Nowlive.eu

Registreren
 

*Vermist*
gelezen 46749 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
mei 05, 2015, 21:41:31
#30
'Wie heeft mijn lieve opa gezien'

In Velsen-Noord wordt massaal gezocht naar de sinds maandag vermiste Arie Schoorl. De 77-jarige man zou gisteren gaan eten met zijn vrouw op een volkstuincomplex, maar daar kwam hij nooit opdagen. De kleinkinderen van Arie verspreiden posters en organiseren zoektochten in de hoop erachter te komen wat er is gebeurd met hun opa.


Familie, vrienden en dorpsgenoten maken zich grote zorgen. Tientallen inwoners van Velzen-Noord zoeken sinds gisteren mee naar de vermiste man. ,,Daar zijn we ontzettend blij mee," vertelt kleinzoon Jesse Broersen vandaag tegen een verslaggever van Hart van Nederland. ,,Iedereen loopt door de bosjes. We hopen wat te vinden, maar we zijn nog niet veel verder gekomen," vult kleindochter Priscilla Eeltink aan.

Kleindochter Natasja Eeltink verspreidt een poster met informatie over Arie en roept mensen op hetzelfde te doen. Ze deed gisteren al een emotionele oproep op Facebook: ,,VERMIST! Wie heeft mijn lieve opa gezien? Hij wordt sinds een paar uur vermist. Voor het laatst gezien in zijn huis in Velsen- Noord. Kijk naar hem uit! En deel dit bericht!"

Arie Schoorl wordt door zijn kleinkinderen omschreven als een hele rustige man, die niet verward is. Hij is makkelijk te herkennen aangezien hij bijna twee meter lang is. Tijdens zijn verdwijning droeg Arie een groene parka jas, een spijkerbroek en bruine schoenen.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: *Vermist*
« Reactie #30 Gepost op: mei 05, 2015, 21:41:31 »

april 26, 2015, 22:29:48
#29
De 14-jarige Dilara uit Oost wordt vermist

 De 14-jarige Dilara uit Oost wordt sinds gisteren vermist. Ze is weggelopen uit de crisisopvang waar ze zat.


Het meisje mocht zaterdag voor een paar uurtjes op verlof naar haar tante, die in Zuid woont en eerder voor het meisje zorgde. De tante laat aan AT5 weten dat ze nooit is aangekomen en dat ze ook niet is teruggekeerd naar de opvang. De tante vermoedt dat Dilara met Koningsdag en de vakantie niet in de opvang wilde zitten en daarom is weggelopen.

Het meisje is al een paar keer eerder weggelopen van huis. Bij haar vertrek uit de opvang droeg Dilara een zwarte broek en een zwart shirt van Nike, had ze een zwarte leren jas aan en een zwart Nike-petje op. Mensen die het meisje herkennen en haar sinds gisteren ergens hebben gezien, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie.

https://www.politie.nl/contactBron:AT5

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 21, 2015, 23:02:42
#28
Meisje van 11 vermist

De politie is met man en macht op zoek naar de vermiste Keunah Kim (11) uit Den Haag.


Keunah is na een ruzie weggelopen van huis. Ten tijde van haar verdwijning droeg zij een blauwe jas, merk Polo. Keunah is van Koreaanse afkomst. Misschien draagt zij haar bril.

Zij is het laatst gezien door een getuige, rond 16.15 uur, bij het busstation achter het Centraal Station in Amsterdam. Ze kent niemand in die stad.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 21, 2015, 00:18:23
#27
Vermiste 13-jarige Sylvana weer terecht

 De 13-jarige Sylvana uit Rozenburg is weer terecht. De politie vond haar op een adres in Voorburg. Een man uit Delft en een vrouw uit Voorburg zijn aangehouden, zij zijn bekenden van het meisje, dat sinds donderdag vermist was.


Het is nog niet bekend wat er is gebeurd. Sylvana is naar een veilige plek overgebracht, heeft de politie laten weten.

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 19, 2015, 23:01:52
#26
Rechercheteam zoekt verdwenen Sylvana

ROZENBURG - De politie Rotterdam-Rijnmond heeft team van twintig rechercheurs gezet op de vermissing van de 13-jarige Sylvana van den Langenberg uit Rozenburg. Het meisje wordt sinds donderdag vermist. Ze heeft de verstandelijke vermogens van een jong kind.


