Nowlive.eu

Registreren
 

*Vermist*
gelezen 46746 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
december 08, 2017, 12:24:16
#60

Moeder vermiste Melissa (17): Vrees dat ze niet meer thuiskomt


Helle Gartsen, de moeder van de sinds woensdagmiddag vermiste Melissa Aalders (17), vreest dat haar tienerdochter niet meer thuiskomt. ,,We weten niet waar ze is en in welke handen ze is. Dat maakt het zo onzeker'', zegt de 43-jarige inwoonster van het Gelderse 's-Heerenberg.


De 17-jarige Melissa, die op weekdagen in een gezinshuis verblijft in Silvolde, keerde na woensdag niet terug na een schooldag. Ze volgt het examenjaar van de mavo op het Almende College, locatie Bluemers, in Silvolde. ,,Ze doet het jaar over en het gaat hartstikke goed. Ze haalt goede cijfers en staat er voor haar examen goed voor. Dat kan dus niet de reden zijn dat ze is vertrokken'', vertelt Gartsen.

Haar dochter is al twee keer eerder vermist geweest, onder meer in 2014, toen Melissa 13 jaar oud was. ,,Maar beide keren was ze binnen een dag weer terug. Nu is ze al bijna twee dagen spoorloos en dat baart ons grote zorgen'', zegt Gartsen.

De politie heeft voor de verdwijning van Melissa geen aanwijzingen voor een misdrijf. Dat blijkt ook uit de verklaringen van schoolgenoten, die Melissa woensdag na de lessen bij iemand in de auto zagen stappen. Gartsen zegt te weten wie het is en heeft de naam van de jongeman – volgens haar een 21-jarige inwoner van Sinderen – doorgegeven aan de politie. ,,Die is bij hem aan de deur geweest en heeft ontdekt dat ze daar woensdag samen hebben geslapen. Donderdag zijn ze vervolgens vertrokken en sindsdien is het onduidelijk waar Melissa is.''
Contact

Gartsen heeft haar dochter niet gesproken, maar gisteren wel contact gehad via Snapchat, een app om foto's en video's te delen en te chatten. ,,Ik kreeg via haar account een berichtje dat ze in België was en naar huis wilde komen. Maar ze is dus niet teruggekeerd'', vertelt Gartsen vanochtend.

Ze weet uiteraard niet zeker of het wel haar dochter is die het Snapchat-bericht heeft gestuurd. ,,De politie vertelde mij dat Melissa iemand anders een bericht had gestuurd dat ze in Duitsland was. We hebben geen enkel idee meer wat klopt'', zegt de radeloze moeder.

Ze is blij met alle aandacht die er is voor de vermissing van haar dochter. Zo is het Facebookbericht van Gartsen al zo'n 130.000 keer gedeeld en is er veel media-aandacht voor de verdwijning van de tiener. ,,Natuurlijk is dat fijn. Want hoe meer aandacht er voor is, des te meer mensen naar haar kunnen uitkijken. Hopelijk leidt dat snel tot haar terugkeer.''
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: *Vermist*
« Reactie #60 Gepost op: december 08, 2017, 12:24:16 »

december 08, 2017, 11:53:09
#59
17-jarige Melissa vermist

's-Heerenberg - De 17-jarige Melissa Aalders uit 's-Heerenberg wordt sinds woensdag vermist. Het meisje is woensdagmiddag rond 14.00 uur niet thuisgekomen van school. Het Facebookbericht dat haar moeder plaatste is al ruim 130.000 keer gedeeld.


De politie is volop bezig met de zoektocht naar de vermiste Melissa. Dat meldt De Gelderlander. Volgens een woordvoerder van de politie staat ze gesignaleerd en zin er verschillende teams op straat actief aan het zoeken. Op de site van de politie staat er een opsporingsbericht met daarin haar foto en signalement vermeld.

