Nowlive.eu

Registreren
 

Aanslagen Europa
gelezen 22275 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juni 04, 2017, 23:19:31
#67

Candice (34) overleeft poging tot doorsnijden keel


Eén van de slachtoffers van de aanslag in Londen van gisteren is Candice Hedge, een Australische die al een jaar in de Britse hoofdstad woonde en er werkte in het restaurant Elliot's nabij London Bridge. Ze liet vandaag zelf via Facebook weten dat het goed met haar gaat hoewel ze veel pijn heeft.


Meteen na haar dienst ging ze nog iets drinken in een nabijgelegen bar met haar vriend Luke, toen een van de daders haar van achteren besloop en haar keel doorsneed. De vrouw mag van geluk spreken dat het mes haar slagaders of  luchtpijp niet heeft geraakt. Ze stelde haar geliefden gerust via een bericht op Facebook. ,,Hey iedereen, ik wilde laten weten dat alles oké is met mij. Beetje pijn, maar ik zal het overleven. Dank jullie wel voor de steun en de vele wensen.''

Haar moeder zei tegen The Sydney Morning Herald dat Luke tijdens en na de aanval niet meer week van haar zijde. ,,Ik heb haar gesproken via Skype. Candace kon niet praten, maar stak haar duim omhoog naar me. Zo wist ik dat het wel goed zou komen'', aldus moeder Kim Del Toro.

Ook de Nieuw-Zeelander Oliver Dowling (32) ontsnapte niet aan het geweld in Londen gisteren. Hij belandde in een coma nadat een van de daders hem in het gezicht raakte. Zijn zus onthulde op Facebook dat de dokters verwachten dat hij goed zal herstellen van de steekwonden in zijn gezicht, nek en maag. ,,Hij heeft ontzettend veel geluk gehad dat het mes zijn vitale organen heeft gemist. Dokters zijn erg blij met zijn herstel. Ik ben het ziekenhuis van de University of London zo dankbaar voor hun eindeloze pogingen om mijn broer te helpen.'' Olivers vriendin Marie Bondeville raakte ook gewond. Over haar toestand is nog niets bekend. Andere families zoeken de dag na de aanslag nog wanhopig contact met vermiste personen in Londen.

Bij de aanslag vielen zeven doden en 48 gewonden. De drie terroristen reden eerst met een busje mensen aan rond Londen Bridge. Daarna liepen ze Borough Market in en staken daar met messen mensen neer. Ze werden binnen acht minuten na de eerste melding door de politie neergeschoten.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Aanslagen Europa Londen
« Reactie #67 Gepost op: juni 04, 2017, 23:19:31 »

juni 04, 2017, 12:29:05
#66

'Restaurantbezoekster barricadeerde deur voor aanvallers'


Een taxichauffeur die tijdens de aanslag in Londen dienst had, stelt dat zijn vrouwelijke passagier een 'ongelooflijke held' was en dat ze met gevaar voor eigen leven anderen beschermde.


Aksha Patel vertelt aan de Britse nieuwszender Sky News hoe een vrouw, die samen met haar partner in de taxi zat, vlak daarvoor haar eigen lichaam gebruikte om een deur van het Black and Blue restaurant te barricaderen. Daardoor konden de terroristen de horecagelegenheid niet binnenkomen.

,,Ze hield het maar een paar seconden vol'', aldus taxichauffeur Patel, maar daardoor konden andere restaurantbezoekers via een achterdeur wegrennen.  De deur werd toch kapotgemaakt, maar de vrouw had net genoeg tijd om weg te komen en de taxi in te springen. ,,Andere mensen konden door de achterdeur weg. Ik denk dat ze het leven van twintig mensen heeft gered.''
Jachtmessen

Een andere taxichauffeur verklaarde dat hij probeerde om de drie verdachten omver te rijden. Hij zag mannen met jachtmessen van dertig centimeter lang lopen die 'willekeurig' mensen neerstaken. ,,Ik dacht, ik ga gewoon proberen om ze omver te rijden'. Ik draaide de taxi om en was net van plan om eentje te rammen, maar hij stapte opzij. Drie politiemannen kwamen aanrennen, met hun wapenstokken getrokken.''

