Nowlive.eu

Registreren
 

Glazen Huis - 3FM Serious Request
gelezen 176138 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
december 19, 2009, 16:52:14
#22
De Allereerste Tussenstand .....

Het Glazenhuis heeft na 25 uur *draaien* al  244.668 euro opgebracht....  #xmas_26


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Glazen Huis - 3FM Serious Request
« Reactie #22 Gepost op: december 19, 2009, 16:52:14 »

december 19, 2009, 11:42:22
#21
Tiny Little Bigband in het Glazen Huis

Gerard Ekdom kreeg vannacht The Tiny Little Bigband op bezoek.
Ze speelde op verzoek van Gerard drie nummers.


Samen met slaapgast Thomas Acda speelde ze oa. 'Day tripper'.
Op verzoek van de band moest ook Gerard een nummer meezingen.
'Fine brown frame' zong Gerard volledig mee!

http://www.youtube.com/v/l4dlmgxlg-w&hl=nl_NL&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b

Bron:Glazenhuis

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 19, 2009, 00:54:40
#20
Giel, Annemiek en Gerard

Om 14.56 uur kwam de speciale Serious Request trein aan met daarin Giel, Annemieke en Gerard. Met veel gejuich van toegestroomde pers en reizigers stapte ze de trein uit.


Ze werden officieel ontvangen door het NS personeel. De DJ's kregen een cheque van 21.500,19 euro Daarna ging de stoet richting het stationshal waar de pers gelegenheid had voor vragen aan het trio. In plaats van scooters stonden er twee grote auto's klaar voor vertrek naar de Grote Markt.

Aangekomen op de Grote Markt gingen de jocks gelijk het huis in

Het was koud maar duizenden mensen waren op de Grote Markt getuige van de komst van Prinses Maxima. Om 19.10 stapte Maxima het huis in.

Giel, Annemieke en Gerard hadden een leuk gesprek met de prinses. Ze vroeg twee platen aan: Youssou N'Dour - 'Seven Seconds' en Anouk met 'Woman'. De DJ's boden Maxima t-shirts aan voor de drie kleine prinsesjes.

Om precies 19.20 uur draaide Maxima de deur dicht van het Glazen Huis. Serious Request 2009 is officieel begonnen!

   


http://www.youtube.com/v/RmDegCVl6Lk&hl=nl_NL&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6

Bron:glazenhuis

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 18, 2009, 18:33:52
#19
Laatste avondmaalvrijdag 18 december 2009

Nog eventjes en dan is het uit met de etenspret. De DJ's hebben gekozen voor een heerlijke voedzame en gezonde... PIZZA als laatste avondmaal.


Ding-dong!
 'U had besteld?' De DJ's genieten nog even van de allerlaatste luxe voordat het echt spartaans wordt in het Glazen Huis. Ze gaan niet zelf achter de pannen staan, ze laten pizza's bezorgen!

Door de beveiliging
Omdat de pizzameisjes natuurlijk levensgevaarlijk zijn en door het bezoek van Maxima het gebiedje rond het Glazen Huis hermetisch is afgesloten mochten ze de pizza niet door de brievenbus stouwen. Geen dampende, stampende pizza voor de jocks? Als het aan de strenge beveiligers lag niet.

Maikel de redder in nood
Gelukkig was daar dé locatieproducent Maikel Steur: redder in nood. Hij is een van de weinigen die bij hoge uitzondering een stap mag zetten in het Huis en nam de pizza'tjes aan. Gelukkig, toch eten!

 

Bron:radio3fmSeriousRequest

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 18, 2009, 12:19:29
#18
Serious Request gaat vandaag beginnen!

Eindelijk, het is zover! Maanden hebben we erop moeten wachten maar vanmiddag om 14.50 uur komen Giel Beelen, Annemieke Schollaardt en Gerard Ekdom per trein aan op het Centraal Station.