De politie is volop bezig met de zoektocht naar de vermiste Melissa. Dat meldt De Gelderlander. Volgens een woordvoerder van de politie staat ze gesignaleerd en zin er verschillende teams op straat actief aan het zoeken. Op de site van de politie staat er een opsporingsbericht met daarin haar foto en signalement vermeld.

Rondom de vermissing van Melissa zijn er geen aanwijzingen voor een misdrijf. Er wordt momenteel een grote zoekactie georganiseerd.

Heeft u meer informatie over de verblijfplaats van Melissa? Bel dan de politie op 0900-8844.

Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 27, 2017, 15:02:03
#58
Au pair Anjelie Basco (22) al weken vermist

LOENEN AAN DE VECHT - Anjelie Basco (22), een au pair uit Loenen aan de Vecht, wordt sinds 9 september vermist. Op die dag had ze vermoedelijk in Amsterdam een afspraak via de datingapp Tinder.


Ze vertrok met het ov in de ochtend van 9 september naar de hoofdstad en had volgens de politie haar paspoort en telefoon bij zich. Ze checkte op 10.10 uur uit op Amsterdam Centraal. Ook opende ze haar WhatsApp die dag een paar keer, maar ze stuurde zelf geen berichten.

Na haar vermissing gebeurde er merkwaardige dingen op haar pagina op Facebook. Een aantal vriendinnen van haar werd geblokkeerd en op donderdag 14 september werd er met het account van Anjelie ingelogd in Frankrijk.

Scenario’s

De politie houdt met verscheidene scenario’s rekening, zo zou ze het werk als au pair te zwaar kunnen vinden, maar ze zou ook tegen haar wil meegenomen kunnen zijn.

In het programma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht werd een foto getoond van de vermiste Basco.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 06, 2017, 14:58:21
#57

Stille tocht voor omgebrachte Savannah


In Bunschoten wordt donderdagavond een stille tocht gehouden voor voor de vermoorde Savannah Dekker (14).


De tocht start om 19.30 uur vanaf het Kolkplein. De stille tocht wordt gehouden in overleg met de familie. Tijdens de stille tocht worden bloemen neergelegd nabij de school van Savannah. De familie vraagt om kleurrijke bloemen mee te nemen.
Op het einde van de tocht worden twee minuten stilte gehouden.Deelnemers van de stille tocht wordt gevraagd om lopend of op de fiets te komen. De gemeente vraagt inwoners van Bunschoten-Spakenburg de vlag om 18.00 uur halfstok te hangen.

Na de stille tocht is er de mogelijkheid voor deelnemers om bij elkaar te komen in de Zuiderkerk en Fonteinkerk. Ook in het gemeentehuis zijn hulpverleners aanwezig. De familie vraagt iedereen het bij deze tocht te laten en geen andere initiatieven te organiseren.

Initiatiefnemers zijn de gemeente Bunschoten, politie, het Oostwende College en de initiatiefnemers van de zoektocht van afgelopen zondag.

Savannah werd zondagochtend 4 juni dood aangetroffen in het water bij het industrieterrein De Kronkels in Bunschoten. Maandagnacht werd een verdachte aangehouden. Het gaat om een 16-jarige jongen uit gemeente Den Bosch.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 05, 2017, 00:13:54
#56
Vermiste meisje Savannah (14) dood gevonden

BUNSCHOTEN - De veertienjarige Savannah uit Bunschoten is dood gevonden. De politie meldt dat het eerder zondag gevonden lichaam van haar is. De doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt. De familie van Savannah is hiervan in kennis gesteld, zegt de politie zondagavond laat.


Een voorbijganger vond het lichaam aan het begin van de middag in een sloot bij industrieterrein De Kronkels in Bunschoten en waarschuwde de politie. Savannah werd donderdag voor het laatst levend gezien.

In Bunschoten (provincie Utrecht) werd zondag een particuliere zoekactie gehouden naar Savannah waar enkele honderden vrijwilligers aan meededen.