Een andere held is ooggetuige Gerard die zag hoe een meisje meerdere keren door de daders werd neergestoken. ,,Ik riep: rennen, rennen, er zijn terroristen, ze steken iedereen neer!", aldus de man tegen de BBC. Volgens de Brits renden de daders verschillende pubs en restaurants binnen om willekeurige passanten neer te steken. ,,Ik heb met flessen en stoelen naar ze gegooid om ze weg te krijgen.''Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 04, 2017, 03:39:47
#65
’Foto toont neergeschoten aanslagpleger met bomgordel’

LONDEN - Op een foto die door een Italiaanse fotograaf op Instagram werd geplaatst zou een van de daders van de aanslag te zien zijn. Een man in legerkleding ligt op de grond en lijkt een soort bomgordel te dragen.


De fotograaf, Gabriele Sciotto, vertelt tegen de BBC dat hij in een pub naar het voetbal aan het kijken was toen de aanslag gebeurde. Hij is documentairefotograaf en nam daarom een aantal foto's. Volgens hem zag de 'bomgordel' die de man droeg er niet echt uit, maar hij voegt er aan toe dat hij zeker geen expert op dat gebied is.

De politie zou volgens getuigen twee verdachten hebben neergeschoten. Er wordt nog gezocht naar drie andere daders.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 04, 2017, 03:20:23
#64
Drie man met messen'

Londen - Een taxichauffeur heeft tegen een lokaal radiostation in Londen verklaard dat hij drie mannen uit het witte busje zag springen.


'Ze hadden enorme messen en staken willekeurig mensen die langsliepen op Borough High Street neer'. 'Een jong meisje werd in de borst gestoken. Het was afschuwelijk'.

De chauffeur besloot zelf in te grijpen en reed volgas op de aanvallers in. 'Toen zag ik op het laatste moment drie agenten naar de terroristen rennen. Ik heb tegen iedereen geschreeuwd dat ze weg moesten wezen. Er waren wel een paar honderd mensen op straat op die plek.'

BBC-verslaggeefster Holly Jones werd ook bijna geraakt door het witte busje dat plotseling de stoep opraasde. Aan Radio5live vertelt ze: 'Ik was er maar twee meter vandaan. Vlak voor me zag ik dat mensen geramd werden. Ik heb erg veel geluk gehad. Het ging allemaal supersnel, maar wat ik me herinner, zat er maar een man in het busje. Ik denk dat hij zo'n vijf mensen heeft geraakt.'

De 25-jarige Will Orton stond in de Sheaf Pub vlakbij de brug toen plotseling mensen naar binnen vluchtten. 'Er was ineens grote paniek. Ze vertelden dat ze buiten getuige waren geweest van de steekpartijen'.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 04, 2017, 02:37:20
#63
'Doden en gewonden bij terroristische aanslagen in Londen'

Een witte bestelauto is vanavond met hoge snelheid ingereden op voetgangers op de London Bridge in Londen. Ook zijn er berichten over schoten op een populaire voedselmarkt in de stad. Er zouden meerdere doden zijn gevallen. De politie bevestigt dat het om twee terroristische aanslagen gaat.


De politie in Londen maakt momenteel jacht op drie verdachten, die mogelijk gewapend zijn, meldt de BBC. Er zouden volgens Britse media al twee mensen gearresteerd zijn. 

De Londense politie kan nog niet veel informatie geven over de incidenten. ,,We weten wat er wordt gezegd op sociale media. Wij komen met feiten zodra we dat kunnen - onze info moet accuraat zijn", laat de politie weten via Twitter.  Wel schrijft de Londense politie dat ze hebben gereageerd op een incident bij Borough Market, een populaire voedselmarkt bij toeristen vlakbij London Bridge. Daar zouden mensen in een restaurant zijn neergestoken en zijn er schoten gehoord. Volgens een getuige werd een serveerster in haar keel gestoken en een man in zijn rug.

