Nowlive.eu

Registreren
 

*Vermist*
gelezen 46750 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
oktober 13, 2016, 14:44:51
#45
Zes GPS-trackers gevonden onder auto

van moeder ontvoerde 2-jarige Insiya

.[video=580,385]//media-service.vara.nl/player.php?id=365386[/video]


Bron:AT5

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: *Vermist*
« Reactie #45 Gepost op: oktober 13, 2016, 14:44:51 »

oktober 10, 2016, 17:20:37
#44
Lichaam Wytze Pennink (18) aangetroffen in Gronings water

GRONINGEN - Het lichaam dat maandag aan het begin van de middag werd aangetroffen in het Lopende Diep in Groningen blijkt van de vermiste student Wytze Pennink te zijn. Dat heeft onderzoek van de politie uitgewezen.


Een woonbootbewoonster trof maandagmiddag in het water van het Lopende Diep aan de Noorderhaven in Groingen een levenloos lichaam gaan. Na onderzoek is gebleken dat het ging om de sinds vrijdag vermiste 18-jarige Groningse student Wytze Pennink.

Tevens is gebleken dat er sprake is geweest van een noodlottig ongeval en hij door verdrinking om het leven is gekomen. Het onderzoek van de politie is daarmee afgerond.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


oktober 08, 2016, 15:29:13
#43
Student Wytze (18) uit Groningen vermist

GRONINGEN - In Groningen wordt naarstig gezocht naar de 18-jarige student Wytze Pennink. Hij verdween in de nacht van donderdag op vrijdag en is sindsdien spoorloos.


Vrienden van de op kamers wonende student gaven hem in de loop van vrijdag op als vermist bij de politie. Wytze was niet thuisgekomen na een avond stappen en was gedurende de dag volstrekt onbereikbaar. ,,Dat paste niet bij zijn gewoonten’’, aldus een woordvoerder van de politie.

Een zoektocht van vrienden en agenten, een burgernetactie en een oproep op verschillende adressen in de stad leverden vooralsnog echter niets op. ,,We zijn ook langsgeweest bij adressen waar feestjes waren om te vragen of ze hem hadden gezien, en of ze het wilden melden als hij opdook.’’

Wytze ging in zijn rode legging, korte grijze joggingbroek en een blauw gebloemd Hawaii-shirt om half vier in de nacht van donderdag op vrijdag nog langs bij een snackbar in het centrum. Twee uur later was hij nog op de Grote Markt in het hart van de stad, zo blijkt uit camerabeelden. Daarop is te zien hoe hij alleen naar de Kreupelstraat loopt. Waar hij daarna is gebleven, is een raadsel. ,,Zijn studentenhuis is iets buiten het centrum, maar het geen half uur fietsen’’, aldus de politiewoordvoerder.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 29, 2016, 18:32:09
#42
Vermist!

De overbuurman heeft één van de kidnappers te pakken gekregen, maar kon niet voorkomen dat Insiya Hemani werd ontvoerd. De vader wordt gezocht.De politie heeft een landelijk Amber Alert uitgezonden voor het meisje. Dat betekent dat er wordt gevreesd voor haar veiligheid. Drie mannen namen haar mee, mogelijk naar het buitenland. Het is volgens de politie zeer waarschijnlijk dat het meisje momenteel in het bijzijn is van haar vader, de uit India afkomstige Shehzad Hemani. Van hem is een foto verspreid.Bron:Telegraaf


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 29, 2016, 16:58:45
#41

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


september 29, 2016, 15:33:54
#40

AMBER Alert voor Insiya Hemani (2), met geweld ontvoerd


De politie heeft vanmiddag een AMBER Alert uitgegeven voor de tweejarige Insiya Hemani uit Amsterdam. Zij is met geweld ontvoerd door haar vader, de 37-jarige uit India afkomstige Sheza Hemani.

De politie heeft van zowel het meisje als haar vader foto verspreid.