Haar pleegmoeder ontdekte donderdagochtend dat het meisje weg. De avond ervoor, rond 22:00 uur, was ze nog thuis.

De politie heeft op sociale media en via Burgernet opgeroepen naar het meisje uit te kijken. Ook is een buurtonderzoek gedaan en is een foto van de tiener verspreid. Tot nu toe heeft het onderzoek geen spoor van Sylvana opgeleverd.

Op de dag van haar verdwijning droeg het meisje waarschijnlijk een zwarte jas met capuchon en bontkraag, een zwarte spijkerbroek en grijze nep Uggs.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 17, 2015, 16:02:19
#25
Vermist stelletje Bryan en Deejay weer terecht

BUSSUM - De 16-jarige Bryan en zijn 14-jarige vriendin Deejay zijn terecht.


Ze zijn door de politie in Utrecht gevonden. Het duo werd sinds dinsdagochtend vermist.

Bron:Dichtbij.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 16, 2015, 15:31:48
#24
Verliefde tieners uit Zeist en Bussum zijn op de vlucht

De verliefde tieners Deejay Diepeveen (14) uit Zeist en Bryan Tamani Tossijn (16) uit Bussum zijn samen op de vlucht geslagen. Omdat het meisje in therapie moest zouden zij en haar vriendje elkaar twee maanden niet kunnen zien en het lijkt erop dat die gedachte ondraaglijk was voor de twee. Dinsdag ging Bryan volgens zijn moeder naar het adres waar zijn vriendinnetje therapie kreeg, en van daar vluchtten ze weg.


De politie heeft op haar website opsporingsberichten van de twee tieners gezet. Ze zijn het laatst gezien in Utrecht, maar of ze daar nog verblijven is twijfelachtig. Volgens betrokkenen zijn de twee smoor en kunnen niet zonder elkaar. Op hun facebookpagina's bestookten ze elkaar tot begin deze week nog met berichtjes.

Verbod
Vanaf het moment dat Bryan het meisje niet meer mocht zien, verandert de toon van de berichten: 'this shit is driving me fucking crazy', zegt hij. Ze antwoordt dan nog 'I'm here for you'. Op facebook gaat Deejay overigens schuil onder de naam Scarlet Vuur.

De ouders en verzorgers maken zich grote zorgen om het verdwenen tweetal.

De politie vraagt mensen die de twee zien, om 1-1-2 te bellen.


Omschrijving
Toen Bryan voor het laatst werd gezien droeg hij een zwart stoffen jas met nepleren mouwen, een donkere spijkerbroek, zwarte Nikes en een blauw vest. Hij heeft een groot Festina-horloge en een zwarte armband met goud, volgens de politie. Hij zou mogelijk een donkergroen/grijze herenfiets bij zich hebben. Deejay droeg een spijkerbroek en een zwart vest. Opvallend is dat ze veel ringen draagt.


De verliefde tieners Deejay Diepeveen (14) uit Zeist en Bryan Tamani Tossijn (16)

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 11, 2015, 21:39:03
#23
Nog geen enkel spoor van vermist Brabants puberstel

Ze worden sinds donderdag vermist: de scholieren Chieu Nguyen (16) en Sterre Krijnen (14) uit Oosterhout. Vader Arno Krijnen is de wanhoop nabij. Twee dagen geleden werden ze nog gezien op het station van Antwerpen. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.


Toen de twee donderdagochtend niet kwamen opdagen op school, de Oosterhoutse mavo Effent, werd contact opgenomen met de ouders.

,,Sterre vertrok om kwart voor negen van het huis van mijn ex in Oosterhout", vertelt vader Arno Krijnen geëmotioneerd tegen BN DeStem. ,,Om 09.26 belde ze dat haar fietsketting er was afgelopen en vervolgens ontdekten we dat bij een pinautomaat op het Bredase Brabantplein 50 euro van haar rekening was opgenomen."

Of Sterre zelf heeft gepind is niet bekend, want na half tien nam ze haar telefoon niet meer op.

Wanhoop
Familie zocht in de omgeving van het Bredase station naar Sterre's mintgroene omafiets en schakelde de politie in. Ook de vader van Chieu ging op zoek. De jongen woont in een gezinsvervangend tehuis in Teteringen.