Rond 16 uur zullen ze het huis betreden, drie uur later zal Prinses Maxima het huis op slot doen. Giel vertelde vanmorgen in z'n radiouitzending dat hij er zin in heeft.


Tot en met volgende week donderdag zal het druk zijn in de mooiste stad van Nederland: Groningen. Dag en nacht staan er mensen bij het Glazen Huis om hun bijdrage te doen tegen Malaria.

TV Noord zal vanaf 18.00 uur live uitzenden vanuit het Glazen Huis. Presentator Remy van Mannekes brengt verslag.


Bij Nowlive is het Glazen Huis 24 uur per dag te volgen via een stream.
Bron:glazenhuis

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 17, 2009, 16:48:03
#17
Glazen Huis mag geen herrie maken

Groningen -  Het evenement rond het Glazen Huis, dat op vrijdag 18 december in Groningen van start gaat, mag niet te veel herrie maken. Na 11 uur 's avonds moet het radiostation 3FM de met geluidsapparatuur versterkte activiteiten stopzetten.


's Nachts moet het geluid volgens burgemeester en wethouders zo worden afgesteld dat alleen de mensen direct voor het Glazen Huis op de Grote Markt de radiouitzending voor het goede doel kunnen horen. Uitzondering op de geluidsregels mogen worden gemaakt door de optredens van artiesten.

Bron:DagbladvanhetNoorden

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 16, 2009, 12:58:06
#16
Kerken nacht open voor Serious Request

GRONINGEN - Is jouw kerk een gewone kerk of een van de serious churches? Om de Serious Request-actie van 3FM te steunen, gaan ook kerken geld inzamelen in de strijd tegen malaria. Tenminste, als het aan PKN-pastor Boele Ytsma ligt.


Met de actie Serious Churches roept de pastor plaatselijke kerken woensdag op om de kerkdeuren in de nacht van 23 op 24 december open te houden om solidair te zijn met de drie dj's die in het Glazen Huis opgesloten zitten. Mensen die een nacht in de kerk blijven waken, kunnen in die nacht bijvoorbeeld plaatjes aanvragen bij 3FM waarmee ze geld inzamelen.

''De actie van 3FM is gericht op het welzijn van mensen. Daar moeten kerken solidair mee zijn'', vindt Ytsma. ''Ik hoop dat de kerken het Glazen Huis plat bellen.''

Twitterend

Kerken die meedoen, kunnen op de site seriouschurches.nl blogs en foto's van hun actie plaatsen en live streaming video's laten zien. Ytsma zelf zal mensen al twitterend op de hoogte houden.

De Serious Request-actie van 3FM begint vrijdag. Dan draait prinses Máxima de deur van het Glazen Huis op slot.

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 16, 2009, 12:41:57
#15
Giel Mobiel bij Siek Doeksen

Vanmorgen had Sil Doeksen de GIEL mobiel. Iedere dag heeft Giel Beelen in zijn radiouitzending een andere (bekende) persoon aan de lijn. De mobiel is deze week in Groningen.


Sil vertelde Giel dat hij gaat proberen 144 uur NON-STOP achter de bar te gaan staan voor het goede doel van het Glazen Huis. Doeksen wil tijdens officiële wereldrecordpoging 'The Longest Bartending Marathon' zoveel mogelijk fooi binnenhalen.

Dit zal plaats vinden in Café Hoppe - De Drie Gezusters te Groningen. Voor meer informatie over de recordpoging ga je naar Time2TipBron:glazenhuis

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 15, 2009, 02:43:22
#14
Giel, Annemiek en Gerard komen per trein aan

Giel, Annemieke en Gerard reizen vrijdag met een speciale trein van Hilversum naar Groningen.
De DJ’s komen om 14.50 uur aan op het Centraal Station.