Zaterdag werd een eveneens veertienjarig meisje uit Hoevelaken dood aangetroffen in een sloot in Achterveld, zo'n 20 kilometer verderop.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 04, 2017, 16:51:30
#55

Lichaam in sloot gevonden tijdens zoektocht Savannah


UPDATE  Bij de hoek van de Lorentzweg en De Kronkels in Bunschoten is vanmiddag het stoffelijk overschot van een persoon gevonden.


Het lichaam werd door een passant gevonden bij het industrieterrein De Kronkels, de passant heeft de politie gewaarschuwd. Een groot deel van het gebied is door de politie afgezet. Of het het lichaam van de vermiste Savannah is, wordt door de politie onderzocht. Een woordvoerder kon niet zeggen hoelang het duurt voordat er duidelijkheid is over de identiteit van het slachtoffer.

Inmiddels is de familie van Savannah op de hoogte gesteld van de vondst van het lichaam. Dit zegt echter nog niets over de identiteit, aldus politiewoordvoerder Hans Meuleman. Of het lichaam van Savannah is blijft dus nog onduidelijk.

In Bunschoten was vandaag een grote zoekactie gaande naar de vermiste Savannah. Het veertienjarige meisje was sinds donderdag vermist.  Volgens de initiatiefnemers kwamen er vandaag zo'n zevenhonderd mensen uit het hele land helpen met zoeken.

Volgens de politie is het lichaam niet ontdekt door vrijwilligers die meededen aan de zoekactie, het industrieterrein was geen onderdeel van het zoekgebied. Een voorbijganger heeft het ontdekt en schakelde de politie in. Eerder werden ook al sleutels en een telefoonhoesje gevonden. Ook daarvan is niet bekend of die van Savannah zijn.

Politie

Bij de zoektocht was politie aanwezig, maar alleen om de orde te bewaken, niet om mee te doen. Volgens de organisatie had de politie aangegeven de actie een warm hart toe te dragen, maar niet te verwachten dat er iets zou worden gevonden.

Volgens een coördinator van de zoekactie was de verslagenheid groot toen het nieuws over het gevonden lichaam bekend werd. ,,Het is nog niet duidelijk om wie het gaat, maar dit is een klein hechte gemeenschap. Er is veel emotie, angst, verbazing en verdriet. Het was al erg, nu is het een nachtmerrie.''

Afgelopen vrijdag werd er in Achterveld, zo'n 20 kilometer van Bunschoten een veertienjarig meisje dood in het water gevonden. Zij werd door een misdrijf om het leven gebracht. Volgens de politie was er geen verband met de vermissing van Savannah.
Parkeerterrein

Momenteel is ook de parkeerplaats op de A1 tussen Amersfoort en Baarn afgezet door de politie. Ook daar zijn ze bezig met onderzoek.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 03, 2017, 20:20:04
#54

Betrokken buurtbewoners roepen op

                          tot actie en gebed voor vermiste Savannah


Actieve buurtbewoners rondom Bunschoten zijn zo begaan met het lot van de vermiste Savannah Dekker dat ze in actie willen komen. Er wordt opgeroepen om mee te doen aan een zoekactie en er wordt gebeden.Tiko van de Groep schrijft op Facebook dat hij zich zorgen maakt na de vondst van het 14-jarige meisje in Achterveld. Daarnaast is ook de 14-jarige Savannah nog niet teruggekeerd. ,,Zijn er misschien lieshebbers om zondag eens vanuit Bunschoten te wandelen om goed in de bermen en sloten te kijken om e.e.a. uit te sluiten?'' Zijn oproep is ondertussen al ruim 350 keer gedeeld.

Ook Conny Hoosbeek leeft mee met het lot van Savannah. ,,Er zijn geen woorden voor de situatie rondom Savannah! Wat verdrietig, heel Spakenburg en omgeving is er naar van.'