Taser
Het meisje werd vanochtend weggenomen uit haar woning in Watergraafsmeer. Een buurtbewoner probeerde de twee of drie mannen die Insiya meenamen nog tegen te houden. Hij overmeesterde een van de ontvoerders. Een van de daders zou de buurtbewoner daarbij getaserd hebben. Hij bleef echter bovenop de overmeesterde persoon liggen totdat de politie arriveerde. Die heeft de ontvoerder gearresteerd, zegt de buurtbewoner.

Signalement
Insiya droeg volgens de politie ten tijde van haar ontvoering vanochtend rond 10.00 uur een wit rompertje met roze opdruk van het merk Petit Bateau en een witte luier. Het meisje heeft bruin haar en bruine ogen.

Een Ambert Alert wordt uitgegeven bij vermiste kinderen in ernstig gevaar of levensgevaar.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 01, 2016, 20:05:02
#39
Zoekactie naar vermiste Groninger

GRONINGEN - De politie is met onder meer duikers in de Winschoterkade op zoek naar de 21-jarige Sjoerd van Eijk uit Groningen. De jongen is sinds zaterdagavond vermist, nadat hij een avondje op stap was geweest.


Op basis van camerabeelden en andere informatie vindt de politie het ‘plausibel’ dat de jongen in het water terecht is gekomen. ,,We hebben ongeveer een beeld van hoe laat hij is teruggelopen. Op camerabeelden is hij niet meer richting zijn huis gezien’’, aldus een woordvoerster.

De jongen vierde vrijdag zijn verjaardag met vrienden in een café aan de Papengang, een straatje in de binnenstad van Groningen. Hij zou eerder dan de rest zijn weggegaan.

Als mensen denken meer te weten over de jongen, kunnen ze zich bij de politie melden. ,,Hij droeg een donkerblauwe trui met v-hals, een bruin of beige broek en mogelijk sneakers’’, aldus de politie.

Bij de zoektocht is volgens de woordvoerster ook het Urker dregteam SOAD ingezet.Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


april 10, 2016, 16:33:01
#38
Massale zoektocht naar vermiste Urker (17)

URK - Er heerst nog altijd grote ongerustheid in Urk over de vermiste Jan Baarssen. De 17-jarige jongen kwam vrijdagavond na een bootfeestje met vrienden niet thuis. Zijn jas werd zaterdagochtend door zijn vader bij het water gevonden, maar van Jan geen spoor. Zoektochten van burgers en politiehelikopters hebben tot nu toe niks opgeleverd en zijn inmiddels gestaakt.


Zondag vonden twee burgerzoektochten plaats: Om 12.00 uur ging een groep Urkers op zoek naar Jan in nieuwbouwwijk Oranjewijk in leegstaande woningen en bouwketen. Om 14.00 uur is een tweede zoekactie van start gegaan vanaf Sportpark De Vormt in Urk. Rond 16.00 uur werden de zoektochten gestaakt, in samenspraak met de burgemeester. „We hebben heel Urk doorzocht. Jan is hier niet”, liet een coördinator van de zoektocht weten.

Na de verdwijning werd al snel groot alarm geslagen. In de nacht van zaterdag op zondag zocht een politiehelikopter de omgeving af. Zodra het licht werd gingen honderden burgers op pad gegaan om de omliggende bossen, het water en het industrieterrein te doorzoeken. Na 4 uur zoeken werden de zoekacties afgeblazen door de coördinatoren, in samenspraak met de burgemeester van Urk.

Burgeracties

De politie doet ook mee met de zoektocht: er is opnieuw een politiehelikopter ingeschakeld. Ook wordt er opnieuw gedregd in de Zuidermeertocht. In deze omgeving is Baarssen voor het laatst gezien door vrienden. Ook zijn bedrijven die werken op bouwterreinen verzocht om hun leegstaande panden te controleren.


