Nowlive.eu

Registreren
 

*FREE A GIRL*
gelezen 20112 keer 0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
juni 02, 2015, 02:08:06
#5

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

Re: *FREE A GIRL*
« Reactie #5 Gepost op: juni 02, 2015, 02:08:06 »

juni 01, 2015, 17:07:25
#4
---->>  http://www.freeagirl.nl/lockmeup/    <<----


.[youtube=580,385]//www.youtube.com/embed/SzDyyZdtwvw[/youtube]
« Laatst bewerkt op: juni 01, 2015, 19:33:37 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 01, 2015, 16:47:59
#3


Wat doet Free a Girl?
Free a Girl steunt organisaties die op gepassioneerde wijze strijden tegen kinderprostitutie. We steunen lokale organisaties die kinderen uit bordelen bevrijden of van de straat halen en een kans op een nieuwe toekomst bieden. We hebben zo al ruim 3.300 meisjes bevrijd. Ook hebben we opvanghuizen uitgebreid en hebben we de zorg voor, de begeleiding van en het onderwijs aan deze meisjes kunnen verbeteren. Free a Girl wil het bewustzijn over het bestaan van kinderprostitutie vergroten. Dit doen we door gerichte voorlichting te geven op scholen, evenementen en via de media.

Waarom deze actie?
Over de hele wereld worden miljoenen meisjes gedwongen tot prostitutie. In India specifiek, worden jonge meisjes opgesloten in hokjes van 1 bij 2 meter en dag in dag uit seksueel uitgebuit. Dit kunnen en mogen we niet laten gebeuren. Met deze actie willen we zoveel mogelijk geld ophalen om nog meer meisjes uit de prostitutie te kunnen bevrijden, op te vangen en te rehabiliteren. Door je als deelnemer zelf 12 uur lang op te laten sluiten in een hokje, maak je de bevrijding van deze meisjes mogelijk.

Zitten meisjes echt in zulke hokjes?
Ja, in India zijn er tienduizenden van dergelijke hokjes. Maar ook in andere landen zitten er meisjes onder erbarmelijke omstandigheden gevangen.

Wat gebeurt er met de opbrengst van deze actie?
Het geld dat deze actie oplevert, investeren we in projecten die slachtoffers van kinderprostitutie ten goede komen. Zo steunen we een aantal lokale teams die meisjes opsporen en bevrijden en lokale organisaties die hen begeleiden bij hun terugkeer in de samenleving.

Hoe weten we dat de opbrengst goed terechtkomt?
Free a Girl is heel transparant over de opbrengsten en bestedingen. In 2013 gaven we 15% van onze inkomsten uit aan kosten voor fondsenwerving, wat ruim onder de door het CBF gestelde norm van 25% is. Ook kun je de (resultaten) verslagen van 2012, 2013 en 2014 terug vinden op de site.

Heeft deze actie wel zin?
Door deze actie genereren we veel publiciteit en werven we fondsen. Hierdoor kunnen we meer meisjes uit de prostitutie bevrijden en hen een nieuwe toekomst geven. We zien in India al dat door bevrijdingsacties en het vervolgen van daders, het aantal jonge meisjes in bordelen afneemt. Dit willen we in veel meer steden en landen bereiken.

Hoe komen minderjarige meisjes in de prostitutie terecht?
Armoede is de belangrijkste oorzaak van kinderhandel. Ouders staan hun kinderen tegen betaling af aan familieleden of (vage) kennissen die hen een betere toekomst in de stad beloven. Zij doen dat om hun schulden af te lossen of om simpelweg te overleven. Die betere toekomst wacht de kinderen echter niet. Daarnaast worden er regelmatig meisjes ontvoerd, onderweg naar school bijvoorbeeld. Zij worden gedrogeerd en komen bij in een bordeel. Elk jaar sterven duizenden kinderen zonder ooit echt kind te zijn geweest. Hun leven stond in het teken van uitbuiting, mishandeling en misbruik.

Kinderen die op straat werken en leven, lopen een extreem hoog risico om slachtoffer te worden van kindersmokkelaars en uitbuiters, als ze niet al slachtoffer zijn. Er zijn ook veel kinderen die ‘verdwijnen’.

Tegen kindersmokkelaars wordt, door onmacht, onkunde of corruptie, vaak nauwelijks opgetreden. De handel in kinderen is zeer lucratief. Eén gesmokkeld kind levert een kinderhandelaar minstens enkele honderden euro’s op, sommige meisjes die verkocht worden aan de seksindustrie zijn pooiers duizenden euro’s waard. Zij verdienen vervolgens tienduizenden euro’s aan deze meisjes.

Lees verder:


http://www.freeagirl.nl/lockmeup/veelgestelde-vragen/

« Laatst bewerkt op: juni 01, 2015, 17:07:09 door Bobbie »

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 01, 2015, 16:47:04
#2
Over Lock me Up

Wereldwijd worden miljoenen meisjes gedwongen tot prostitutie. In India worden duizenden meisjes opgesloten in bordelen, in hokjes van 1 bij 2 meter. Hun leven is een hel.


Om aandacht te vragen voor dit probleem, wordt van dinsdag 2 juni tot en met zaterdag 6 juni de actie Lock me Up – Free a Girl gehouden. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen, laten deelnemers zich op verschillende locaties door heel Nederland, 12 uur lang opsluiten in zo’n hokje. Hoe meer geld er wordt opgehaald, hoe meer meisjes Free a Girl uit de prostitutie kan bevrijden.

Lock me Up – Free a Girl is een initiatief van stichting Free a Girl en Wimmy Hu (Algemeen Adviseur van Free a Girl). In 2012, 2013 en in 2014 was de actie een groot succes. Bekijk hier de aftermovie.

http://www.freeagirl.nl/lockmeup/lock/

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


juni 01, 2015, 16:45:34
#1

Gelogd
________ Zon, Storm of Regen ____ Mijn P.C. is een Zegen ________


Nowlive.eu

*FREE A GIRL*
« Reactie #1 Gepost op: juni 01, 2015, 16:45:34 »