Ze schrijft op Facebook dat ze op twee momenten in stilte zal bidden voor 'dit meisje dat zo geliefd is. Bidden jullie mee?' Het lijkt erop dat haar oproep gehoor heeft gevonden: meer dan 250 mensen hebben haar bericht gedeeld en tientallen mensen geven aan dat ze meedoen in een gebed.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 03, 2017, 15:20:11
#53

Fiets van Savannah (14) gevonden in Hoogland


UpdateSavannah Dekker (14) uit Bunschoten wordt sinds gistermiddag 15.00 uur vermist. Dat schrijft haar moeder op Facebook. Haar mobiele telefoon staat sinds die tijd uit. Haar fiets is vanmiddag aangetroffen in Hoogland.

Savannah had met een groep klasgenootjes bij een parkje afgesproken om vanaf daar samen naar een vriendinnetje te fietsen. ,,Daar zouden ze aan een schoolopdracht gaan werken.

Tegen etenstijd werd de moeder ongerust. ,,Toen ben ik gaan bellen, maar niemand wist waar ze was." De politie kwam langs, maar kan niet veel doen. Savannah's telefoon wordt in de gaten gehouden, voor het geval hij weer aanspringt. Er wordt extra gesurveilleerd en alle agenten hebben een foto van Savannah op zak.

Savannah’s moeder Monique Dekker is ten einde raad. ,,Verschrikkelijk. Elke minuut dat haar vermissing langer duurt, komen er nieuwe scenario’s in je hoofd op. We hebben helemaal niets gehoord van haar. De telefoon staat nog steeds uit. Ze heeft verder niets bij zich behalve haar ID-kaart en een bankpas. Die heeft ze niet gebruikt, want dat kan ik zien op haar bankrekening.’’

Volgens haar moeder waren er thuis geen problemen die geleid zouden kunnen hebben tot haar vermissing. ,,We hebben een goede relatie en er was geen ruzie. We raken langzaam moedeloos.’’

De fiets van de Bunschotense tiener werd gevonden op vijftig meter afstand van een bushalte bij de Monseigneur van de Weteringstraat. Volgens Monique Dekker stond die netjes afgesloten op de standaard. Maar verder ontbreekt elk spoor.
Signalement

Savannah is 1.73 meter lang en loopt wat moeilijk doordat ze herstellende is van een hernia. Ze droeg een spijkerbroek, een hemdje met Minnie Mouse, een groen bomberjack en fluor roze Nikes. Ze vertrok gistermiddag op een zwarte Cortina fiets met een zwart krat voorop.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 26, 2017, 14:07:37
#52

Osama (15) uit Helmond al week spoorloos


Waar is Osama Ibrahim (15) uit Helmond gebleven? Dat vraagt de politie zich al de hele week af. De tiener is door niemand meer gezien sinds hij maandagmiddag van school werd gestuurd.

Om Osama snel terug te kunnen vinden, heeft de politie woensdag een opsporingsbericht met zijn volledige naam en foto verspreid.

Wie Osama ziet lopen, wordt verzocht onmiddellijk het alarmnummer te bellen.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 22, 2017, 23:31:55
#51
Mike (24) al bijna een maand vermist

 CASTRICUM De 24-jarige Mike Mulder uit Castricum is sinds 27 maart vermist. Hij vertrok toen bij de instelling waar hij was opgenomen en keerde nooit terug.


Mike is 1.70 meter lang, heeft blauwe ogen en bruin haar. Hij droeg bij zijn vertrek witte Nikes, een blauwe winterjas met capuchon en een motorrugzak van het merk Bobbel.

De familie van Mike maakt zich ernstige zorgen over hem. Mensen met tips of informatie worden opgeroepen contact op te nemen met de politie via 0800-6070.Bron:nhnieuws.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 27, 2017, 00:13:09
#50
Zoektocht naar vermiste treinreiziger (26) met syndroom van Down

UTRECHT - UPDATE 23.50 uur - De politie en de NS zijn op zoek naar de vermiste Mitchell van Sijtveld (26) met het syndroom van Down. Hij vertrok zondagmiddag rond 15.00 uur met een aantal andere reizigers richting Heerhugowaard. Mitchell is echter nooit op het station aangekomen, aldus een politiewoordvoerder tegen RTV Utrecht.