Bron:Telegraaf


Lees ook :  http://home.nowlive.eu/nieuws/48909
« Laatst bewerkt op: april 10, 2016, 16:38:59 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 22, 2015, 14:12:06
#37
Purmerendse meisjes Teddy (15) en Sophie (14) vermist

 PURMEREND De ouders van de Purmerendse tieners Teddy Blaas (15) en Sophie Mans (14) maken zich zorgen. De meiden zijn sinds donderdag vermist. Vermoed wordt dat de twee in België of Frankrijk zijn.

De meisjes hebben afgelopen donderdag rond 11.00 uur de trein richting Rotterdam genomen vanaf station Amsterdam Centraal. Volgens het Noordhollands Dagblad verblijven de tieners 'zeer waarschijnlijk' in een hotel in het Belgische Luik. Ze zouden daarover contact hebben gehad met vrienden.

Verkeerde mensen
De ouders van de Purmerendse meiden maken zich desondanks grote zorgen. De vader van Sophie laat aan het dagblad weten dat hun telefoons al een tijdje uitstaan. Hij vreest dat ze in aanraking komen met verkeerde mensen.

Een woordvoerder van de politie bevestigt dat de meiden als vermist staan geregistreerd en heeft weet van de geruchten over verblijfplaats van de twee. De politie heeft echter geen reden om aan te nemen dat de meisjes 'in direct levensgevaar zijn', aldus de woordvoerder.

Signalement
Teddy is ongeveer 1.60 meter groot, heeft groene ogen en blond/rossig haar. Ze droeg op de dag van haar vermissing een rode winterjas met capuchon en een bontkraag. Ze is in het bezit van een zwarte rugzak en droeg een zwarte, strakke spijkerbroek. Haar schoenen zijn zwarte, lage Nike Air Max.

Sophie is even groot en heeft bruine ogen en lang bruin haar met highlights. Ze droeg een groene winterjas, ook met capuchon en bontkraag. Ze had een zwarte, strakke spijkerbroek en droeg gympen van het merk Adidas.

Wie meer informatie heeft over de verblijfplaats van de meisjes wordt verzocht contact op te nemen met de politie.Bron:RTVNH.nl

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 18, 2015, 22:19:37
#36
Charlotte Bosch (14) uit Amstelveen vermist

 AMSTELVEEN (AT5) De 14-jarige Charlotte Bosch wordt sinds zondagavond vermist vanuit Amstelveen. Haar vader maakt zich ernstig zorgen en is bang dat zijn dochter in contact komt met loverboys.


Charlotte vertrok maandagochtend om 7.30 uur vanuit de gesloten instelling De Koppeling in Amsterdam-Zuidoost naar haar school. Daarna zou ze naar haar vriendje zijn geweest in Amstelveen. Daar zou ze rond 21.00 uur zijn vertrokken. Sindsdien is er niks meer van het meisje vernomen.

Sinds de vermissing is Charlotte nog wel enkele keren online geweest op Facebook. "Haar telefoon staat alleen uit", zegt haar vader. Alle tips over de vermissing kunnen doorgebeld worden naar de politie op 0800-6070.Bron:rtvnh.nl


Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 11, 2015, 11:33:28
#35
12-jarige Eraj weer veilig thuis na Amber Alert

De 12-jarige Eraj uit Vleuten is weer terecht. Een getuige zag hem woensdagochtend lopen en belde de politie. Hij is ongedeerd.

Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


november 11, 2015, 01:36:51
#34
Amber Alert: Jongen (12) uit Vleuten vermist

 De politie heeft een Amber Alert uitgevaardigd vanwege de vermissing van de twaalfjarige Eraj Alper Zorlu. Zorlu is sinds dinsdag vermist. Hij is na school niet thuisgekomen.


Volgens de politie droeg de jongen bij zijn vermissing een donkerblauw gewatteerde winterjas met capuchon, een donkerblauwe capuchontrui en een donkere broek. Hij droeg zwarte gympen van het merk Puma.
Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 27, 2015, 12:06:36
#33
Vermiste Lisa Tuk (13) terecht

ROTTERDAM - De vermiste Lisa Tuk (13) is terecht. Het meisje verkeert in goede gezondheid en wordt met haar familie herenigd. Dat laat de politie maandagochtend weten op Twitter. Onderzocht wordt nog waar ze is geweest de afgelopen dagen.


