Nowlive.eu

Registreren
 

*Vermist*
gelezen 46751 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
januari 06, 2015, 15:48:26
#15
Noor pinde vierhonderd euro voor zijn verdwijning

 De vermiste 21-jarige Noorse toerist Tore Grødem heeft in de nacht van zijn verdwijning nog vierhonderd euro gepind vlakbij discotheek Escape. Dat laat de vader van Tore, Stein Grødem, weten aan het Parool.


Tore was op 18 december met een vriend in discotheek Escape toen hij rond twee uur naar buiten ging om geld te pinnen. Daarna werd hij onwel op het Rembrandtplein. De politie belde een ambulance, die bij Tore slechts 150 euro aantrof.

,,Maar het kan zijn dat de rest van het geld in één van zijn zakken zat," zegt Stein Grødem. De ambulance heeft hem op de been geholpen en vanaf dat moment heeft niemand hem meer gezien.
Zoektocht gaat door

De politie heeft de zoektocht naar de vermiste man gestaakt, maar een groep van oud-politiemannen, verenigd in Simpar, zet de zoektocht voort. Vader Stein Grødem, die daags na de vermissing naar Amsterdam kwam, blijft ook zoeken.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: *Vermist*
« Reactie #15 Gepost op: januari 06, 2015, 15:48:26 »

januari 04, 2015, 14:56:44
#14
Vondelpark uitgekamd voor vermiste Noor (21)

AMSTERDAM - In het Vondelpark in Amsterdam wordt zondag door negentien man, vijftien speurhonden en een boot gezocht naar de 21-jarige Noor Tore Grodem, die sinds 18 december vorig jaar vermist is.


De grote zoektocht is opgezet door de particuliere organisatie Simpar, schrijft AT5. Volgens deze stichting was de telefoon van de jonge Noor voor het laatst te traceren in het Vondelpark, vlakbij de Amstelveenseweg. "We gaan het hele park uitkammen", aldus de stichting.

Tore was in de nacht van 18 op 19 december wezen stappen op het Rembrandtplein. Hij ging naar buiten om te pinnen, maar keerde niet meer terug. Camera's bij zijn hotel aan de Stadhouderskade hebben hem nog vastgelegd toen hij daar vroeg in de ochtend voor een dichte deur stond. De Noor is sindsdien vermist.

Eerdere zoektochten leverden niets op.

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


december 05, 2014, 18:27:08
#13
Grote zoektocht naar vermiste vrouw

De politie en brandweer zoeken in een sloot bij de Beukmolen in Papendrecht naar een vermiste vrouw (56). Zij is sinds 10.00 uur vanochtend spoorloos. Sinds vanochtend wordt al uitgekeken naar de vrouw. Ook een politiehelikopter zoekt mee. Via Burgernet zijn omwonenden bij de zoektocht betrokken. Tot nu toe nog zonder resultaat.


Het gaat om een blanke vrouw met een lang, mager postuur. Zij is herkenbaar aan de slang van een sonde uit haar neus. Over haar kleding is niets bekend.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 26, 2014, 10:19:06
#12
Vermiste Teun Wolters weer thuis

 Carin Parie is dolblij, haar autistische zoon Teun is weer thuis. Gisteravond werd de vermiste jongen thuis in Apeldoorn gebracht door de politie.


Moeder Carin deelde het heuglijke nieuws via Twitter. 'Breaking News, Teu..gevonden en zojuist thuis afgeleverd door politie. Verhaal volgt maar nu eerst alleen maar blij.. Dank dank dank!!'

Haar 17-jarige autistische zoon was sinds maandag vermist. Toen werd hij 's middags voor het laatst gezien bij station Apeldoorn. Diverse media berichtten over zijn vermissing en ook Amber Alert Nederland verspreidde een oproep via hun facebookpagina.

Carin maakte zich ernstig zorgen om Teun. 'Hij leeft volgens strakke rituelen. Juist daarom is zijn verdwijning zo zorgwekkend', vertelde ze gisteren aan het AD in tranen. In Twello werd er tweemaal 250 euro van zijn bank geschreven, iets wat hij normaal nooit doet.

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 25, 2014, 13:59:47
#11
Moeder in tranen om vermiste autistische zoon Teun (17)

De 17-jarige Teun uit Twello is vermist. Gistermiddag rond 15.00 uur is hij voor het laatst gesignaleerd op station Apeldoorn. De jongen is autistisch en leeft volgens strakke rituelen. Juist daarom is zijn verdwijning zo zorgwekkend, vertelt zijn moeder Carin Parie aan het AD.