Het is mogelijk dat Van Sijtveld, die uit de omgeving Heerhugowaard komt, tussendoor is uitgestapt of in Utrecht is achtergebleven. De politie heeft het signalement van de man doorgeven aan de NS zodat ook treinpersoneel naar hem uitkijkt.

Ook via Burgernet is zijn signalement verspreid. Het gaat om een man van 26 jaar die 1,60 meter lang is. Hij heeft donkerblond stekelhaar en droeg ten tijde van zijn vermissing een zwartwit bomberjack en sportschoenen.
Oproep via Facebook

Via Facebook heeft de zus van Mitchell foto’s verspreid van haar vermiste broer. Zij stelt echter dat haar broer 25 jaar oud is.
Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 11, 2016, 00:47:31
#49
Twee meisjes (13 en 15) vermist in Enkhuizen:

 "Ik wil weten waar m'n dochter is" ENKHUIZEN De politie in Enkhuizen zoekt vanavond naar twee vermiste meisjes van 13 en 15 jaar oud. Hans van Rijssel, de vader van de 13-jarige Denice (foto), zegt tegen NH te vermoeden dat ze samen zijn. "Ik wil gewoon weten waar m'n dochter is."


Rond 20.00 uur vanavond werd via Burgernet opgeroepen uit te kijken naar een 15-jarig meisje met Aziatisch uiterlijk. Het meisje wordt sinds 15.00 uur vanmiddag vermist. Hoewel Hans van Rijssel ook de vermissing van zijn dochter bij de politie heeft gemeld, is er voor Denice geen Burgernetmelding uitgegaan. 

"Ik heb via schoolvriendinnetjes losgepeuterd dat ze met het Aziatische meisje is", verklaart Van Rijssel zijn vermoeden dat de twee samen zijn. "Voordat ze vanochtend naar school ging heb ik haar voor het laatst gezien. Normaal is ze om 16.45 uur thuis, maar om 17.15 uur was ze er nog niet. En om 17.30 uur nog niet."

Gympen
Denice - het meisje op bovenstaande foto - is 1,62 meter lang. Ze draagt een donkerblauwe spijkerbroek, een zwart bomberjack met bontkraag, donkere gympen met zwarte zool. Ze heeft een roze rugtas bij zich en rijdt op een groen-blauwe Sparta-fiets. Vooral haar gympen vallen erg op, vertelt haar vader.

Het meisje met het Aziatische uiterlijk is volgens het Burgernetbericht vanmiddag rond 15.00 uur voor het laatst gezien aan de Zuider Havendijk. Ze is lang en slank, heeft lang, zwart haar en draagt een bruine leren jas. Opvallend is dat ze zich verplaatst op een Postcodeloterij-fiets.

112
Een politiewoordvoerder laat weten dat beide meiden als vermist zijn opgegeven, maar kan het vermoeden dat ze samen zijn niet bevestigen. Wie de meiden ziet, wordt gevraagd noodnummer 112 te bellen. Tips kunnen worden doorgegeven op 0900-8844.Bron:RTVNH.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 29, 2016, 18:57:56
#48
Moeder ontvoerde Insiya (2):

"Haar vader zei altijd al dat hij haar van me zou afpakken"


 AMSTERDAM Het 2-jarige meisje dat in september door twee of drie mannen uit haar woning werd ontvoerd, zit inmiddels met haar vader in India. Moeder Nadia reageerde gister bij RTL Late Night.


De zaak van de ontvoering van de 2-jarige Insiya houdt de gemoederen al langer bezig. Vorige maand werd ze door twee of drie mannen ontvoert uit haar eigen huis in Amsterdam.

Gisteren meldde De Telegraaf dat de vader in India is opgedoken. Hoewel zijn dochter niet bij hem is gezien, gaat de ochtendkrant ervan uit dat zij zich ook in Mumbai bevindt.