De politie gaat met haar in gesprek. In de loop van de dag verwacht de politie meer informatie te kunnen geven.

Vader Marco Tuk moest het goede nieuws uit de media vernemen. Een verslaggever van het AD belde hem op nadat de politie op Twitter bekend had gemaakt dat Lisa terecht is. Marco Tuk bleek nog van niets te weten.

Het meisje uit Spijkenisse was sinds woensdag vermist. De politie, familie en vrienden zetten een grote zoektocht op. Ze was voor het laatst gezien op een een bungalowpark in het Gelderse Nieuw-Milligen, waar ze met familieleden verbleef.

Volgens haar vader had een onbekende jongen zijn dochter benaderd via Facebook. Ze zou bovendien door diverse mensen en op meerdere plaatsen in het land zijn herkend. Volgens de politie paste haar verdwijning niet bij het gedrag en karakter van Lisa. Er waren daarom grote zorgen over haar vermissing.

Bron:Telegraaf

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juli 25, 2015, 20:25:22
#32
Vader radeloos na vermissing Lisa (13) uit Spijkenisse

De vader van de 13-jarige Lisa Tuk uit Spijkenisse is radeloos sinds zijn dochter in de nacht van woensdag op donderdag is weggelopen. Hij heeft zelfs een privédetective ingezet om zijn dochter terug te vinden. Het meisje vertrok 's nachts in alle stilte uit een tentje, waarin ze met haar zus lag, op camping Rabbit Hill in Nieuw-Millingen. Daar was ze met haar vader, stiefmoeder en zusje op vakantie. Volgens haar vader is ze mogelijk naar een jongen gegaan die Daniel (roepnaam: Daan) heet en die in Leiden zou wonen. ,,Ik heb van verschillende kanten die naam doorgekregen. Er zou iets spelen tussen die twee.''


De man begrijpt niet waarom zijn dochter de benen heeft genomen. ,,Ze is pienter, doet de havo, er is geen ruzie thuis. Ik ben bang dat ze onder dwang is vertrokken. Of dat iemand haar hulp vroeg, want Lisa is een meisje dat graag mensen helpt.''

'Gegevens vakkundig gewist'
De vader heeft zelf de computer van zijn dochter nagetrokken, maar kan geen sporen vinden van contact met een mogelijke jongen. ,Alles is vakkundig gewist.'' Hij heeft op Facebook mensen opgeroepen uit te kijken naar zijn dochter. Ook speelt hij zelf voor detective, omdat hij vindt dat de politie te weinig doet. ,,Ik heb direct na de vermissing aangifte gedaan, maar je krijgt dan te horen dat ze vrijwillig is weggegaan.''

De vader heeft z'n vakantie afgebroken en is teruggekeerd naar Spijkenisse om van daaruit het zoeken naar zijn dochter zo optimaal mogelijk te kunnen organiseren. Hij verzucht: ,,Hoe langer het duurt dat Lisa weg is, hoe groter mijn angst dat er iets heel ergs met Lisa is gebeurd.''Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


mei 19, 2015, 13:40:47
#31
15-jarig meisje uit Zeist vermist

 De 15-jarige Odett Dronbny uit Zeist is sinds gisteren vermist. Ze droeg ten tijde van haar verdwijning een zwarte jas en had een zwarte tas bij zich. Ze draagt mogelijk een hoofddoek, zo meldt de politie.


Drobny is geboren op 24 september 1999 en 15 jaar oud. Ze heeft zwart haar en 160 centimeter lang. Mensen die meer weten over de vermissing worden gevraagd de politie te bellen op 0800-6070.Bron:AD

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: *Vermist*
« Reactie #31 Gepost op: mei 19, 2015, 13:40:47 »