,,Teun gaat elke dag van 8.00 tot 10.00 uur naar het ROC Aventus in Apeldoorn,'' zegt Parie. ,,Daarna heeft hij een paar tussenuren en komt hij even naar huis, in Twello. Vervolgens heeft hij les van 15.30 tot 16.30 uur en dan pakt hij de trein naar huis.'' Gisteren kwam Teun niet thuis.

Rond 17.30 uur gistermiddag vermoedde Carie dat er iets aan de hand is. Als ze zijn reisgeschiedenis bekijkt, blijkt dat Teun om 10.13 uur incheckte op station Apeldoorn, maar vervolgens niet meer heeft uitgecheckt.

Dorpsgenoten zeggen echter dat ze Teun om 11.00 uur bij de C1000 in Twello een flesje sinaasappelsap hebben zien halen. Ook zou hij om 15.00 uur op station Apeldoorn zijn gesignaleerd, waar hij incheckte voor de trein naar Enschede. Nadien ontbreekt ieder spoor van de jongen.

Pinnen
Opvallend is dat om 11.27 uur en 12.00 uur bij twee verschillende banken in Twello een bedrag van de rekening van de jongen is afgeschreven. Tweemaal werd 250 euro gepind, iets wat Teun nooit doet.

,,Hij koopt normaal gesproken alleen een zakje snoep. Hij is wel iemand die graag vertelt over zijn spaargedrag. Als iemand iets niet kan veroorloven, zegt hij: dat kan ik wel kopen. Misschien heeft iemand daar wel misbruik van gemaakt,'' zegt zijn moeder.

Nadat Carie beseft dat haar zoon niet meer thuiskomt, schakelt ze de politie in en verspreidt ze oproepen via sociale media. Zelf reed ze naar de C1000, waar Teun op zijn vrije avonden werkt, in de hoop hem daar aan te treffen.

Van Teun ontbrak echter elk spoor. Vannacht patrouilleerde de politie rondom de school; het ROC Aventus werd doorzocht. Ook rondom de stations van Twello en Apeldoorn werd tevergeefs gezocht naar de jongen.

Kenmerken
Teun droeg gisteren een spijkerbroek, felgroene Vans, een legergroene, halflange winterjas en een grijsblauwe Eastpak-tas. De jongen is heel lang en heeft een kaarsrechte loop. Hij heeft kortgeknipt, donker haar.

,,Zonder gel, want hij is niet zo van de styling,'' vertelt zijn moeder. Tevens draagt hij een donkere bril met groene accenten op de pootjes. ,,Je ziet aan hem dat hij anders is dan anderen,'' aldus Carie.

Teuns bezorgde moeder heeft geen idee waar haar zoon is. Daarom doet ze een oproep aan iedereen 'die iets extra's weet'. ,,Mijn zoon is extra kwetsbaar'', zegt ze in tranen. ,,Laat het asjeblieft weten als je meer weet.''Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 23, 2014, 18:59:15
#10
Zorgen om verdwenen Groninger

Sinds donderdag wordt de Groninger Erik Deenen vermist, nadat hij de Technische Universiteit in Delft had verlaten. Volgens vrienden van Deenen zou hij de trein naar Groningen hebben genomen, maar is hij daar nooit aangekomen.


De familie en vrienden maken zich grote zorgen en roepen via Facebook en Twitter op om naar hem uit te kijken.

Uit de reisgegevens van zijn ov-chipkaart blijkt dat de kaart na de verdwijning nog is gebruikt in Limburg, Almere, Rotterdam en Schiphol. Volgens de oproep van een vriend is de kaart vrijdagochtend rond 7.00 uur uitgecheckt in Hilversum. Hij zou daar ook nog geld hebben opgenomen. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van de student.Bron:NOS

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 14, 2014, 16:41:04
#9
Nederlander vermist in Zuid-Afrika

kaapstad - In Zuid-Afrika is een massale zoektocht ingezet naar de vermiste Nederlander Frank Kater (42). De telecommedewerker werd in de Stepping Stones kliniek in Kommetjie, bij Kaapstad, behandeld voor een verslaving.