Moeder Nadia toonde zich gisteravond bij RTL Late Night ontdaan door het feit dat de vader India heeft weten te bereiken. "Hoe kan hij in godsnaam zo ver zijn gekomen?"

Schaamteloos
Daarna vertelde ze dat de vader dit al langer van plan was. "Het is hem gelukt. Hij zei altijd al dat hij haar van me zou afpakken. Hij deed alles om dat te bewerkstelligen."


Dat hij in Mumbai schijnbaar onbezorgd over straat kan, doet Nadia extra pijn. "Dat hij zo schaamteloos is, ik bedoel.. Hij verstopt zich niet!"

Oma belde nooit
Hoewel een internationaal signalement uitstaat voor de vader, staat in het uitleveringsverdrag tussen Nederland en India dat laatstgenoemde haar eigen burgers niet hoeft uit te leveren.

In Mumbai zit de kleine Insiya waarschijnlijk bij haar oma, de moeder van de kidnapper. Die zocht eerder nooit contact met haar kleinkind, vertelt Nadia. "Ze belde nooit, heeft Insiya hiervoor al zeker anderhalf jaar niet meer gezien."

Doorgaan
Ondanks alles wil Nadia de moed niet opgeven. "Ik ga door, want Insiya heeft mij nodig," vertelt ze zichtbaar geëmotioneerd. "En ik heb Insiya nodig. Ik moet doorgaan, want ze rekent op me."
Bron:RTVNH.nl
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 19, 2016, 12:24:39
#47

Politie zoekt ontvoerde Insiya (2) in Duitse woning


Twee personen zijn gisteren aangehouden, omdat ze worden verdacht van betrokkenheid bij de ontvoering van de 2-jarige Insiya Hemani uit Watergraafsmeer. Beiden hebben de Nederlandse nationaliteit. Een huiszoeking in Duitsland, waar het meisje vermoedelijk verblijft, heeft niets opgeleverd.


Eén verdachte is gistermorgen in Nederland aangehouden, de andere in Duitsland. ,,Beiden zitten in volledige beperkingen, wat inhoudt dat ze alleen maar met hun advocaat contact mogen hebben", aldus de politie.

Vermoedelijk verblijft het meisje, dat op 29 september door drie mannen met geweld werd ontvoerd bij de woning van haar oma, in Duitsland. De recherche vreest dat ze op korte termijn verplaatst wordt. Er is een woning in Duitsland doorzocht, maar daar is het meisje niet aangetroffen.

Vader
De politie gaat ervan uit dat de vader van de peuter achter haar ontvoering zit. Het is onbekend of ze met haar vader reist of met een andere persoon.

Al eerder werden twee mannen van 47 en 52 jaar aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij de ontvoering. Zij zitten nog vast.

Doodsbedreigingen
De moeder van het meisje, Nadia Rashid, vertelde eerder over jaren vol doodsbedreigingen, achtervolgingen en intimidaties. Rashid en haar ex-man Shehzad Hemani, een succesvolle zakenman uit India, waren verwikkeld in een strijd om de voogdij.

Hij zou het niet kunnen hebben dat Nadia wilde scheiden. In januari zou al een ontvoeringspoging door de politie zijn verijdeld. ,,Ik wist meteen dat hij kwam om Insiya mee te nemen."

De recherche vraagt opnieuw dringend uit te kijken naar het meisje en via 112 contact op te nemen met de politie wanneer zij ergens wordt gezien.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 18, 2016, 13:15:13
#46
Ontvoerde Insiya (2) waarschijnlijk in Duitsland

De 2-jarige Insiya Hemani, die op 29 september op gewelddadige wijze werd ontvoerd vanaf de Anfieldroad in Amsterdam, verblijft vermoedelijk in Duitsland.


Dat meldt de politie.

Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: *Vermist*
« Reactie #46 Gepost op: oktober 18, 2016, 13:15:13 »