In de buurt Vauxhall, in het zuidwesten van Londen op kilometers afstand van London Bridge, zou ook een incident met een auto plaats hebben gevonden. Het gaat daar echter niet om een aanslag, zo heeft de politie bevestigd. Het trein- en metrostation Vauxhall was even gesloten, maar inmiddels heropend.

London Bridge

Bij de London Bridge reed een busje om 23:08 uur, met een snelheid van ongeveer 80 kilometer per uur, in op voetgangers. Rond deze tijd is het meestal druk op de brug, met uitgaanspubliek. Na de aanslagen volgde er op Southwark Street een vuurgevecht met de anti-terreureenheid die razendsnel ter plekke was.

Een getuige zegt tegen CNN dat het busje over de stoep van de London Bridge slalomde. Volgens de getuige reed het busje van de noordoever naar de zuidoever van de Theems, op weg naar een drukker gebied bij een metrostation.

Volgens een verslaggeefster van de BBC, die toevallig vlakbij het incident op de brug aanwezig was, zijn er ongeveer vijf mensen geraakt.

Twee uur na het incident verlaten nog steeds mensen het gebied bij de London Bridge. Zij lopen onder begeleiding van de politie, met hun handen op het hoofd, weg.

Steekpartijen

Mogelijk zijn er meerdere steekpartijen geweest. Getuigen vertellen in de Britse media dat drie met messen bewapende mannen uit de auto sprongen en willekeurige mensen aanvielen. Een taxichauffeur zegt tegen zender LBC: ,,Een busje kwam vanaf London Bridge, reed langs de stoplichten en reed op de trappen af. Veel mensen werden omver gereden. Toen stapten drie mannen met lange messen uit. Ze liepen over Borough High Street en staken willekeurig mensen neer. Ik zag een jong meisje dat in de borst was gestoken.''

De taxichauffeur gaat verder: ,,Ik zei tegen mijn passagier dat ik een dader zou rammen. Ik draaide me om en probeerde het, maar hij stapte op tijd opzij.''
Aanslag auto

In maart werd Londen opgeschrikt door een aanslag met een auto op voetgangers op de Westminster Bridge, niet ver van de parlementsgebouwen. Een 52-jarige man raasde over het trottoir en kwam tot stilstand tegen een hek. Daarna stapte hij uit en stak een politieman dood, voordat hij zelf werd neergeschoten. Door de aanslag kwamen naast de agent vier mensen om het leven. Terreurgroep Islamitische Staat claimde dat de aanslagpleger een IS-soldaat was.

Het incident van vanavond komt vlak na de aanslag bij een optreden van Ariana Grande in Manchester waarbij 22 doden vielen en een paar dagen voor de Britse parlementsverkiezingen. De Britten kiezen komende donderdag een Lagerhuis. De Britse premier Theresa May is op de hoogte gebracht van het incident op London Bridge. Ze staat in contact met de autoriteiten, meldt de BBC op basis van informatie van Downing Street. Ook de Amerikaanse president Donald Trump is geďnformeerd.

Een week geleden werd het dreigingsniveau in Groot-Brittannië verlaagd tot het een-na-hoogste niveau. De maandag daarvoor was het juist verhoogd tot maximaal na de zelfmoordaanslag in Manchester.Bron:AD
« Laatst bewerkt op: juni 04, 2017, 02:39:43 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 02, 2017, 20:13:52
#62
Moeder Saffie (8) uit coma, krijgt vreselijk nieuws

De foto van de 8-jarige Saffie Roussos bezorgde mensen over de hele wereld een brok in de keel. Zij was het jongste slachtoffer van de aanslag in Manchester, kort na afloop van een concert van Ariana Grande. De moeder van het meisje raakte bij diezelfde aanslag in coma. Nu de 48-jarige Lisa Roussos daaruit is ontwaakt, heeft ook zij het afgrijselijke nieuws te horen gekregen.