Ze kunnen plaats nemen in een speciale omgebouwde Serious Request coupe.
Onderweg zullen ze gratis koffie uitdelen en een handje helpen met het NS personeel.
Eenmaal in Groningen aangekomen zullen de DJ’s worden verblijd met een cheque van de NS.

De weg naar de Grote Markt zal per scooter gaan.
Drie uur later zal Prinses Maxima de DJ’s opsluiten in het Glazen Huis.Bron:glazenhuis

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 15, 2009, 02:36:20
#13
Theatergroep maakt stuk over malaria

GRONINGEN - De Groningse theatergroep Nizno heeft een voorstelling gemaakt over malaria. Het stuk Het begint met een M sluit aan bij de Serious Request-actie van radio 3FM, die in de week voor kerst in de noordelijke hoofdstad plaatsvindt.


Dat heeft de groep maandag bekendgemaakt. Tijdens de actie kan via de website van het gezelschap op het stuk worden geboden. De acteurs van het gezelschap komen de voorstelling thuis spelen bij de drie hoogste bieders. Het geld dat Nizno daarmee verdient, wordt op 24 december aangeboden aan de drie 3FM-dj's in het Glazen Huis.

Het thema van Serious Request is dit jaar de bestrijding van malaria. De actie begint vrijdag. Dan draait prinses Máxima de deur van het Glazen Huis op slot.

Nizno is een gezelschap dat bestaat uit Drentse, Groningse en Friese jongeren tussen de 14 en 23. De groep bestaat vijf jaar en komt oorspronkelijk voort uit een jongerenproject van het Noord Nederlands Toneel (NNT).

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 14, 2009, 19:52:45
#12
Slaapgasten Serious Request bekend

2009Slumberparty! Voor de gezelligheid komen Youp van 't Hek, Roel van Velzen en Thomas Acda slapen in het Glazen Huis, maar er zijn meer slaapgasten.


Om het lijden van de 3FM-jocks in het Glazen Huis een beetje te verzachten, zorgen we voor wat gezelligheid. Hoe kun je dat beter vieren dan met een slaapfeestje? Niet toch? Daarom komen Youp van ‘t Hek, Roel van Velzen, Angela Groothuizen, Do, Hans Klok én Thomas Acda allemaal een nachtje slapen.

1. Thomas Acda komt alleen op dag één
2. Do slaapt mee op dag twee
3. Youp van 't Hek zingt Flappie op dag drie
4. Roel van Velzen blijft tukken op dag vier
5. Hans Klok tovert zijn slaapzak tevoorschijn op dag vijf
6. Angela Groothuizen gaat de uitdaging aan op dag zes

Weinig slaap

De slaapgasten zorgen altijd voor legendarische radio en prachtige beelden. Roel, Thomas en Do maken er natuurlijk een muzikaal feestje van maken en pingelen de nacht gewoon door. Angela is gewoon beregezellig. Hans Klok tovert op ieders gezicht een lach, net als Youp. Van slapen zal vast weinig komen.

Youp doet meer voor SR
Over lachen en Youp - een combinatie die opvallend vaak voorkomt.- gesproken, de cabaretheld gaat nog iets speciaals doen voor Serious Request. Op 20 december geeft hij 's avonds een koptelefoonconference. Wat? Denk koptelefoonconcert, maar dan met cabaret. Wil je daarbij zijn? No problem! Je kunt voor €25,- je lachstuip alvast reserveren!

---->  http://seriousrequest.3fm.nl/page/09_youpkoptelefoon


http://www.youtube.com/v/17c0YXzz-O8&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=nl_NL&feature=player_embedded&fs=1

Bron:3FM-seriousrequest

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 14, 2009, 17:05:01
#11
Kindermiddag met Ome Willem in het Glazen Huis

Met de kerstdagen voor de deur zijn er vaak nog een hoop last-minute inkopen te doen. Heb je kinderen, dan is het vaak moeilijk om hen in de gaten te houden tijdens je boodschappenrun.