Kater is voor het laatst gezien bij de kliniek op 11 oktober, toen hij van zijn verplegers even naar buiten mocht. Dat meldt de Zuid-Afrikaanse krant Cape Argus. Gekleed in een oranje T-shirt, een rode broek en slippers zou hij in een auto zijn gestapt bij iemand die hem een lift gaf naar de stad. Kater zou op dat moment slechts zijn telefoon, wat cash en zijn zonnebril bij zich hebben gehad.

Frank Elshof, de vriend van Kater, is momenteel in Zuid-Afrika in de hoop zijn partner te zullen vinden.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 05, 2014, 17:44:54
#8
Nederlander al ruim drie weken zoek in Zuid-Afrika

 Een Nederlandse drugsverslaafde is spoorloos verdwenen uit een verslavingskliniek in Zuid-Afrika. Frank Kater (42) uit Amsterdam werd op 11 oktober voor het laatst gezien in Kaapstad. Familie, vrienden én de kliniek maken zich grote zorgen. 'We hebben nog nooit een patiënt gehad die zo lang wegbleef,' verklaart manager Donald Grove tegenover het AD.


Frank Kater verbleef sinds september in Stepping Stones Rehab Centre in Kommetjie, een plaats ten zuiden van Kaapstad. Hij volgde er een basisbehandelingsprogramma van vier weken en belandde de week voor zijn verdwijning in een opvolgend programma. Dat gaf hem een zekere vrijheid om in en uit het Beach House te lopen, een residentieel onderkomen aan het strand. 

'Mobieltje en wat geld'
Op zaterdag 11 oktober omstreeks kwart voor een 's middags werd de Nederlander er voor het laatst gezien. 'Hij vertrok met zijn mobieltje en een klein geldbedrag op zak dat hij eerder had afgehaald bij een geldautomaat. Zijn creditcard en paspoort nam hij niet mee,' zegt kliniekmanager Donald Grove.

De Nederlander had normaal gesproken 's avonds weer terug moeten zijn om elf uur, de avondklok die de kliniek hanteert, maar het komt volgens Grove wel vaker voor dat patiënten een of meerdere nachten wegblijven. Daarom sloeg het personeel niet meteen alarm. Dat gebeurde een week later.

Homogemeenschap
In overleg met Katers familie schakelde de kliniekmanager de politie in én een privédective. Uit hun onderzoek bleek dat de Nederlander liftend naar Sea Point (buitenwijk van kaapstad, red.) was gegaan. 'De zoekactie concentreerde zich aanvankelijk in de homogemeenschap aldaar vanwege de sekuele geaardheid van de patiënt (die op Facebook geen geheim maakt van zijn homoseksualiteit, red.) maar later in de wijde omgeving. Tot op heden zonder resultaat,' zegt Grove.

De speurders probeerden volgens hem het mobieltje van de Nederlander te traceren maar dat mislukte omdat het toestel uitgeschakeld is. Met Katers bankkaart werd sinds zijn verdwijning geen geld meer opgenomen. 'Navraag in ziekenhuizen, waar hij mogelijk werd opgenomen, leverde geen enkel spoor op. Een opsporingsbericht in plaatselijke media evenmin,' verzucht de manager.

'Ging heel goed'
Net als de familie en vrienden van Kater, die zondag op Facebook een opsporingsbericht plaatsten met het verzoek dit te delen, maakt grove zich grote zorgen. 'In de zestien jaar dat we bestaan heb ik nog nooit meegemaakt dat een patiënt zo lang wegbleef. Als hij hier niet langer had willen zijn dan had hij dat gewoon kunnen zeggen maar in zijn geval zou me dat verbaasd hebben. Volgens zijn mentor ging het juist heel goed met hem en was er geen enkele reden voor ongerustheid.'

De kliniekmanager houdt rekening met de mogelijkheid dat de Nederlandse drugsverslaafde herviel maar dan zou hij al lang geld hebben opgenomen, denkt Grover. 'Het is natuurlijk ook mogelijk dat hij niet gevonden wil worden maar laat je dan je familie in onzekerheid zitten en je vliegticket ongebruikt verstrijken? Frank zou deze week zijn teruggevlogen naar Nederland. Volgende maand verloopt ook zijn toeristenvisum.'Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 04, 2014, 22:37:51
#7
Selma Meijer vermist vanaf station Hilversum

HILVERSUM - De 50-jarige Hilversumse Selma Meijer is sinds 31 oktober spoorloos.