,,Het spoor leidde aanvankelijk naar het Belgische Meerle, waar de grootouders van Chieu wonen, maar die wisten van niets", zegt Krijnen. ,,Ze zouden zijn gezien in Hoogstraten, in een café in Baarle-Nassau en in de binnenstad van Dordrecht, maar dat bleek allemaal loos alarm."

In Antwerpen zouden ze hebben overnacht in een bar. ,,De eigenaar bood hen een slaapplek aan, omdat Chieu en Sterre benaderd werden door ongure types en hij het niet vertrouwde", zo vertelt vader Arno, die zelf de eigenaar sprak, aan Omroep Brabant.

Opsporingslijst
De politie neemt de zaak hoog op, het tweetal staat op de internationale opsporingslijst. Intussen vraagt hij iedereen om uit te kijken naar het tweetal.

De vader van Sterre is ontzettend bezorgd. ,,Ik vind het heel raar dat ze geen benul lijken te hebben dat iedereen naar ze op zoek is. Ik ben bang dat ze in verkeerd handen terechtkomen. Of dat ze met verkeerde dingen bezig zijn", vertelde hij tegen Omroep Brabant.

Geruchten over drugs
Hij vreest ook dat hun verdwijning iets met drugs te maken heeft. ,,Chieu zit in een speciale opvang en heeft in het verleden al softdrugs gebruikt. Er gaan ook geruchten op school dat het met drugs te maken heeft."

Volgens de vader kennen Sterre en Chieu elkaar redelijk goed van school. ,,De laatste tijd zonderde Sterre zich af. Mede daardoor ben ik ernstig bezorgd", aldus vader Arno tegen Omroep Brabant.

Signalementen
Signalement Sterre: 1.62 m lang, bruine ogen, lang bruin haar, draagt spijkerbroek en zwartkanten bloes, jas met capucon, zwarte Nikes, rijdt op een mintgroene omafiets.

Signalement Chieu: 1.65 m lang, groene ogen, grijze muts van het merk Obey, spijkerbroek, bruine jas, rijdt op een zwarte omafiets.
 


Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 18, 2015, 13:48:15
#22
Vermiste jongen sliep bij vriendje

De 9-jarige Issa Sesay, voor wie afgelopen nacht een Amber Alert was uitgegaan, was bij een vriendje blijven eten en slapen.


Hij had dit echter niet aan zijn ouders gemeld, weet de NOS. De moeder van het vriendje had hem nog wel gezegd dat hij zijn ouders op de hoogte moest stellen van het logeerpartijtje. Volgens de 9-jarige had hij dat al gedaan.

De twee jongens gingen vanochtend samen naar school. Daarop werd het alarm ingetrokken.

Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


maart 18, 2015, 10:14:51
#21
hoorde op radio dat ie terecht is

Gelogd


maart 18, 2015, 01:17:10
#20
9-Jarig jochie vermist in Utrecht

UTRECHT - De Utrechtse politie is met man en macht op zoek naar de 9-jarige Issa. Het jochie is sinds dinsdagmiddag 16.30 uur vermist. Dinsdagavond laat is zelfs een politiehelikopter ingezet.


Issa is volgens de melding van Burgernet een zwarte knul van ongeveer 1.50 meter. Hij heeft kortgeschoren haar, hij draagt een zwart-grijze jas met daaronder een zwart-groen overhemd. Verder heeft hij witte schoenen aan en heeft hij een zwarte rugzak. Hij gebruikt een grijze fiets.

Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


februari 13, 2015, 12:14:56
#19
'Hij wordt knettergek als hij zich een dag niet kan verschonen'

 EINDHOVEN - De familie van de vermiste Henry Pfaff uit Eindhoven is radeloos. Al weken hebben zus Cynthia en moeder Pascal niets meer van Henry gehoord. Bekenden en vrienden hebben een beloning van tienduizend euro uitgeloofd voor de gouden tip. "Het is heel vreemd als je kind de deur uit gaat en tegen je zegt 'Mamma, ik zie jou straks' en dan niet meer terug komt", zegt Pascal Pfaff.


Op 27 januari verdween Henry uit het huis van zijn moeder. Hij zou even weggaan, maar kwam vervolgens niet meer terug. Zijn jas en zijn telefoon liet hij achter. "Hij verdwijnt niet vrijwillig", zei een bekende eerder tegen Omroep Brabant.

Familie en vrienden van Henry zoeken al wekenlang tevergeefs naar de vermiste Eindhovenaar. Bossen zijn uitgekamd, maar er is niets van Pfaff vernomen.