Zwaargewond


Lisa bezocht het concert met haar dochter Ashlee en Saffie. Lisa en Ashlee raakten zwaargewond en werden bewusteloos afgevoerd naar de intensive care. De 8-jarige Saffie overleefde de aanslag niet.

Moeder lisa moest twee zware operaties ondergaan, omdat ze was geraakt door een granaatscherf. Sinsdien lag ze in coma. Deze week ontwaakte ze uit haar coma. Het eerste nieuws dat ze te horen kreeg, was dat haar dochtertje Saffie de aanslag niet had overleefd.
Sterk

Volgens Britse media is de moeder er kapot van. Ze ligt nog altijd in het ziekenhuis, maar kan inmiddels wel weer haar benen bewegen. Volgens Mike Swanson, een vriend van de familie, verkeert Lisa niet meer in levensgevaar: „Ik ben trots op hoe sterk Lisa en Andrew (haar echtgenoot red.) als koppel zijn. Hun dapperheid is lovenswaardig.”

Ook met dochter Ashley gaat het gelukkig goed: „Ze zijn nu weer samen. Ashley is de oudste dochter, ook zij is buiten levensgevaar, en ze praat weer met haar moeder.”Bron:metronieuws.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 25, 2017, 22:55:01
#61

Ariana Grande wil videobellen met gewonden

Ariana Grande zal niet naar Manchester gaan om haar gewonde fans te bezoeken. Toch wil ze de mensen graag spreken die door de aanslag in Manchester van afgelopen maandag in het ziekenhuis zijn beland. Volgens RadarOnline zal ze daarom via een videoverbinding met ze in contact komen.


Bronnen bij de zangeres vertellen aan RadarOnline dat Ariana de slachtoffers persoonlijk wil spreken. Dat ze niet naar het Verenigd Koninkrijk wil vliegen, is omdat ze nog steeds behoorlijk ontdaan is van de aanslag. Bovendien wil haar familie niet dat de zangeres zich te veel inspant na alles wat er is gebeurd.

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 25, 2017, 22:35:33
#60
’Salman Abedi vroeg moeder om vergiffenis’

MANCHESTER - Salman Abedi, de man die maandagavond een bloedbad aanrichtte in een concertzaal in Manchester, heeft slechts een kwartier voor zijn gruweldaad zijn moeder en broer in Libië gebeld. Hij zou zijn moeder om vergiffenis hebben gevraagd. Dat heeft een woordvoerder van de Libische antiterreureenheid gezegd, meldden Britse media.


De vader en de 18-jarige broer van de zelfmoordterrorist zijn woensdag gearresteerd in Libië omdat zouden hebben bekend op de hoogte te zijn geweest van de plannen. Wel gaan de Libische autoriteiten ervan uit dat Abedi alleen zou hebben gehandeld.

Vermoedelijk radicaliseerde de 22-jarige geboren Brit twee jaar geleden. Hij begon religieuze kleding te dragen, liet een baard groeien en werd biddend op straat gesignaleerd. Daarna verdween hij van de radar; vermoedelijk omdat hij in Syrië verbleef, waar hij een paramilitaire training zou hebben gevolgd bij Islamitische Staat. De terreurclub eiste een dag na de aanslag de verantwoordelijkheid op, al bestaan daar wel twijfels over.

De autoriteiten zijn de laatste vijf jaar minstens vijf keer gewaarschuwd voor Abedi. Zo belden vrienden van hem de antiterrorismelijn nadat Abedi hen had verteld dat het „prima was om een zelfmoordterrorist te zijn.” Familie van de omgekomen dader waarschuwde daarnaast de Britse politie, om te wijzen op het gevaar dat de man vormde. Met die informatie werd niets gedaan. Abedi stond wel op een zogenoemde watchlist van de autoriteiten, maar werd niet nauw gevolgd.