De vrouw werd voor het laatst gezien bij het station in Hilversum. Zij droeg een zwart shirt, een donkerblauwe winterjas met capuchon en bruine laarzen. Op haar gezicht heeft zij een litteken van ong. 6 centimeter, zo laat de politie weten.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.Bron:GooienEemlander

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 23, 2014, 09:29:56
#6
update De vermiste Wilco (5) uit het Utrechtse dorp Cothen is vannacht aangetroffen in een schuur. Daar was hij in slaap gevallen. Hij mankeerde niets, zo meldde de politie.

Bron:AD

Gelogd


oktober 23, 2014, 00:23:04
#5
Grote zoekactie in Cothen naar 5-jarige Wilco Lagerweij

In het Utrechtse Cothen is de hele avond met man en macht gezocht naar de 5-jarige Wilco Lagerweij, die sinds het begin van de avond wordt vermist. Veel bewoners van het dorp aan de Kromme Rijn hielpen mee met de zoekactie.

In een wijde kring rond de boerderij waren lichtjes te zien van zaklampen die buurtbewoners met zich meedroegen. De politie zette een helikopter en speurhonden in in de omgeving van de boerderij aan de Caspargauw waar het jongetje woont.

Ook werd een Burgernetactie opgestart. Tegen tien uur vanavond is ook de assistentie van brandweerduikers gevraagd, die een brede sloot schuin tegenover de boerderij waar de jongen woont, doorzoeken.

Niet zelf zoeken
De politie vraagt mensen uit de omgeving dringend niet zelf op zoek te gaan in de weilanden in de omgeving. Daarmee kunnen belangrijke sporen voor speurhonden vernietigen.

Wilco Lagerweij was op het moment dat hij verdween, aan het spelen met een paar vriendjes. Op sociale media en twitter delen erg veel mensen berichten over de vermissing en spreken ze hun bezorgdheid uit.


Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 14, 2014, 23:52:18
#4
Moeder zag vermiste Soraya (14) bij man in Porsche

De 14-jarige Soraya Nait Rrami is sinds afgelopen vrijdag vermist, ze is weggelopen uit een instelling in Driehuis waar ze verbleef. Haar moeder heeft haar die dag nog in Amsterdam-West gezien.


'Bij een Marokkaanse man met een witte Porsche. Ik wilde hem tegenhouden, maar hij is er met haar vandoor gegaan', zegt Soraya´s moeder tegen RTV NH. Nu ze voor de tweede keer is weggelopen, is haar moeder bang dat ze in handen is gevallen van een loverboy. 'Ze is naïef en heel kwetsbaar.'

Signalement
Soraya heeft een normaal postuur, 1.70 meter lang, heeft zwart krullend haar tot over de schouders en een lichtgetinte huidskleur. Het meisje droeg op het moment van weglopen een zwarte halflange jas, een zwarte trainingsbroek met witte stippen en zwarte schoenen van het merk New Balance met witte letters. Ze is licht verstandelijk beperkt.

Mensen met informatie over de verblijfplaats van Soraya kunnen contact opnemen met de politie via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000,Bron:AT5

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 14, 2014, 15:49:51
#3
Ikram (18) vermist

 De politie maakt zich zorgen om de 18-jarige Ikram uit Rotterdam. De jonge vrouw is zwakbegaafd en wordt sinds vrijdagmiddag vermist. Na school is ze bij  haar huis uit de taxi van het leerlingenvervoer gestapt en daarna niet meer gezien.


Op het moment van haar verdwijning droeg ze een crèmekleurig kanten vestje, een zwart hemd en een zwarte broek.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 01, 2014, 17:13:40
#2
Politie zoekt vermist meisje van 13

De politie is op zoek naar een dertienjarig meisje dat is weggelopen uit een opvanghuis in de stad.


Het meisje is lichtgetint, heeft zwart haar en is 1.65 meter lang. Ze verdween op 25 juli, toen droeg ze een donkere broek en een blauw-zwart geruite blouse.

De politie verzoekt iedereen die meer informatie over haar verdwijning en/of over haar huidige verblijfplaats heeft te bellen met 0800-6070. 

Bron:AT5

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


augustus 01, 2014, 17:11:55
#1
Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

*Vermist*
« Reactie #1 Gepost op: augustus 01, 2014, 17:11:55 »