Niet in gevangenis Grave
Moeder Pascal hoorde een paar dagen na de verdwijning van haar zoon dat hij in de gevangenis in Grave zou zitten. Dat bleek een loos gerucht. "Hij heeft wel eens een boete niet betaald en ruzie gemaakt in de stad, maar voor zover wij weten heeft hij niks te maken met drugs of zo", aldus Pascal Pfaff.

Ze kan zich niet voorstellen dat hij zomaar weg blijft. "Hij is erg op zijn uiterlijk. Iedereen blijft wel eens een nachtje weg of zo, Henry ook. Maar dan kwam hij altijd meteen naar huis om te douchen en schone kleren aan te trekken. Hij wordt knettergek als hij zich een dag niet kan verschonen."

Politie is te traag
Zus Cynthia heeft evenmin een verklaring voor de verdwijning van haar broer.  "We hebben met veel mensen overal gezocht. Het is niks voor Henry om zonder jas of geld van huis te gaan."

Cynthia is niet tevreden over de politie. "Ik vind dat ze eerder met zoeken hadden moeten beginnen. Het gaat traag. Je krijgt geen antwoord op vragen. Het is één grote puzzel zonder puzzelstukjes."

De politie zegt in een reactie dat de vermissing voor hen een groot vraagteken is. "We hebben nog geen aanwijzing gevonden voor een misdrijf", zegt een woordvoerder in een reactie.Bron: http://brabantn.ws/Gg0

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 21, 2015, 23:18:39
#18
Politie zoekt naar vermiste Danielle (17) uit Amersfoort

 In Amersfoort wordt sinds 5 januari de 17-jarige Danielle Fosch vermist. Nadat zij die dag van huis wegging, is niets meer van haar vernomen. De politie is naar haar op zoek en vraagt via internet om tips.


Het meisje is donker, heeft een slank postuur en is 1.63 meter lang. De dag dat zij verdween, droeg zij donkere sportschoenen met een witte rand. Verder had zij een donkere jas met capuchon en bontkraag aan.

Danielle heeft rechts onder haar lip een piercing. Mogelijkerwijs verplaatst de Amersfoortse zich op een zogenaamde omafiets. De fiets is geel en heeft een kettingkast met tijgerprint.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 08, 2015, 23:49:55
#17
Vermiste Noor Amsterdam dood gevonden

 De vermiste Noorse toerist Tore Grodem is vanmiddag dood gevonden. Zijn lichaam werd aangetroffen in het water bij het Max Euweplein in Amsterdam, meldde de politie. Dat het om de 21-jarige vermiste man gaat, bleek uit onderzoek naar de kleding en documenten die hij bij zich had. Zijn familie is op de hoogte gesteld.


Een voorbijganger attendeerde de politie rond 16.00 uur op een lichaam in het water. De politie onderzoekt waarom hij te water is geraakt.

De vindplaats van het lichaam is dicht in de buurt van de plekken waar eerder met onder meer speurhonden en boten met sonarapparatuur naar de Noor is gezocht.

Grodem werd sinds 18 december vermist. Hij was die nacht op stap met een vriend op het Rembrandtplein. Na het pinnen werd hij buiten onwel en is hij behandeld door ambulancemedewerkers. Die hebben hem afgezet bij zijn hotel in de buurt van het Max Euweplein. Sindsdien was de jonge toerist spoorloos.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


januari 08, 2015, 13:20:08
#16
'Vermiste Noor gezien in Amsterdam'

 Een getuige heeft zich gisteren gemeld bij de politie omdat hij ervan overtuigd is dat hij de Noorse toerist die sinds half december is vermist in Amsterdam, heeft gezien.


De man zou gisterenmiddag op het Leidseplein zijn aangesproken door een verwarde jongen met een Scandinavisch accent. Daarop zijn agenten naar de jongen op zoek gegaan, maar hij is niet aangetroffen. Dat meldt de politie vandaag.

De 21-jarige Tore Grodem is sinds 18 december spoorloos. Er werd al meerdere keren en op verschillende plekken naar hem gezocht met onder meer speurhonden en boten met sonarapparatuur. Voorlopig zijn er geen nieuwe zoekactiviteiten gepland. Volgens een politiewoordvoerder wordt verder gezocht als tips daartoe aanleiding geven.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: *Vermist*
« Reactie #16 Gepost op: januari 08, 2015, 13:20:08 »