Bij de terreuraanval kwamen 22 mensen om het leven en raakten tientallen gewond. Onder de doden en gewonden zijn veel tieners.Bron:telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 24, 2017, 22:58:41
#59
Dit is wereldidool Ariana Grande

Lieflijk, sprankelend en ondertussen ook bepaald niet op haar mondje gevallen. Wereldidool Ariana Grande (23) heeft echter na de aanslag, maandagavond aan het slot van haar concert in de Manchester Arena, geen woorden meer. Dat bracht zij tot uitdrukking in een enkele tweet: „Gebroken. Vanuit het diepst van mijn hart: ik heb er geen woorden voor.”


De Amerikaanse is kapot en cancelde direct de rest van haar wereldtournee Dangerous Woman. Deze zou nog tot en met 21 september steden in Europa (komende zondag Antwerpen, Midden- en Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Azië aandoen.

Als gevaarlijke vrouw staat de zangeres bepaald niet bekend. Vorige week zag Metro haar concert in de Ziggo Dome in Amsterdam en schreef als kop toen wel ‘Ariana Grande gevaarlijk goed’. Dat was echter met een knipoog. Helaas kreeg het woordje dangerous in Manchester een heel andere, vreselijke lading.Bron:cosmopolitan.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 23, 2017, 23:53:01
#58
'Engel van Manchester' nam 50 kinderen onder hoede

Ze wordt de engel van Manchester genoemd. De Britse Paula Robinson (48) nam maandagavond na de aanslag bij het concert van Ariana Grande tientallen meisjes onder haar hoede.


Robinson was maandagavond met haar man op het treinstation naast de arena, toen de aanslag gepleegd werd. Ze voelde de kracht van de explosie op afstand en zag een paar seconden later tientallen meisjes in paniek weg rennen bij de arena. „We zijn ook direct weg gerend. Ik heb tegen de tieners gezegd dat ze met me mee moesten rennen.” Robinson nam een groep van zo'n vijftig meisjes mee naar een nabijgelegen hotel. Eenmaal daar zette ze een berichtje op Facebook met haar telefoonnummer erbij, zodat bezorgde ouders haar konden bellen.

Ze schreef: „We hebben hier zo'n 50 kinderen bij ons, die wachten om opgehaald te worden. Ze zijn veilig en we zullen voor ze zorgen.” Ze riep op om het bericht zoveel mogelijk te delen. Sindsdien wordt de vrouw platgebeld door bezorgde ouders die op zoek zijn naar hun kind. 
Goede daad

„Ouders renden wanhopig rond op zoek naar hun kinderen”, vertelt Robinson aan Reuters. „In Holiday Inn werden ook heel veel kinderen opgevangen.” Robinson nam de kinderen mee naar een ander hotel. Dinsdagmorgen liet ze de pers weten niet meer bij de kinderen te zijn en raadt ze ouders aan het algemene noodnummer te bellen.

Op sociale media wordt Robinson geprezen om haar goede daad van vannacht.


Bron:MEtronieuws.nl


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 23, 2017, 23:37:46
#57

Dit zijn de gezichten en verhalen van de slachtoffers in Manchester

Bijna 24 uur na de dodelijke zelfmoordaanslag in Manchester is er nog altijd onduidelijkheid over het aantal slachtoffers. Vaststaat dat er 22 doden vielen en 59 gewonden onder wie 12 kinderen onder de zestien. Drie dodelijke slachtoffers zijn al geďdentificeerd. Veertien personen worden nog vermist.


