jaarlijks sterven hier zo'n 800.000 kinderen aan. De actie vindt wederom plaats in samenwerking met het Rode Kruis.bron:AD


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Glazen Huis - 3FM Serious Request
« Reactie #128 Gepost op: december 24, 2013, 18:55:35 »