3FM DJ's als oppas

3FM biedt uitkomst op maandag 21 december van 14.00 tot 17.00 uur. Er zitten namelijk 3 oppassers in een Glazen Huis te wachten op kids! Vertrouw je kinderen toe aan de warme vader- of moederschoot van de 3FM-ers en kijk toe hoe ze de middag van hun jonge leven beleven.

Ome Willem komt ook
Gelukkig staan de DJ's er niet alleen voor, want: rakkers- maak je op voor de grootste geitenbreier van allemaal- Ome Willem komt naar het Glazen Huis om de DJ's te helpen! JOEPIEDEPOEPIE!

De 3DJ's maken die dag kennis met een held uit hun jeugd en kunnen niet wachten om deze vuist op deze vuist te plaatsen.

Jouw kind in het Glazen Huis
Wees gerust, je kind is in goede handen. Ze worden vermaakt, verschoond en gevoed met liefde en zorg. Schrijf je kind hieronder zo zorgvuldig mogelijk in en wie weet kan jij onbezorgd je kerstinkopen in Groningen doen dit jaar. 


Vul hieronder het formulier in om je kind op te geven...

http://seriousrequest.3fm.nl/page/09_kindermiddag

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


* december 14, 2009, 12:51:07
#10
Do krijgt het lastig in Glazenhuis

Do was vanochtend bij Giel. Hij kuste haar en rook met weemoed haar sigarettenadem. Those were the days.
 
Do kwam alvast even een ochtendje wennen bij Giel. 19 december komt ze namelijk een nachtje langs in het Glazen Huis. Hij kuste haar een hele goedemorgen en rook de vier sigaretten die Do al achter de kiezen had. Zelf is Giel al een jaar gestopt, maar dat betekent niet dat hij het niet lekker vindt ruiken.

Drinken
Do was dan ook wel zenuwachtig omdat ze als slaapgast niet mocht roken. Zelf dacht ze ook nog dat de Dj's niet mochten eten en drinken. Gelukkig kon Giel haar geruststellen dat ze wel mochten drinken. Het zou ook wel heel lullig zijn als ze het loodje zouden leggen tijdens Serious Request.

Stichting
Do speelde haar nieuwe single. Ze is ambassadrice voor de Stichting tegen Huiselijk Geweld. Voor die stichting heeft ze een heel projectalbum opgenomen. In het Nederlands, Engels Frans en Duits! Want huiselijk geweld is een mondiaal probleem.

Begin volgend jaar komt ook nog haar eigen engelstalige album uit. Genoeg om over te praten in het Glazen Huis dus.

bron:http://seriousrequest.3fm.nl

Gelogd


december 13, 2009, 15:21:07
#9
Armin van Buuren draait op slotfeest

Armin van Buuren zal draaien op het slotfeest van Serious Request. Het slotfeest zal plaats vinden op donderdag 24 december vanaf 20.00 uur op de Grote Markt.


De beste DJ van de wereld sliep vorig jaar een nacht in het Glazen Huis. Tijdens deze nacht maakte hij een remix van het nummer'Verliefdheid’ van Jordy van Loon.

Naast Armin zullen ook Kane en Rigby spelen op het grote podium.Bron:Glazenhuis

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 12, 2009, 01:03:24
#8
Serious Request is mega-hit

De 3FM Megahit voor de komende week is voor Rigby met de nummer 'One Song'.


De plaat ondersteunt de campagne van 3FM Serious Request 2009 ‘Stop Malaria,
Play The Music’ en is de muziek onder de radio- en televisiecommercials van 3FM Serious Request.
De complete opbrengst van de single gaat naar het doel dit jaar.

http://www.youtube.com/v/_BktTQhSF0k&hl=nl_NL&fs=1&rel=0&color1

Bron:glazenhuis

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Glazen Huis - 3FM Serious Request
« Reactie #8 Gepost op: december 12, 2009, 01:03:24 »