Georgina Callander (18) uit Leyland was het eerste dodelijke slachtoffer dat werd geďdentificeerd. Ze was een megafan van Ariana Grande en mocht in 2015 tijdens een ontmoeting met de Amerikaanse zangeres zelfs met haar op de foto. Georgina schreef hierbij: 'Bedankt voor alles mijn liefste. Ik mis je.'Georgina verheugde zich dan ook enorm op het concert. Haar idool, twitterde ze zondag nog. Volgens vrienden was Georgina een van de eerste slachtoffers die naar het ziekenhuis werden overgebracht. Ze overleed met haar moeder aan haar zijde, weet The Evening Standard. Georgina volgde onderwijs aan het plaatselijke Runshaw College. De school laat weten diep bedroefd te zijn om het verlies van de studente en staat de overige studenten bij met hulp.
Saffie Rose Roussos (8) uit Tarleton is de tweede dode die werd geďdentificeerd. Ze is het voorlopig jongste slachtoffer van de aanslag. Saffie was gisteravond met haar moeder Lisa en zus Ashlee bij het concert van Ariana Grande. Na de zelfmoordaanslag zocht de familie wanhopig maar tevergeefs naar het meisje. Haar moeder en zus liggen gewond in het ziekenhuis. De autoriteiten van Lancashire bevestigden vanmiddag dat Saffie om het leven kwam bij het drama, zo melden Britse media. Saffies moeder weet dat nog niet omdat haar toestand kritiek is, zegt buurman  Salman Patel in de Daily Mail. ,,Ik bid voor de hele familie, dit is hartverscheurend."

,,Het nieuws kwam voor iedereen als een schok. Ik wil mijn medeleven betuigen aan al haar familieleden en vrienden", aldus Chris Upton van de basisschool in Tarleton. ,,De gedachte alleen al dat iemand niet terugkeert van een concert is hartverscheurend. Saffie was een prachtig meisje, in alle betekenissen van het woord. Ze werd door iedereen graag gezien, haar warmte en vriendelijkheid zullen ons bijblijven. Saffie was stil en bescheiden, met een creatieve toets. We gaan de leerlingen en het personeel nu zo goed mogelijk opvangen, daarvoor zullen we ook experts inschakelen."John Atkinson uit Radcliffe bij Manchester is de derde dode op wie een naam kon worden geplakt. Hij had de Manchester Arena net verlaten toen de zelfmoordenaar zijn bom liet ontploffen. Familie en vrienden omschrijven John als 'een man uit duizenden', zo meldt Manchester Evening News. Vriendin Katy Trefford schreef op Facebook: ,,John was een echte heer." Talič Andrča schreef: ,,Diepbedroefd voor de familie Atkinson in deze trieste tijd. Nooit kon ik me voorstellen dat dit zo dicht bij huis zou gebeuren. Rust in het paradijs John, jij mooie ziel."

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 23, 2017, 23:37:17
#56


Vermisten


Op dit moment zijn er nog veertien vermisten. Het gaat om de volgende personen. 
Kelly Brewster uit Sheffield bezocht met haar zus Claire (34) en nichtje Hollie (11) hety concert van Ariana Grande. Van haar is geen teken van leven meer vernomen sinds de aanslag. Zus en nichtje liggen in het ziekenhuis waar ze werden geopereerd om de stukjes metaal van de bom uit hun lichamen te verwijderen.Studente Alex Klis plaatste een opsporingsbericht voor haar ouders Marcin en Angelika die het concert bezochten maar van wie niets meer vernomen is na de aanslag. Het Poolse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigde dat zich onder de slachtoffers van het drama ook Poolse burgers bevinden.De ouders van Nell Jones (14) uit Manchester hebben hun dochter als vermist opgegeven omdat ze niets meer van haar hebben vernomen sinds het muziekconcert. De leerlinge van scholengemeenschap in Holmes Chapel ten zuiden van Manchester zou op krukken hebben gelopen.


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 23, 2017, 23:36:04
#55


De moeder van Olivia Campbell (15) uit Manchester deed op ITV's ontbijtshow Good Morning Britain een emotionele oproep voor haar vermiste dochter. Terwijl haar echtgenoot in Manchester wanhopig zoekt naar een spoor van hun meisje, belde Charlotte Campbell alle ziekenhuizen en hotels af waar gewonde slachtoffers van de aanslag naar toe zouden zijn gebracht. Zonder resultaat. Olivia bezocht het optreden van Ariana Grande met een vriend. Hij ligt gewond in een ziekenhuis. Olivia's mobieltje is uit.Van Chloe Rutherford (17) en haar vriendje Liam Curry (19) uit South Shields aan de Engelse oostkust ontbreekt ook elk spoor sinds de aanslag. Het laatste levensteken zou deze foto zijn geweest die ze vlak voor het concert namen en op Twitter plaatsten.  Hun familie deed navraag bij alle hotels en ziekenhuizen in de regio Manchester maar de namen van de tieners staan op geen enkele lijst.De ouders en broer van Martyn Hett (29) uit Stockport zijn dodelijk ongerust over zijn lot. Hij werd tijdens de aanslag gescheiden van zijn vriend met wie hij het concert bezocht en zijn mobieltje is uit. Een vriend twitterde dat Martyn een retroshirt droeg en  een Deirdre Barlow tattoo op zijn kuit/enkel heeft.De ouders van de 15-jarige Laura MacIntyre (l) en haar 14-jarige vriendin Eilidh Macleod, afkomstig van het Buiten Hebriden-eiland Barra voor de westkust van Schotland, vlogen naar Manchester om de politie te helpen bij de zoektocht naar hun dochters. Voor de ouders van Laura was er vanavond geweldig nieuws. Hun dochter werd met ernstige brandwonden teruggevonden in een ziekenhuis in Manchester. Haar vriendin Eilidh is nog vermist. Ze bezochten samen het concert van Ariana Grande. 

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 23, 2017, 23:35:15
#54


,,Het concert - Laura's eerste - was een verjaardagscadeau voor Eilidh. Beiden zijn grote fans van Ariana Grande. Laura was zo blij dat ze er naartoe ging met haar vriendin. Ik aarzelde een beetje om haar zo ver weg naar een concert te laten gaan maar mijn dochter leek dolgelukkig. Eilidhs moeder reisde voor de zekerheid mee en wachtte in een nabijgelegen hotel tot het concert afgelopen was", verklaarde Laura's vader Michael tegenover The Telegraph.Deborah Hutchinson vraagt op Facebook om het opsporingsbericht voor haar partner Philip Tron (32) en haar dochter Courtney Boyle (19) zoveel mogelijk te delen. De studente Criminologie en Psychologie aan de Beckett Universiteit in Leeds en haar stiefvader bezochten samen het concert. Van Alison Howe (44) en Lisa Lees (43) uit Royton bij Manchester is ook niets meer vernomen sinds de aanslag. De vriendinnen gingen naar de Manchester Arena om hun kinderen op te halen die naar het optreden van Ariana Grande waren geweest. Alisons andere dochter Sasha plaatste op Facebook een opsporingsbericht.Bron:ADGelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 23, 2017, 23:08:18
#53

'Moeder Ariana Grande loodste kinderen backstage'

De moeder van Ariana Grande heeft gisteravond na de aanslag bij het concert van haar dochter in Manchester een groep tieners in veiligheid gebracht door ze mee backstage te nemen. Dat zeggen ooggetuigen tegen TMZ.


Joan Grande had de show vanaf de eerste rij beleefd en zat nog steeds op haar stoel toen de bom afging. Toen er daarna paniek uitbrak heeft ze de kinderen die bij haar in de buurt zaten meegenomen. Ze mochten pas weg toen het veilig genoeg was om de concertzaal te verlaten.

Vandaag heeft Joan samen met haar dochter het vliegtuig gepakt naar Florida. In hun thuisstad Boca Raton werden ze opgewacht door familie en Ariana's vriend Mac Miller.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: Aanslagen Europa
« Reactie #53 Gepost op: mei 23, 2017, 23:08:18 »